PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem sa monitorom! HITNO!


uros@3D
26.8.2006, 14:35
E ovako, povezao sam PC i TV. Sve je radilo OK, kada sam probao da TV namestim na HDTV:boodala: iako to nemoze... TV je onda prestao da prikazuje sliku sa PC-a(pojavio se plavi ekran)! Skinuo sam TVtool i namestio sam da TV bude primarni displej i ode sve u qrac! Sada nece ni monitor da radi, jer je namesten na sekundarni a TV svejedno nece da radi i nemogu da vidim sta radim(ovo sam napisao sa drugovog kompa), Moze li to nekako iz Biosa posto to mogu da vidim sve do trenutka kad se pali desktop! Help, please!

Che_
26.8.2006, 16:00
Pa zar ti ne prikazuje primarnu sliku na TV-u?

uros@3D
26.8.2006, 18:09
Pa zar ti ne prikazuje primarnu sliku na TV-u?

Pa TV nece da prikaze sliku sa PC-a zato sto sam umesto NTSC selektovao HDTV, posle sam vratio na NTSC ali TV i dalje nije hteo da prikaze sliku... Skinuo sam TVTool i kliknuo sam ono zeleno (valjda), lici na shutdown button:eek: i monitor se iznenada gasi... Ako neko zna sta sam ja to kliknuo... Ovo sada kucam sa jednog drugog kompa... mada ako je moguce da mi postavljate sto manje pitanja. Znaci komp radi, ali monitor se gasi odmah pri paljenju desktopa, valjda zato sto je TV primarni, a TV nece da prikaze sliku!!! Potpuno sam nemocan Graficka je GF6600 Unapred hvala!

Bolton
26.8.2006, 19:20
Pritisnuo si zeleni taster na kome piše TV Mode? Da bi izašao iz TV moda drži pritisnut taster CTRL i pritisni F2. Ovo ti važi pod uslovom da nisi sam vršio podešavanje "vrućih tastera". Kada budeš dobio sliku na monitoru pokreni TV Tool i otiđi do kartice "Config" i u "Hotkey configuration" pogledaj za šta koja kombinacija tastera služi. Srećno i javi šta si uradio!:ciao:

Beagle
26.8.2006, 20:19
pokreni komp u safe modu (pri pocetku bootovanja vvindovvsa pritisn F8) i loguj se kao administrator i podesi drajere i TV Tool na stare vrednosti.:Freddy: :Freddy:

uros@3D
26.8.2006, 20:58
Evo trenutno sam na staroj grafickoj (radeon 7000) u 800x600, ona nema TV izlaz a svejedno je komp ne prepoznaje,pa mogu da koristim monitor (ko bi rekao da ce i ona jednom pomoci:n_klanja: )! Obrisao sam TV Tool ali i dalje isti problem sada skidam najnovije nVidia drivere(koje sam srecom poceo sinoc da skidam i stigao na 53%:) ) Pisem kada zavrsim!!! Hvala svima!!!

uros@3D
26.8.2006, 23:27
Uspelo je!!! Sve radi OK, imam ponovo sliku na TV-u a i na monitoru! Uzgred hvala svima koji su se potrudili da pomognu! :ciao: