tema: Tera online
Prikaz jedne poruke
Stara 24.7.2012, 15:34   #138
altas
Veteran

Član od: 18.4.2007.
Zahvalnice: 222
Zahvaljeno 293 puta na 156 poruka
Određen forumom Re: Tera online

'Vako. Ja sam TERA fanboy isto kao sto sam i GW2 fanboy. Isto koliko su me GW2 klipovi odusevljavali, toliko sam se i radovao svakom novom klipu sa Terom. Planirao sam jos ranije da raskrstim sa Wow-om, uzmem Teru kad izadje i igram uporedo sa GW2. Kad sam vec placao pretplatu za jedan, why not i za drugi, a GW2 cak i nema pretplatu, pa bih igrao i jedan i drugi. Nabavio sam kljuc za prvu CB, zeljno iscekujuci da probam igru koju sam toliko dugo cekao. Ne da sam se razocarao, nego sam poceo na sav glas da se smejem ko lud, sta koj moj ja igram??? Genericki MMO svet sa predivnim grafickim okruzenjem (mozda cak i najbolja ikada grafika u MMO igrama) sa akcentom na ACTION COMBAT, koji i nije tako akcioni (swing-stop moving- swords up in the air-bend over-show ass to mobs- let them lick my butt-press space for combo-stop moving-high five-salute-oh, hello there neighbour, how are you-bend over-show ass again- dodge(hell, yeah!)-move-swing)? Kvestovi i prica koje nemaju veze s mozgom, nego idi ubij X mobova, a ne znas ni zasto si ih ubio? Pa, Runes of Magic, najveci fail ikada ima bar neki lore i pricu!!!

Inace, taj tekst je napisan mnogo vise pre 5. maja, nego su menjali sajt/server. Covek je lepo objasnio. Sad kome se svidja, kome ne, svako ima svoje misljenje. Moje misljenje je to da se slazem sa covekom, ali me i zanima nesto.
Po cemu je to igra "prilagodjena" zapadnom trzistu, kad se sve na kraju svodi na besomucni grind? Sta je to inovativno u igri, sem akcionog kombata, sto bi mene kao MMO igraca nateralo da kupim igru? Sta donosi igra, a da je nesto sto nisam vec iskusio u nekoj drugoj igri?
Mozes izbaciti igru iz Koreje, ali Koreju iz igre, NE. Uostalom, ne krivim TERU, krivim sve developere i izdavace sto su zadnjih 10 godina morali da koriste EQ/WOW model za razvoj igara, presipajuci iz supljeg u prazno.
altas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke