Prikaz jedne poruke
Stara 15.3.2011, 21:37   #153
Geomaster
V.I.P. Programiranje

Član od: 28.6.2007.
Zahvalnice: 2.836
Zahvaljeno 1.047 puta na 507 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Geomaster Slanje poruke preko Skypea korisniku Geomaster
Određen forumom Re: Internet Explorer 9

Ovo je sramota! Znači jedna tako prljava i kvarna kampanja protiv Firefoxa (pa i Chrome-a), zna M$ šta im je najveći trn u oku Na stranu što je većina stvari apsolutnno netačna, face iz M$-a listaju neke stavke koje bi kao trebalo da pokažu koji je browser bolji:
Citat:
  • H.264-encoded HTML5 video support
    • Firefox 4.0 Beta 11: No
    • Chrome 9.0 Beta: No
    • Internet Explorer 9: Yes
    • (baš čudno što neprofitne organizacije ne mogu da priušte implementaciju kodeka čija se licenca plaća, naravno korporacija koja se najela para može)
  • Domain name highlighting in the Address bar to alert you to deceptive website
    • Chrome 9.0 Beta: Yes
    • (mnogo bitna stvar, sad kad znam da IE9 radi ovo, moja shvatanja Web-a će se promeniti iz korena)
  • Accelerators for quick access to web services without leaving the page
    • Chrome 9.0 Beta: No
    • (Bookmarks? Ma jok, nikad čuli.)
  • Reopen accidentally closed tabs
    • Chrome 9.0 Beta: Yes
    • (Ctrl+Shift+T u Firefoxu?)
I mnogo drugih gluposti, da ne nabrajam... Naravno niko nije spomenuo da IE9 radi samo na Windows 7-ici, dok su ostali browseri dostupni na svim današnjim operativnim sistemima (Firefox radi i na Windows 98-ici sa par tweakova, da probao sam). Znači sramotno.

P.S.: Izvinjavam se za rage, hate i ostalo, al' nisam mogao više da trpim kad sam ovo video.
Geomaster je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Geomaster na korisnoj poruci:
Lich_king2 (15.3.2011), ZoNi (15.3.2011)