Prikaz jedne poruke
Stara 16.9.2010, 22:28   #41
Aleksandar1987
Deo inventara foruma

Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 388
Zahvaljeno 462 puta na 304 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Aleksandar1987 Slanje poruke preko Skypea korisniku Aleksandar1987
Određen forumom Re: Internet explorer 9

Citat:
Aljosa kaže: Pregled poruke
Blah!
Evo i danas sam ga malo testirao i ipak je to samo IE. Puca stalno mada mi ne zatvara ni jedan tab ali ipak izbaci poruku da je: Internet Explorer stopped working! Nisam mogao naci odgovarajuce resenje za blokiranje reklama, instalirao sam par addona koji mi trebaju ali mi se nikako ne svidja sto se svaki od njih prikazuje kao poseban toolbar. Browser za moju kevu kojoj treba Google pretrazivac i Blicov sajt, i to je to. Za vise i nije. Pored FF, Chroma i Opere nema tu on sta da trazi na mom racunaru osim za Bancu Intesu Online.
@Aleksandar1987: vidis vise procesa jer svaki tab se vodi kao zaseban.
Mislim da gresis, to sto ti on izbacuje "Explorer stopped working!" moze da bude do operativnog sistema a ne do browsera. Meni na Win7 x64 radi sasvim normalno. Mislim da ce ovo biti dosta jak browser kad izadje final, rame uz rame sa Chromom, Mozilom i Operom. Potrudio se Microsoft dosta oko novog IE9. Kad izadje Final, 100% sam siguran da ce biti u samom vrhu i da ce se dosta korisnika vratiti na IE. Naravno mislim na one korisnike koji su voljni prvo da probaju, a ne na one koji kad im spomenes IE odmahuju rukom i govore "ma koji IE, Chrome (Opera, Mozila..) zakon!!".

U svakom slucaju mirise na dobro!
Aleksandar1987 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke