Citat:
zajchik kaže:
Mislim da neki imaju totalnu dodbojnost prema istima,bez ikakvih kontakta sa njima.Sve sto iznose nisu cinjenice, vec licne i neosnovane tvrdnje.Slazem se da je kopovina tih tel.macka u dzaku,ali bas tolko blacenje,bez dodira sa njima totalno ne prihvatljivo.
|
Čisto da ne bude da neosnovano blatim, jedno kraće vreme sam ih i (pre)prodavao (jbg, moralo se)

I posedovao, podrazumeva se.Perfekcionista sam što se tiče nekih stvari, tuga me uhvati kad vidim završnu obradu na većini telefona, na šporetu smederevcu su površine i ivice lepše.Tehnčke karakteristike da ne pominjem, već su nabrojali ljudi.Ako izuzmeš ove poznate i priznate proizvodjače, lutrija je šta ćeš dobiti kad kupiš.Najjače mi je kad daju dve baterije. Po jednu za svaki dan

Mnogi bizarni kvarovi im se dešavaju, veliki deo priča je istinit.A tv prijemnik, kupi za te pare polovan tv sa cevkom i gledaj k'o čovek.Mislim, nisam ja potpuno protiv kineske robe, kupujem je i koristim često, al' neke stvari zaista nema smisla nabavljati.Plus što tim telefonima dignu nenormalno cenu, a u Kini samo što ne kupuju na kilo, čisto bacanje para.