21.2.2011, 23:40
|
|
Novi član
Član od: 10.7.2009.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 21 puta na 10 poruka
|
Re: Budućnost Total War serijala
Citat:
Nestor kaže:
Doci ce i Rome na red samo mislim ne posle ove igre jer smatram da nece jedan nastavak da prate drugim, mislim da nam sleduje kompletno nova igra i nece biti ni China ili Mongol total war jer ni to nije marketinski isplativo da opet rade igricu skoncentrisanu na Aziju, samo se nadam da nece biti tipa WW 1 ili WW 2, mozda bude Greece TW ili mozda nesto u periodu posle Napoleona a pre WW 1 tipa Victoran TW. A moj omiljeni period Medieval tek ima da se naceka a realno i najinteresantniji jer raznovrsnost jedinica nigde nije tako izrazena kao u Medieval serijalu pa plus religija najveci faktor igra za razliku od drugih serijala i sad zamislite da e uradi na ogromnoj mapi tipa Empire gde se jos pojavljuje i Japan, Indija, Kina, zamislite da od starta imate par velikuh i gomilu malih frakcija kao npr Srbiju, Bugarsku, pa Vlad Drakulu kao vodju Valahije pa odma Teutonic Knights, Vikinge, krstaske ratove, dzihad, pronalazenje npvog sveta... mislim moglo bi se sve uklopiti i biti najbolji TW ikad.
|
Ništa od toga... sledeći je Mač i magija.
|
|
|