Prikaz jedne poruke
Stara 14.1.2013, 16:39   #4598
ksrele
Veteran

Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
Određen forumom Re: Euro Truck Simulator 2

Citat:
Alchemist kaže: Pregled poruke
Ksrele, jesi ti ovo zapakovao u mod? Vidim da na kraju ima ekstenziju scs, pa pretpostavljam da jesi, i vidim da si okacio na dropbox, znaci link je za download, ali meni ne otvara link za download, nego mi se prikazuje skripta od kamere?
Vidi, to je ekstenzija koju igra po defaultu cita. Doduse, to je .zip file ali sam mu promenio ekstenziju u .scs.
Mozda je dropbox glup ili ti je browser malo lose podesen ali desava se to kada kliknes na .scs file.
Resenje je da kliknes desnim pa "Save as..." i onda tako skines kod sebe i ubacis u mod folder.

Probao sam malo da vozim sa Volom i poludeo sam nacisto. Prvo sam primetio da ono moje podesavanje nije dobro, tj ne vide se dobro kazalje za brzinu i obrtaje od volana. Onda sam se mucio da to podesim a i da se dobro vidi retrovizor, a to je tako skoro nemoguce da nemate pojma.

Alchemist, obnovio sam file u dropboxu pa skini najnoviju verziju i probaj. Sada kompletno vide ti satovi, meraci ili kako li se to vec kaze na srpskom.

Inace, ako imas zivaca probaj sam da cackas. Uradi rename fajla, promeni ekstenziju u .zip i otvori taj jedan file i edituj ove linije pa ga vrati u .zip:

camera_fov: 93 #<- "Sirinu" gledanja. Sto veci broj sire vidis.

head_offset: (0.0, -0.02, -0.04) #<- Pozicija glave. (levo-desno, gore-dole, napred-nazad)

Nego, ja se skroz razocarah u zvuk ovog kamiona. Jbt ono je odvratno. Turbina razbija a motor ni ne zujem. Neko kao tiho zujanje se cuje ponekad i neko silno krckanje i sumovi svakakvi. Dobro, ajd cuje se i ona road noise, ali motor nikako. Onda na netu nikako da nadjem dobar mod. Pa ajd reko sam cu da podesim, kad ono imam sta da vidim. Pa Volvo ni nema svoje zvukove, vec ih krade nesto od Mercedesa, nesto od Renoa... Ludilo.

Vracam se ja na moju Scaniju sa mojim V8 zvukom. Sad sam ga ukombinovao i sa originalnim zvukom iz igre pa se cuje i dizel kliktanje i brundanje auspuha kao kod V8 straight pipes
Malo je blaza varijanta sada, dosadilo mi brundanje.
ksrele je offline   Odgovor sa citatom ove poruke