Citat:
Ekiman kaže:
treba nam jos utisaka!
sta kazete da li vise vuce na d1 d2 ili neki drugi fazon jel izgubilo sta od starog smeka ili je postalo bolje?
|
Hmmm,po meni je to onaj pravi,pravcati stari Diablo koji bih mogao da igram 24 sata dnevno ili dok ne padnem u nesvest

E sad,ono sto me je nerviralo kod dvojke je sto ako prekines partiju iz nekog razloga moras sve mobove da tuces od pocetka mape i da se smaras sto kod D3 nije slucaj jer ima sistem kvestova sa chekpointima. Ako recimo hoces neki deo da predjes ponovo samo izaberes koji kvest i deo kvesta bi igrao i automatski te ucitava na tom mestu. Mozda ce neko da vajnuje da je to uproscavanje ali meni licno se svidja. Atmosfera je prava Diablo-like i ogroman plus je sto sam na momente uspevao da prepoznam neke muzicke teme iz prethodne dve igre

To me stvarno odusevilo :P
Na zalost u beti postoji samo normal mod koji nije za nas nerdove pa sad uzimam dnevnu dozu diablo fiksa tako sto radim achievmente :P Da i D3 ima taj sistem koji je vrlo slican onom u WoW-u sto je meni ekstra. Radeci neke teze achije otkljucavas dodatni art za svoj banner... Ne bi bilo lose i titule da dodaju sto se mene tice :P