Prikaz jedne poruke
Stara 4.8.2010, 19:00   #868
Stepski Vuk
Član

Član od: 16.8.2009.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 117 puta na 82 poruka
Određen forumom Re: Da li neko zna koji je ovo film?

Citat:
apacer kaže: Pregled poruke
mislim da je u pitanju glumac Kurtwood Smith iz veselih 70tih.
prvo sam mislio da je serija twilght zone, ali koliko se secam u pitanju je kolor verzija pa sam mislio da je u pitanju pozoriste reja bredberija.

lik odjednom otvori oci i vidi da se nalazi na raskrsnici, u odelu i ima tasnu. krene da se skloni sa raskrsnice i dozivljava deza vu. cim je trepnuo opet se nalazi na raskrsnici. kako prica ide on se sve vise udaljava od raskrsnice da bi na kraju nasao nekog doktora i taman kad bi trepnuo, on se nasao na raskrsnici, epizoda se zavrsava tako sto ne on ubije jer nije mogao da vise zivi tako.

aj pomozite lupam glavu ne mogu da se setim ime serije./
Radi se o kratkom, 30-minutnom filmu koji je nominovan za oskara, iz 1990, po imenu 12:01 PM nastalom po istoimenoj kratkoj priči Richarda A. Lupoffa. Po ovoj priči urađen je još jedan TV film 1993 istog naziva.
Zanimljivo je da su već pomenuti pisac i režiser filma Jonathan Heap razmišljali o tužbi protiv Columbia pictures-a i kreatora popularnog filma Dan Mrmota ( Groundhog Day ) zbog krađe ideja, ali su posle 6 meseci razgovora sa svojim advokatima, ipak odlučili da odustanu.

Poslednja ispravka: Stepski Vuk (4.8.2010 u 19:30)
Stepski Vuk je offline   Odgovor sa citatom ove poruke