PDA

Prikaži potpunu verziju : DivX preskace


Nash Knight
3.8.2006, 0:02
Izvinjavam se sto postavljam ovakvo glupo pitanje koje je verovatno vec milion puta postavljeno, ali jbg, problem mi je:

DivX (i drugi video zapisi) mi preskacu, tj. malo malo pa se video ubrza i preskoci koji frejm. Probao sam da menjam settinge 'but to no avil'. Kako da resim ovo? Imam ok komp (P4 Celeron 2.4 GHz, 1 GB RAM, GForce 6600 Silencer) i instaliran novi K-Lite Codec pack. Help plz

VojaM
3.8.2006, 16:37
Izvinjavam se sto postavljam ovakvo glupo pitanje koje je verovatno vec milion puta postavljeno, ali jbg, problem mi je:

DivX (i drugi video zapisi) mi preskacu, tj. malo malo pa se video ubrza i preskoci koji frejm. Probao sam da menjam settinge 'but to no avil'. Kako da resim ovo? Imam ok komp (P4 Celeron 2.4 GHz, 1 GB RAM, GForce 6600 Silencer) i instaliran novi K-Lite Codec pack. Help plzJedino da probaš s nekim drugim plejerom, dešava se da ponekad tako bolje radi (Media Player Classic, BS Player...).

Ponekad treba reinstalirati (ili apgrejdovati na najnoviju verziju 9.0c) DirectX, a ponekad pomogne i promena drajvera za grafičku.

Na kraju, ponekad pomogne i apgrejd Windowsovog Media Playera na verziju 10, bez obzira što ga možda nećeš koristiti za puštanje filmova (Microsoftova posla...)

voodoo_
3.8.2006, 21:40
A hoće da pomogne i zamena k-lite codec packa ffdshowom.

Rocker
10.8.2006, 0:03
Koju god verziju ffdshow-a da sam koristio, na raznim mašinama,OS-ima, najrazličitijim podešavanjima, slika je uvek seckala i dešavala su se razna sr@nja. Ne znam za vas, ali ja ga nikom ne preporučujem!