Prikaz jedne poruke
Stara 24.1.2013, 0:17   #4826
soneje
Veteran

Član od: 6.9.2011.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 65 puta na 51 poruka
Određen forumom Re: Euro Truck Simulator 2

Citat:
ksrele kaže: Pregled poruke

Kad se setim cime sam se ja igrao kada sam bio mali i bio prezadovoljan i presrecan... a danas mi dodje burazer od 7 godina i ne skida se sa racunara.

Evo jedan primer: brat (86 god) i ja (84 god) smo se igrali tako sto smo kod dede na selu (selo Suvaja, opstina Bosanska Krupa, Bosna i Hercegovina) uzeli tačke (ona kolica za beton) i prislonili ujakov motor na njih (ili je to bio neki bajs) vec se ne secam. I glumili nemce sa onim njihovim motorima sa prikolicom pored. Onda se ja prisetim i uzmem parce daske pa nacrtam na njoj kazaljke za brzinu, lampice za svetla i zmigavce itd i to stavimo ispred. I tako ceo dan. A cela ta skalamerija stalno stoji u jednom mestu. Znaci mi se ni ne krecemo a u glavama smo ko zna gde.

Pa onda kada se smorimo odemo na "kafu" kod sestre (86 god) koja nam je spremi u starom ibriku, smucka zemlju i vodu a soljice su nam bili cepovi od flasa. Naravno da to nismo gutali, nismo bili toliko retardirani.
I onda nam keva ili tetka dotrce sa parcetom hleba namazanim sa masti i posut belim lukom i parcadima slanine (ja nisam bas voleo slaninu), ili namazan pekmezom.

A tek je bila fascinacija kada ujak dodje kamionom kuci. Jaooo... igranje u kabini ceeeeeeo dan. A ponekad smo i prespavali u kabini.

Mi smo imali detinjstvo, koje je, nazalost, prekinuo rat. Ne znam koliko danasnji klinci (verujem da ovde ima dosta mladih osoba koji ovo citaju) znaju da je igranje na racunaru samo 1% uzivancije od onoga sto sam gore napisao...

Zato ja, kada se vec ponekad igram na racunaru, trazim samo simulacije.

Ja sam sebi napravio, posto nigde nije postojalo tako nesto, PRAVI 3D "Ne ljuti se covece", znaci bez efekata i za*****cija. Prave figurice, pravi sto, prava soba, prava kockica. Mozes da rotiras pogled, zumiras. Igras protiv racunara, ili protiv protivnika na istom racunaru. Mogu sve kombinacije, osim net multiplayer, to tada jos nisam bio napravio.

Stim sto je to kompajlirano za 32bitne procesore i WinXP, nikako da ga prebacim na nove procesore i novi Windows.
Ja sam se kao mali igrao iks oks u skoli na tabli kuci na papiru,ne ljuti se covece, mica...
soneje je offline   Odgovor sa citatom ove poruke