PDA

Prikaži potpunu verziju : kodeci (Codec Pack).


Baalzamon
7.8.2006, 15:36
E ovako zanima me da neko ima neki "skup: kodeka za pustanje spotova, filmova itd...jer sam skoro reinstalirao sistem i nista nisam od kodeka stavljao i kada pustim film nekad mi se neke kockoje javljaju a neke filmove nece da puti...
pa ako mozete da mi preporucite neke kodeke..one najosnovnije...
jer poslednji put kada sam ih random instalirao na kraju nista nije htelo da radi Smile

SuperG
7.8.2006, 16:06
XP Codec Pack (http://www.xpcodecpack.com/)

jagodanbg
7.8.2006, 21:37
ja bih ti preporucio
k lite codec pack (koji u sebi ima i realone i quicktime alternativ):
http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htm
ili codec pack all in one:
http://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_in_1.htm

ili lepo sam odes na: www.free-codecs.com
i sam vidis sta ti najvise odgovara!

DorianGrey
8.8.2006, 14:39
K-Lite Codec, najbolje resenje :)

Djuka
12.8.2006, 1:31
Nadam se da na smeta da i ja postavim jedno pitanje, da ne otvaram novu temu. Takodje sam posle reinstalacije sistema ostao bez svih kodeka, pa sam ih jedan po jedan pronalazio na netu, skidao i instalirao. Dosao sam u situaciju da bez problema pustam jedno 95% filmova, ali postoje neki koji mi za vreme gledanja non-stop "trepcu". Imam osecaj kao da gledam u diskoteci pod strobom.
Koji mi to kodek fali i sta mi preporucujete?
Hvala.

oluja
12.8.2006, 9:12
K-Lite Codec, najbolje resenje :)
Slazem se sa gospodinom.

@Djuka: Vazi i za tebe: K-Lite Codec.

The Dark Gamer
5.9.2006, 17:09
Ja koristim kombinaciju K-Lite i Codec Pack...i sve mi savrseno radi.:D .Naravno,neke kodeke koji se dupliraju sam iskljucio iz instalacije.

sasha vukelic
5.9.2006, 17:26
K-Lite Codec, najbolje resenje :)

nema dalje... koristim ga odavno i svi koji me znaju su presli na njega zbog mojih insistiranja!