PDA

Prikaži potpunu verziju : Takmičenje u programiranju - Berkeley and Belgrade: Build the Future


Nebojsa Petkovic
25.3.2013, 0:04
„Berkeley & Belgrade: Build the Future“ je timsko takmičenje u programiranju na temu socijalnog preduzetništva, koje organizuju "Tau Beta Pi (https://tbp.berkeley.edu/)" ispred Univerziteta "Berkeley" i "EESTEC LC Belgrade (http://eestec.etf.rs/)" ispred Univerziteta u Beogradu.

Tokom 2 nedelje, timovi od po 3 člana će osmišljavati i implementirati platformu koja za cilj ima umrežavanje bilo kakvih grupacija ljudi.
Kod ocenjivanja projekata, posmatraće se ideja, stil kodiranja, tehnička izvodljivost, realizacija, kao i sama prezentacija rešenja. Ne postoji ograničenje u izboru tehnologije uz pomoć koje će se realizovati ova mreža. Krajnji proizvod može da bude web, ili mobilna aplikacija.

Timovi se prijavljuju do 2. aprila koristeći socijalnu mrežu Scuddle.
Kako bi prijava bila kompletna, potrebno je ispratiti sledeće korake:

• Potrebno je da svaki član tima napravi profil na Scuddle-u, i popuni ga sa 10 dostignuća za koje smatra da ga najbolje predstavljaju
• Svaki član tima na svom profilu treba da postavi imena druga dva člana sa kojima želi da bude u timu
• Kako biste verifikovali prijavu vašeg tima, potrebno je da svaki član tima izabere opciju "follow" na stranici www.scuddle.me/buildthefuture
• Nakon ove procedure, prijava vašeg tima je kompletna i možete početi sa kreiranjem i realizacijom vaše ideje.

Do 19. aprila u 23:59h je potrebno okačiti završene aplikacije na stranicu www.scuddle.me/buildthefuture i poslati originalni kod žiriju koji će ga pregledati. Žiri će se sastojati od profesora/asistenata sa Elektrotehničkog fakulteta, kao i predstavnika kompanija.

Poslednjeg dana takmičenja, 21. aprila će se održati prezentacija rešenja napravljenih od strane prijavljenih timova, i proglasiti pobednički tim.

Pobednički timovi sa oba univerziteta će kao nagradu dobiti putovanje u grad suprotnog univerziteta , gde će imati priliku da se upoznaju sa kolegama i da posete kompanije koje su podržale ovaj događaj.

Tim sa Univerziteta u Beogradu, čija ideja bude proglašena za najbolju će dobiti plaćeno putovanje* na Univerzitet "Berkeley", i mogućnost da upozna kolege sa tog Univerziteta, kao i da poseti kompanije koje tamo imaju sedišta.

Generalni pokrovitelj događaja sa strane Beograda je kompanija youngculture, a sa strane Berklija kompanija eBay.

Sajt događaja (http://eestec.etf.rs/bvsb/)

*Putovanje uključuje plaćen prevoz, smeštaj i ishranu za sva 3 člana tima

Ivan-94
25.3.2013, 4:11
Cek, moram da budem na tom fakultetu, posto pise da je nagrada putovanje u grad drugog fakulteta?

Nebojsa Petkovic
25.3.2013, 19:59
Takmičenje je otvoreno za sve studente tako da svako može da se prijavi, a pobednički tim kao nagradu dobija putovanje na Berkli :)