Igrao sam kratko sinoć (jbg, moram na posao danas pa ne mogu da sedim i igram ME3 tek tako) i uradio par misija
U suštini, za jednu arkadnu pucačinu iz trećeg lica koja je port sa konzole - skroz ok. Nemam mnogo zamerki. Vratili su nivoe oružja, makar kao kozmetiku (Avenger I, II, III...), dodali su modifikacije pušaka i pištolja, izbor koliko njih se nosi po slotovima (slično EYE Divine Cybermancy i DEHR, mada mnogo jednostavnije), moći su zanimljive (igram tehničara pa u svakom okršaju koristim turret i onu leteću kuglu...), ima kakav-takav izbor kod unapređivanja lika, a atmosfera jeste dosta mračnija od dvojke: Za razliku od lepo osvetljenog i čistog šetkanja i traženja saboraca za smrtonosnu misiju, ovde je sve išarano senkama, boje su ponovo malo "ispranije" što je lepo, a svi gledaju svoje du*e i niko ne trči da pomogne dok ga dobro ne zadužite... usput frcaju pozivi u pomoć sa svih strana. Ok, ame misije svode se na animacija-hodnik pucačina-animacija, ali nisam ništa bolje ni očekivao. Meni zabavno.