Prikaz jedne poruke
Stara 30.10.2011, 23:33   #365
Igor Petrovic
Član

Član od: 28.12.2010.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 30 puta na 26 poruka
Određen forumom Re: TV: Plazma ili LCD?

Nemoj da me plasis za baracudu... Evo jos dva primera da skupo ne znaci da ce da radi duze/bolje:

Kupio sam prosle godine novu novcijatu nokia X6, u poznatoj "H" radnji, originalno sve, papiri ovlascenog uvoznika, 2g garancije itd. Nokia je pouzdana marka, model kvalitetan, zato sam i uzeo. Cuvao sam ga kao oci u glavi.
Trajala mi je 8 meseci i riknula je stampana ploca. Jos sam cekao zakonskih 45 dana za zamenu.

Drugi primer, drugar uzeo LG 82cm LCD, pre 2g, trajao mu je 6 meseci i riknuo. Ista prica za zamenu, cekao je kao "suva zemlja kisu" da mu daju drugi.

Ja sam uzeo 22" LCD Quadro za moju sobu. Ima HDMI, VGA, hd ready, i sl. za 15000 na akciji i sljaka mi besprekorno. Cist primer da ne mora da se puca previse i da veliki brendovi nisu nesto mnogo kvalitetniji. Bar ne kod nas u Srbiji. Svede se sve na isto pri kupovini, jedina veca razlika je u ceni.
I da, naravno postoje izrodi kao VIVAX, od kojih se treba kloniti. Imaju dosta reklamacija na sve kucne uredjaje. Definitivno ih treba zaobici. Svi ostali su manje-vise ok.
Igor Petrovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke