Prikaži potpunu verziju : Najbolja igra sa Sege
A crveni i plavi nindža su garant Billy i Jimmy Lee... Double Dragon, neki deo.
Jeste... Hvala ti puno!!!
--ComputerBoy--
29.12.2009, 9:39
Jao, postojao je pored skole nekada davno arcade sa Double Dragon bitkama... Zaista, vrhunska igra.
Nacicete je u MAME 32 kao ''Double Dragon (NeoGeo)''.
Ovo nema veze sa Segom, ali me je samo Ketchua podsetio na ovu odlicnu igru. ;)
Još offtopica, ali taj Double Dragon na NeoGeo je vs tabačina i veoma se razlikuje od originalne trilogije koje su skrolujuće tabačine;)
--ComputerBoy--
29.12.2009, 12:18
Da, i to je najbolja Double Dragon igra definitivno!
ilic stefan
29.12.2009, 12:49
Dobro je, vidim da još ima ljudi koji su voleli segu. Ove igre sam oduvek voleo da igram:
Dune 2
Sonic (svi delovi)
Jungle Book - prelazio na hard ko od šale
Alladin - takođe prelazio na hard
Shinobi 3 - najjači sidescroller ikada za segu
Asterix and Obelix and the power of the gods - prelazio takođe na hard
ISSS Deluxe - Po meni najbolji fudbal za mega drive i pra deda današnjeg pes-a
Judge dreed - igra koja ima više oružija i neprijatelja nego call of duty.
Speedy Gonzales - Jedna među prvima koje sam odigrao
Mortal Kombat - takođe jedna među prvima ali mi se nije nešto sviđala
Street Fighter 2 - Uz ovu igru sam sahranio par dzojstika kao od šale
WWF Mania - Američko rvanje u kojem si stvarno mogao da mlatiš za razliku od današnjih igara
Tom and Jerry
Ghouls and Ghosts - jedna od najtežih igara za segu
Rock and Roll racing - dovoljno je reći blizzard
Comix Zone
Donald Duck in maui mallard...
Castelvania - e ovo nisam smeo da probam sam da igram jer je u to vreme za mene igra bila čisto horor ali se zato nisam plašio da gledamo kako burazer igra.
Ovo bi moglo da se nastavi u nedogled, probao sam mnoge i većinu tih i dan danas igram na emulatoru. To je bilo zlatno doba igara. Posle je došao playstation neke 1998 kod nas i tada sega pada u zaborav.
--ComputerBoy--
29.12.2009, 20:37
Nije ti se svideo Mortal Kombat??? :eek:
Mozda ako si samo prvi deo igrao, jer je :eek2:
ilic stefan
30.12.2009, 23:24
Igrao sam street fighter pre toga pa ga nešto nisam ni gotivio, nisam ni znao poteze, za razliku od mene dva moja buraza su živela za mortal kombat. Svaki je imao svesku koja se zvala killer codes i tu su prvo bili zapisani potezi za mortal kombat a onda sve ostalo.
A i kad god sam igrao protiv njih nisu imali milosti i skoro nijednu partiju nisam mogao da ih pobedim. Zato je nisam ni gotivio, ali igra kao igra je odlična.
Jel' pomenuo neko Pit Fall? Jako dobra i prilično teška igra.
Jel' pomenuo neko Pit Fall? Jako dobra i prilično teška igra.
Igrao sam samo Pitfall za atari 2600,nisam znao da ima i Sega verzija,naravno na segi super izgleda!
--ComputerBoy--
1.1.2010, 19:43
Jao, da, za Atari... Jedna od najtezih igara ikad!
Jel ste igrali MR. Nuts. Igra je stvarno znala da me zaludi :to_care:
DarkoPatic
9.1.2010, 21:48
Ja imam i Pitfall za racunar :)
--ComputerBoy--
11.1.2010, 0:40
Pitfall za 32x je jako dobar ;)
Djordje Turjacanin
14.1.2010, 22:43
Koliko MILIONA puta treba reći na ovoj, drugoj i u čitavom ovome podforumu da sega nema Super Maria, Tenkiće i Patke. To je NES (Nintendo) u oklopu sličnom Segi. Terminator mislim da je.
Džisus Krajst.:mad::nov_explo
--ComputerBoy--
15.1.2010, 0:16
Ne, to zaista treba upisati kao neko od pravila foruma, majke mi. Ja dobijem nervni slom kad vidim ovakav post. :icon_evil
I na fejsu ima srpska grupa Sega Mega Drive 2 gde svi, ali SVI pisu kako su najvise voleli da igraju Marija, Tenkice, Patkice, Olimpijadu i ostalo...
E, Kinezi, kvarite nasu omladinu. :kreza:
P.S. Je li neko igrao Aladdina na pravoj Segi? OMG, to mi je jedna od najomiljenijih igara na Segi ikad!
P.P.S. @godzilla Umalo da zaboravim...
http://myspace.roflposters.com/images/rofl/myspace/1212348932002.jpg.%5Broflposters.com%5D.myspace.jp g
A sto vise pisemo na ovu temu, vise ce ljudi pisati o ljubljenim tenkicima...
Djordje Turjacanin
15.1.2010, 14:45
Nisam igrao Alladina na Segi, ali jesam na emulatoru. Odlična igra.
Hephaestus
15.1.2010, 15:38
Najomiljenije igre sa sega-e ispale igre sa nintendo-a. Svi su ovde fanovi nes-a ali to ni neznaju.:rofl:
P.S. Je li neko igrao Aladdina na pravoj Segi? OMG, to mi je jedna od najomiljenijih igara na Segi ikad!
O da. Alladin rula! Jedna od najboljih platformi ikada. Mada me je uvek iritirala tezina nivoa kada bezis iz pecine na tepihu i izbegavas kamenje.
Secam se da je tema sa prvog nivoa (.midi verzija pjesme princ Ali) bila uvodna spica za Sega klince (kasnije su koristili bear necessities iz igre jungle book). :dedica:
Treba pomenuti i LION KING. Obozavao sam tu igru, i ako je djavolski teska.
--ComputerBoy--
15.1.2010, 17:04
Ja Scara nikako nisam mogao da ubijem! To me je izludjivalo! Ja sam ga saterao u cosak i udarao ga po 100 puta i on nista, dok nisam ukapirao da treba, kao i u crtacu, da ga bacis odozgo.
U Aladinu taj level na cilimu mi je najomiljeniji! Najvise me je iritirao prethodni ''Escape'' level.
Evo interesantne anegdote sto se tice Aladina...
Odem ja kod jednog brata koji je isto imao Segu (kod njega sam prvi put video Mortal Kombat :boxing:) i ja ulazim u sobu, on pauzira, pozdravlja se sa mnom. I tako nesto pricamo, Aladin je pauziran, i on bezveze dok prica sa mnom, bezveze poce da pritiska dugmice na dzojstiku, kad se cu zvuk ''prrriu'' i pise ''Level Complete''! :eek:
Sva sreca, zna sta je pritiskao, tako da je sasvim slucajno provalio sifru za prelazak levela! Islo je A, A, B, B, A, A, B, B, A. :D
hehe da da :)
Ili za Earthworm Jim-a: <-+A, B, B, A, ->+A, B, B, A. :D
Valjda tako beše...
--ComputerBoy--
18.1.2010, 21:01
Dan danas pamtim i Brutality kod Sindel. :D
X, B, C, B, C, Z, B, Z, C, B, A. :dzavo:
Kod 3-dugmetare X - A + B ; Z - C + B
Bilo je ljudi koji su takve stvari provaljivali dok se nije pojavio Internet. :kreza:
ilic stefan
18.1.2010, 21:33
Ja kad se setim wrestlemanie kada sam provaljivao ko kako ima kombo i zapisivao u svesku. Dvadeset puta mlatim jednog istog da bih provalio kombo. Pa street fighter dok provališ svima kako ko ima poteze. Za mortal kombat je bilo u boesoftovom katalogu nekih poteza ako se ne varam ali za ovo ostalo sam provaljuješ. A tek jim i jim 2. To su 2 najsmešnije igre. Nikada nemogu da zaboravim one nivoe sa kučićima kada sam ih hvatao. A tek onaj sa hranom... Dobra stara sega. Sad s vremena na vreme upalim shinobi 3 ili castlevania na emulatoru i igram po par sati.
Ali najnajteža igra po meni je bila speedy gonzales. To što je bilo teško. Ubi bože.
Dan danas pamtim i Brutality kod Sindel. :D
X, B, C, B, C, Z, B, Z, C, B, A. :dzavo:
Kod 3-dugmetare X - A + B ; Z - C + B
Bilo je ljudi koji su takve stvari provaljivali dok se nije pojavio Internet. :kreza:
Pa kad drljaš po gamepadovima satima, danima, isprobaš sve živo, a i kad sam provališ zapamtiš zanavek :D
A i Wrestlemanija, jaoo... oni komboi po 20-30 udaraca... ja sam najviše uzimao The Undertaker-a :D
ilic stefan
19.1.2010, 11:54
Ja sam najviše uzimao shawn michael-a imao je najviše poteza, a kad prigusti onda yokozuna i sve ih poravnjam sa ringom.
Moze li neko da mi da link od bugermana i emulator koji ide uz to?
Hvala
Evo ti igra (http://www.romnation.net/srv/roms/48807/genesis2/Boogerman-U.html)...
A za emulator evo ti Kega (http://www.eidolons-inn.net/tiki-index.php?page=Kega)
Kad smo već kod kombo-a...kako se na upravljačima sa samo 3 tastera izvodilo tako nešto...znam da se kombinacijom tastera u nekim igrama (npr. A+B=X) moglo nešto uraditi, ali je zato u MK uglavnom bilo nemoguće. Ja sam se retko igrao sa upravljačima sa 3 tastera, ponekad u igraonicama, pošto sam imao one sa 6...milina. :to_care:
ilic stefan
23.1.2010, 0:42
Ja nisam na njemu ni mogao da igram, bio sam mali i nisam imao tako velike šake. Onaj sa šest dugmadi mi je bio najbolji.
Kad smo već kod kombo-a...kako se na upravljačima sa samo 3 tastera izvodilo tako nešto...znam da se kombinacijom tastera u nekim igrama (npr. A+B=X) moglo nešto uraditi, ali je zato u MK uglavnom bilo nemoguće. Ja sam se retko igrao sa upravljačima sa 3 tastera, ponekad u igraonicama, pošto sam imao one sa 6...milina. :to_care:
Meni je oduvek (i dan danas) onaj ABC neprevaziđen.
Jeste malo teže, ali one male xyz nisam mogao da smislim.
Šteta što nema (ili ne znam da ima) neka USB varijanta, ovako koristim
one "sonijevske" za MK, ili igram na tastaturi koju sam mapirao
baš u xyz maniru. Probao sam onako sa 3, ali, tastatura jednostavno
nije džojped, dešava se da ne primi lepo ili kad zapneš da radiš
kombo, ona krene da pišti, blah :D
I da, npr kombo za Šivu na većem: AB, AB, A, BC, BC, C, nazad BC.
na manjem: x, x, a, z, z, c, nazad z.
z je BC, x je AB, AB je AC.
:)
Ma za komboe nije bilo strašno i ako omašiš, ali kod završnih se često grešilo. I ja bih voleo da nađem takav kontroler sa USB-om...neprevaziđen mi je! :n_klanja:
--ComputerBoy--
24.1.2010, 0:33
Klip gde Aladina igra moja malenkost. :D
GxxWcSvz9MI
Morao si da upadneš u vodu, a? :D
Meni je ovaj bonus sa Abuom uvek bio zežak, nikad ga nisam prešao. :)
Stvarno jedna od najboljih igara...
Kako si snimio?
ilic stefan
24.1.2010, 21:30
Ja npr. sa abuom sam uspeo da pređem samo prvi bonus ali ove ostale ni makac. Inače imaš u kegi 3.6 opciju da snimaš šta igraš. Dolazi uz avi kodek.
--ComputerBoy--
24.1.2010, 22:14
Morao si da upadneš u vodu, a? :D
Meni je ovaj bonus sa Abuom uvek bio zežak, nikad ga nisam prešao. :)
Stvarno jedna od najboljih igara...
Kako si snimio?
Najnoviji Kega Fusion emulator nudi AVI capture, samo treba da instaliras codec u INI fajlu koji se dobije uz emulator (desni klik - install).
Nisam znao da ce neko toliko dugo da gleda klip :D Da, upao sam i brzo load-ovao. Glupa zlatna ribica. :to_care:
NjegovaWisost
25.1.2010, 3:49
Ja sam obožavao Mikija Mausa na Segi =) Mislim da je nešta na foru parobroda vilija bilo u pitanju... Ako neko nađe...
Hephaestus
25.1.2010, 11:33
Ja sam obožavao Mikija Mausa na Segi =) Mislim da je nešta na foru parobroda vilija bilo u pitanju... Ako neko nađe...
Ne znam da li mislimo na istu, ali ja se secam da sam igrao sa parobrodom Mickey Mania: The Timeless Adventures of Mickey Mouse, i bas je bila dobra:D
--ComputerBoy--
25.1.2010, 13:06
OGOQdLQwrhg
Djordje Turjacanin
25.1.2010, 15:49
Vjerovatno je ta, dobar miks crno bijele i grafike u boji.
NjegovaWisost
25.1.2010, 17:28
Da to je ta =)
Ali sigurno najbolja, sa najboljom pričom je Shining force 2 :)
--ComputerBoy--
25.1.2010, 17:37
U, da! Mnogo dobra igra. ;)
Kako se zove onaj lik sa sege ja mislim sto ide po stripu i ubija neke pacove i sl.?
Bas mi se igra.
Nash Knight
25.1.2010, 19:15
To je bre Comix Zone \m/
Poceo sam skoro da igram Shining Force, ali prvi deo, i dobar je. Drugi sam igrao davno pa sam malo zaboravio, samo se secam da je bio bas dobar. Kad predjem prvi uzecu i dvojku da igram.
Hephaestus
25.1.2010, 19:15
Kako se zove onaj lik sa sege ja mislim sto ide po stripu i ubija neke pacove i sl.?
Bas mi se igra.
Da nije igra Comix Zone. Ta je sa stripom i pacovima i takodje je dobra :D
Da nije igra Comix Zone. Ta je sa stripom i pacovima i takodje je dobra :D
E to je ta igrica, sacu je daunloudirati i da se bacim na biznis.
Jel' bio već Animaniacs? Isto jedna od boljih platformi. Setih se sad kad sam video Miki Mausa. :)
Djordje Turjacanin
25.1.2010, 20:30
Au da, sjećam se sad i te kad idu ono troje.
--ComputerBoy--
25.1.2010, 20:35
Da, da, podseti me! Igra je poput Lost Vikings, tj. gde ne moze da se prodje, ono sto jedan ne moze da uradi, drugi lik moze. Mnogo dobra igra. ;)
ilic stefan
26.1.2010, 0:31
A jel se neko seća Rock and Roll Racing?
Djordje Turjacanin
26.1.2010, 14:26
Ko se ne sjeća? :D
polarnimeda
26.1.2010, 15:34
ja sam je bas voleo (rock n roll racing)... :D
al mi je omiljena bila mk3. :)
I meni pored Jima. Postoji li neka fora da se makljamo malo online u starom MK3? :)
Neke Hamachi fore or something, a? Ima li zainteresovanih? :D
Nash Knight
26.1.2010, 17:34
Realno MK je najbolji za automate (ili PC), mnogo bolji od ovog za Segu, i po grafici i po gameplay-u. Ako vam je do MKa preporucio bi vam da ga igrate na MAME, Sega je za vise neke druge igre.
Meni lično je najbolji mk bio 3 na Segi sa ABC džojpedom.
--ComputerBoy--
26.1.2010, 18:32
Realno MK je najbolji za automate (ili PC), mnogo bolji od ovog za Segu, i po grafici i po gameplay-u. Ako vam je do MKa preporucio bi vam da ga igrate na MAME, Sega je za vise neke druge igre.
Ne bih rekao... Na automatima ne moze Brutality :dzavo:
Graficki je odlican, ali gameplay je vrlo ogranicen...
Nash Knight
26.1.2010, 22:57
Kako je to ogranicen? Pa igra je ista manje vise, s tim da je za automate i za PC (mozda i za Amigu?) igra u originalu, onakva kakva je trebala da bude dok su za Segu/Snes/ostalo morali da joj "potkresuju" grafiku, framerate i jos stosta da bi radila ok na konzolama sa ogranicenim hardverskim kapacitetima.
Kapiram ja da je vecina vas (nas) igrala MK(3) najvise na Segi i da nas greju lepa secanja na detinjstvo, ali mora se priznati da ta verzija za klasu slabija od originalne.
--ComputerBoy--
26.1.2010, 23:19
Ne, to stoji. Odusevljen sam kad sam video MAME verziju, samo kazem da je na joypad-u dosta lakse igrati.
batakpudla
26.1.2010, 23:36
Џим, Аладин, Краљ Лавова, Бугермен, Птица Тркачица, МК (2, а поготово 3), проведени дани уз Бетмена и Робина (коју никад нисам прешао јер сам увек гинуо од оних играчака)... ех са сетом се сећам тог дела детињства...:)
Kako je to ogranicen? Pa igra je ista manje vise, s tim da je za automate i za PC (mozda i za Amigu?).
Nije bilo trojke za Amigu, MK2 je poslednji na "prijateljici".
--ComputerBoy--
27.1.2010, 0:23
Jeste li znali da je Monkey Island svojevremeno izasao i za Segu CD? :eek:
IuitroN08Ec
Nash Knight
27.1.2010, 0:41
Ne, to stoji. Odusevljen sam kad sam video MAME verziju, samo kazem da je na joypad-u dosta lakse igrati.
Imas sad za neke smesne pare da kupis PC joypad, nadjes samo neki sa 6 dugmeta napred (ima, vidjao sam), ubodes, i uzivas!
I meni pored Jima. Postoji li neka fora da se makljamo malo online u starom MK3? :)
Neke Hamachi fore or something, a? Ima li zainteresovanih? :D
Postoji.
Najbolji emulator za Segu, Kega Fusion ima opciju netplay, ali nisam je isprobao.
Trebalo bi da je krajnje jednostavno:
Load Mortal Kombat 3 rom - File> Netplay> Start netplay game - Enjoy :D
Ja sam za! Negde uvece bi mogli da raspalimo, obzirom da sam mortalcinu doktorirao.
Ko je iz Bga, mozemo da se dogovorimo, da zabodemo kod nekoga, ja imam mega drive (2 komada) i sva tri dela MK (+ Ultimate), pa da vas przim malo ;)
--ComputerBoy--
27.1.2010, 14:29
Da, ja tek to sad vidim... U, al ce Sindel da vas sredi :boxing:
BTW, zar nije bolje da igramo Ultimate Mortal Kombat 3, posto ima mnogo vise likova?
Lako ćemo da se dogovorimo, da smo iz BG svi, bilo bi još lakše :D
Ja najviše volim "običan" MK3, nekako mi najfiniji od svih :)
Inače koristim Gens, al imam i Kega, tako da možem probati svakako, dojadilo mi da igram protiv računara, zaribaš tako vremenom :D
--ComputerBoy--
27.1.2010, 22:57
Predji na najnoviju Kegu, najbolja je. Meni sve igre rade. ;)
Rade sve i na Gens-u, za sada nisam imao nikakvih problema, al ako je do umrežavanja, nije problem. Imam oba ali ovaj prvi isključivo koristim za SMD2 igre, nekako mi oriraso za srce :D
Nego, u gensu postoji obcija ubrzavanja, postoji li tako nešto u Kega, nisam provalio...?
Ovamo samo pritisneš F4 i ubrzaš igru do željene tačke.
--ComputerBoy--
28.1.2010, 10:59
Da, na Kegi pritisnes Backspace. ;)
Hhaha ee ne znam šta nisam pritisnuo ali to mi nije palo na pamet :D
Pa, će bude li makljaža?
--ComputerBoy--
28.1.2010, 15:24
Pa ajde, trebalo bi preko PM da se dogovorimo da ne spamujemo vise ovde...
--ComputerBoy--
9.2.2010, 13:48
Evo, za sve MK nostalgicare... Ja igrao licno... Ako neko hoce da me izazove online da zna s' kim ima posla. :dzavo:
lVLqkTehh6k
ilic stefan
9.2.2010, 15:35
Imam kod kuće 2 umrežena kompa i pokušao sam da igram igru preko netplay opcije. Ako neko zna može li neko preko privatne poruke da mi samo ukratko objasni postupak. Bio bih mu veoma zahvalan.
--ComputerBoy--
9.2.2010, 20:04
Rekao bih ti preko privatne poruke, ali je bolje ovde da bi i drugi znali. Jedan kreira igru. Drugi mora da zna IP adresu tog sto je kreirao igru. Posle se ukljuci, igras i to je to.
Medjutim, moras u konekciji da podesis valjda, komplikovano je, stvarno. Ja i NaraYan smo pokusali, ali bezuspesno.
Nažalost... Nikako nismo mogli da ga nateramo da radi. :(
Aj ako neko zna način neka se javi, pa se fajtamo malo u starom stilu :)
A je li, koji nivo težine ti je ovo? A? :D
Ne znam, nikada nisam igrao mnogo UMK, najviše sam trojku igrao.
--ComputerBoy--
9.2.2010, 21:26
Da, pomislio sam da ce neko to da pita... Difficulty je Medium, to je trebalo da prikazem ;)
Inace, vec posle Reptila me je dvojnica razvalila. :kreza:
Aaaa a to ne puštaš... ccc :to_care:
Ajde bre da se organizujemo nekako za duel, sigurno postoji neki način....
Toe Jam & Earl... Omiljeni likovi iz detinjstva... Planeta Funkotron i The Great Funkopotamus, nezamenjivo.... :n_klanja:
--ComputerBoy--
12.4.2010, 23:48
Jao, da! Toe Jam i Earl legende! ;) Obozavao sam to da igram. :)
Nikola Milosavljevic
13.4.2010, 18:15
Wonder Boy 3 - The Dragon's Trap za Segu Master System!!!
Jao, da! Toe Jam i Earl legende! ;) Obozavao sam to da igram. :)
I... ništa od MK... Je li izašla neka nova Kega, možda je ispravljen nedostatak? :)
--ComputerBoy--
14.4.2010, 13:22
Opa, Kega 3.64 se pojavila 7.3.2010. ;) Download (http://www.eidolons-inn.net/tiki-index.php?page=Kega)
Kontaktiraj me preko PP, mozda sad moze. ;)
--ComputerBoy--
14.4.2010, 17:04
E, samo da vam se pohvalim da smo uz mnoooogo muka MK3 ipak naterali da proradi netplay i bilo je fantasticno! Preporucujem vam da probate, necete se pokajati, samo sto morate obojica imati istu vrstu ROM-a, tj. istu verziju, ili obojica USA verziju ili obojica PAL verziju, Japanese, whatever. ;)
I da se podese komande na server kegi za obojicu.
ribica-d-mikac
29.4.2010, 20:13
Top 10:
Toejam & Earl 2: Panic on Funkotron
Sonic 3
Streets of Rage
Comix Zone
Ristar
Shinobi
Sparkster
Vectorman 2
Mortal Combat 2:to_care:
streets of rage 2 i 3
shining force 1
mk 3
sonic 1,2 i 3
Stepski Vuk
12.5.2010, 22:11
Earthworm Jim 1 & 2
Contra Hard Corps
Eternal Champions
The Lion King
Wonder Boy 3 - The Dragon's Trap za Segu Master System!!!
Neprevazidjena.
Obozavam ceo wonder boy serijal, ali ova igra objasnjava neke stvari.
Jedna od najboljih 8-bitnih igara ikada.
Izasla je verzija i za TurboGrafx-16, ali ne mogu da nadjem radeci emulator.
-Wonder Boy, Double Dragon 2, Chip & Dale, Contra.
--ComputerBoy--
17.5.2010, 12:27
Sve te igre su sa Nintenda... Osim Contre, koja je izasla i za Segu, ali si ti ocigledno imao onu laznu Segu, koja je samo bila prepakovani Nintendo...
Sve te igre su sa Nintenda... Osim Contre, koja je izasla i za Segu, ali si ti ocigledno imao onu laznu Segu, koja je samo bila prepakovani Nintendo...
verovatno :) posto sam ja to kupio kod kineza jos kad sam bio klinja. Mala crna konzola sa zutim ketridzima , eno je gore na tavanu skuplja prasinu , pregorelo nesto od preteranog igranja :D
samo je jednog dana zasmrdela :)
Sve te igre su sa Nintenda... Osim Contre, koja je izasla i za Segu
Netačno... Wonder Boy je Segin proizvod i nikada ga nije bilo na Nintendu.
--ComputerBoy--
17.5.2010, 20:08
Tacno, pogresio sam, ali Chip & Dale? Double Dragon. To nikada nije bilo na Segi... On je igrao onda neki hibrid, bokte. :kreza:
http://www.emuglx.net/Images/SystemSekcije/MD2/MD2_sega_megadrive2.jpg
ovako nesto sam imao , al' su ketridzi bili zuti (kupovao kod kineza , 50 din komad :) )
--ComputerBoy--
17.5.2010, 21:40
To sa slike je prava Sega, nije to to... Ti si verovatno imao ovo:
http://www.gamechoiceclub.com/image/md_mdrive2.gif
Tacno, pogresio sam, ali Chip & Dale? Double Dragon. To nikada nije bilo na Segi... On je igrao onda neki hibrid, bokte. :kreza:
I ceo Double Dragon serijal ima i na Segi. Jedino su veverice Nintendo "ekskluziva" :D
BTW i jedna i druga slika su "prave" Sega konzole. CB tvoja slika je japanska verzija SMD2, a ona gornja je evropska PAL verzija ;) Samo su Kinezi pakovali NES u japansko kućište.
http://en.wikipedia.org/wiki/Variations_of_the_Sega_Mega_Drive
@ computer boy
upravo takvu sam imao samo sto je taster za power isti kao i za reset ( i oba su plava ) ... ma samo je takav okvir bio ko zna sta je unutra
@ de coy
jeste double dragon ceo serijal bio na segi , imao sam 2 i 3 deo , a cetvrti sam nasao na netu posle 6 god :)
Inace zaboravih da spomenem igru Jackie Chan ( neznam da li se samo tako zove ) al u principu upravljas dzekija i sibas sve zivo , a secam se da sam se pred kraj toliko uziveo , stojim i igram i zakacim nogom ketridz ( udarim ga petom ) covece koliko sam se iznervirao , i morao reset ...
PS: Da li ima negde da se kupi jos stara sega i njene igre sa ketridzima , posto nije isti osecaj igrati preko emulatora ( i to na 22'' LCD monitoru :) )
hocu na TV sa katodom :)
Jackie Chen je bio samo na NES-u :)
BTW za kupovinu konzole pogledaj aukcije na Limundu, možda naletiš na nešto ;)
NIDZA bOj
17.5.2010, 22:19
Power rangers,ne secam se kako ide pun naziv,imao sam 6 god...:D
Jackie Chen je bio samo na NES-u :)
bio samo na NESu :confused: covece pa sta sam ja ovo imao ... e nasao sam jos jednu segu , e na toj sam igrao dzekija i C&D , pazite ovo , sega je , koristio sam ketridze sa one crne al ova ima okvir xboxa , covece ovo vam moram slikati , ko zna sta se nalazi unutra, kupljena kod kineza i za 2-3 meseca pregorela )
--ComputerBoy--
17.5.2010, 23:37
I ceo Double Dragon serijal ima i na Segi. Jedino su veverice Nintendo "ekskluziva" :D
BTW i jedna i druga slika su "prave" Sega konzole. CB tvoja slika je japanska verzija SMD2, a ona gornja je evropska PAL verzija ;) Samo su Kinezi pakovali NES u japansko kućište.
http://en.wikipedia.org/wiki/Variations_of_the_Sega_Mega_Drive
Znao sam da ces to da napises, ali je tako u 90% slucajeva u Srbiji fals Sega izgledala. ;) Kao Sega za Japansko trziste.
Koristio sam ketridze sa one crne al ova ima okvir xboxa , covece ovo vam moram slikati , ko zna sta se nalazi unutra, kupljena kod kineza i za 2-3 meseca pregorela )
Rekoh ja da je to neki hibrid. :kreza:
Netačno... Wonder Boy je Segin proizvod i nikada ga nije bilo na Nintendu.
Bio je Adventure Island.
Bio je Adventure Island.
e da , tako se pravilno zvala igra :)
Sega Mega Falsch 2:
http://img198.imageshack.us/img198/2720/segamegafalsh2.jpg
http://ultimateconsoledatabase.com/images/sega_mega_drive_II_famicom_.jpghttp://cache.wists.com/thumbnails/f/34/f34aa38f2494fe29c58db1d23fe36170-orig
Fusch Sega, odnosno klon NESa u kucistu japanskog modela SMD2.
Obzirom da smo tih godina bili pod sankcijama domaci distributeri (prevashodno Beosoft) su originalne Sega konzole uvozili sa dalekog istoka i prodavali ovde, pa u Srbiji skoro i da nije bilo evropskih modela (tek posle 1995. godine ali tad je popularnost ove konzole vec pocela drasticno da opada). Nase komsije Kinezi su to koristile, pa su po pijacama i radnjama prodavala klonove nintedove osmobitne konzole NES, spakovane u kuciste segine konzole. Tako su mnoga deca umesto sonica, mortal kombata, boogermana, shinobia, golden axe, fifa, alex kidda itd.igrala super maria, duck hunt, tenkice i chip&dale.
Po cemu se vizuelno razlikuju original i fus sega mega drive2:
-Za pocetak velika je razlika u ceni same konzole i ketridza.
-Kao sto se vidi na slici, fus je dolazio sa pistoljom. Cim vidite pistolj na samoj kutiji znate da ta konzola nema veze sa Segom
-ketridzi za original su bili crni, teski, od kvalitetne plastike, dok su za ovaj drugi bili (obicno) zute boje, od lose plastike i obicno sa 999999999 igara u jednom.
-Kada raspkaujete fus konzolu primeticete da je kvalitet materijala los, da su kabovi jako kratki (ne duzi od jednog metra), da se kontroleri brzo kvare itd.
-Neke fus konzole su imale preinstalirane igre u samoj konzoli To kod originala nikako nije bio slucaj.
Inace, ovako je izgledao evropski model SMD2:
http://cbtreviews.wikidot.com/local--files/megadrive/megadrive2.jpg
NES u kuci SEGE ? i sve to u temi koja se zove :
" Najbolja igra sa Sege "
Ha !
Pa ko je ovde predsednik kucnog saveta ili dezurni vatrogasac ili sto god ? :to_care:
--ComputerBoy--
25.5.2010, 17:09
Svaka cast, Vojvodo! :aplauz:
Ali imam osecaj da cemo ovo morati na svakoj stranici i u svakoj temi o starim igrama da pisemo o tome jer se uvek nadje neko bistar da napise da je igrao "Marija na Segi". :facepalm
ilic stefan
25.5.2010, 22:52
Svaka cast, Vojvodo! :aplauz:
Ali imam osecaj da cemo ovo morati na svakoj stranici i u svakoj temi o starim igrama da pisemo o tome jer se uvek nadje neko bistar da napise da je igrao "Marija na Segi". :facepalm
Pa preimenujmo temu u: "mario je bio na nes-u a ne na segi"
DarkoPatic
30.5.2010, 23:14
Citam ove postove i smejem se ko lud :) . Ej pa vama nikada nije dosadno :). I ja sam igrao Marija ali ne na segi, nego na soccer stationu :) . Izgledao je kao stari Sonyplaystation 1 "debeljko" ali su isli ti isti zuti kertridzi od te iste lose plastike :)
DarkoPatic
31.5.2010, 12:18
Ima li neka nova Chip & Dale igra??? Na Wii, gamecube ili bilo gde ali da je 3D?
Da li neko meni može da kaže zašto nigde na netu ne mogu da skinem mortal kombat trilogy za mega drive 2 (genesis)?
Ljudi me ubeđuju da ne postoji, a ja kući imam original kertridž.
Vidim da ima .iso za segu saturn od 500mb.
--ComputerBoy--
4.6.2010, 8:04
Za Mega Drive 2 ne postoji Trilogy. Postoji obican Mortal Kombat 3 i Ultimate Mortal Kombat 3 sa mnogo vise boraca, mozda imas taj.
Naravno, postoji hakovana verzija MK Trilogy za Mega Drive 2, sto mozes videti ovde (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=57794). :)
Sad sam još više zbunjen. :D
Skinuo sam trilogy za psx i to je to.
Mada, par početnih ekrana iz ovog ultimate mi deluje mnogo poznato.
Probaću i ovaj hakovani.
Ово су најбоље и најлегендарније игре икад направљене
http://img256.imageshack.us/img256/9151/images2xc.jpg
http://img821.imageshack.us/img821/5378/97306044.jpghttp://img121.imageshack.us/img121/7254/images32y.jpghttp://img441.imageshack.us/img441/2596/imag3232es.jpg
Trenutno igram: :D :aplauz:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/2d/Wonder_boy_platform.gif
Trenutno igram: :D :aplauz:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/2d/Wonder_boy_platform.gif
Covece, tema je Sega konzola , a ne arkadni automat :dedica:
Nash Knight
10.8.2010, 0:32
Pa ima Wonder Boy i za Segu (ipak je tu igru napravila Sega jelte) mada jeste bolja verzija za arkadne aparate, igram ga cesto na MAME
xaxa, Wonderboy...koliko sam ljuštio tu igru na C64! Na Segi ili automatima je nikada nisam igrao.
polarnimeda
10.8.2010, 17:10
http://www.consoleclassix.com/info_img/Mortal_Kombat_3_GEN_ScreenShot1.jpg http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:Fw7z5D-4P9zljM:http://i176.photobucket.com/albums/w188/soulho/Mortal-Kombat-3.jpg&t=1
http://www.arcade-history.com/images/game/1675_2.png
:alealeee:
Aje bre da se makljamo malo preko neta, valjda izašla neka nova kega sa kojom se to lakše postiže :)
Aje bre da se makljamo malo preko neta, valjda izašla neka nova kega sa kojom se to lakše postiže :)
a зашто се тешко постиже са актуелном кегом, само се уђе у сервер који је неко креирао и то је то?...имам преко 1000 ромова хтео бих да играм преко нета с неким ал немам с ким...ако неко хоће баш било коју игру да игра нека ми се јави...
Sećam se kad sam slao šifre SK-u za skrivene opcije na glavnom ekranu za tournament makljažu...beše to Maja '96. ako me sećanje dobro služi...Sega Kid se potpisah, objavili su pismo. :)
a зашто се тешко постиже са актуелном кегом
Zato što mo sa ComputerBoyem pokušavali zilion puta a uspeli par.
Ne znam koja je Kega sada aktuelna, mi smo pokušavali poslednji put sa 3.6.
Great_Sun_Jester
12.8.2010, 2:08
Iako u sustini ne volim jrpgove jedan mi je veoma drag:
http://www.vgconvos.com/wp-content/uploads/2008/10/shining_force_2_title.gifhttp://ui28.gamefaqs.com/1883/gfs_45479_2_8.jpg
http://www.gamespite.net/img/wiki/games/spot_shiningforceII001.jpghttp://www.rpgfan.com/reviews/shiningforce2/shinforce2-2.gif
((=
--ComputerBoy--
12.8.2010, 7:43
Kraljino! Shining force obožavam! Bolji je dosta drugi deo. :))))
Polarnimedo, bolji je Ultimate Mortal Kombat 3. ;) Ne znam, kod klasične trojke me je uvek nerviralo to što je skakanje previše brzo, ni na jednoj drugoj platformi nije tako, nešto su zeznuli kad su pravili igru za Segu jer ni u jednoj drugoj verziji te igre ne skaču toliko sumanuto. Možeš čak i da uporediš MK3 i UMK3.
Nash Knight
12.8.2010, 8:54
Skoro sam presao Shining Force i sad igram dvojku, hm, nekako mi se vise svidja prvi deo, jeste da mu je grafika malo loshija i nezgrapniji interfejs, ali mi je nekako mistichniji i dopadljiviji. U svakom slucaju obe igre su super!
Imam dosta omiljenih igara sa Sege :)
Sonic the Hedgehog serijal
Revenge of Shinobi
Shinobi 3-Return of the Ninja Master
Shining Force I i II
Streets of Rage 2
Phantasy Star serijal
Boogerman
Ristar
Earthworm Jim
Vectorman
Aladdin
The Lion King
Jungle Book
Taz-Mania
Altered Beast
Golden Axe
NBA Jam
Comix Zone
Street Fighter II-Special Championship Edition
Mortal Kombat 2 i 3
ToeJim and Earl
Thunder Force IV
Road Rash
Michael Jackson's Moonwalker
Robocop vs Terminator
Dick Tracy
Zoop
:n_klanja:
Sa Master Systema bi izvojio Alex Kid in Miracle World i Wonder Boy i sa Sege CD-a Sonic CD :n_klanja:
bela lampa
25.8.2010, 15:09
Ma nema nista bez:
Mickey Mouse
Eartworm Jim
Comix Zone
Ecco The Dolphin
Sonic
najbolja igra sa sege, tesko pitanje, ja ću nabrojati neke meni omiljene i drage koje igram preko emulatora-hvala bogu sto emulacija uopste postoji-
addams family
aladin
castlevania bloodlines
bad omen
b.o.b.
captain america
contra-hard corps
devil crash
fifa soccer 95
james pond 2 codname robocod
jungle book
true lies
sunset riders
dragons revenge
ivanxxxxxxx
1.9.2010, 16:44
Golden Axe :alealeee::alealeee::alealeee:
NjegovaWisost
4.9.2010, 18:00
Ona scena na početku shining forcea, kad te pita za ime:
Whats Your name?
++Enter your name+++
O Milos, what a nice name :D
ilic stefan
5.9.2010, 23:52
Test one, two
SEEEEEGGAAAA!
Comix Zone Rules.
Jedna od grafički najlepših igara na segi.
Nego počeo sam da igram Mortal Kombat 3 i Ultimate Mortal Kombat. Nije mi jasno kako mi se ovo pre nije svidelo, inače zna li neko kako se otključavaju dodatne opcije u glavnom meniju.
Test one, two
SEEEEEGGAAAA!
Comix Zone Rules.
Jedna od grafički najlepših igara na segi.
Nego počeo sam da igram Mortal Kombat 3 i Ultimate Mortal Kombat. Nije mi jasno kako mi se ovo pre nije svidelo, inače zna li neko kako se otključavaju dodatne opcije u glavnom meniju.
hehe kako sam čitao tako mi se dešavao play u glavi :)
Zona je zaista vanserijska. A za MK3 znam neke šifre, ali je prostije ovako (http://www.mksecrets.net/umk3/eng/umk3-specialmoves.php) ili ovako (http://www.mortalkombatonline.com/content/games/umk3/). :)
Kraljino! Shining force obožavam! Bolji je dosta drugi deo. :))))
Polarnimedo, bolji je Ultimate Mortal Kombat 3. ;) Ne znam, kod klasične trojke me je uvek nerviralo to što je skakanje previše brzo, ni na jednoj drugoj platformi nije tako, nešto su zeznuli kad su pravili igru za Segu jer ni u jednoj drugoj verziji te igre ne skaču toliko sumanuto. Možeš čak i da uporediš MK3 i UMK3.
Pa, kad igramo neki, nije bitno koji? :)
Boondock Saint
23.9.2010, 15:15
Comix Zone owns totalno ali ja bi preporučio i Punishera, Streets of Rage trojku(dvojka je već vintage), pa Alien Storm, pa Robocop vs the Terminator(mega nasilna igra) pa jedna od mojih omiljenih tabačina Splatterhouse 3, pa FREAKING GUNSTAR HEROES:n_klanja: meni lično najbolja igra sa sege i deo svetog trojsta run&gun žanra uz Metal Slug i Contru.
Ali ono što sam hteo da najviše preporučim je Shui Hu Feng Yun Zhuan, jedna od "homebrew" igara za segu pravljena negde u Aziji, i krpljena sprajtovima iz raznih igara ali začudo krajnji rezultat je sjajan.Igra dosta kopira Capcomov "Knights of the Round" samo je setting Kina(možda čak i Koreja) umesto vitezova......Vredi probati, verujte mi, samo ROM ćete malo teže naći na netu:rolleyes:
White Ripper
26.9.2010, 22:40
Nek mi da neko link odakle mogu da skinem wonder boya sa sege. Strašno mi se igra jer je kao mali nisam uspio da pređem a sada imam strašnu želju.:n_klanja:
Nek mi da neko link odakle mogu da skinem wonder boya sa sege. Strašno mi se igra jer je kao mali nisam uspio da pređem a sada imam strašnu želju.:n_klanja:
Verovatno mislis na Sega Master verziju - Izvolte (http://planetemu.net/index.php?section=roms&dat=610&action=showrom&id=768833)
...ali nemoj si to ciniti, bolje skini arkadnu verziju ! (http://planetemu.net/index.php?section=roms&dat=799&action=showrom&id=1227553)
Dovoljno je uporediti screenshote :
arkada
http://planetemu.net/screenshots/mame/wboy.png
master system
http://planetemu.net/screenshots/goodsms/Wonder%20Boy%20(UE)%20[!].png
White Ripper
27.9.2010, 9:42
A kako ovo da igram?:(
Nash Knight
27.9.2010, 10:55
Samo skini emulator MAME
White Ripper
27.9.2010, 11:18
Našao sam. Hvala u svakom slučaju. Pržim igru i uživam sjećajući se na rano djetinjstvo kad sam ovo igro.:)
Boondock Saint
28.9.2010, 15:38
Evo igre koju sam otkrio tek pre par dana iako sam imao segu, zove se WeaponLord, i u pitanju je sjajan fajter (ne usudjeujem se da kažem najbolji na segi pored toliko fanova MK-a) ali definitivno vanserijski. Atmosfera je onako "konanska", sa likovima iz te priče, tako da imamo nekog Konan-wanabe-a, opake ratnice, sirovinu koji živi sa vukovima, i tako dalje.Ima malo likova ali su svi sjajno animirani (moj favorit je "Korr" gde izgleda kao da mu svi potezi proizilaze jedan iz drugog).....Po sajtovima specijaliziranim za segu svi kritičari su su puni hvale (a mnogi ga nazivaju najboljim fajterom 16-o bitne ere ali ja baš ne bi išao tako daleko)
Kada vec govorimo o segi jel moze neko da mi objasni princip rada onog pistolja sa kojim kokas patke u igri Duck Hunt
http://www.wingdamage.com/wp-content/uploads/2010/01/duck-hunt2.jpg
To nije Sega to je Nintendo!
Nebojsa111
17.11.2010, 2:19
Bilo je to i na fush segi :D
Ja sam licno,najvise uzivao u
Mickey Mania
Top Gear 2
Jes' da nije sa Sege, ali ni meni nikad nije bilo jasno kako je taj pištolj funkcionisao? :icon_scra
^^
http://electronics.howstuffworks.com/question273.htm
Što sad nema ovakvih pucaljkica, kakvi crni džojstici, miševi, tastature! :to_care:
pa da igrao sam to na kineskoj segi na onoj disketi 9999 in 1 :rofl:, adapter u kesu pa u frizider da se ne pregrije i udri :rofl::to_care:
NjegovaWisost
18.11.2010, 0:02
pa da igrao sam to na kineskoj segi na onoj disketi 9999 in 1 :rofl:, adapter u kesu pa u frizider da se ne pregrije i udri :rofl::to_care:
Meni adapter na Terminatoru 2 nikada nije crkao... Problem mi je predstavljao loše video kablo... :O
ali najjaca stvar je sto je stari u dnevnoj na kanali 45 mogao ladno da gleda sta ja igram u sobi (koja su to zracenja bila:eek:) :to_care::to_care:
mOOwaTvrDOkRiLAc
27.11.2010, 5:58
Sega Mega klinci na Pinku, a a a a a, OOOOOO BOZE ZIVEO SAM ZA TO! :aplauz: I ona njihova reklama za Beosoft! SAD CU DA SLINIM KAO ZENA! Pa uvodna shpica kad piche onaj hokej...ne mogu cele shpice da se setim, al mi taj hokej stoji zariven u glavi. Al sam maltretirao caleta za Pink, penjao se na krov svaki dan chim bi signal oslabio. OOOOO zlatne godine vratite se!
I da dodam, kako se bre zvala ona igra,a kao upravljash kaubojskim pishtoljem, punish burence (levim kaziprstom na dzojstiku, hehehe) a ispred tebe klasichan kaubojski grad (SALOON ovo ono) i neprijatelji izlecu iz prozora, vrata...strashno napeta igra za moj tad dechachki mozak. Al je imala zvuk, uuuuuuuuuuu secam se kao danas, jezio sam se od nje.
Joj, nikad nisam imao pravu Segu a tako sam je jako zeleo, a cale video da se lozim na to opasno, i u ona krizna vremena on odluchi da mi kupi Segu za rodjus, i ode na pijacu (shta ce chovek bosanac moj stari, legenda moja) kod brace i brate kupi mi Segu Terminator! Plavi tasteri na konzoli, kvalitet ne daj boze, znao sam je u prst (verovatno ima josh nesretnika kao ja). A joj moje tuge kad sam video, a treba se radovati... I josh on meni nakupovao kertridza macan, uvalili mu macani 5 komada onih 9999x1... Eh necu to nikad zaboraviti. Imam je i dan danas, mrzeo sam je al je chuvam. Skrenuh malo sa teme, izvinite, al sam ovo morao da ispricham. Teshka i lepa vremena...
Vec dosta vremena proveravam youtube, da li ce neko okaciti spicu za sega klince, ali i dalje nista :(.
Ako me memorija ne vara, bile su 2 spice: prva je isla sa muzikom iz aladina (prince Ali sa prvog nivoa) uz snimke iz razlicitih igara, a u secanju mi je ostala tuca iz mortala kombata 2 na prvom stageu (sa kiselinom). Kasnije je uvedena nova spica, gde je isla brza muzika iz jungle booka (bear necessities) uz zvuke i krike premlacivanja iz mortal kombata 3. I normalno Nesa kao neprevazidjeni voditelj. Secam se da smo isli na kvalifikacije u tadasnju zgradu CK (tamo je bio pink), i da sam puko, posto je bilo milion ljudi, a trebao si da pokupis maximalan score na jugle booku.
Ta kaubojska igra (koju su obozavali da igraju u sega klincima) je lethal enforcers 2: gun fighters, zahvaljujuci kome sam izlomio jedno 17 dzojstika. Predivna grafika, muzika i gomila odusevljenih klinaca. Konami, sta drugo reci.
Kasnije su dosli sony klinci, secam se da su igrali cool boarderse i jos neke cool igre. Na kraju su konzole u Srbiji fakticki nestale, jer je PC doziveo procvat (uglavnom zahvaljujuci napucavanju u LAN-u sa jos 30 ljudi - quake 3, kasnije kaunter itd.).
Svojevremeno sam pored SK-a kupovao i Bonus (a bogami i Gamer) i gutao opise igara sa playstationa 1(kasnije i dvojke), nintenda64, gameboyy i dreamcasta (pozdrav za Urosa Tomica, kralja recenzija).
Evo, cak je i Gradimir Joksimovic, najveci fan Nintenda u Srbiji i sire :to_care:, svojevremeno pisao za Bonus, pa me uvek pukne nostalgija kad vidim recenziju neke igre u SK od strane naseg lepotana. :aplauz:
I dan danas sam ponosni vlasnik originalnog, i sto je najvaznije radeceg, sega mega drivea (i keca i dvojke) i nekoliko stotina ketridza, kao i master systema, nintendo nesa (tacnije gore pomenutog terminatora), playstationa i n64.
Eh, bila su to neka lepsa i srecnija vremena, kada je zaista vredelo biti klinac. Gledas nindza kornjace sa RTB prevodom, a posle ih igras na mega driveu i uzivas u svom kratkotrajnom detinjstvu. Smrc.
Na kraju su konzole u Srbiji fakticki nestale, jer je PC doziveo procvat (uglavnom zahvaljujuci napucavanju u LAN-u sa jos 30 ljudi - quake 3, kasnije kaunter itd.).
da, ali prvo su se pojavile sega i nintendo igraonice. u svakom kraju je sto posto bio lokalni baja koji je u stanu drzao igraonicu ili je iznajmljivao segu i nintendo :D
i onda su bila ta takmicenja, i lokalna i po gradu. znam da mi nisu dali da ucestvujem kod mene u kraju jer sam mortal kombat 3 znao zmureci da igram :p combo sa Kabalom... zao mi je sto nisam isao na jedno takmicenje u mortal kombatu koje je organizovano u sava centru cini mi se, ili na sajmu, tako nesto.
ja sam imao srecu da mi je cale nabavio segu 2 original, ona crna sa crvenim dugmicima, a jedna od mojih omiljenih igara sa Sege, koja mi je bila potpuno otkrovenje i fascinacija je Pitfall: The Mayan Adventure (http://www.mobygames.com/game/pitfall-the-mayan-adventure) koja mi je i dan danas jedna od najboljih platformi i igara uopste.
znam i da sam zavideo nintendashima na tome sto imaju donkey konga a mi glupog sonica :D ali nikad nisam zazalio sto sam potpao pod segin tabor. posle sam nabavio pc (amd k5 :dedica:) pa je cale uvideo da se manje igram sa segom pa pozajmio nekim rodjacima...
ComiMKplayer
8.12.2010, 3:13
cao svima :)) ja igram umk3 mame, igram po nemackim serverima i americkim gde dolaze pro igraci... pro igraci koji su ucestvovali na turnirima. al nebitno igrajte mame mnogo je bolja grafika zvuk i sve ostalo, ja mogu da vam pomognem i da svi zajedno igramo preko neta gde dolaze pro igraci i od koga se moze dosta nauciti igraci su iz : madjarske, bugarske, nemacke, belgije, brazila, rusije, amerike itd... imaju naravno i klanovi, ako zelite skill, kretnju, i sve ostalo, ko bude bio zainteresovan neka se javi !!! i evo vam par klipova da vidite igru :)) 1 klip http://www.youtube.com/watch?v=uTS8F3CkyQY 2 klip http://www.youtube.com/watch?v=x-kP5e0d510&feature=related :)))))))
Streets of Rage 1,2,3
Golden Axe 1,2,3
Sonic 1,2,3; Sonic & Knuckles
Beyond Oasis
Shining Force 1,2
Comix Zone
Vectorman 1,2
Earthworm Jeam 1,2
Mr. Nutz
Mickey Mania, Mickey Wolrd of Illusion, Mickey Castle of Illusion
Alien Soldier, Alien 3
Robocap vs. Terminator
Mortal Kombat 1,2,3
Street Fighter 2
The Punisher
The Flinstones
Lion King, Aladdin, Jungle Book
Contra Hardcrops
Boogerman
Another Wolrd
Castlevania: Bloodlines/New Generation
Lost Vikings
Pink Goes to Hollywood
Ristar
Road Rash 3
Teenage Mutant Hero Turtles - The Hyperston Heist
X-Man 2
Exile
Cool Spot
Speedy Gonzales
TomJeam & Earl 2
Toy Story
Slavisa83
23.12.2010, 1:40
Mortal Kombat-svi delovi
Earthworm jim
Street Fighter 2
Boogerman
Golden Axe-svi delovi
Sonic -svi delovi itd.
Zuti Bar
26.12.2010, 18:21
Smorili ste vise sa tim kako se Mario nikada nije pojavio za Mega Drive. Medjutim, nikada nije izasao zvanican naslov. Ali postojao je piratski Mario za orginalni Mega Drive!! Sta kazete na ovo drugari? :)
http://www.segagagadomain.com/megadrive4/supermariobros-cart.jpg
http://www.gamesniped.com/wp-content/uploads/2009/10/super-mario-world-sega-genesis-pirate-300x225.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=wmzrrhrP6Pk
A ista stvar je i sa Donkey Kongom. :D
http://www.segagagadomain.com/megadrive4/superdonkey-cart.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=hrxfntxFdHw
(http://www.youtube.com/watch?v=hrxfntxFdHw&feature=related)
Nash Knight
26.12.2010, 21:14
Hvala puno za ovo, naucih nesto novo pod stare dane :) A jel si igrao mozda ove verzije, vidim da su drugacije, jel valjaju nesto?
Svakog dana otkriješ nešto novo lepo. Danas naleteh na Tempo za Sega 32X
nGr9heUXsjA
Pandemonium
24.1.2011, 1:50
Sega ovih dana (http://www.gamesradar.com/retro/dreamcast-system/news/sega-launches-urinal-gaming-in-japan/a-2011011015305513091/g-2005120718583338943481)
Nash Knight
24.1.2011, 2:24
Ajd preporucite neku dobru arkadnu avanturu ili RPG za ovu platformu, npr u stilu Beyond Oasis
Shining Force 2. Ako ti se dopao probaj i keca.
Nash Knight
24.1.2011, 17:09
Presao sam keca a dvojku igram trenutno. Ali da, tako nesto mi treba.
Mad Penguin
24.1.2011, 17:37
Ajd preporucite neku dobru arkadnu avanturu ili RPG za ovu platformu, npr u stilu Beyond Oasis
Probaj Landstalker i Crusader of Centy, oba su arkadne avanture/akcioni RPG-ovi. Landstalker je (po meni) bolji, ali ima dosta platforminga i znam da je mnoge nervirala izometrijska perspektiva.
Nash Knight
24.1.2011, 19:33
Mislim da sam ih probao bio. Crusader of Centy mi je delovao kao Zelda 3 klon, a Landstalker mi je valjda bio tezak, ne secam se bas. U svakom slucaju probacu ih opet.
@Knight
Sad mi je pao na pamet Exile. Znimljiv RPG/avantura/akcijona platforma (ima svega). Odise arabian atmosferom sto je mene i privuklo. Pocetak igre je mnogo tezak dok ne skapiras kako da ubijes boss-a. Kada ubijes prvog bossa igra postaje zanimljivija.
Ima i Phantasy Star. Samo sto se meni taj RPG uopste nije dopao. Light Crusader je svakako vrijedan paznje. The Imortal je posebno iskustvo. :D
Nash Knight
26.1.2011, 18:28
Exile cu da probam ako ni zbog cega drugog onda zbog ovog: One notable aspect of the series is Sadler's usage of drugs. Instead of potions, medical herbs, etc., Sadler uses narcotics such as coca, opiates, LSD, and peyote to heal himself or increase other attributes. :to_care:
Phantasy Star je Segin odgovor na Final Fantasy tj klon istog. Probao sam vise puta da igram vise delova i nikad me nije zadrzala paznju.. Light Crusader cu probati, a The Immortal sam probao vec i mnogo mi se dopao (pisao sam vec o muzici iz igre) ali ja ono jednostavno ne umem da igram, kao da komande ne reaguju kako treba. Skoro sam probao verziju za NES koja je tehnicki mnogo gora ali u njoj su komande radile kako treba. Hm.
ilic stefan
29.1.2011, 19:30
Exile cu da probam ako ni zbog cega drugog onda zbog ovog: :to_care:
Phantasy Star je Segin odgovor na Final Fantasy tj klon istog. Probao sam vise puta da igram vise delova i nikad me nije zadrzala paznju.. Light Crusader cu probati, a The Immortal sam probao vec i mnogo mi se dopao (pisao sam vec o muzici iz igre) ali ja ono jednostavno ne umem da igram, kao da komande ne reaguju kako treba. Skoro sam probao verziju za NES koja je tehnicki mnogo gora ali u njoj su komande radile kako treba. Hm.
Evo još neki predlog:
Castlevania Bloodlines
Dune 2
Shinobi 3
Comix Zone
Desert Strike
Judge Dredd
Po meni vrlo dobre igre.
Gotovo sve RPG igre na jednom mijestu.
http://www.listal.com/list/rpg-world-genesis-mega
20 igara za Mega Drive koje vrijedi probati, po licno mom izboru. Kako vam se cini lista?
HGRhc-Z7Hjs
Sega ovih dana (http://www.gamesradar.com/retro/dreamcast-system/news/sega-launches-urinal-gaming-in-japan/a-2011011015305513091/g-2005120718583338943481)
Bas inovativno, nema sta. :D
Devilish Soldier
28.2.2011, 17:03
Sviđa mi se lista. Ja bih na ovu listu dodao atletiku, to je najbolja igra koju sam igrao. Ali pošto sam malo pre pročitao tvoj post (http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1272122&postcount=68) gde si rekao da ne voliš sportske igre potpuno mi je razumljivo što se nije našla ni jedna sportska igra. ;) Na ovoj listi ima igara koji ne samo vredi nego se moraju probati, a to su sledeći naslovi:
Teenage Ninja Turtles
Sonic
Aladdin
Contra
Mortal Combat
Svaka čast na listi. :tapsh:
20 igara za Mega Drive koje vrijedi probati, po licno mom izboru. Kako vam se cini lista?
Odlicna ti je lista, pogotovo ako si je ti pravio.:) Evo da i ja pridodam jos koji naslov.
Donald Duck in Maui Mallard, jedna od mojih omiljenih.;)
lHXM3JLjxCA
NBA Jam
VK6PyrkNtpM&feature=related
Garfield: Caught in the Act
ssXYwAW7Lp4&feature=related
Wolverine Adamantium Rage, odlican soundtrack.
X8Nb_SUM15Y
Pa sada... Trudio sam se da ubacim ne samo ono sto se meni dopada nego i objektivno najbolje igre. Koliko sam uspio ostavljam da prosudite sami i da zajedno polemisemo.
Na Segi sam igrao i sportske igre. Najbolja sportska igra svakako je NBA Jam, koju je zakacio @r0nIn (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=6557). Ko voli sportske naslove ubacio bi ga u listu... Ali samo njega. 20 mjesta je mala brojka kada je u pitanju legendarna konzola kao sto je megadrive. Mnogi dobri naslovi moraju se izostaviti.
Donald Duck in Maui Mallard / Dobra igra, samo sto sam je igrao na SNES-u pa bih je mozda ubacio u TOP 20 za SNES. :) Sega je imala neuporedivo "duzu klupu" kada su u pitanju diznijeve igre, pa sam ovde izabrao Mickey Mania-u.
NBA Jam / Vec receno. Najbolja sportska igra, ali i jedina koja zasluzuje top 20, ako cemo biti korektni prema ostalima.
Garfield: Caught in the Act / Igrao sam je jos na konzoli. Mnogo me je iznervirala ova igra. Jeste neobicna, upecatljiva, ali ja bih je zajedno sa "Pinks go to hollywood" plasirao na poziciju od 20 do 40.
Wolverine Adamantium Rage / Definitivno bi X-MAN 2 stavio ispred ove igre. A opet ni njega nisam ubacio, mada X-MAN 2 zasluzuje TOP20.
wyJGcc3bJ64
Ехехехехе... :dzavo:
Прва, последња и најбоља игра за Sega Mega Drive (Genesis) јесте
Shining Force 2
---
Honorable mentions :
- World of Illusion : Starring Mickey Mouse & Donald Duck
Бирате Мики Мауса или Пају Патка (а може и у двоје да се игра) и улазите, буквално, у свет илузије и магије где се апсолутно препуштате атмосфери игре и желите да све видите и истражите из разлога што је то магични свет Дизнија...
- Phantasy Star VI
Изузетан, али изузетан RPG. Иначе, јако драг мојој девојци...
- Top Gear
Једна од најбољих тркачких игара које су се икад играле у свету, убедљиво. Интересантно је да је игривост присутна кдо фанова увек. Сјајни Top Gear...
- Haunting : Starring Polterguy
У улози сте младог PunkHair зеленог дечка који константно улази у разноразне предмете некој типичној америчкој породици и све време покушава да их истера из куће. На тај начин он им се свети. Разноликост предмета, односно анимације је фантастична, а постоји много опција које би требало савладати и увек је потребно пазити на време. Генијална и уникатна видео-игра.
- Road Rush (I & II)
Тркање моторима уз грубу игру! :D
Није игра посебно специјална, али је Gameplay одличан!
- Contra : Hard Corps
Ок, само ћу рећи ПРАВА правцата 2D пуцачина с невероватном јапанском анимацијом и ненормално одличним секвенцама током игре + причом. Можете бирати једног од четири играча међу којима су неки лик, жена, вучко и мали робот који 'ебе кеве па растура колико је добар!
- Streets of Rage 3
Табачина, типична. једна од оних правих 2D fighting игара. Упечатљива музика и одличне анимације...
- Sonic the Hedgehog
Ако не знате ко је Sonic одмах одустаните ог видео-игара. :)
- Golden Axe 3
Ова игра се играла, игра се и играће се. Најбољи део, убедљиво. Ко није играо мора обавезно да проба.
- Beyond Oasis
У улози сте младог Alladin type принца који добија златну рукавицу, а у питању је игра која се комотно може назвати једном од топ 10 Gens игара ;]
Ко ово није играо би свакако требало да проба и неће се покајати, гарантујем.
- Yuu Yuu Hakusho
Ово је убедљиво најбоља player vs player табачина за Gens. Раније сам мислио да је MK2, али то је грешка. Док ми је MK изузетно драга игра, Yuu Yuu Hakusho је, једноставно, боља игра.
- Dragon Ball Z Buu Yuu Retsuden
Друга по реду табачина player vs player која је покидала живце мом сестрићу :D . Најјачи лик је, дефинитивно, Goten. Комбинације које он ради не може нико да успе. :] Провалио сам све цаке, али имам понекад потешкоћа с одбијањем kamehameha. :]
- Revolution X
Shoot em up тип игре где имате нишан и пуцате на противнике. интересантно је да је у игру умешан бенд Aerosmith. Врло занимљива игра с занимљивом тематиком и тотално је LOL.
Boondock Saint
22.9.2011, 22:20
Poeni za Yuu Yuu Hakusho, mislio sam da sam jedini u Srbiji koji je to igrao ali meni je ipak WeaponLord najbolja vs igra sa sege.
Nash Knight
23.9.2011, 4:51
Sad sam probao ovaj Yuu Yuu Hakusho i razumem zashto vam se svidja, igra ima puno poteza i mogucnosti kao i dve ravni dubine ali reci da je ovo najbolja borilachka igra za Segu ili da je bolja od bilo kog MKa je jednostavno smeshno. Dizajn je losh chak i za japanske igre a o tehnichkim karakteristikama da i ne govorimo. Prichu samo nisam mogao da pohvatam jer nigde ne mogu da nadjem englesku verziju igre (mozda i ne postoji?).
Ја обожавам MK али Yuu Yuu Hakusho постоји као аниме, додуше код нас се није приказивао. Ја више волим тако те неке Energy Balls, а свиђа ми се због тога што је могуће играти против три противника истовремено, односно имати co-op битке + турнире итд. Прича се своди на Yusuke-a Yurameshi-ја који у својих 13 (или 15) година погине и одлази у свет мртвих (слично као и Гоку). Тамо му кажу ''Е, јбг, грешка, али ако хоћеш живот можеш да будеш Spirit Detective''.
http://supermangafightersgo.files.wordpress.com/2011/07/yu-yu-hakusho-english-dubbed.jpg
Овај у црном има неко треће око и изузетно је агилан. Иначе је у игри некакав демон. Овај у црвеном (да, мушко lol) је исто тако неки демон принц али је и чувар природе (или тако нешто бејаше, може да се претвара у неко чудо од цвећа и дрвећа), овај риђи, тупави је друг од Јусукеа, а на коју фору долази до тог мача - појма немам. И четврти је Јусуке који поседује Spirit Gun.
Е, сад, свиђа ми се због тога што игра поседује тактичке моменте и није типично "лик је погрешио, исевај га комбо ударцима" већ захтева доста пажње. MK је бруталан и због тога га волим, али Yuu Yuu Hakusho ми је дражи иако сам више времена провео уз MK :]
Boondock Saint
23.9.2011, 10:27
Postoji i verzija za SNES sa vise likova samo je vise u fazonu Street Fightera(bez skakanja u dubinu).
Јесте, има и верзија у којој буквално постоје анимације, сцене и Attack meter, defense meter и сл томе.
8EBlGT28FS0
Али касније се човек навикне на такав систем борбе. Али, не свиђају ми се ти новији делови. Овај за сегу има посебан шмек :D
fC0ZwbxR6yo
Boondock Saint
23.9.2011, 10:54
Znam meni je ortak preporucio igru i opisao je kao "Fatal Fury u anime stilu". Ja sam bio kupljen.
DON VITO CORLEONE
11.6.2012, 17:37
Pozdrav ljudovi, sad sam tek video temu i mogu vam reci da sam oduševljen :D
mislio sam da smo moj buraz i ja jedini u Srbiji koji se i dalje pržimo na Segu :)
Javite se ko ima neke igrice rado bih pazario, pozajmio kako god, samo da napomenem AKO NEKO IMA CONTRU NEK SE JAVI ČIM VIDI OVO :D
Hvala unapred ljudoviiii
Pozdrav ljudovi, sad sam tek video temu i mogu vam reci da sam oduševljen :D
mislio sam da smo moj buraz i ja jedini u Srbiji koji se i dalje pržimo na Segu :)
Javite se ko ima neke igrice rado bih pazario, pozajmio kako god, samo da napomenem AKO NEKO IMA CONTRU NEK SE JAVI ČIM VIDI OVO :D
Hvala unapred ljudoviiii
A sto ne skines emulator za SEGU GENESIS, kupis 2 dzojstika, priheftas kablove na TV i igras bilo koju igru ? :)
BTW: da li IKO zna kako se zove japanska igra sa tri kosa (koSHa) jedan obruc i tabla iznad drugog i tako u 3 nivoa na svakoj strani. Igra se 2 protiv 2 i likovi su kao u GOAL 3 igri (japanski fudbal sa magijama). Takodje postoje magije, moze se skakati na skateboard, udarati druge igrace, naleteti na konja koji te katapultira da zakucas na najvisi kos itd ?
DON VITO CORLEONE
11.6.2012, 23:52
A sto ne skines emulator za SEGU GENESIS, kupis 2 dzojstika, priheftas kablove na TV i igras bilo koju igru ? :)
Sad cu ti reci razloge :D
Najveći je gas igrati baš na konzoli a ne preko emulatora to je fejk zabava :P
drugo, ume nekad da zasecka na emulatorima kad igramo :/ a ovako na segi nema sile da secne :D
mada ako si voljan da mi malo pomognes dok ne nadjem igricu objasis oko tih emulatora(koji je najbolji, koji svi koriste) i kako da igram preko neta neke igrice :)
ako ti je lakse add me na skype corleone1389
ComiMKplayer
7.1.2013, 1:53
cao ljudi evo vam lista igraca sa turnira pa da vidite igru imate i moj klip na youtube i bratov http://www.fighting.ru/forum/viewtopic.php?f=2&t=7311 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YA5bQIFpzxc
Rock & Roll Racing! <3 <3 <3
ComiMKplayer
9.1.2013, 0:47
dobro Sale kad si vec napomenuo mogao bi i ja da se prikljucim ovoj temi ),ima dosta sjajnih igrica na segi tako da cu nabrojati samo nekih 20-tak igrica koje sam stvarno uzivao dok sam igrao kao mali cak neke igram i dan danas. Ultimate Mortal kombat 3 :),Mortal kombat 2,Warlock, Pirates of Dark Water, Donald Duck in maui mallard,Pitfall, Zero the Kamikaze Squirrel,Skeleton Krew,Greendog, BOB, Toe Jam & Earl in panic on funkotron, Boogerman,Comix zone,Streets of rage 2,3,Revenge of Shinobi,earthworm jim,Bubba 'n' Stix,cadash,Exo squad,Gargoyles
Sladjan85
27.1.2013, 21:56
Boogerman ! :))
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSweNoJ5C0UZorAIqcPXQqR2j4jZzMIM Km6D53oCU7BForKAvCC
--ComputerBoy--
3.4.2013, 12:14
Došao sam do nekih hakovanih verzija Sonic 1 i Sonic 2 gde su i Knuckles i Tails, a i gde Tails u Sonic 2 može da leti. Vrlo je zanimljivo odigrati istu igru sa 3 različita lika i njihovim različitim mogućnostima.
Nikola16789
3.4.2013, 14:16
Zar Tails nije mogao uvek da leti? Zavrti rep ko helikopter, tako nesto...
BTW: da li IKO zna kako se zove japanska igra sa tri kosa (koSHa) jedan obruc i tabla iznad drugog i tako u 3 nivoa na svakoj strani. Igra se 2 protiv 2 i likovi su kao u GOAL 3 igri (japanski fudbal sa magijama). Takodje postoje magije, moze se skakati na skateboard, udarati druge igrace, naleteti na konja koji te katapultira da zakucas na najvisi kos itd ?
Zainteresaovao me tvoj post da proguglam za ovu igru :D, jer sam fudbal taj goal3 pikao dosta kao klinac
I evo je
http://www.youtube.com/watch?v=0NQCfavxxCI
@Nebojsa111
Lepo, lepo... ...samo jos da je ova igra za Segu ;)
--ComputerBoy--
17.7.2013, 12:14
Zar Tails nije mogao uvek da leti? Zavrti rep ko helikopter, tako nesto...
U trećem delu da. U drugom ne.
Steta sto na temi nema vise klipova. I sto su mnogi koje je kacio ComputerBoy, a koje bih zelio da pogledam, sada ugaseni.
yr2DLJSMPhw
8cr1rqVcIhA
ComiMKplayer
11.11.2013, 23:49
Zdravo svima!!! odigrace se turnir u ultimate mortal kombat 3 evropski turnir to jest rusi organizuju gde ce svi najbolji igraci iz evrope igrati. Ucestvovace Poljska,Belgija,Crna gora,Srbija, I naravno rusija. oni brane titulu vec 4 godine bice tu i nagradni fond ukupan, 6000 rubalja 200 dolara. ko oce da ucestvuje neka nam se javi, turnir pocinje prvog decembra! :)
Ih, koliko je sjajnih igara bilo na Segi. Dok sam na kasicicu konzumirao Genesis (po klubovima) najvise sam igrao TMNT i Golden Axe (mislim da je trojka), kasnije kada sam nabavio komp i emulator, pored ovih sam igrao Sonic, Boogerman, Micro Machines, Toe & Jam, a ubedljivo najbolja igra mi je Comix Zone.
BTW, imate li predlog koji bih gamepad mogao da nabavim za genesis emulator, onako da ima 6 dugmeta (po tri u redu)? Imao sam nekad neki genius maxfire, on mi je bio savrsen, ali sad nalazim samo takve sa gameportom (mislim da je moj bio usb).
heh Comix Zone... stvarno je super, i dan danas igram i to i Jima i Tokija i Bugera i Aladina i masu igara sa Sege.
E ja sam dobio za rođendan neki gamepad takav sa 2x3 koji ni ne koristim baš si me fino potsetio čoveče :)
Mislim, i dan danas igram MK 3 sa drugarima, doduše na tastaturi (nije problem) ali onaj bi baš legao. Ima baš tako u dva reda po tri dugmeta i po jedan R i L gore. Al ne znam koja marka beše, čini mi se na F nešto. MAlo je nezgrapan samo. I usb je ulaz, sad nisam kući ali kad budem pogledaću pa ću ti reći, mislim da je i prilično jeftin čak.
Pored već pomenutih i popularnih igara, ove dve igre su mi bile jedne od omiljenih. Marsupilami i The Lost Vikings!
http://www.gamefabrique.com/storage/screenshots/genesis/marsupilami-05.png
http://static.giantbomb.com/uploads/original/1/17172/1179910-3341.jpg
Skinuo sam emulator za Segu i Snes i prosto ne mogu da verujem kako su neke igre i sad zabavne i kako mogu da te zakuju za ekran.
Uglavnom ih igram na telefonu, preko emulatora :n_klanja:
CaptainCrash
28.2.2014, 18:03
The Jungle Book,Alladin...FIFA SOCCER 95 sa grafikom ali svaki drugi Italijan je bio Santamaria :-) i 96 sa slabijom grafikom ali zato original imena,reprenzetacije,lige...u to vreme...POJAM :D
Pinstripe
26.12.2014, 15:46
Malo kasnim sa odgovorom (u stvari malo vise). I Ja sam trazio istu igru (ili igre ako vise zelis), nisam se smirio dok nisam nasao kako se zove. Igru su preveli kao Nekketsu gde imas vise delova Downtown, Dodgeball, basketball.... Inache, ona je napravljena za NES igracku platformu, a koliko ja vidim naslov je najbolja igra sa sege. Naravno, to sto su ove pijacarske sege nista drugo do konzole za arhitekturom identicnom koja je koriscena i za NES, to je druga prica. Imao sam par delova ove igre i svaki je bio zanimljiv, i mogu reci da je jedna od vrhunskih igara koje sam ikada odigrao. Sa drustvom sam znao da provedem i po 6-8 sati uz ovu igru. Svakome ko ima mogucnost i malo vremena predlazem da je odigra. Naravno, neko ko nije igrao ovu igru 90-ih nece dati realnu ocenu posto su se kriterijumi zestoko promenili. :ciao:
Ne možeš da zamisliš čoveče koliko sam ti zahvalan, mislim da patim za ovom igricom preko 15god i pojma do sada, zahvaljujući tebi, nisam imao kako se zove :tapsh::alealeee::aplauz:
EDIT: Ljudi, ne mogu da verujem da niko ne pominje Snow Bros?
Nikola16789
26.12.2014, 20:54
Tinhead:
BRKUv4gerVo
Naslovi sa Sege o kojima se ne priča puno kao o pojedinim naslovima ali su stvarno dobre igre prepuruka.
eCmUxHXKGwg
-17aAhDwoyQ
sVB1eClfGxI
:icon_wink:icon_bigg:icon_cool:mrgreensa:icon_wink
Lijepo je vidjeti da ova tema zivi i u 2015. Kao veliki fan konzole odigrao sam preko 150 naslova za Sega Mega Drive. Ali i dalje pratim temu i zivo se interesujem za dobre igre kojima se nikada nisam posvetio.
Za ljubitelje strategije,
http://www.emuglx.org/opisi-igara/md2-dune-ii-battle-for-arrakis-1993/
Na Google Play imate besplatan Dune 2 Collector's Edition. Drzim ga na telefonu al' nemam vremena da mu se posvetim.
code master
11.11.2023, 14:57
Pre 30 godina izašao je Aladdin za Segu Mega Drive/Genesis!
Cs0RbXne5dI
Zuti Bar
31.12.2023, 12:45
Castlevania: Symphony of the Night - Christmas 2023 Demo (https://www.dropbox.com/scl/fi/nr0m5vwjoyy69zodxj1pl/Pigsy-Castlevania-Sotn-Xmas-2023-Demo-stable-but-with-fewer-enemies.bin?rlkey=0seqmz46kh426fajvcqglujky&dl=0) za Mega Drive
video (https://www.youtube.com/watch?v=Cj0WNfTIAwY)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.