Shta taj Atari koji moj vishe proizvodi...ja ne znam ni jednu njihovu noviju igru...a sve shto su izdali u zadnjih n-godina od pre je djubre teshko...rade igre za konzole ili shta?

Ja bih recimo voleo da vidim neki novi "retro" rpg uradjen u nabudzenom infinity endzinu..to ne bi bio veliki troshak za velike igrache a izvukli bi i pare i pohvale i od starijih i mladjih igracha jer se te igre josh uveliko igraju...mogao bi recimo bioware da finansira neki manji studio entuzijasta da to odrade kvalitetno a oni pokupe kajmak...verujem da bio postigli finansijski bum..al nema od toga nishta jer se plashe da bi tako sami sebi napravili konkurenciju u perspektivi.
Svi veliki gledaju da privuku COD publiku i "casual gamers" i tu su se malo pogubili i poludeli jer nema shanse RPG nikad da dostigne taj nivo prodaje..gramzivost ih zaslepljuje

Plus zanemaruju "game demographics" koji se jako menja kako vreme prolazi...odavno veliki deo publike nisu samo bubuljichavi 12-godishnjaci nego odrasli i matori ljudi..a oni i dalje prave igre kao da je sve to samo dechija zabava...
Neko ce se dosetiti i imati dovoljno hrabrosti da malko rizikuje a ovih par dinosaurusa ce finansijski propasti...sad smo shto se RPG-a tiche negde u mid 90s fazi