Citat:
Markonije kaže:
ybg namirisao je neko da moze neku korist da izvuce,ako je vec toliko posecena stranica
Seti se pre gubljenja kontrole s kim si cetovao dan/noc pre,to su sve potencijalni osumnjiceni.
Drugo sta ti je sa mejlom sa kojim si otvorio profil?
Koje zastite profila si koristio(ne koristim fejs al pretpostavljam da imaju sigurnosna pitanja i 'beck up' mejlovi,koje samo znate ti i FB)?
Da si zastitio stranicu/profil sa brojem licnog telefona,ne bi imao sad ovaj problem.Oni bi ti poslali poruku ti bi uneo sifru i beckup iz Lenglija  bi vratio sve na staro.
|
Nisam chatovao ni sa kim, moguće je da sam greškom kliknuo neki link od fanova koji je ustvari bio phishing ili već šta, nikad ne klikćem na sumnjive linkove..Nemam drugog objašnjenja za ovu situaciju kako je to nekom uspelo.
Mejl je živ i profil je zaštićen brojem telefona i ostalim kerefekama, imao sam i pored mog profila rezervne profile kao administratore za svaki slučaj ako mi ugase moj profil da ne bi stranica bila izbrisana.
E sad na nekim od tih profila primećen je pokušaj ulaska na iste od strane nepoznatog uređaja, to je FB registrovao i upozorio me, to je i email indetifikovao, čak imam i IP adresu tog uređaja, koji sam pokušao da proverim preko Google-a i vodi negde dole na Kosmet.
Promenio sam sve šifre na tim profilima kao i na email-ovima.
Budi sad pametan šta i kako dalje...