Ma meni je samo dovoljno da se nađe 5-6 normalnih ljudi sa kojima mogu da idem na instance i PvP, za neku tamo nezrelu ili isfrustriranu klinčurdiju me nije briga... U svim gildovima u kojima sam bio uvek je bio deo onih koji su više kočili gild nego što su ga unapređivali, ali to nikada i nikako nije smelo da utiče na ostale, aktivne i normalne članove da se dobro zabave i druže...
U svakom slučaju, voleo bih da svi ovde prisutni budemo u jednom gildu, jer ako se raštrkamo teško da ćemo ikada naleteti jedni na druge, a svakako mi više prija da komuniciram na svom jeziku nego na engleskom ili grčkom, koje inače govorim tečno...
Još nekoliko veoma bitnih stavki su da gild ima svoj sajt sa forumom u kome će pisati najosnovnija pravila za sve koji žele da igraju hard modove ili PvP, event-kalendar kao i TS/Mumble/Vent kanal, jer kad budemo stigli do hard mod instanci, verujte mi - jedini način da preživimo jeste da imamo direktnu komunikaciju, da ne objašnjavam zašto, videćete već sami ili ću vam objasniti u igri koliko i sam znam...
Aj razmislite još gde ćemo pa da se okupljamo i napravimo pičvajz na serveru