PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem u Maya 8 batch render


metal
13.11.2006, 19:37
Kad pozelim da renderujem animaciju u mayu 8 sa batch render (maya software) pr.: animaciju od 80 frames se renderuje blize prve 30 frejma od tad to zaglavuje . (Animaciaja je u AVI format bez nikakve kompresije). Daje poraku rendering complite. Daje file no taj file ne ga otvara nista ni wmp ni bsplayer ni mv2 itn. Podesanje u render globals mi je u red od prvi do posledni (od 1 do 80 frejm). Neko mi rekao da treba da pecujem (patch) no od pach nema ni trag na Autodesk.

-Vertex-
13.11.2006, 21:08
Brate mili, ajde procitaj sta si napisao...
Molim te Edit-uj poruku...
A imamo i temu za ovakve stvari...
Ako ti se zavrsio Rendering, tj koliko sam te razumeo jeste...
A kako si napisao stavio si u AVI format da se Renda...
Sve sto treba da uradis jeste:
Na "File" desni klik pa RENAME, i samo stavis ".avi"...
Bolje da si stavio u "tga" format...
A tu gde ti koci nailazi kamera na pokrete objekta, textura, animacije itd...
Zavisi i koliko imas memorije...


P.S. 1 secunda ti je 24 frame-a...

nesonjacc
13.11.2006, 23:02
Po nacinu pisanja -rekao bih da METAL dolazi iz susedne nam Makedonije - Tako da ne zamerajte mu zbog pravopisnih gresaka( a narocito modovi)

@Metal - Ako treba pisuvaj na makedonski -zasto vaka e mnogu tesko da se razbere prasanjeto. A i imas edna tema otvoreno za Maya( ti si ja otvoril), pa ova prasanje si mozel da go postavish i tamu.


Pozdrav

GOKSIMASTER
13.11.2006, 23:55
U do *****.

Razmisljam da mu napisem na engleskom ali verujem da ce me razumeti ko ja njega:D

E pa ovako nemoj da renderujes u avi formatu:boodala:


nego u tif formatu

onda otvoris program ADOBE PREMIER pro.

i ides inport selektujes tif format i cekiras kvadratic. Trebalo bi da ti ubaci sve u jednom fajlu ako to ne uradi onda nisi cekirao dobar kvadratic.

metal
14.11.2006, 20:52
Izvinete se obiduvam da kucam na Srpski no tesko mi odi.