Prosle nedelje sam presao F1 (custom lik, gruvan sneak, steal i lockpick), pre dva dana F2 (dobri stari Mingan...), a sad poceo New Vegas (prve dve igre je, po mom misljenju, obavezno odigrati pre no sto se iko upusti u radnje iz F:NV). Zaista odlicne igre, evergreen u istoriji igara i RP-a

...
Medjutim, iako nisam jedan od onih koji igraju igre zbog fenomenalne grafike naustrb price, moram da kazem da se posle 13 godina ipak ne moze sasvim "svariti" pikselizovana grafika (drugo su mini i flash igre sa ovakvom grafikom koje se igraju po pola sata/sat; Fallout 1 & 2 zahtevaju ogroman ulog vremena ukoliko ih igrate kao completionist (kao ja npr.), odnosno ako gledate da izvucete maksimum, predjete sve kvestove, nabijete sto veci nivo i nakupite se perkova i reputacije. S'toga, ako provedete kao ja 5+ sati igrajuci ove dve igre svaki dan moze se desiti da pocne da vas boli glava/ imate problema sa vratom zbog naginjanja ka monitoru (sitna slovca, pa jos zelena)/ sanjate Fallout (ovo i ne mora da bude mana, osim ako ne treba da sanjate nesto vaznije, kao npr. ono sto ste ucili tokom dana za sutrasnji ispit

)). Takticki deo igre (sa heksovima) je dovoljno dobar da bude zanimljiv. Univerzum Fallouta - neprocenjiv (ljudi jednostavno vole sve sto ima veze sa alternativnom istorijom, Sci-Fi i, naravno, neponovljivim godinama sredine 20-og veka. Ovaj treci faktor je izuzetno odgovoran za uspeh Fallouta, kao i Bioshocka)
Mislim da bi to "slicno" koje svi cekamo trebalo da bude oliceno u Fallout Online igri, za koju sam APSOLUTNO siguran da cu je nabaviti preko preordera ili na dan izlaska. Ako maknemo Bugare (koji inace razvijaju igru) na stranu, videcemo Krisa Tejlora, kome pomaze Kris Avelon (obojica radili na F1 i F2). Ako to nije garancija za uspeh, ja ne znam sta je onda

...