Prikaz jedne poruke
Stara 9.5.2011, 14:23   #254
Iceman_37
Starosedelac

Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka
Određen forumom Re: Internet Explorer 9

Ja ne pricam iz nikakve mrznje ovo. Stavio sam FF 4.1, instalirano oko 20 addona - sve "bitni" i ono za ulepsavanje gornjeg dela. Startujem mi se za 2-3 sekunde, sto je SPORO. Uzmite da brojite... hiljadu jedan, hiljadu dva, hiljadu tri...to je dugo. IE9 za oko sekundu ili manje i to mislim na prvi start.

Kod mene FF sa 20 addona je spor...ne ucitavanje strana, to ok, nego kao aplikacija mi se vuce, imam osecaj kad klinem na new tab da zasecka lol...

Ajde i da nesto znace ali i tih 20 addona nikakvu po meni vecu funkcionalnost ne daju pretrazivacu, tako da je meni FF npr bez addona odlican, startuje se ko IE9 i imam takav sleek interfejs. Al FF je poznat po tome sto mozete da mu turite 100 addona on ostaje brz...malo morgen

Zato koristim IE9, treba mi pretrazivac koji stavlja u prvi plan stranicu. Mogu da pinujem sajtove na taskbar sto je vrhunski, kao facebook, twiter i ostale pa su svi na dohvat ruke. To mi treba...a ne ikona u browseru da odem na e-mail, ili da mi proverava vreme koje imam na sidebaru itd...

O sigurnosti necu da pricam, vec sam pomenuo testove u temi kao i smart sceen filter koji nije uopste naivan bla bla bla ...
Iceman_37 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke