PDA

Prikaži potpunu verziju : beyond tv 4.4


Chemist
8.10.2006, 17:06
Imam tv karticu sapphire theater 550 pro, i instalirao sam beyond tv, koji je cini mi se bolji od originalnog softvera.Recite mi nesto o tom programu i kako da iskljucim opciju automatsko snimanje, jer sve vreme mi hard disk radi i snima kanale koje posecujem.Video sam da program imao opciju da ukljuci i graficku karticu u rad radi boljih performansi.Da li da je ukljucim?Inace imam sapphire 9600xt.Pozdrav

oluja
9.10.2006, 11:11
Imam tv karticu sapphire theater 550 pro, i instalirao sam beyond tv, koji je cini mi se bolji od originalnog softvera.Recite mi nesto o tom programu i kako da iskljucim opciju automatsko snimanje, jer sve vreme mi hard disk radi i snima kanale koje posecujem.Video sam da program imao opciju da ukljuci i graficku karticu u rad radi boljih performansi.Da li da je ukljucim?Inace imam sapphire 9600xt.Pozdrav
Koristio sam oba programa u kombinaciji sa tom karticom ali trenutno radije ukljucim Cyberlink PowerCinema (ne secam se koja verzija, pisem ovo iz redakcije...). Pokusaj i sa njim mozda ti se svidi jednostavnost u poredjanju sa druga dva... Nisam nikad pokusao da ukljucim i podrsku za graficku karticu... ne znam sta bio to konkrtno pomoglo, meni radi savrseno i bez toga...
Da li si skinuo najnovije drajvere za nju sa neta?

Mario Pavićević
9.10.2006, 12:11
Ako koristis Power Cinema 3 koji stize uz karticu samo nabavi verziju 4 i sve radi savrseno i obavezno nove drajvere za TV tjuner!Sto se tice mogucnosti graficke kartice sa time mozes samo da napravis sebi problem jer je ati550 hardware-ski dekoder a ako probas da istovremeno koristis software-ski akcelerator obicno dobijes crni ekran(pogotovo ako si instalirao Nvida PureVideo) tako da nista ne mozes dobiti time.

Chemist
9.10.2006, 18:57
Instalirao sam nove drajvere,6-6_t550_cp,ali prilikom instalacije mi nesto prijavljuje, kao i prilikom njihove deinstalacije...ne ide nesto savrseno, ili imam lose drajvere ili je neseto drugo problem.Inace instalirao sam i 6-9_xp_t550_wdm_35774, mada nisam primetio neka posebna poboljsanja.Power cinema 4 je inace trial verzija (vazi 30 dana), radi nesto brze od verzije 3.Ujedno sam prometio da mi je i slika na vecini kanala pomereno udesno (sa leve strane tamna linija).Sa softverom beyond 4.4 je nesto poboljsano..hm..cudno se nesto desava.Sta mi preporucujute?

Mario Pavićević
10.10.2006, 9:38
Ne znam sta da ti kazem meni Power Cinema 4 radi super.Dosta ljudi hvali Chris TV sad sta znam...