PDA

Prikaži potpunu verziju : Kako da napravim koob face?? Hitno!!!


ludak97
7.4.2012, 20:39
Pozz svima, pokusavam da hack jednom liku, ukrao mi fb stranicu, ali nepada na fisher (email nemogu da mu obijem), mislim da koob face moze tu da pomogne, ali nisam nasao nikakav tutorijal ni uputstva kako da ga napravim, na googleu :P ubi se trazeci, pomozite :D
Hvala unapred :D

Bokile
7.4.2012, 21:23
Odeš kod čika Stanka na Zeleni Venac i pitaš ga ovako:
"Čika Stanko, čika Stanko, imaš li pertle za crne starke?"
Ovo je kod koji će čika Stanku da pokaže kakva si hakerčina i on će ti turiti papir u džep da odneseš strina Mici na Cerak, NIKAKO NE SMEŠ DA POGLEDAŠ U PAPIR!!!
Kad budeš stigao, na vrata zvoni 3 (i slovima TRI) puta,otvoriće ti lično strina Mica, njoj daš papir i kažeš naglas 3 puta "TUGUDUM!", to je tajna šifra koja će i strina MIci pokazati tvoje "akerske sposobnosti, i daće ti pola kile oraha (neljuštenih) da nosiš kući da ti majka pravi orasnice, jer su mnogo lepe.

Naravoučenije: Ostav se ti kompjutera, nisi ti za to.

NISAM NESTO SMART
7.4.2012, 21:57
Mani ti bokila, cika Stanko jeste haker ali zbog cestih napada proliva nije uvek na raspolaganju.
Hakerisanja je tajna vestina obicno ljudi nauce tajne i nacine na specijalnim underground mestima gde se obucavaju mlade nade za treci svetski rat protiv novonastale civilizacije na tlu stare Srbije odnosno Atlantide.

SAD ja sam sve ovo proso i dobio blagloslov od obliznjeg popa, a posto delujes kao super profi haker odacu ti par trikova.
Prvo obavezno pozovi svoje drugare, roditelje, direktora i kucnog ljubimca da gledaju dok radis jer ako niko ne vidi nema smisla.
Onda udji na top secret sajt http://hackertyper.com/

E sad sledeci deo zahteva skill moras jako brzo da lupas po tastaturi ali trebe da izgleda da je to sve povezano.

Onda odes na fb, priljavis da ti je neko ukrao stranicu i nemoj da stavljas glupave sifre ili da dajes drugima :D

JohnnyNT
7.4.2012, 22:03
Pa to je lako, navuci kapuljaču, zamrači prostoriju, otvori ovaj sajt što ti je nns dao, pritisni F11 za full screen (da se ne bi videlo da si u browseru) i rokaj po tastaturi. Wallpaper obavezno promeni u neki crni sa drečavo zelenim elementima neke 'akerske tematike. Lozinke će ti same stizati na email.

GoranSTX
7.4.2012, 22:13
Najjača hakerska prečica: CTRL+ALT+LOCK (ako se pitate gde je LOCK taster ili niste haker ili niste moderator)