Prikaži potpunu verziju : 2.1 sistem do 50 evra?
Da li neko može da mi preporuči 2.0 sistem koji ima približno dobar zvuk kao 2.1 sistem. Znam da subwoofer mnogo doprinosi kvalitetu muzike dubokim tonovima, ali fizički nemam gde da ga stavim. Gledam po oglasima neke Logitech 2.0 sisteme Z320, Z240, Z200...
Moze preporuka za neki dobar 2.1 sistem za oko 50 evra (moze i malo vise), po mogucstvu da nije polovan?
Subwoofer teshko da doprinosi kvalitetu (verujem da nisi bio u prilici da cujes kompresionu kutiju 2.0)
Ako hoces tu i tamo kvalitetan zvuk za te male pare jedina stvar koja mi pada na pamet je kupujem prodajem da nadjes nesto polovno
Ako ne doprinosi toliko kvalitetu, moze i preporuka za neki 2.0.
Hteo sam da kupim nepolovni sistem jer hocu da mi traje sto duze, ali okej je i ako nadjem neki malo koriscen polovni...
Možeš da kupiš i neku polovnu mini-liniju, a kasnije da dodaš neku OK polovnu zvučnu (Audigy 2 ZS npr) ako koristiš integrisanu.
Prief Lirator
4.9.2016, 20:34
nepolovniNajbolja moguća zamjena za riječ "novi". :kreza:
Mali Princ 81
31.12.2016, 18:37
Koji zvuk preporučujete da je 2.1 ali da ima RADIO FM, daljinski, USB, SD karticu i sl. ?
Nema puno u ponudi ovakvih linija ...
Intex ( oko 70 eur ) , Microlab M 700 ( 40 e ) i sl ...
Microlab m300u . Ili nesto skuplji fc530u
nexexcalibur
2.1.2017, 20:36
Jel neko ima iskustva sa Logitech Z serijom, tacnije z333, ali tu su i z323 i z313. Dosta su stari modeli, pa su nekom sigurno prosli kroz ruke. Ovaj z333 mi je najprimamljiviji iako se ne dobija dodatak za bluetooth pustanje.
Trenutno koristim Kinyo 2.0 kupljen u MB Softu (now thats a name i havent heard in a long time) 2003-4 godine...
Z313 je imao drugar, meni se svideo. Prilicno se lepo cuje, ima jak bas i onaj "punch" koji je nekima poput mene bitan, a bogami su i poprilicno glasni za svoje dimenzije. Cini mi se da su, doduse, poskupeli prilicno u odnosu na 4 hiljade za koliko si mogao da ih uzmes pre godinu ili tako nesto.
Iako nemam iskustva sa njima, mislim da je Microlab trenutno bolji izbor u tom rangu, ali opet - neka ih uporede iskusniji.
Zale se ljudi na zujanje . Iskreno logitech nije vise kao sto je nekad bio po pitanju zvuka , a da ne govorim o tome kako su bezobrazno digli cene na svoje proizvode . Za te pare ja bih pre isao na microlab fc330 .
Jel neko ima iskustva sa Logitech Z serijom, tacnije z333, ali tu su i z323 i z313. Dosta su stari modeli, pa su nekom sigurno prosli kroz ruke. Ovaj z333 mi je najprimamljiviji iako se ne dobija dodatak za bluetooth pustanje.
Trenutno koristim Kinyo 2.0 kupljen u MB Softu (now thats a name i havent heard in a long time) 2003-4 godine...
Kupio pre par dana z333, doduše polovan (od komšije, star 2 meseca). Mogao je za 7500 da se nađe nov do pre mesec dana (50€ kod mađara), cene u decembru baš skočile.
I sam sam imao tako neke leve 2.0 zvučnike, tako da sam oduševljen ovim. Diskretan, klasičan izgled me privukao. Što se tiče zvuka, baš su glasni, bas može da bude i bolji (drugar ima jeftinije, zaboravio sam model, ali bas je bolji) ali ako nemaš visoke zahteve, odličan je.
Nema te dodatne opreme blutut, slot za sd karticu i slično, kao što ima jedan microlab koji je drugar kupio (ali je manje snage). Onaj daljinski za podešavanje jačine zvuka mi se baš dopada, odlično izgleda. Kablovi iz zvučnika do vufera su trebali da budu dosta duži, ali mogu da se kupe produžni. Kvalitet izdrade deluje odlično.
Mali Princ 81
3.1.2017, 22:47
Microlab m300u . Ili nesto skuplji fc530u
Već sam uzeo Intex ... 2.1 ima FM Radio , USB
dosta dobar zvuk 30 W woofer + 10W x 2
Ranije sam imao Microlab M 700 ( prodao ga konačno )
Intex je bolji
Koji intex?
Da li neko ima iskustvo sa http://www.ekupi.rs/Junglerex-Aktivni-41-zvucni-sistem-EQ-411-283535.aspx ?
batakpudla
14.5.2017, 4:13
Људи, већ годину и по дана (не рачунајући одличне слушке које имам) звук на компу слушам преко монитора ASUS MX239H :kreza:
Одавно желим да то променим и да купим звучнике као човек. Међутим, појма немам шта је у понуди и шта ваља. Буквално ми треба нешто из средње класе, што ће да ми пружи задовољавајући звук. Хвала
Samo novo iz domaćih radnji ili može i nešto polovno sa KP-a? Trebalo bi da kupiš i polovnu zvučnu kao što je Audigy 2 ZS i uz to pređeš na lossless formate (FLAC, ALAC, APE) umesto MP3, značajno ćeš unaprediti kvalitet zvuka.
Slusao Logitech Z313, oni su negde u rangu od 40-50 eur. Veoma pristojni zvucnici.
Ja uzeo juce Microlab M200 Platinum, jos im nisam propisno izvadio dusu, ali sam primetio da nemaju toliko izrazen onaj "udarac" basa, ali sa striktno zvucne strane, vrlo, vrlo dobro izbalansiran zvuk. Isto vazi i za skoro sve Microlabove sisteme koje sam cuo... tako da su oni solidan izbor, uz Logitech.
batakpudla
14.5.2017, 11:17
@Picard
Може код домаћих продаваца, може КП, може иностранство. Мислим, нисам ограничен овим буџетом до 50е, само не бих да се иживљавам.
Не бавим се музиком, најпросечнији сам слушалац (Јутуб, радио, mp3, wmv, mkv, m2ts) и искрено, сем mp3-a нисам ове lossless формате пробао.
Rekoh, Z313. Uklopice se u tvoje potrebe.
Razmisli i o JBL Pebbles, kažu da su odlični za tu klasu.
Microlab FC330 ako nije problem da dodaš malo. Solo 2 za 50e na KP-u su takođe vrlo interesantna ponuda.
Altec Lansing ATP3 na KP-u za vredi razmotriti uz određenu korekciju cene. Neo 2.1 za 45e je još jedan predlog.
Ali ako želiš da uštediš (i eventualno kupiš Audigy 2 ZS pride :D) moj predlog je Neo SW-X22 za 3000 din na KP-u (opet, možda može i da se spusti malo). Sjajni zvučnici koje imam godinama i samo reči hvale za njih s obzirom na klasu.:)
Ja sam prošle godine prodao ATP3 koji su mi stajali nekorišćeni za 4000 din. Noću u 2 sam okačio oglas, ujutru me je probudio poziv pre 8 zbog njih, pa sam imao još šest poziva u roku od sat vremena, otišli su prvom ko je zvao. Tako da ako neko stavi razumnu cenu njih je teško i videti. :D Mislim, ok su to sasvim zvučnici ali preteruju sa cenama samo tako, traže bre 7-8k din, skuplje nego što su ih platili. :rolleyes: Toliko baš i ne vrede da se ne lažemo. Ja bih 6x radije kupio nove JBL Pebbles za te pare.
batakpudla
19.5.2017, 0:32
Обрађујем по глави ваше предлоге па се размишљам о следећем корацима. Пре свега, не замерите ми на непознавању материје, тотални сам лаик у овој области и унапред се захваљујем на помоћи:)
1. Хоћу да набавим ову звучну карту коју сви живи хвале а и вас пар ми је препоручило - Audigy 2 ZS. Видим да је стара као Библија али изгледа је неуништива. С обзиром да се набавља половна, јел треба на нешто да обратим пажњу? Има нека златна, нека платинаста, па ознаке SB0350 и SB0240... Има ли суштинске разлике и шта од тога узети? Такође, јел уопште може да иде на моју матичну и да ли функционише на Вин 10?
2. Што се тиче звучника, идем наредних дана да погледам препоручене, тј. да их послушам. На прву лопту (због габарита највише) у најужем избору су ми Logitech z313 и JBL Pebbles (иако је без вуфера, али ми једноставност и функционалност савршено одговарају).
Johnny-24
22.6.2017, 19:13
Da li su dobri Genius SW-G2.1 1250 38W narucio od nekog lika na KP za 3500 daje ih bud zasto samo da mu ne skupljaju prasinu u kuci. Vidim na netu dosta ih ljudi hvale. Da li je neko od vas imao iskustva sa njima kako su se pokazali ?
Ima ih moj drugar i kaze da nisu losi, imaju dobar bas ako ti to treba i solidan ton. Za 3500 su "dzabe" i za te pare tesko da ima bolje.
Johnny-24
23.6.2017, 18:42
Videcemo sutra kada stignu, javljam utiske :D
Johnny-24
24.6.2017, 18:21
Stigli su danas, zvucnici izuvaju kako rade, zvuk je i na maks cist, nema krckanja nema nista. A bass :qliranje::qliranje: e to je prica za sebe, bukvalno kida. Povezani su na USB zvucnu od 200 kinte, planiram da kupim neku bolju zvucnu, koju preporucujete do 1000-1500 dinara ?
1. Хоћу да набавим ову звучну карту коју сви живи хвале а и вас пар ми је препоручило - Audigy 2 ZS. Видим да је стара као Библија али изгледа је неуништива. С обзиром да се набавља половна, јел треба на нешто да обратим пажњу? Има нека златна, нека платинаста, па ознаке SB0350 и SB0240... Има ли суштинске разлике и шта од тога узети? Такође, јел уопште може да иде на моју матичну и да ли функционише на Вин 10?.
Kupio sam ja skoro Audigy 2 za 1300din na Kupujem prodajem. razlika u zvuku je neverovatna u odnosu na integrušu koju sam imao. Stare su karte ali razbijaju. Bilo koja Audigy od 2 pa na gore ti je odlična kupovina, nemoj kupovati Audigy 1 i SE verzije. Postoje nezbvanični driveri za najnovije sisteme. Treba da obratiš pažnju na to kakvu ploču imaš. Novije ploče imaju drugačiji ulaz za zvučne i na njih Audigy zvučnu ne možeš nakačiti.
Kupio sam ja skoro Audigy 2 za 1300din na Kupujem prodajem. razlika u zvuku je neverovatna u odnosu na integrušu koju sam imao. Stare su karte ali razbijaju. Bilo koja Audigy od 2 pa na gore ti je odlična kupovina, nemoj kupovati Audigy 1 i SE verzije. Postoje nezbvanični driveri za najnovije sisteme. Treba da obratiš pažnju na to kakvu ploču imaš. Novije ploče imaju drugačiji ulaz za zvučne i na njih Audigy zvučnu ne možeš nakačiti.
Postoje i zvanicni drajveri za Win10, koje update sam "svuce".
Postoje i zvanicni drajveri za Win10, koje update sam "svuce".
Ti driveri koje Windows sam svuče samo omogućavaju da kartica emituje zvuk i jedino je moguće samo pojačavati i smanjivati jačinu zvuka, druge stvari koje kartica podržava ne rade. Npr. mikrofon ne radi sa tim driverima. Nezvanični driveri podržavaju sve funkcije koje su bile moguće na starim sistemima a i neke koje je Creative zaključao kod nekih Audigy karti a hardver podržava.
nexexcalibur
30.6.2017, 16:41
Kp me izludjuje, stoji 50e za logitech z333, pitam ih jel to vazeca cena, kaze mi da su 60 evra....pa druze, samo kod nas roba stara 3-4 godine poskupljuje. O nasim radnjama da ne pricam, oni su tek odlemili, skoro 8 soma su, a eno na amazon.de su 37 evra....
nexexcalibur
14.7.2017, 12:11
Stigli mi Z333 iz Njemacke (37e gg ez katka). To je taj neki skok u kvalitetu zvuka, da se plasim da maxujem sve mixere, u windowsu na 50%, volume knob na 75% i isto tako soundcloud...A sta bi bilo tek da roknem neki flac u winampu. Prezadovoljan kupovinom :D
Kupio pre par dana z333, doduše polovan (od komšije, star 2 meseca). Mogao je za 7500 da se nađe nov do pre mesec dana (50€ kod mađara), cene u decembru baš skočile.
I sam sam imao tako neke leve 2.0 zvučnike, tako da sam oduševljen ovim. Diskretan, klasičan izgled me privukao. Što se tiče zvuka, baš su glasni, bas može da bude i bolji (drugar ima jeftinije, zaboravio sam model, ali bas je bolji) ali ako nemaš visoke zahteve, odličan je.
Nema te dodatne opreme blutut, slot za sd karticu i slično, kao što ima jedan microlab koji je drugar kupio (ali je manje snage). Onaj daljinski za podešavanje jačine zvuka mi se baš dopada, odlično izgleda. Kablovi iz zvučnika do vufera su trebali da budu dosta duži, ali mogu da se kupe produžni. Kvalitet izdrade deluje odlično.
Ovaj moj Z333 crkao posle nekoliko meseci, a nemam garanciju (komšija od mađara uzeo izgleda :D). Crklo pojačalo koje se nalazi u vuferu i ništa nije htelo da radi (proveravao sam, napajanje je ispravno a i sam vufer tj- zvučnik). Bilo mi žao satelita, pa sam kupio za desetak dolara neko pojačalo kinesko i sada preko njega imam zvuk na satelitima ali bez vufera naravno, ali bolje i to nego ništa (jer mi se ne daje opet novac tako brzo na istu stvar) :D U svakom slučaju bih ih opet preporučio.
DiNDiNBrE
14.7.2017, 21:54
Imas ok vufere za sitne pare :p
^ U obzir dolazi samo vufer od z333 ili srodnog modela, zbog ovoga :D
http://lioncomputer.ir/upload/product_gallery/orginal_1463312684_1.jpg
Do tad - kinesko pojačalo :D
nexexcalibur
15.7.2017, 12:18
^Na mom je ova gornja povrsina skroz glatka...Si siguran da je to od z333?
Da, 100%, moj je kao na slici, sa kružnim linijama.
EDIT: sad malo pretražih, izgleda da ima i sa glatkom površinom, ne znam doduše od čega zavisi, možda se kineskoj fabrici potrošio kalup sa ovim šarama pa su prešli na ravni :D
DiNDiNBrE
15.7.2017, 22:39
^ U obzir dolazi samo vufer od z333 ili srodnog modela, zbog ovoga :D
http://lioncomputer.ir/upload/product_gallery/orginal_1463312684_1.jpg
Do tad - kinesko pojačalo :D
Verujem da vufer mozes i na kinesko pojacalo da nakacis
treba mi preporuka za neke zvucnike do 50-60e 2.1 sistem, ako mozete da navedete vise modela.
nisam zahtevan korisnik, treba mi za filmove i muziku samo.
^
Genius SW-G2.1 1250 (http://www.eponuda.com/racunari-zvucnici/genius-sw-g2-1-1250-zvucnik-cena-204305)
@bojanh
Ako nisi gadljiv na polovnjake i bas hoces 2.1 za 20€ mozes da nadjes Logitech X-230.
od novih
2.0 - Genius SP-HF800A (http://www.eponuda.com/racunari-zvucnici/genius-sp-hf800a-zvucnik-cena-215650)
2.1 - vec predlozeni Genius SW-G2.1 1250
Odlična opcija su i polovni Neo/Blueberry SW-X22, ostaje i za polovnu Audigy 2 ZS.
@Picard (https://www.sk.rs/forum/member.php?u=18268)
Velika je steta sto se vise ne proizvode i sve redje se mogu naci :( :(
Da li Audigy normalno funkcionise pod Win 10 ?
Da, stvarno best-buy u klasi a i iznad.
Da, koliko znam A2 ZS radi normalno sa Daniel_K drajverima.
Koja bi bila adekvatna zamena za neo sw x22bk .
Microlab FC330. Ili čekaj X22 u oglasima.
Mali Princ 81
1.11.2018, 3:02
Ako može savet za 2.1 sistem ali da ima FM RAdio?
Ima li osim Microlab i INtex još neko ko radi 2.1 FM RADIO ?
@Mali Princ 81
Razmisli o nekoj polovnoj/novoj brendiranoj mikro/mini liniji ( LG , Philips , Samsung , Sony , Panasonic ..... ) , dobices bolji zvuk po nizoj/istoj ceni od gomile novih 2.1 "plastikanera"
Mali Princ 81
17.11.2018, 23:18
Sasa, koja cena za tu mini liniju, gde to naći.. koja cena?
Ako ti treba FM radio zanimljiv uredjaj je TD-V26 ( portabl zvucnik sa sopstvenim napajanjem , FM radio , MP3 plejer USB/microSD,AUX ,audio out ) - kosta oko 5-7€
na AliExpressu ili oko 1000 dinara na KP i po potrebi mozes da ga povezes na jace zvucnike.
Muzicke linije mozes pogledati na:
www.kupujemprodajem.com/Audio/Muzicke-linije/1-127-1-grupa.htm
Testovi 2.1 sistema :
https://www.sk.rs/2018/09/sktd10.html
https://www.sk.rs/2017/09/sktd14.html
https://www.sk.rs/2012/02/sktd16.html
https://www.sk.rs/2011/11/sktd17.html
JohnnyNT
19.11.2018, 23:34
Taj TD-V26 sam ja kupio (majci), međutim baterija mu je otkazala veoma brzo a koliko se sećam nije baš najbolje ni hvatao signal. Od pozitivnih strana - zvuk je snažan (i srednje žalostan, ali podnošljivo je bilo) i osvetljen displej.
@JohnnyNT
TD-V26 je u klasi sa FM prijemnicima integrisanim u "jeftinim" 2.1 sistemima ,a u odnosu na vufer mozes da ga premestas i da pronadjes mesto gde ima sasvim zadovoljavajuci prijem signala.
Moze da stoji uz mobilni telefon ili WiFi ruter - nema zujanja i krcanja.
Zvuk po kvalitetu moze da se poredi sa zvukom sa mobilnih telefona , uz to da moze biti znatno glasniji.
Sa jednim punjenjem ( ako baterija nije falicna ) moze bez problema da svira 2-6 sati
( testirano na 2 komada )
Mali Princ 81
21.11.2018, 18:11
Ovaj sam razmatrao. Kako vam se čini? Da li uzeti ovako nešto ? valjda je pouzdan ovaj Intex ?
https://www.eponuda.com/racunari-zvucnici/intex-2615-suf-2-1-40w-crni-fm-sd-usb-bt-zvucnik-cena-409813
Planiram da uzmem projektor, pa bih uzeo i neke zvucnike za 20ak evra...vidim da se predlaze logitech x-230...jel ima nesto bolje za te pare? ne treba mi neki vrh kvalitet... :D
Mali Princ 81
22.11.2018, 2:17
KRŠ :opanachke:n-cc2:
Promenio sam model, jeste malo skuplji, ali deluje kvalitetnije i lepše.
Komentar ?
http://www.gcshop.rs/kupi/zvucnici-intex-2-1-2615-plus-fm-sd-usb-bt-118
@unique93
Dobre X-230 ces najbrze naci
@Mali Princ 81
Procitaj PP
Mali Princ 81
25.11.2018, 0:43
Odustao sam od Intexa u poslednjem trenutku, saznao da je subwoofer plastikaner .. zamalo da se zaje8em ...
Ipak sam uzeo Microlab M 500 U ( odrekao sam se FM radija ).
Pozdrav,
Moze li mi neko preporucit neke 2.1 audio sistem do 50e ?
Prvenstveno kacim ih na tv , posto su na tv-u zvucnici katastrofa
Hvala
^
Genius SW-G2.1 1250
Spisak prodavnica koje imaju zvucnike ces naci na sajtovima itsvet i eponuda a pre kupovine pogledaj neki review na youtube-u.
2.1 audio sistem do 50e ?
Prvenstveno kacim ih na tv , posto su na tv-u zvucnici katastrofa
Hvala
^
Genius SW-G2.1 1250
Moze taj Genius do 50e.
Za 60e ima Microlab FC 330.
rico suave
29.6.2020, 16:27
Da li Microlab M-106BT ima isti kvalitet zvuka kao M-105 istog proizvodjaca, samo sa dodatom bluetooth opcijom? Ako je tako spreman sam platiti razliku za BT funkcionalnost. Da li u tom cenovnom rangu (3000 din) neko moze da preporuci nesto bolje? Uglavnom bih zvucnike koristio za racunar (filmovi) i povezivanje na telefon (muzika).
ognjen_ogi
29.6.2020, 17:59
Iz mog iskustva mogu da ti kazem da jeftini Microlab zvucnici nista ne valjaju. Imam Microlab M500u koji su deklarisani na 40w.Kad pojacas preko pola distorzije koliko hoces.Takodje kutija odzvanja kad se bas pojaca malo preko pola. Preporucio bi ti jedino taj Microlab fc330, cuo sam ih dobro to gruva ili vidi nesto polovno na kp.
Danas za 3k zaista ne može da se kupi ništa novo što zvuči makar polupristojno. Samo neki polovan komplet.
Da li neko ima preporuku za 2.0 ili 2.1 sistem za do nekih 4000-5000 dinara? Do kraja meseca mi stize monitor (nadam se :D) koji nema ugradjene zvucnike pa gledam na vreme nesto da nabavim. Zvucnici bi trebali da posluze za YouTube, slusanje radio stanica i svakodnevni rad. Za igre/filmove/serije koristim slusalice. Moze i preporuka za zvucnike koji izlaze iznad gore navedene cene, ako bas vredi doplatiti 1-2k vise za iste.
Dodaj jos novca i uzmi Genius SW-G2.1 1250 (https://www.itsvet.com/zvucnici_genius_sw_g2.1_1250-pdaa1-35.i?id=1172).
Ja imam Genius SW-G2.1 1250 vec poduze i odlicni su za gejming,lepo izgledaju i dobri su za tehno muziku posto imaju jak bas (tj gruvaju).....ali za druge muzicke zanrove bas i nisu preterano dobri,obzirom da im fale visoki tonovi pa zvuk deluje malo zamucen...
Mada,za oko 50 eura,ne znam da li moze nesto bolje da se kupi...
polarnimeda
18.11.2020, 10:18
ja sam pre neku godinu za 7.000 uzeo logitech z333. uz malo podesavanja (pojacavanja srednjih tonova), meni su sasvim dobri. bas nije mnogo punchy, vise je nekako topao, a nikada nisam smeo da ih pustim na max. a ono sto sam pojacavao da vidim kako gruvaju - nije se gubio kvalitet zvuka. cist je.
zgodno je i sto imaju analognu kontrolu, tockic koji ide na sto, a ima i za bas, na vuferu.
jedino su kablovi malo kraci, ali nikakav problem ako oba idu na isti sto (ja sam za svoje uzeo produzne kablove da idu u uglove sobe).
i da, imaju kao lazni izrez pa svi kad ih vide pomislie da su visokotonci izdvojeni, a nisu. to je samo estetski, sto pise i na logitechovom sajtu. kakogod, zbog toga su mnoi zvucnicima dali keca (sto je po meni debilno) i lazno mu spustili ocenu koja je uprkos tome 4.5 na amazon com i 4.6 na amazon uk (gde su najvise i ocenjivani).
ali vidim da su sad oko 8.500. blizu.
ja sam prethodno uzeo microlab m-300 i zamenio sam ih za ovaj z333, koji po meni dosta bolje zvuci.
svakako najbolje da odes negde da poslusas.
Da li neko zna da li se sateliti od Microlab FC-330 mogu kaciti o zid,tj da li sa zadnje strane imaju neku rupicu ili slicno za tu namenu?......ne mogu nigde na netu da nadjem sliku kako izgledaju sateliti od nazad
polarnimeda
18.11.2020, 12:01
deluje da ne mogu da se kace
https://www.youtube.com/watch?v=ukwBzy0hXHY
ognjen_ogi
18.11.2020, 13:35
Moze da ih izbusi pozadi sa burgijom pa da ih zakaci na zid,obavezno deblji sraf pa na tipl,stajace nisu teski.Mogu da se nabave nosaci za zid,ne znam koliko se to isplati.
Da li je neko imao iskustva sa Logitech Z313? Mogu se naci za nekih 5 500 kod nas.
Poslusaj savete sa foruma ali pogledaj i review-e zvucnika na youtube-u ,procitaj recenzije na internetu/u Svetu kompjutera i komentare na sajtovima Amazonu/ebay/itsvet.
Neki ljudi sa foruma ce ti reci da ne citas komentare sa sajtova koje sam pomenuo ali ja sam nekoliko puta odustao od kupovine racunarskih periferija (mis, slusalice, tastatura...) zbog tih komentara npr. na amazonu ili ebayu sam saznao da se sa (hvaljene) tastature koju sam planirao da kupuim skida boja ili da slusalice imaju nekvalitetan kabl.
Mislim da nije preporucljivo uzeti polovne zvucnike jer nikad ne znas kroz sta su prosli do prodaje. Vidim da su Genius SW-G2.1 1250 poskupeli za hiljadu dinara pa ne znam da li su jos uvek best buy do 60e. Obavezno pre kupovine pogledaj cene na sajtovima itsvet i eponuda ali i potrazi preko internet pretrazivaca prodavnicu sa najpovoljnijom cenom jer se ne reklamiraju sve prodavnice preko ta dva sajta i neke od prodavnica nemaju zvucnike na lageru.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.