Prikaz jedne poruke
Stara 6.3.2012, 12:55   #2386
Eni
Banana

Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
Određen forumom Re: Mass Effect 3

Igrao sam kratko sinoć (jbg, moram na posao danas pa ne mogu da sedim i igram ME3 tek tako) i uradio par misija

Spoiler za šta sam uradio:
-tutorijal na Zemlji
-Mars
-Citadelu na brzinu projurio i pokupio novinarku
-Turian Homeworld...moon
-Cerberus secret base
-Škola za talentovanu decu, pokupio nekog od poznatih likova od ranije

U suštini, za jednu arkadnu pucačinu iz trećeg lica koja je port sa konzole - skroz ok. Nemam mnogo zamerki. Vratili su nivoe oružja, makar kao kozmetiku (Avenger I, II, III...), dodali su modifikacije pušaka i pištolja, izbor koliko njih se nosi po slotovima (slično EYE Divine Cybermancy i DEHR, mada mnogo jednostavnije), moći su zanimljive (igram tehničara pa u svakom okršaju koristim turret i onu leteću kuglu...), ima kakav-takav izbor kod unapređivanja lika, a atmosfera jeste dosta mračnija od dvojke: Za razliku od lepo osvetljenog i čistog šetkanja i traženja saboraca za smrtonosnu misiju, ovde je sve išarano senkama, boje su ponovo malo "ispranije" što je lepo, a svi gledaju svoje du*e i niko ne trči da pomogne dok ga dobro ne zadužite... usput frcaju pozivi u pomoć sa svih strana. Ok, ame misije svode se na animacija-hodnik pucačina-animacija, ali nisam ništa bolje ni očekivao. Meni zabavno.
Eni je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Eni na korisnoj poruci:
nameless1 (6.3.2012), Sarmatian (6.3.2012)