Prikaz jedne poruke
Stara 8.9.2006, 20:24   #74
Sarmatian
Starosedelac

Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
Određen forumom Re: Neverwinter Nights 2

Citat:
The mighty Boo kaže:
Amnezija, misteriozna privlacnost glavnog lika, uznemirujuci NPC-jevi sa svojim pricama koje su vezane za glavnog lika... ima dosta toga. Ona sith zenska je pljunuta Fall from Grace... glavna baba je Ravel u izmenjenoj ulozi, lopov koji te prati je isti Morte, ona bela jedi zenska je nalik Annah, itd.

To je ta ista prica, blago izmenjena i u drugom settingu. Sto je najgore losija je od originala i to dosta.

Toliko mi je bila upecatljiva da nijednom liku nisam uspeo da zapamtim ime
No da je bolja od NWN i prvog KOTOR-a to je sigurno.

I pored toga ima jos mana: kratkoca, linearnost, losi questovi, losa grafika i nedovsen kraj.
Ja bas nisam video toliko slicnosti koliko ti vidis. Kreia je uz tebe od pocetka do kraja, dok se ravel pojavljuje samo na kratko u tormentu, i usput nije ni glavni negativac. Annah i Handmaiden mi bas i nisu slicni. Vidi se da su neki likovi inspirisani likovima iz tormenta ali je previse reci da je sve prepisano. U tormentu si ti sam sebi glavni neprijatelj dok ovde to nije slucaj.

Za mane se slazem, posebno za nedovrsen kraj. Ali linearnost vazi isto tako i za torment i za bg. Jedino se fallout moze pohvaliti da je nelinearan.
Sarmatian je offline   Odgovor sa citatom ove poruke