tema: [Android] Igre koje trenutno igrate
Prikaz jedne poruke
Stara 4.6.2012, 13:37   #52
zvucnjak
Starosedelac

Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
Određen forumom Re: Igre koje trenutno igrate

Ja za sad, osim klasika (Angry Birds, Cut the rope, Tetris, Jewels i sl.) igram uglavnom Blood & Glory, borilačka igra koja veoma dobro koristi touchscreen... (*i to NR verziju, sa dosta krvi, odsecanja glava i sl...)

Blood & Glory
Review

Takodje sam skinuo Simse, tačnije "Sims FreePlay", i skontao da to baš i nema mnogo veze sa Simsima (osim po izgledu), već je to poput onih browser igričica gde likovima zadajete akcije koje se odvijaju u realnom vremenu (posadi biljku - gotovo za 6 sati, onda za 6 sati posadi drugu biljku/otiđi na posao), i to je otprilike cela igra. Naravno, mogu da se rade i druge stvari (druženje, romansiranje i sl.) ali su one nebitne za tok igre, uglavnom se sve svodi na farmanje novca...

Sims FP

Skinuo sam još i Fallen Realms koji još nisam stigao da probam, Onda je tu Frontline Commando, pucačina koja je grafički dobra, ali mi se ne sviđa jer sve vreme stojite iza zaklona, nema kretanja (i imate jedno 10 reklama u minuti); Raging Thunder 2, trkačka, nije loša, mada možda malo neozbiljna (voleo bih da probam pomenuti Real Racing), i Towers n' Trolls, klasičan tower defense...
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	SC20120602-013947.jpg
Viđeno:	113 puta
Veličina:	96,2 KB
ID:	43356   Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	SC20120602-014001.jpg
Viđeno:	115 puta
Veličina:	75,6 KB
ID:	43357  

Poslednja ispravka: zvucnjak (4.6.2012 u 13:44)
zvucnjak je offline   Odgovor sa citatom ove poruke