Prikaz jedne poruke
Stara 21.12.2010, 0:04   #89
Vulee
Deo inventara foruma

Član od: 4.8.2009.
Zahvalnice: 1.551
Zahvaljeno 1.820 puta na 888 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Vulee
Određen forumom Re: The Elder Scrolls V - Skyrim

Citat:
Exalted kaže: Pregled poruke
Ne. Beth godinama razvija tehnologiju i nove koncepte za svaki svoj RPG. I šta je problem ako iskoriste neke od ideja koje su smislili moderi? To nam samo govore da su veterani game developmenta i RPG žanra poput njih spremani da iskoriste nešto što su uradili možda potpuni amateri (barem u odnosu na njih) ako znaju da je to rešenje bolje od njihovog vlastitog. Voleo bih da mogu to da kažem za neke druge razvojne timove...
I naravno, između toga vole da oživljavaju stare, zaboravljene serijale i da ih uvedu u novi milenijum i upoznaju sa njima mase novih igrača (FO3).
Da su veterani game developmenta, onda ne bi morali da kradu ideje od modera.

Citat:
Da, važno je što nema glasovne glume. Glasovna gluma daje više ličnosti likovima i pomaže pri imerziji u svet igre.
Volim da čitam knjige, a ti?

Citat:
F3 ima zanimljiviji i neuporedivo originalniji svet od generičke tolkinovke milion puta viđene gluposti iz NWN2 i DA. VATS...
Znači Beth nije iskoristio sav lore iz prošla dva dela i smućkao "priču" koja puca po šavovima? U koju sam to dimenziju dospeo...
I da, VATS je s**nje, pokreće potezni mehanizam gde samo ti imaš pravo na poteze...

Citat:
Onaj RPG fokusiran na multiplejer sa singlplejer kampanjom sumljivog kvaliteta? Nisam mislio da pričamo o takvim "RPG-ovima". Iskreno, ne znam kakva je situacija sa modovima za NWN1 ali ne verujem da se to može meriti sa modovima za Oblivion i Morrowind.
Naravno da ne može jer je BioWare odradio fantastičan posao sa samom igrom, i moderima je samo ostalo da prave svoje module, a ne da popravljaju igru.

Dosta je bilo od mene, počinju "Operativci" na RTS-u. Adios
Vulee je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vulee na korisnoj poruci:
Marti Misterija (21.12.2010)