Prikaži potpunu verziju : Pro Evolution Soccer 6
nikola87
13.12.2006, 22:42
Dajte bre ljudi ovo je najgori PES ikada.Sto je rekao neko iz predhodnih postova nista bre nisu promenili sem fizike.Ajde grafiku da oprostimo posto je ovo kao najbolji fudbal ali golamane koji su totalni debili koji primaju golove sa 30m-za to im svaka cast.Upropastise ljudi dobar fudbal.Ovaj sada je bukvalno neigriv u 2 igraca,mozda jedino onima koji vole 7 i vise golova na skoro svakoj utakmici.Ja u opste ne znam sto gledam ovu temu kad se odmah iznerviram oko gluposti(jeb..i PES).Do juce sam pes dizao u nebesa,a sad kazem dao BOG da EA sledece godine izbaci bolji fudbal(mada je malo verovatno)pa da se lepo zezamo kao kada je izasao PES3,a ne da se nerviram svaki 15sekundi na neki glupi bag.
A zvuk necu ni da pominjem
To je tacno, kada se igra u dva igraca na 10 min. UVEK bude 7+ golova. Sto puta je lakse davati golove. :mad:
nikola87
13.12.2006, 22:50
O tome upravo govorim.Kome je bre zanimljivo da bude 7 golova na utakmici.Uvek je zanimljivije ka je 1:0 , 1:1 .Osecam ta su to napravili za americko trziste da privuku malo one ludake kojima je zanimljivo da daju golove sa 100 metara ,pa kao ono "joooo koji goooo , brate pa ja razvaljujem"
Presao sam na fifu 2007(igrao sam i predhodne fife pomalo) i odigrao sa ortakom koji fifu igra malo vise od mene i rezultat je bio 11:1 i 9:2 za mene 8:3 za njega ,pa sam onda prestao da igram i fifu.Posle ovoga PES ispadne strava igra.
Што се новог ПЕС-а тиче и ја делим мишљење да је, нажалост, доста подбацио у односу на претходни. Видим да доста вас у "одбрану" Шестице наводи физику, али ја нисам приметио нека нарочита унапређења. Не само да је готово неигрив за 2 играча, како је неко већ и навео, него се исто дешава и када се игра против компа! Дакле лако се може закључити да је одбрана, па могу слободно рећи, катастрофално одрађена! За сада толико...чекајући Седмицу...
А што се репутација тиче, зна се...:D
Што се новог ПЕС-а тиче и ја делим мишљење да је, нажалост, доста подбацио у односу на претходни. Видим да доста вас у "одбрану" Шестице наводи физику, али ја нисам приметио нека нарочита унапређења. Не само да је готово неигрив за 2 играча, како је неко већ и навео, него се исто дешава и када се игра против компа! Дакле лако се може закључити да је одбрана, па могу слободно рећи, катастрофално одрађена! За сада толико...чекајући Седмицу...
А што се репутација тиче, зна се...:D
Ma AI kompjutera koji je i kao uvek na katastrofalnom nivou nisam ni hteo da spominjem ali ajde...
Evo jednog primera:instaliram ja PES 6 i odigram prvu utakmicu Lion-Real Madrid,ja uzeo lion ,stavio na 5 zvezdica i pobedim 7:0 i jos se istripovao kako dobro igram ,onda dodje moj ortak(ja u medjuvremenu odigrao jos 5 utakmica)koji nije igrao PES6(igrao predhone verzije) i odvali me sa 4:1 pa vi vidite koliko je dobar AI kompjutera
Lepo ja kazem da je s****e...
Evo igram PES 5 sa patchom,jbg,bolje i to nego ova sramota od 6-ice...
nikola87
14.12.2006, 10:23
Lepo ja kazem da je s****e...
Evo igram PES 5 sa patchom,jbg,bolje i to nego ova sramota od 6-ice...
Tooo kummmee.
Mada je sudija u PES5 najgori debil kog sam u zivotu video.Svira faulove koji ne postoje,ne svira najgoru krljacinu,a ne cu da pricam kad te neko sa zadnjim igracem odbrane skrlja sa 2 noge ispred sesnaesterca a sudija mu pokaze zuti ili mu ne pokaze karton-STRASNO!!!!
Da,nazalost tako je.
Po meni samo golmani fale novom PES-u,kao veliki propust,i malo realnosti pri sutevima,ne da igraci izvlace savrsene suteve iako su pre toga,recimo,bili okrenuti ledjima lopti i golu...
Inace,ovi nedostatci se uocavaju tek kada se opika 1on1,protiv kompa se ne primecuje toliko...
Svaka pohvala za sudije u novom PES-u...
nikola87
14.12.2006, 11:04
Da,nazalost tako je.
Po meni samo golmani fale novom PES-u,kao veliki propust,i malo realnosti pri sutevima,ne da igraci izvlace savrsene suteve iako su pre toga,recimo,bili okrenuti ledjima lopti i golu...
Inace,ovi nedostatci se uocavaju tek kada se opika 1on1,protiv kompa se ne primecuje toliko...
Svaka pohvala za sudije u novom PES-u...
Upravo to..
Ja ne razumem kako svi moji ortaci misle da je ovaj pes strava.Svi govore kako oni zaludjenici za fifu nikada ne bi priznali da je pes bolji,a sada isti ti nece da priznaju da pes ne valja.Dvolicnost brate,dvolicnost i to me nervira.
Ja smo hocu da igram dobar fudbal!!!!
Svaka cast za ovo sto si rekao,pogodio si bas u centar.Upravo to ne valja i to je ono sto je unistilo igru.:tapsh:
Evo moji plusevi i minusevi
+ Realniji sutevi
+ Sudije ne svira nevidljive prekrsaje
+ Uvedeni su novi potezi ( ja mislim jedan-dva)
+ Malo bolja grafika a ista zahtevnost :rolleyes:
- Lako je dati gol
- AI protivnika je katastrofalan
- Golmani se ponasaju kao da su popili 10l vina
- Nema vise od 5 zvezdica
- Golman opet prolazi kroz stativu
- Nema indirekta (ruke)
- ...
Dakle, sa ovim zakljucujem da je PES 5 bolji, ali kada naviknemo i na ovo cudo, mozda ce nam biti bolji od petice ;)
Ma tuga...
Jel ima neko link za veliki upadate za PES 5(dresovi i sl.,igrace sam nabavio) posto cu igrati isti sigurno jos neko vreme?
I hoce li izlaziti WE10 za PC u neko skorije vreme?
Master Neo
14.12.2006, 20:46
Ma tuga...
Jel ima neko link za veliki upadate za PES 5(dresovi i sl.,igrace sam nabavio) posto cu igrati isti sigurno jos neko vreme?
I hoce li izlaziti WE10 za PC u neko skorije vreme?
Pretrazi torrent-e, ja sam odatle skinuo. kucaj super patch 4 u prozor za pretragu.
nikola87
14.12.2006, 22:16
Evo moji plusevi i minusevi
+ Realniji sutevi
+ Sudije ne svira nevidljive prekrsaje
+ Uvedeni su novi potezi ( ja mislim jedan-dva)
+ Malo bolja grafika a ista zahtevnost :rolleyes:
- Lako je dati gol
- AI protivnika je katastrofalan
- Golmani se ponasaju kao da su popili 10l vina
- Nema vise od 5 zvezdica
- Golman opet prolazi kroz stativu
- Nema indirekta (ruke)
- ...
Dakle, sa ovim zakljucujem da je PES 5 bolji, ali kada naviknemo i na ovo cudo, mozda ce nam biti bolji od petice ;)
Dobro si naveo pozitivne i negativne stvari mada se ne bih slozio da je grafika malo bolja jer nije(pogotovo publika:boodala: ) ali mislim da su dosta popravljene animacije igrca,mnogo prirodnije se krecu itd.
Mane :1.......2......3.......4........5........10...... .130......1560.....12000 pa nema ih puno:D
A da.... sudije su stvarno popravljene i vrlo dobro sude(hvala Bogu).
Mogli bi da uvedu enac kao u fifi jer stvarno doprinosi igrivosti,a ne da mi odbrambeni igrac lupa bananu i brani cist gol.
http://www.gamerzines.com/download/PES_6_Fanzine_3.pdf
pogledaj te ovo mozda nekom pomogne da igra bolje :dedica:
pise da ima neki pokreti sto nemogu tako lako da se nauce samo igrajuci pes tutorual :icon_stud
nikola87
19.12.2006, 14:57
Ja sam video da kompjuter radi ubacivanje u prazan prostor spoljnim delom noge i sa felsom.To se radi sa analognim palicama i nenormalno je tesko izvesti,ali sta to vredi kada se golovi najbolje daju iz sablonskih fori(npr ides pravo,vratis se malo u nazad,dobacis loptu igracu u sredini sesnaesterca sutnes nesto bezveze i gol,vvaaauuu koje *****e).Sta vredi sto neko igra lepo kada dodje neki sablonac i otdvali ga sa 3 razlike.
Jos jednom,ovo je najgori PES ikada.
MONTENEGRO
23.12.2006, 12:00
znate li koje fore za pes6?:kreza:
-trebaju mi(nešto kao slobodni udarci, simulacije faula.....):dedica:
znate li koje fore za pes6?:kreza:
-trebaju mi(nešto kao slobodni udarci, simulacije faula.....):dedica:
Za bilo koju foru treba ti puno sati provedenih pored PES-a i da imas dobar joypada sa analognim palicama.
MONTENEGRO
23.12.2006, 13:33
imam i jedno i drugo!:kreza:
imam i jedno i drugo!:kreza:
E pa super sve je tu, jel si provalio neke driblinge?
Ja ih znam više od pola...
Pozdrav svima.Imam jedno pitanje.Zasto kada sa hard diska narezem bilo koji PES, i prebacim na drugi kompjuter izbavi the game is not properly instaled(ili nesto sl)?
Master Neo
4.1.2007, 15:43
Pozdrav svima.Imam jedno pitanje.Zasto kada sa hard diska narezem bilo koji PES, i prebacim na drugi kompjuter izbavi the game is not properly instaled(ili nesto sl)?
Pa prijatelju, ne mozes da kopiras instaliranu igru na drugi komp, kada PO STOTI PUT PONAVLJAM, IGRA UPISUJE KLJUČEVE U REGISTRY BAZU! Možeš samo instalaciju, ali ne instaliranu igru, to su dva različita pojma, i ubuduće prelistaj malo temu imaš sve objašnjeno, nemoj da si lenj, to važi i za ostale.
Down Force
5.1.2007, 10:24
Trebaju mi linkovi do nekih modova ili patcheva za PES 6.
hvala unaprijed;)
tool.keenan
5.1.2007, 11:57
http://www.issonline.pl/download/index.php?act=mirror&id=490
za evo patch
Ljudi pomagajte!!! Skinuo sam patch UEFA CL PES 6(20.51mb),ali kad ga instaliram kaze kao da instalacija patcha nije izvrsena do kraja....a kad upalim instalaciju dolje pise how install patch......tamo pise da nesto treba da se kopira,ali mi to nije jasno(a jos je na engleski)pa mozeli mi ko to objasnit kako(ako zna,naravno)...hvala unaprijed...;)
Master Neo
5.1.2007, 18:42
Ljudi pomagajte!!! Skinuo sam patch UEFA CL PES 6(20.51mb),ali kad ga instaliram kaze kao da instalacija patcha nije izvrsena do kraja....a kad upalim instalaciju dolje pise how install patch......tamo pise da nesto treba da se kopira,ali mi to nije jasno(a jos je na engleski)pa mozeli mi ko to objasnit kako(ako zna,naravno)...hvala unaprijed...;)
Mozda ako bi poslao link odakle si skinuo patch pa da vidimo to uputstvo, pa da ti pomognemo, ovako napamet tesko da mozemo da ti pomognemo.
HOW TO INSTALL THE PATCH
-------------------------------------
(1) IF YOU HAVE DOWNLOAD THE ALL IN ONE VERSION UNPACK ALL FILES IN ZIP FILE TO THE SAME FOLDER AND THEN RUN FILE UEFACL-PATCH-6-BUILD10.EXE ELSE PUT ALL PARTS YOU HAVE DOWNLOADED IN THE SAME FOLDER AND THEN RUN UEFACL-PATCH-6-BUILD10.EXE.
(2) NOW COPY FROM YOUR DVD FILE 0_TEXT.AFS AND PASTE IT IN YOUR PRO EVOLUTION SOCCER 5/DAT FOLDER WITH NAME UE_TEX.AFS
So in your dat folder there must be
0_TEXT.AFS and UE_TEX.AFS
(YOU CAN ALSO COPY AND PASTE FILE 0_TEXT.AFS FROM YOUR PRO EVOLUTION SOCCER 6/DAT FOLDER BUT WE SUGGEST YOU TO USE THE ONE FROM DVD).
(3) NOW OPEN DKZSTUDIO AND GO TO FILE MENU - OPTION OPEN FILE. SEARCH FOR FILE uefa_cl_08.dkz that you will find in your PRO EVOLUTION SOCCER 5/UEFA CL PATCH FOLDER.
(4) IN DKZSTUDIO GO TO PATCH MENU - OPTION APPLY PATCH IN FOLDERSEARCH FOR FOLDER PRO EVOLUTION SOCCER 6/DAT AND CLICK ACCEPT.
(5) Finally we have to install KIT SERVER
GO TO YOUR PRO EVOLUTION SOCCER 6/UEFAKITSR FOLDER AND CLICK ON SETUP.EXE. CLICK INSTALL AND READY !!!!
READY!!!!!
START THE GAME FROM THE NEW ICON YOU FIND IN YOUR DESKTOP ( UEFA CL PES6 )
evo ovako pise u upustvu
Master Neo
5.1.2007, 19:05
Vidim da si slab sa znanjem oko kompjutera i engleskog(bez ljutnje ali tako je), tako da ti ne bih savetovao da ovo radis bez nekog ko to malo bolje zna. Ja sam to uradio ali bogme sam se namucio dok nisam sve zavrsio. Veruj mi ne isplati se, poslusaj me. Na PES 5, sam instalirao patch od 2.4 gb, i znam sta je muka, a nista ti ne znaci. Znaci bespotrebno se mucis. Jedino nagovori nekog klinca geek-a u kraju da ti to odradi za malo cokolade i keksa...:D
Ja igram PES6 na kompu i mnogo je teze dati gol nego na PS2, igra mi je skroz drugacija. Jel to normalno ili.... Nego hteo sam da pitam da li neko zna da li je moguce na PS2 game padu za igru na kompu staviti u funkciju dugmice select i start? Malo vise je glupo svaki put koristiti tastaturu za prekid igre...
Master Neo,aj ako znas napisi mi u kratkim crtama....ne brini snaci cu se........:n_klanja:
Master Neo,aj ako znas napisi mi u kratkim crtama....ne brini snaci cu se........:n_klanja:
Sto se brines oko toga,owo je malo teza instalacija patcha samo sledi uputstvo i uradices, ne mozes da pogresis;)
Barem probaj ako zapnes oko nekog stepa pisi!
Probam ja,ali vazda nedje zapnem,aj ti Bane tako ti boga,ako znas napisi mi najkrace,ali da je jasno......pleasee...
A jeli se svaki patch za PES 6 ovako tesko instalira,namjeravam da skinem one ballserver,kitsserver,bootsserver,Evolution patch........pa jeli isti postupak instalacije ka i ovome....ako jes onda:icon_scra
Master Neo
5.1.2007, 22:13
Svaka instalacija patch-eva na PES-ovima je ovako teska, nije to nista posebno tesko, ali iziskuje vreme i potrebna je koncentracija i paznja. Napisacu ti uputstvo, budi samo strpljiv.:D
Master Neo
5.1.2007, 22:29
Pazi ovako, nadam se da si skinuo All in one verziju patch-a, ako nisi lepo napravi novi folder
na desktopu i tu odzipuj sve iz svih zip fajlova.Pokreni file UEFACL-PATCH-6-BUILD10.EXE. Zatim sa tvog instalacionog dvd-a na kom se nalazi PES 6, uzmi i iskopiraj na desktop 0_text.afs i promeni mu ime(desni klik pa rename) u UE_tex.afs i onda ga iskopiraj u folder dat, tamo gde ti je igra instalirana(verovatno C:/program files/Konami/Pes6/dat) Sada moras da imas instaliran program DKZ studio. Kad ga instaliras, pokreni ga i idi na file, pa idi na open file. Onda tu nadji file pod imenom uefa_cl_08.dkz On ti se nalazi u folderu gde si odzipovao sve fajlove uefa patch-a. Onda idi na patch meni, pa klikni na opciju apply patch in folder, a kao folder namesti folder tamo gde ti je instalirana igra(opisao sam ti gore) pa tu nadji i namesti folder DAT. Potom instaliraj program KIT SERVER, zatim tamo gde si odzipovao uefa patch, tamo treba da ti je folder "uefakitsr", udji u njega i klikni na setup.exe, zatim install i ready.
To bi trebalo da je to.
Hvala ti brate,izgleda lako.....sad cu da probam.......no me samo interesuje ovaj DKZ Studio,ja ga u comp.nemam(valjda)...sa kojeg sajta da ga skinem....
Master Neo
5.1.2007, 23:03
Hvala ti brate,izgleda lako.....sad cu da probam.......no me samo interesuje ovaj DKZ Studio,ja ga u comp.nemam(valjda)...sa kojeg sajta da ga skinem....
Sve bre hoces na tacni, imas google, googlaj malo, ukucaj dkz studio i naci ces ga verovatno odma.
Mnogo moze da pomogne www.pesoholichari.com ako igras PES neophodno!
Master Neo
5.1.2007, 23:40
Mnogo moze da pomogne www.pesoholichari.com ako igras PES neophodno!
Konacno neko da mi pomogne, vidis ja se toga ne bih setio a dosta toga korisnog sam tamo nasao. TNX B@NE.
@ BajaVuja, na tom linku imas uputstva i linkove ka potrebnim programima i drugim patch-evima.
Carl Jonson CJ
8.1.2007, 1:29
Песохоличари праве верзију МСЛ пача за 6-цу :)))
Imam problem!!!:confused: :confused: :confused:
Upalim pes 6, on kao udje ali na monitoru stoji crno a u pozadini se cuje muzika iz meni-a? znate li sta moze da bude
Borislav Vuckovic
10.1.2007, 22:41
Imam problem!!!:confused: :confused: :confused:
Upalim pes 6, on kao udje ali na monitoru stoji crno a u pozadini se cuje muzika iz meni-a? znate li sta moze da bude
Povremeno se to i meni desava, ako ti je za utehu ;(. Naucio sam napamet kako da izadjem iz igre na desktop, pa onda ponovo udjem u igru i sve radi OK.
Ne znam u cemu je stos. Mozda drajvri za video katricu
Nije upalilo probao sam 2-3 puta
Desava li se jos nekom da posle instalacije evolution patcha komentator pocne da bunca?
Recimo:rezultat 4:0, a komentator"It's four to one.There is three goals difference", ili 75 min. utakmice komentator: "five minutes 'till the end", a redovno se desava u prijateljskim utakmicama da kaze na kraju meca nesto u stillu "they won league espanola title".
Master Neo
16.1.2007, 2:13
Desava li se jos nekom da posle instalacije evolution patcha komentator pocne da bunca?
Recimo:rezultat 4:0, a komentator"It's four to one.There is three goals difference", ili 75 min. utakmice komentator: "five minutes 'till the end", a redovno se desava u prijateljskim utakmicama da kaze na kraju meca nesto u stillu "they won league espanola title".
Ma koji ce ti komentator?! Ko da ce da ti kaze nesto sto ti sam ne vidis. Lepo ga iskljucis kad krene utakmica.
Imam jedno pitanje...
Koji još od igrača može da izvede one finte kao Ronaldinjo?!
Master Neo
16.1.2007, 2:23
Imam jedno pitanje...
Koji još od igrača može da izvede one finte kao Ronaldinjo?!
Koje konkretno finte? Ako mislis na one sa analog-om, to moze svaki. Recimo za Ronaldinho-a je karakteristicna ona kad cimne loptu na desno pa brzo krene na levo. Vrh finta. Probaj sa jos nekim jacim igracima, recimo: Shevchenko, Henry,Beckam,Drogba,Rooney,Eto...
Ma koji ce ti komentator?! Ko da ce da ti kaze nesto sto ti sam ne vidis. Lepo ga iskljucis kad krene utakmica.
Salis se, nije valjda da igras bez komentatora.Pazi kad obozavam da biram Totenham samo iz razloga da cujem komentar BERBATOOOV pri svakom sutu sa doticnim igracem, stvarno doprinosi atmosferi(jeste da veci deo utakmice dosadjuje ali ima par momenata:) )
Koje konkretno finte? Ako mislis na one sa analog-om, to moze svaki. Recimo za Ronaldinho-a je karakteristicna ona kad cimne loptu na desno pa brzo krene na levo. Vrh finta. Probaj sa jos nekim jacim igracima, recimo: Shevchenko, Henry,Beckam,Drogba,Rooney,Eto...
Da to cimanje s desna na levo...
Drugari, imam i ja jedan problem :mad:
Naime instalirao sam evolution patch i sve radi perfektno, patch je vrh,ali u meniju je pola na engleskom, a pola na NEMACKOM jeziku, i to me uzasno nervira.Da li neko mozda zna u cemu je problem? Ja ciljam na OF,ali nisam siguran,pa ako neko zna u cemu je problem ....
Poz :ciao:
Drugari, imam i ja jedan problem :mad:
Naime instalirao sam evolution patch i sve radi perfektno, patch je vrh,ali u meniju je pola na engleskom, a pola na NEMACKOM jeziku, i to me uzasno nervira.Da li neko mozda zna u cemu je problem? Ja ciljam na OF,ali nisam siguran,pa ako neko zna u cemu je problem ....
Poz :ciao:
Skini ponovo fajl e_text pa ga iskopiraj u data folder.Verovatno si ubacio g_text umesto e_text, a moguce da je i fajl neispravan pa zato i predlazem da skines ponovo.(Ista situacija je i sa e_sound - engleski i g_sound - nemacki).
E, kvrk, kaži mi koje si sve tačno fajlove skinuo za taj evolution patch. Kad vidim one silne fajlove i njihove mirrore sve se pogubim.
Ова 6 је до сада убједљиво најгори pro evolution. Одбрана је катастрофална, било каква организована игра не даје резултате већ само јаки играчи и држање брзог трчања уз покоји шут из даљине, крајњи резултати су морбидни тако да се 10-о минутне утакмице завршавају резултатом и по 7-5. Ја од тројке играм са Русијом, и увијек сам разваљивао без обзира који тим да противник узме, али сада су слабији играчи постали смијешни јер нико не може да потрчи, прими лопту, да се гура, играчи ми више леже на терену него што играју јер не могу да издрже дуел, ма јад. А ако узмем јачу екипу онда све постаје још горе јер игра губи сваки смисао пошто је за побједу потребно само искључити мозак и држати брзо трчање. Ја не знам чиме су ови из конамија размишља када су направили овакво **************************************** од наставка, које ћу морати што прије да деинсталирам и вратим стару добру петицу.
Руни и Ибрахимовић су ненормални, али што је најсмјешније чак и ако им урадиш клизећи не можеш да им одузмеш лопту јер они не падају и у већини ситуација успију да је ишчепркају и наставе даље. Игра једино ваља ако узмеш нпр. Русију и играш против Бразила којим би управљао компјутер јер онда можеш и да се помучиш овако је само велико смарање.
Мени је иначе требало мјесец дана да ово укапирам пошто ја играм са Русима, а брат са СЦГ тако да су резултати и игра били колико толико смисаони, али када је друг дошао и узео Шведску ја нисам могао да вјерујем шта онај Ибрахимовић ради тако да су резултати за мене били срамотни, и тешко сам извлачио и неријешену.
Такође глупости које изводи голман су симпатични али су и у томе претјерали тако да ми се дешава да голман испусти чисту лопту и то више пута на једној утакмици.
Морао сам да напишем овај текст и да упозорим оне који можда имају жељу да бришу петицу да би инсталирали шестицу да то не чине јер ће се грдно кајати. 6 могу да играју само људи без бриге и памети којима је једини циљ да дају 5 и више голова на једној утакмици. Овај наставак ми је убио свако задовољство давања гола, поготово јер сам са Русима пређашње наставке морао да играм као шах и да све потезе планирам далеко унапријед, а сада то није могуће ако против себе имате иоле озбиљнију екипу јер ће њихове звијезде да вас развале и то само трчећи право. И још једна глупост, квалитенији играчи сами од себе праве дриблинг! Па мислим стварно.
Ова 6 је до сада убједљиво најгори pro evolution. Одбрана је катастрофална, било каква организована игра не даје резултате већ само јаки играчи и држање брзог трчања уз покоји шут из даљине, крајњи резултати су морбидни тако да се 10-о минутне утакмице завршавају резултатом и по 7-5. Ја од тројке играм са Русијом, и увијек сам разваљивао без обзира који тим да противник узме, али сада су слабији играчи постали смијешни јер нико не може да потрчи, прими лопту, да се гура, играчи ми више леже на терену него што играју јер не могу да издрже дуел, ма јад. А ако узмем јачу екипу онда све постаје још горе јер игра губи сваки смисао пошто је за побједу потребно само искључити мозак и држати брзо трчање. Ја не знам чиме су ови из конамија размишља када су направили овакво **************************************** од наставка, које ћу морати што прије да деинсталирам и вратим стару добру петицу.
Руни и Ибрахимовић су ненормални, али што је најсмјешније чак и ако им урадиш клизећи не можеш да им одузмеш лопту јер они не падају и у већини ситуација успију да је ишчепркају и наставе даље. Игра једино ваља ако узмеш нпр. Русију и играш против Бразила којим би управљао компјутер јер онда можеш и да се помучиш овако је само велико смарање.
Мени је иначе требало мјесец дана да ово укапирам пошто ја играм са Русима, а брат са СЦГ тако да су резултати и игра били колико толико смисаони, али када је друг дошао и узео Шведску ја нисам могао да вјерујем шта онај Ибрахимовић ради тако да су резултати за мене били срамотни, и тешко сам извлачио и неријешену.
Такође глупости које изводи голман су симпатични али су и у томе претјерали тако да ми се дешава да голман испусти чисту лопту и то више пута на једној утакмици.
Морао сам да напишем овај текст и да упозорим оне који можда имају жељу да бришу петицу да би инсталирали шестицу да то не чине јер ће се грдно кајати. 6 могу да играју само људи без бриге и памети којима је једини циљ да дају 5 и више голова на једној утакмици. Овај наставак ми је убио свако задовољство давања гола, поготово јер сам са Русима пређашње наставке морао да играм као шах и да све потезе планирам далеко унапријед, а сада то није могуће ако против себе имате иоле озбиљнију екипу јер ће њихове звијезде да вас развале и то само трчећи право. И још једна глупост, квалитенији играчи сами од себе праве дриблинг! Па мислим стварно.
Hvala Bogu da neko govori isto sto i ja.Upravo tako ,za ovu igru vise nije potrbna nikakva kreativnost samo brzo trcanje i dobar napadac i naravno glupe fore za gol tipa ides iz mrtvog ugla napucas loptu u golmana on je odbije naleti tvoj napadac i to je to.
Peticu bih igrao da sudija nije debil i da ne prolazi prazn prostor onako glupo pored odbrambenih igraca pa je zbog toga igra jos debilnija od PES6.
Znaci,samo ADRIJANO i sutirajte sa 30m ,pobedjujete garantovano.
pozz
Master Neo
28.1.2007, 13:12
Hvala Bogu da neko govori isto sto i ja.Upravo tako ,za ovu igru vise nije potrbna nikakva kreativnost samo brzo trcanje i dobar napadac i naravno glupe fore za gol tipa ides iz mrtvog ugla napucas loptu u golmana on je odbije naleti tvoj napadac i to je to.
Peticu bih igrao da sudija nije debil i da ne prolazi prazn prostor onako glupo pored odbrambenih igraca pa je zbog toga igra jos debilnija od PES6.
pozz
Ljudi, bolji fudbal trenutno nemamo, zato budimo zadovoljni onim sto imamo. meni je i najgoriu pes bolji od fife. zato cutimo igramo sta imamo i cekamo sedmicu...
Ljudi, bolji fudbal trenutno nemamo, zato budimo zadovoljni onim sto imamo. meni je i najgoriu pes bolji od fife. zato cutimo igramo sta imamo i cekamo sedmicu...
sta da budem zadovoljan onime sto imam kad nemam nista odnosno imam neki shit od fudbala koji nije ni za k.....
Taman am se ponadao posle one petice eto nama dobrog fudbala krajem 2006-te samo malo da se isprave neke "teske" gluposti i to je to,kad nije nego ovi debili iz Konamija izbacise ovo sr....
Ja sada igram fifu 2007 i ona je njesra ali je makar zabavna u 2 igraca za razliku od PES-a od koga imam nocne more.
MONTENEGRO
28.1.2007, 13:50
pozz
:tapsh: :tapsh: :tapsh: :tapsh: :tapsh: :tapsh: :tapsh: :tapsh: :tapsh:
ja igram sa H.United :odoK: .....
Master Neo
28.1.2007, 13:52
sta da budem zadpvoljan onime sto imam kad nemam nista odnosno imam neki shit od fudbala koji nije ni za k.....
Taman am se ponadao posle one petice eto nama dobrog fudbala krajem 2006-te samo malo da se isprave neke "teske" gluposti i to je to,kad nije nego ovi debili iz Konamija izbacise ovo sr....
Ja sada igram fifu 2007 i ona je njesra ali je makar zabavna u 2 igraca za razliku od PES-a od koga imam nocne more.
sta da ti kazem onda, ti igraj krsh, odnosno fifu, tvoja stvar. meni je svaki pes dobar
daco kralj
28.1.2007, 14:04
ja sam dugo bio clan na pesoholichari sajtu ,dok me nsi banovali zbog spamovanja heh:busted: ,PES 6 je najbolja simulacija fudbla koju znam iako kritikij8 grafiku ja ipak smatram da je grafikqa bolja do fifine,game play je akoav se samo moze pozeljeti,krewiranje dresova za PES6 je puno lakse i jednostavnije nego za onaj KRSH FIFU.
PES6 RULES :n_klanja:
MONTENEGRO
28.1.2007, 14:14
ja sam dugo bio clan na pesoholichari sajtu ,dok me nsi banovali zbog spamovanja heh:busted: ,PES 6 je najbolja simulacija fudbla koju znam iako kritikij8 grafiku ja ipak smatram da je grafikqa bolja do fifine,game play je akoav se samo moze pozeljeti,krewiranje dresova za PES6 je puno lakse i jednostavnije nego za onaj KRSH FIFU.
PES6 RULES :n_klanja:
banovali i mene 2 puta zbog nacionalizma :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ja pitao hoće li ko da pravimo Montenegro patch:cool: :cool: :cool: !
BaJa VuJa
28.1.2007, 14:20
Pozdrav za mog brata iz CRNE GORE! :ciao: :ciao: :ciao: :ciao:
Pa i ja mislim da bi bilo super da se napravi Montenegro patch,pa kad prave srpski mogli bi i nas......ali to onim pesoholicarima ne mozhes dokazat.....:D :D
Pozz za sve CRNOGORCE na ovom forumu...........a i za srbe...pozzz :ciao: :ciao:
BaJa VuJa from MONTENEGRO
Kaki ste to pesoholichari kad nemate Montenegro zajednicu, taj patch bi mogao da se napravi bez vecih problema samo da imate ljudi, a i nebi puno zauzimao:)
sta da ti kazem onda, ti igraj krsh, odnosno fifu, tvoja stvar. meni je svaki pes dobar
u pravu si svako ima pravo da igra ono sto mu se svidja ali je problem sto ovde mali broj ljudi isti u opste i vidi.Naime ja sam se pre godinu dana kleo u PES i ubedjuvao sve fifase da je je pes prava stvar (sto je i mogao da postane),ja se smo plasim da se ovo ne nastavi pa da PES7 bude jos gori od ovoga,jer to je upravo radio EA sports od fife 2000.
Meni je sve jedno koji cu fudbal da igram samo da je dobar.
A to sto kazes da ti je svaki PES dobar to je tvoja stvar ,neko moze da kaze i da mu je uefa league football najbolja simulacija fudbala ikada ali to je njegova stvar ,ja govorim stvari kakve jesu a cinjenica je da je KONAMI zesce zasr.o
pozz :ciao:
MONTENEGRO
28.1.2007, 14:41
Kaki ste to pesoholichari kad nemate Montenegro zajednicu, taj patch bi mogao da se napravi bez vecih problema samo da imate ljudi, a i nebi puno zauzimao:)
oće ko da pomogne? :eek:
Vrti se rasprava vec na 16-est strana o Pes-u tj. Fifi, i ocigledno je da se nekima ishe svidja PES a nekima FIFA, a meni licno , mislim i vama je dobro kada igrate pravu fudbalsku simulaciju, nije bitno ko je proizvod! Pojavili su se i moji istomisljenici pa reko da bacim post. I ja sam bio za PES 5 vs Fifa 06 , ali sad sam za Fifu 07 vs Pes6 ,i to zbog dosta razloga , rekao sam cini mi se vec.
www.gamingaccess.com
Superpatch je изашао, и ЕКСТРА ЈЕ.
Jedva sam cekao da instaliram PES 6. Insalirao sam ga i uzeo Juve protiv Intera.
Izgubio sam sa 5-4. Ajde reko mozda me ******lo a i nisam nesto igrao odbranu. Sledecih nekoliko utakmica shvatio sam koliko je *****e PES 6 u odnosu na PES 5. U 5 su sudij sa onim ofsajdima ubijale ali je igra kao igra bila dosta bolja. 6 sam posle 2 sata igranja izbrisao i vratio se 5.
U 6 se sve svodi na jacinu igraca i to me izuzetno nervira. Uklizavam Ibrahimovicu 4 puta da ga polomim a on ostaje na nogama, igrace razgrce kao da su deca. Sa 6 je Konami ****o samo tako.
Fifa 2007 je mnogo bolja od PES 6. Moram da priznam sto me jako ljuti jer sam od 6 ocekivao dosta vise.
Jedva sam cekao da instaliram PES 6. Insalirao sam ga i uzeo Juve protiv Intera.
Izgubio sam sa 5-4. Ajde reko mozda me ******lo a i nisam nesto igrao odbranu. Sledecih nekoliko utakmica shvatio sam koliko je *****e PES 6 u odnosu na PES 5. U 5 su sudij sa onim ofsajdima ubijale ali je igra kao igra bila dosta bolja. 6 sam posle 2 sata igranja izbrisao i vratio se 5.
U 6 se sve svodi na jacinu igraca i to me izuzetno nervira. Uklizavam Ibrahimovicu 4 puta da ga polomim a on ostaje na nogama, igrace razgrce kao da su deca. Sa 6 je Konami ****o samo tako.
Fifa 2007 je mnogo bolja od PES 6. Moram da priznam sto me jako ljuti jer sam od 6 ocekivao dosta vise.
jel to neko spomenuo Ibrahimovica:dzavo: :dzavo:
Sam malo ozbiljno.PES5 da ima normalnog sudiju(recimo kao u PES6) bio bi ubedljivo najbolji fudbal.
Ako si citao neke od mojih postova sa tema FIFA2007,PES6,Fifa vs PES video bi da ja stalno pljujem novi PES i da odkad je izasao PES6 igram samo Fifu 2007 ali ,mislim da se ne moze reci da je fifa bolji fudbal iz razloga sto PES izgleda mnogo prirodnije.Kada bi opravili na pes-u ove gluposti sa "super igracima" i retardiranom odbranom FIFA ne bi imala sta da trazi pored PES-a
pozz
PES 6 izgleda i svaki pes ce uvek izgledati prirodnije od FIFE. Ja sam pomenuo i sudije iz PES 5 ali PES 6 je po meni veliko razocaranje
Masterligu na PES 5 igram na 5 zvezdica i sa default timom (minanda i kompanija) i lakse mi je da pobedim nego u PES 6 Inter sa Jventusom ili Barsom.
U 6 su golmani katastrofa jeste da se lepo bacaju i da sve to bas lepo izgleda ali SUPLJE su im ruke samo tako.
Fifa nema linearnost kao PES i nema takvu fiziku i nema takav sarm ali je bolja TRENUTNO od PES 6.:dedica:
Ne znam mozda sam ja previse ocekivao od PES 6 ali sam razocaran (duboko).
Ipak ogradjujem se jer je to opet samo moje misljenje.
pozz
aleksandar macedonian II
4.2.2007, 21:49
imam ja jedno pitanje;
dali neoficijelni patchevi za PE6 vaze i za WINING ELEVEN mislim da je 10-tka zadnji :confused:
odnosno dali mogu od PE6 da idu na WINNING ELEVEN
Aleksandar1987
13.2.2007, 20:15
Sve igrice koje instaliram mi odlicno rade jedino PES 6 uzasno secka!!!
Menjao sam i drajvere za graficku kartu ali ne vredi!!!
Imam:
2.4 GHz
1.25 GB Ram
ATI RADEON 9200SE 128MB
Da li neko zna kako da resim ovaj problem?:confused:
Vidi za patch na netu.
Imas dovoljnu konfuguraciju za lagano igranje PES-a,ako te to brine.
Rekoh da instaliram PES 6 da vidim ima li vajde od igranja ovoga nastavka(mada posle FIFE 2007 znao sam unaprijed) i cisto me interesuje ima li gdje u podesavanjima da se poveca rezolucija(ili makar settingsi) jer imam utisak da je grafika katastrofalna ili ja samo tripujem?Prirodna rezolucija na kojoj radim je 1024*768 trenutno,ali ako je ovo sto PES pokazuje njen maximalni domet,onda stvarno...
Rezolucije se namesta u settings meniju koji se nalazi u folderu gde si instalirao Pro Evolution Soccer 6.
Kada udjes u settings idi na display i tu namesti na koju hoces rezoluciju.
Rezolucije se namesta u settings meniju koji se nalazi u folderu gde si instalirao Pro Evolution Soccer 6.
Kada udjes u settings idi na display i tu namesti na koju hoces rezoluciju.
Znao sam da nije krsteno k'o kod ostalih igara...
Ajde mi pomozi jos ovo i dobijas rep:kako i gdje da namjestim da mi sut i klizeci start budu na D,pas na S,brzo trcanje na E,i centarsut na A(a u odbrani pritisak na protivnika)? :)
Zadnji PES koji sam igrao je 4,a i tad mi je neki friend namjestio ove komande tako da se nisam oko toga zamarao...
Znao sam da nije krsteno k'o kod ostalih igara...
Ajde mi pomozi jos ovo i dobijas rep:kako i gdje da namjestim da mi sut i klizeci start budu na D,pas na S,brzo trcanje na E,i centarsut na A(a u odbrani pritisak na protivnika)? :)
Zadnji PES koji sam igrao je 4,a i tad mi je neki friend namjestio ove komande tako da se nisam oko toga zamarao...
Takodje u folderu gde ti je instalirana igrica udjes u setings,pa onda imas za kontrole i podesis kako ti odgovara...(ako ne znas sta znace X,O,Kocka,trougao itd. javi se na PM da ne trtljamo ovde)...POsle moze nesto da se menja i u controls u igrici ali to ti nece trebati...
Carl Jonson CJ
14.2.2007, 2:02
Јел сте ви приметили како је Ван де Сар у игри грозно урађен :? Човек ужасно брани :? Ја му додам лопту, он је омаши и дам сам себе гол 0.о А Цезар нпр. брани малтене боље од Буфона :?
Јел сте ви приметили како је Ван де Сар у игри грозно урађен :? Човек ужасно брани :? Ја му додам лопту, он је омаши и дам сам себе гол 0.о А Цезар нпр. брани малтене боље од Буфона :?
ma nemoj da obracas paznju na golmane ,svi su lose uradjeni i katastroflno brane.
Rekoh da instaliram PES 6 da vidim ima li vajde od igranja ovoga nastavka(mada posle FIFE 2007 znao sam unaprijed) i cisto me interesuje ima li gdje u podesavanjima da se poveca rezolucija(ili makar settingsi) jer imam utisak da je grafika katastrofalna ili ja samo tripujem?Prirodna rezolucija na kojoj radim je 1024*768 trenutno,ali ako je ovo sto PES pokazuje njen maximalni domet,onda stvarno...
Znas da sam sad u EA taboru...odmah da se ogradim.
Sta pricas gluposti,kao fifa ima bolju grafiku,pricas ko da nikada nisi igrao fifu,jesi li video nasta lice igraci sa onolikim razmazanim teksturama i sa "puding" kosom.Pes ima bolju(lepsu) grafiku samo su bolje mnogo mrtve.Na fifi sve onako sljasti i svetli i to je to.I jedna i druga igra imaju grafiku daleko ispod danasnjih standarda.
pozz....
Aleksandar1987
14.2.2007, 10:18
Imam jedan problem!!!!!
Sve igre koje instaliram mi odlicno rade samo PES 6 uzasno secka a nemam pojma zasto!!!
Imam:
2.4 GHz
1.25 GB Ram
ATI RADEON 9200 SE 128 MB
Takodje u folderu gde ti je instalirana igrica udjes u setings,pa onda imas za kontrole i podesis kako ti odgovara...(ako ne znas sta znace X,O,Kocka,trougao itd. javi se na PM da ne trtljamo ovde)...POsle moze nesto da se menja i u controls u igrici ali to ti nece trebati...
Provalio sam gdje se nalazi to,medjutim shit je sto pojma nemam sta oznacavaju kocka,krug,iks i sl(kao sto si rekao) tako da tu ne znam sta da namjestim,totalni sam duduk za komande sa Sonyja.Posalji mi na PM ako nije problem ili mozes ovdje,svejedno je.Hvala.
Znas da sam sad u EA taboru...odmah da se ogradim.
Svejedno je u kojem si taboru,i sto koji q ulijeces u raspravu ako se ogradjujes prije nje? :p
Sta pricas gluposti,kao fifa ima bolju grafiku,pricas ko da nikada nisi igrao fifu,jesi li video nasta lice igraci sa onolikim razmazanim teksturama i sa "puding" kosom.Pes ima bolju(lepsu) grafiku samo su bolje mnogo mrtve.Na fifi sve onako sljasti i svetli i to je to.I jedna i druga igra imaju grafiku daleko ispod danasnjih standarda.
PES mi je bio namjesten po defaultu na 800*600 kad sam postovao ono gore,uz Reneovu pomoc stavio sam na 1024*768 i things have changed.Medjutim,i dalje sam pri misljenju da je PES u grafickom smislu siromasniji od FIFE,igraci jesu nesto bolje uradjeni,ali stadion,trava,publika i introi prije utakmica(ukupno gledano ti sljsteci i bljestavi efekti sto si pominjao) su ono u cemu EA Sportsovo cedo prednjaci daleko.Doduse,publika je i dalje najobicniji shit i kod Fife,ali cjelokupni utisak u vezi nje(zastave,transparenti,ljudi u raznobojnim dresovima,urlanje) je bolji nego kod PESa.
Imam jedan problem!!!!!
Sve igre koje instaliram mi odlicno rade samo PES 6 uzasno secka a nemam pojma zasto!!!
Imam:
2.4 GHz
1.25 GB Ram
ATI RADEON 9200 SE 128 MB
Predpostavljam da bi zamena grafike (koja je najlosija karika tvog sistema ;) ) resila problem seckanja.
Svejedno je u kojem si taboru,i sto koji q ulijeces u raspravu ako se ogradjujes prije nje? :p
PES mi je bio namjesten po defaultu na 800*600 kad sam postovao ono gore,uz Reneovu pomoc stavio sam na 1024*768 i things have changed.Medjutim,i dalje sam pri misljenju da je PES u grafickom smislu siromasniji od FIFE,igraci jesu nesto bolje uradjeni,ali stadion,trava,publika i introi prije utakmica(ukupno gledano ti sljsteci i bljestavi efekti sto si pominjao) su ono u cemu EA Sportsovo cedo prednjaci daleko.Doduse,publika je i dalje najobicniji shit i kod Fife,ali cjelokupni utisak u vezi nje(zastave,transparenti,ljudi u raznobojnim dresovima,urlanje) je bolji nego kod PESa.
ne bih se slozio da su igraci nesto malo bolji na PES-u,mnoooogo su bolji,takodje se ne bih slozio da je publika u FIFI losa,po meni je bas dobro uradjena,stadioni na PES-u izgledaju uzasno(ukljucujuci i travu koja je najgora od svega....uuuu....nije najgora,najgora je ona kolaz papir publika).
pozz....
ne bih se slozio da su igraci nesto malo bolji na PES-u,mnoooogo su bolji,takodje se ne bih slozio da je publika u FIFI losa,po meni je bas dobro uradjena,stadioni na PES-u izgledaju uzasno(ukljucujuci i travu koja je najgora od svega....uuuu....nije najgora,najgora je ona kolaz papir publika).
Kosa igraca u FIFI izgleda kao da je od kartona,totalno neprirodno visi :to_care: A i face igraca su kao da je neko lijepio lice na lobanju.PES je bolji u tom segmentu,igraci djeluju prirodnije i ljepse su predstavljeni,mada je i to sve dosta prosjecno u odnosu na dansnje graficke standarde.
Publika u FIFI je teski shit,mislim konkretno na navijace,uzmi npr. i zagledaj se u jednog navijaca,jedva mu se razaznaje glava od ostatka tijela(bice ti tesko da uopste izdvojis jednog navijaca,svi su naizgled spojeni u jednu izreckanu kartonsku masu...),meni je licno skoro ista skoro ista publika u Fifi 07 i izdanju 2003.
PES ima zaista isprane i mrtve boje,da dobijes napad mucnine.Nigdje onih sarenih efekata kao u Fifi i lijepih boja,sve djeluje mrtvo i sasuseno.A i konzolaski feel upotpunjuje utisak...
Kosa igraca u FIFI izgleda kao da je od kartona,totalno neprirodno visi :to_care: A i face igraca su kao da je neko lijepio lice na lobanju.PES je bolji u tom segmentu,igraci djeluju prirodnije i ljepse su predstavljeni,mada je i to sve dosta prosjecno u odnosu na dansnje graficke standarde.
Publika u FIFI je teski shit,mislim konkretno na navijace,uzmi npr. i zagledaj se u jednog navijaca,jedva mu se razaznaje glava od ostatka tijela(bice ti tesko da uopste izdvojis jednog navijaca,svi su naizgled spojeni u jednu izreckanu kartonsku masu...),meni je licno skoro ista skoro ista publika u Fifi 07 i izdanju 2003.
PES ima zaista isprane i mrtve boje,da dobijes napad mucnine.Nigdje onih sarenih efekata kao u Fifi i lijepih boja,sve djeluje mrtvo i sasuseno.A i konzolaski feel upotpunjuje utisak...
Meni je publika u fifi sasvim korektna,sve je tacno sto si ti rekao ali ovako dok igras deluje dobro,za razliku od one u pes-u koje skoro u opste da nema.
pozz...
Provalio sam gdje se nalazi to,medjutim shit je sto pojma nemam sta oznacavaju kocka,krug,iks i sl.
X - Pas
O - Nabijanje, Krljanje
Trougao - Ubačaj, izletanje sa golmanom
Kocka - Šut
R1 - Trčanje
L1 - Menjanje igrača
R2 i L2 - su za driblanje
Pozdrav
da dodam:
kocka+X=laznjak
L1+trougao=ubacivanje u prazan prostor po visu
L1+kocka=Lob
Vec mi je next sve objasnio na PM.
Hvala momci u svakom slucaju.
Izvinte,jel moze neko plz da mi linkuje tacan sajt za download nekog novijeg patch-a za WE9:n_klanja: ?Fala unapred:) :ciao:
aleksandar macedonian II
15.2.2007, 22:03
Izvinte,jel moze neko plz da mi linkuje tacan sajt za download nekog novijeg patch-a za WE9:n_klanja: ?Fala unapred:) :ciao:
Probaj Ovde da se informises :Freddy:
http://www.pesoholichari.com/vb/
Telepatic
15.2.2007, 23:02
Probaj Ovde da se informises :Freddy:
http://www.pesoholichari.com/vb/
fala:)
tool.keenan
20.2.2007, 14:12
Sve igrice koje instaliram mi odlicno rade jedino PES 6 uzasno secka!!!
Menjao sam i drajvere za graficku kartu ali ne vredi!!!
Imam:
2.4 GHz
1.25 GB Ram
ATI RADEON 9200SE 128MB
Pa normalno da secka kada imas krsha od graficke :)
Pa normalno da secka kada imas krsha od graficke :)
ma morao bi PES lepo da radi na koj konfi,ipak ima 2.4 i 1.2GB rama.Grafa jeste slabija ali je dovoljna.
И ја имам 9200SE, па ПЕС има максималан број фрејмова (60). Иначе резолуција је 1024 х 768, а детаљи су на минимуму. И да додам још да је графичка мало колокована.
И ја имам 9200SE, па ПЕС има максималан број фрејмова (60). Иначе резолуција је 1024 х 768, а детаљи су на минимуму. И да додам још да је графичка мало колокована.
Povecaj na medium slobodno,mnogo ce ljepse da izgleda,a neces imati veliki gubitak na performansama(bice sasvim igrivo).
@Dimo:
Пробао сам, али мени више одговара овако (некако је игра "течнија").
Jao sto me nerviraju ovakve situacije... :kreza:
... I ovakve ... :opanachke
Ljudi jel moze neko da skine i da proba moj prvi trener za PES6, napravio sam temu u "Programiranje" ali tamo nemaju PES:D pa reko da okacim ovde samo da proverim da li radi i kod vas, kod mene radi. Opcije:
F1 domaci+1
F2 domaci-1
F3 gosti+1
F4 gosti -1
http://ukipictures.sitesled.com/test/PES6%20Trainer.exe
Moze li neko da mi kaze gde se nalaze snimljeni fajlovi? Treba da podignem sistem pa bih hteo da sacuvam igre koje sam igrao do sad?
U My Documents/Konami/saves/folder 1
tool.keenan
5.3.2007, 14:09
ma morao bi PES lepo da radi na koj konfi,ipak ima 2.4 i 1.2GB rama.Grafa jeste slabija ali je dovoljna.
dovoljna za 640x480 low!
Master Neo
5.3.2007, 15:16
Znaci jedan od razloga sto sam kupio novi komp je bio pes 6, posto sa ortacima dosta provodim vremena igrajuci ga, igrao sam ga sve na minimumu i rez. i detalji. Sad sve na max a rezolucija - 1280x1024 sa konstantnih 60 frame-ova, plus upaljen winamp u pozadini, jer lepse je uz muziku... :)
dovoljna za 640x480 low!
pa ja sa 1.4 i 256 sd ram i fx5600 igram(igrao) PES sa 30 fps u 10x7 i high .
dovoljna za 640x480 low!
Oces da se kladimo da ce ga ljudski potjerati na 1024*768?
Jel mi moze neko reci odakle da skinem patch sa ispravljenim imenima igraca i klubova?
Mogu ja da ti posaljem to na mail,ne zauzima ni 1Mb.....
Mislim da sve sto ti treba mozes naci na :
www.pesoholichari.com
A mozes i malo da guglas nac ces vec nesto....
P.S. Ja sad skidam neki Superpatch 1.0 tezak je 2Gb ostalo je jos malo da se skine(30tak Mb)...
next aj posle javi sta sve ima u njemu(patchu) :aplauz: :aplauz:
next aj posle javi sta sve ima u njemu(patchu) :aplauz: :aplauz:
Pa, ako te zanima, imas sve ovde.
Superpatch (http://www.pesoholichari.com/vb/showthread.php?t=3575&highlight=superpatch)
Kakav je to fudbal....... :kreza:
http://img250.imageshack.us/img250/1649/pes6rm3.th.jpg (http://img250.imageshack.us/my.php?image=pes6rm3.jpg)
http://img250.imageshack.us/img250/1205/pes61kb4.th.jpg (http://img250.imageshack.us/my.php?image=pes61kb4.jpg)
:kreza:
El instalirao neko doticni superpatch(2Gb)???????
Ako jeste,neka napise kako....
I el postoji neki nacin da se ovi rarovani fajlovi ekstraktuju malo brze,ovo se ekstraktje bar sat vremena...
El instalirao neko doticni superpatch(2Gb)???????
Ako jeste,neka napise kako....
I el postoji neki nacin da se ovi rarovani fajlovi ekstraktuju malo brze,ovo se ekstraktje bar sat vremena...
Sa oficijelnog sajta:
Installation:
We recommend to you to install super the patch above the files of Konami (not patchés).
- PES6.exe:
To extract PES6.exe in your principal file from Pro Evolution Soccer 6 (default: C: “Programs Files " Konami " Pro Evolution Soccer 6). The original files will be unobtrusive.
- Kitserver:
To extract the Kitserver file in your principal file from Pro Evolution Soccer 6 (even file of above). Carry out Setup.exe, Cliquez on Install and Kitserver will be installed. (If he says to you that the kitserver is already installed, click on Remove and then Install).
- Superpatch_dat.dkz:
You need DkZ Studio 0.91b or more recent to install the file .dzk (Download DkZ Studio 0.92b)
- To extract Superpatch_dat.dkz does not import or. Double click above (you point out that you must have installed DkZ Studio front) to open it. Go in Patch->Apply Patch in Folder and select the Dat file of your Pro Evolution Soccer 6 (default: C: “Programs Files " Konami " Pro Evolution Soccer 6 " dat). Wait a few minutes while DkZ Studio installs the patch, and once that made, you will have a message indicating to you that the installation was held well.
-- Option Slips by:
- To copy the file Option given in patch (KONAMI-WIN32PES6OPT) in your file of Option Files (default: Documents " KONAMI " Pro Evolution Soccer 6 " folder1). The file by defect will be unobtrusive.
- Here it is finished you will be able to play!
DKZ Studio (http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=fr&u=http://www.fpfrance.com/download-patch-268.html&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Ddkz%2Bstudio%2Bdownload%2Bpes%2B6%26h l%3Den%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26hs%3DNMi%26sa%3DG)
Ma video sam ja to na oficijalnom sajtu,a i nije mi prvi put da instaliram neki patch znao sam i bez ovoga kako ide...Samo dosao mi je patch u 5 rarovanih delova,a cini mi se da su neki delovi identicni,pa ne znam da li treba samo neki od njih da ekstraktujem i instaliram ili sve njih...A ekstraaktovanje je krajnje nehumano,jedan rarovan fajl od 400-500Mb se ekstraktuje pola sata,mislim zbog sitnih fajlova kojih ima puno....E sada ja pitam da li je neko imao iskustva sa ovim superpatchom???I sta da radim s njim???
Ma video sam ja to na oficijalnom sajtu,a i nije mi prvi put da instaliram neki patch znao sam i bez ovoga kako ide...Samo dosao mi je patch u 5 rarovanih delova,a cini mi se da su neki delovi identicni,pa ne znam da li treba samo neki od njih da ekstraktujem i instaliram ili sve njih...A ekstraaktovanje je krajnje nehumano,jedan rarovan fajl od 400-500Mb se ekstraktuje pola sata,mislim zbog sitnih fajlova kojih ima puno....E sada ja pitam da li je neko imao iskustva sa ovim superpatchom???I sta da radim s njim???
Pa, ja bih ga prvi instalirao, ali su 2GB za mene misaona imenica... :(
Ajd ako ima neko neki lep go neka okaci.
Ili neki zanimljivi screenshot.
Ova tema se sada svodi na ''odakle da skinem patch''.
Mozda ima samo nekoliko postova o samoj igri, i o utiscima.
Daj ljudi kacite zanimljive situacije i golove, podelite sa nama.....
Evo ovde imate super patch u delovima pa skidajte sta vam treba:ciao:
http://www.pesforum.de/showthread.php?t=49689
A sto se tice golova videcu sta imam
http://www.youtube.com/watch?v=9-BD4e3WQQk
U pitanju je 9 najlepsih golova za 2006. u izboru Pesfana.
http://d.turboupload.com/de/1630969/jkw3npsb12.html
evo vam mojih golova pa procenite kakvi su
Samo dosao mi je patch u 5 rarovanih delova,a cini mi se da su neki delovi identicni,pa ne znam da li treba samo neki od njih da ekstraktujem i instaliram ili sve njih...A ekstraaktovanje je krajnje nehumano,jedan rarovan fajl od 400-500Mb se ekstraktuje pola sata,mislim zbog sitnih fajlova kojih ima puno....E sada ja pitam da li je neko imao iskustva sa ovim superpatchom???I sta da radim s njim???
Dovoljno je da unraruješ samo part1. Radi se ustvari o jednom pakovanju podeljenom na 5 delova radi lakšeg downloadovanja. Ja sam ga skinuo čim se pojavio. Instalirao sam sve za****ncije i nije mi se dopalo. Ima grešaka u facama i dresovima. Pretpostavljam da su u međuvremenu ispravili greške ali kad čovek skida nešto par dana očekuje da sve bude perfektno. Tako da sam se ja vratio na staru kombinaciju različitih patcheva.
@Mr. Deeds
Zeza nešto ovaj tvoj golovi.rar
@Mr. Deeds
Zeza nešto ovaj tvoj golovi.rar
Kako zeza:confused:
Ljudi imam jedno pitanje,nadam se da mi mozete pomoci i nadam se da sam ga postavio na pravom mestu.Kupio sam usb adapter da bi mogao PES 6 da igram sa playstation 1 gamepad-om.Medjutim kada pokrenem PES 6 dzojstik uopste ne reaguje nego i dalje sve ide preko tastature,probao sam da u settings-u promenim na player 1 medjutim nista se ne desava.Testirao sam gamepad u control panel-u u game controllers i rade mi svi dugmici.Da nije mozda problem u tome sto ga prihvata kao PS2 vibration pad,a reko sam vec da je ovo najobicniji gamepad za sony 1,bez vibracije...Pa ako neko moze da mi pomogne...
Da li si u podešavanjima namestio da Device kod Player-a 1 bude taj džojstik?
Jel mislis na podesavanja u igrici?Ako mislis na njih podesio sam to,ali kazem tu mi ga prepoznaje kao PS2 vibration pad a ja imam najobicniji gamepad za sony 1...
Start menu/Konami/Pes6/Settings i tu izaberes player 1 device joypad i mapiras komande.E ako si i to namestio onda ne znam u cemu je problem.
e evo sta mi izbaci kad udjem u settings
http://d.turboupload.com/de/1630969/jkw3npsb12.html
evo vam mojih golova pa procenite kakvi su
Super su ti golovi (vecinom od stative ili precke).
Najbolji mi je onaj iz mrtvog ugla, prvo u precku pa u stativu pa go. Ekstra gol, nema sta.
A ja sam dao sa Tevez-om gol sa jedno 40 metara i zaboravio sam da ga sacuvam...
Ljudi uspeo sam konacno,hvala za savete!Pozdrav!:alealeee:
Imam jedan predlog:
Zasto ne bismo otvorili takmicenje za najbolji gol foruma sveta kompjutera.
Svako okaci po tri svoja najbolja gola i neki moderator odluci koji je najbolji (holodoc?)
Mozemo otvoriti novu temu pod nazivom PES6-Gol Foruma SK ili tako nesto ili mozemo kaciti i u ovoj temi.
Budu naprimer tri kategorije
1. Najlepsi gol glavom
2. Najatraktivniji gol
3. Najlepsi gol
I svako okaci po jedan iz svake kategorije
Sta vi kazete?
Ja mislim da bi bilo super, a takmicenje moze da traje nekih 1-2meseca...
Sta vi kazete?
Master Neo
25.3.2007, 0:13
Zaista ne znam za koji bih se go odlucio: imam ih mnogo arhiviranih, pocevsi od makazica u raslje, pa glavom sa 20m, pa iz slobodnjaka ispod zivog zida, pa sa 40m, pa na volej sa 40m... Slazem se da se otvori takva tema.
Igra je takva da sa Adrijanom mogu da dam evrogol sa 30+ metara kad god mi padne na pamet...;)
Ali slazem se u vezi predloga,sa tim da fajlovi budu mali da bi mogli da se gledaju i na sporijim vezama.
OK, izgleda da bi vecina htela da se otvori tema...
Ajd otvarajte (holodoc, Patton???)
TARANTULA-_-
26.3.2007, 15:16
Ja bih pre reko da se okace najgluplji golovi, jer toliko gluposti nisam vid, kakvi se sve golovi mogu dati katastrofa..
PES 5 zakon
Nece se napravi ni jedan...
Prekinite raspravu o turnirima...
Posto za kompjuterom obicno upucavam vanzemaljce ili ubijam zmajeve, slabije igram fudbal, recite mi kako se snimaju ti golovi... u video fajl, odnosno .avi? Ja jesam za otvaranje ovakve teme, otvoricu je za koji dan, nema problema, samo se malo strpite dok sastavim pravilnik postovanja :) I gde mislite da kacite te fajlove, na free sharing servere? Koliko su veliki ti fajlovi?
Jel moze da se kace golovi iz PES 5 na ovome takmicenju jer imam jedan gol za koji sam siguran da 99,9 ljudi sa foruma nije uspelo da da takav a mozda nije ni videlo takav uopste.
Nije takmičenje, samo se "hvališ" golovima :D
Uh onda ima da okacim ovaj sa zadovoljstvom. :) :)
Ali ne u ovoj temi, nego u ovoj ovde (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=14150)
Ljudi napravljen je MSL patch za Pes 6, nije lose uradjen, sinoc sam ga skinuo i radi ko zmaj, ako neko hoce da ga skine neka ode http://www.pesoholichari.com/site/
pa nek se raspita
Dobro jutro kolumbo Amerika otkrivena, imam ga vec mesec dana
Evo spisak svih transfera koji su obavljeni
Dobro jutro kolumbo Amerika otkrivena, imam ga vec mesec dana
Ti si moj Idol!!
Napravio sam patch za PES6.
Izmenjena su sva imena klubova i igrača, i izvedeni svi transferi koje sam okačio u onom gore postu.
Patch možete skinuti ovde (http://www.sharebigfile.com/file/145701/Patch-rar.html)
Da li znate kako se radi onaj potez kad "ukrsti" noge i sutne?
Da li znate kako se radi onaj potez kad "ukrsti" noge i sutne?
To ti je "Rabona", mogu da je izvedu igraci koji sutiraju levom nogom, pri cemu moraju da sutiraju sa desne strane gola. Lopta bi trebala da ode u gornji levi ugao. Od igraca koji to mogu da izvedu znam jedino Maradonu i Rekobu.
e ljudi cuo sam da je izasao neki Pro Evolution 2007, ili tako nesto!!! da li je to tacno??
kako da se logujem i odigram koju partiju fudbala preko neta
kako da igram pes 6 ne netu
kako da igram pes 6 ne netu
Treba ti original. :opanachke
dal je moguce to sa kopijama
dal je moguce to sa kopijama
Ne...
Napravio sam patch za PES6.
Izmenjena su sva imena klubova i igrača, i izvedeni svi transferi koje sam okačio u onom gore postu.
Patch možete skinuti ovde (http://www.sharebigfile.com/file/145701/Patch-rar.html)
koko da skinem pach
Lepo:) Unesi onaj br. od dole i submit i krenuce download;)
www.pesoholichari.com takodje poseti za taze patcheve!
Na pesholicarima se lazu sacuvaj boze
NPR. za update za Meridian ligu se lazu dva-tri meseca:n-hang: :n-hang: :n-hang:
Boris Lozac
2.5.2007, 22:00
Posto ne mogu da gledam Milan - Manchester (posao :( ), setio sam se da vas pitam nesto...
Da li postoji neki nacin da se da gol iz slobodnog udarca u ovoj verziji... Igramo vec duze vreme PES6, ali svaki slobodan udarac nam je poklanjanje lopte, jer nemozemo da provalim kako se sutira..
U PES 4 su bile one kombinacije, recimo drzis gore + brzo trcanje, to je za vece razdaljine, dole + sporije trcanje za manje razdaljine i prebacivanje zivog zida, ali nista vise od toga ne radi..
Kako se dodjavola sutiraju slobodnjaci ovde? :)
Posto ne mogu da gledam Milan - Manchester (posao :( ), setio sam se da vas pitam nesto...
Da li postoji neki nacin da se da gol iz slobodnog udarca u ovoj verziji... Igramo vec duze vreme PES6, ali svaki slobodan udarac nam je poklanjanje lopte, jer nemozemo da provalim kako se sutira..
U PES 4 su bile one kombinacije, recimo drzis gore + brzo trcanje, to je za vece razdaljine, dole + sporije trcanje za manje razdaljine i prebacivanje zivog zida, ali nista vise od toga ne radi..
Kako se dodjavola sutiraju slobodnjaci ovde? :)
Ako igras na najvecoj tezini, tesko ces dati gol iz slobodnjaka. Meni je to uspelo svega tri puta od kako se PES6 pojavio, a ne secam se ni sta sam radio. :)
Boris Lozac
2.5.2007, 22:22
Ako igras na najvecoj tezini, tesko ces dati gol iz slobodnjaka. Meni je to uspelo svega tri puta od kako se PES6 pojavio, a ne secam se ni sta sam radio. :)
Ne igram protiv kompjutera nikad, samo sa drustvom...
Ja sam samo jednom dao iz slobodnjaka od kako je izasao PES 6, mora da ima neka fora, mada po dosadasnjem iskustvu, svaki pokusaj mi je nasumican totalno, nikakvog pravila nema, a bas steta, u PES 4 su bili idealno uradjeni slobodnjaci, ako znas da sutiras i ako je dobar izvodjac, sanse da das gol su nekih 50, 60%, kao u stvarnosti..
Na pesholicarima se lazu sacuvaj boze
NPR. za update za Meridian ligu se lazu dva-tri meseca:n-hang: :n-hang: :n-hang:
Sada novi tim radi MSL patch. Ozbiljna ekipa se skupila i radimo pod patronatom tog sajta. 80 posto posla je gotovo, i ne zurimo nigde. Resili smo da je kvalitet vazniji od kvantiteta. Dakle kada izadje ochekujte tezhak patch u MB ali isto tako vredan svakoga kilobajta!!
Screenove vam jos ne mogu dati, ali verujte mi na rech da cemo i najveceg skeptika razuveriti.... evo recu vam samo da ce najachi nasi timovi imati svoj stadion... zvezda,ofka,vosha i pfc...
Do izlaska patcha poz od PEET-a :)
Jer zna koliko se krece cena za original PES6, i ima li uopste kod nas da se kupi!?
Sada novi tim radi MSL patch. Ozbiljna ekipa se skupila i radimo pod patronatom tog sajta. 80 posto posla je gotovo, i ne zurimo nigde. Resili smo da je kvalitet vazniji od kvantiteta. Dakle kada izadje ochekujte tezhak patch u MB ali isto tako vredan svakoga kilobajta!!
Screenove vam jos ne mogu dati, ali verujte mi na rech da cemo i najveceg skeptika razuveriti.... evo recu vam samo da ce najachi nasi timovi imati svoj stadion... zvezda,ofka,vosha i pfc...
Do izlaska patcha poz od PEET-a :)
Dobro onda neka se igrači strpe. Ja nisam mogao pa sam dodao još 6 naših timova, da bih igrao čisto našu ML :a_whistli
To se može postići za dan posla, možda 2 dana sa kvalitetno urađenim dresovima
Sada sam pročitao da još nije ni počeo import stadiona, što će dodatno odužiti izlazak ovog dodatka.
No bar će ti stadioni biti spremni za PES7.
Dobro onda neka se igrači strpe. Ja nisam mogao pa sam dodao još 6 naših timova, da bih igrao čisto našu ML :a_whistli
To se može postići za dan posla, možda 2 dana sa kvalitetno urađenim dresovima
Sada sam pročitao da još nije ni počeo import stadiona, što će dodatno odužiti izlazak ovog dodatka.
No bar će ti stadioni biti spremni za PES7.
eh... to mozda na sajtu nisu poceli... mi cemo do 10.maja imati sve stadione koje smo uradili u patch-u :)) nema da brigash :D
Ja sam samo jednom dao iz slobodnjaka od kako je izasao PES 6, mora da ima neka fora, mada po dosadasnjem iskustvu, svaki pokusaj mi je nasumican totalno, nikakvog pravila nema, a bas steta, u PES 4 su bili idealno uradjeni slobodnjaci, ako znas da sutiras i ako je dobar izvodjac, sanse da das gol su nekih 50, 60%, kao u stvarnosti..
Evo mog iskustva. Od jedno 30 golova (iz barem 500 pokusaja) koje sam dao iz slobdnjaka na PES 6 do sada, nekih 28 je bilo da lopta udari u precku pa uleti u gol. Prosto je neverovatno sta golmani sve brane, vade lopte i iz coskova, tako da jedino udje lopta u gol od precku.
Sto se tice neke fore za izvodjenje, nisam provalio nikakvu. Jedino iz iskustva mogu da kazem da je verovatnoca 99% da neces dati gol sa rastojanja veceg od 25m. tako da se i ne isplati sutati.
Prethodni kog sam ja igrao je PES 5 na kom su takodje bili nerealni slobodnjaci ali u sasvim suprotnom smeru. Meni je recimo sa Lampardom bila sansa da cu dati gol nekih 90%. Nerealno, ali zabavno:D :tapsh:
Ja se ne secam da sam da neki gol iz slobodnjaka na PES 6...Mozda i zato sto sam batali da sutiram direktno,vec uglavnom koristim kombinaciju...Za slobodnjake s leve strane,moze i malo veca udaljenost,kombinacija u kojjoj Riise sutira-fenomenalno...
Jel moze PES6 da se igra online nekako?:icon_scra :rolleyes:
Jel moze PES6 da se igra online nekako?:icon_scra :rolleyes:
Moze,ali moras da imas originalnu igru,drugacije je neizvodljivo....
By the way,original kosta 30E...
Moze,ali moras da imas originalnu igru,drugacije je neizvodljivo....
By the way,original kosta 30E...
Uh, 30e, dobro nije ni mnogo ni malo. Ali pitanje da li se isplati sada da ga kupim posto jos malo pa ce i PES7.
Ako moze iskustva nekih koji su igrali PES6 online, interesuje me koliko to dobro funkcionise, vredi li dati 30e ali da mogu da odigram po neku normalnu tekmu, ne bih bas da dam 30e a posle kuku lele da koci, laguje ili sta vec. (inace imam kablovski net)
MihajloTheKIng
7.5.2007, 16:25
Igram pes 6 bas aktivno igra je bruka! Sto se tice golova iz slobodnjaka nisu problem ako izvodis sa dobrim igracem, i gol moze da se da pored golmana nemora samo od precku ili stativu, ja igram sa Arsenalom i Henry je prosto neumoljiv sto se tice svega:D sa MSL petchom sam skroz razocaran iz milion razloga..... :n-cc2: ......btw da li neko zna kad je prijavljivanje za takmicenje prva 3 mesta idu u pariz koliko sam cuo:alealeee:
...igram sa Arsenalom i Henry je prosto neumoljiv...
Ovo i moji protivnici dobro znaju :D
koliki protok treba da imas da bi mogo da igras PES6??????????????
ForceWare
13.5.2007, 13:53
128kb ja mislim (imas u readme-ju).
Nova sezona PES 6-Balkan Punjenje Online Lige ce poceti krajem leta. Pozivamo vas da nam se vec sada pridruzite, dodjite da se upoznamo, odigramo neku prijateljsku ili turnir, pre drafta za novu sezonu.
Uslovi za igru:
- PES 6 originalna igra (moze se kupiti preko neta www.sendit.com (http://www.sendit.com) ili u jednoj od knjizara Plato u Bgd-u. Verovatno se moze naci i u jos nekim knjizarama koje se bave prodajom originalnih igrica u Knez Mihajlovoj ulici)
- preporucena brzina neta je minimum 512/128
Mesto okupljanja:
- skinite chat program PES Launcher, instalirajte ga, i pri logovanju izaberite sobu BPL (http://www.peslauncher.com/download.html). Najveci broj clanova je prisutan u vecernjim satima.
Srecno punjenje! http://img142.imageshack.us/img142/9361/fans888hw5.gif
BPL Online-Balkan Punjenje Liga
www.mg-gaming.net (http://www.mg-gaming.net)
http://img242.imageshack.us/img242/8411/smflogo5jlxv5.gif
Ukoliko igre trenutno nema na www.sendit.com (http://www.sendit.com) probajte ovde http://gamespider.co.uk/fetchPrices.php?id=B000GI7YPK
:alealeee:
Kako da stavim 1440x900 na pes6
ForceWare
13.5.2007, 18:51
Ako imas kitserver imas fajl kload.ini i zadnju liniju promenis i stavis proizvoljnu rezoluciju.
u kitserveru imam kload.dll i kload.cfg ali ne i kload.ini
ForceWare
13.5.2007, 20:00
extractuj iz zipa i kopiraj samo ovo (nije kload.ini nego kload.cfg za**** sam se) u kitserver folder.
Skinuo sam patch veciti derbi OF sam kopirao i radi.<kitserver mi nije instaliran jos.Instalirao sam Game graphic studio pa sad trazim uputstvo za inst.kitservera
Skinuo sam patch veciti derbi OF sam kopirao i radi.<kitserver mi nije instaliran jos.Instalirao sam Game graphic studio pa sad trazim uputstvo za inst.kitservera
Kitserver instaliras duplim klikom na setup.exe ali folder kitserver predhodno ubacis u folder gde ti je instaliran pes6.Sto se tice dodavanja novih dresova i ostalih zavrzlama u kitserver imas manual u kitserveru.:D
the 1st one
29.5.2007, 10:32
Ja imam mali problem sa PES6.. dok ga igram na tastaturi skoro nonstop mi pisti zvucnik na maticnoj.... sta da radim ?
neke tastature nprsamsung ne dozvoljavaju drzanje 4 dugmeta odjednom
npr gore,levo,brzo trcanje,sut
the 1st one
29.5.2007, 11:29
neke tastature nprsamsung ne dozvoljavaju drzanje 4 dugmeta odjednom
npr gore,levo,brzo trcanje,sut
To znam, to se i meni ponekad desava... ali ovo je nesto drugo... non-stop nesto bipce.....
pa da ti nije uklucen sticky key.Pritisni nekoliko puta shift pa vidi da li ce da ti se upali ono prozorce,ako se upali pogasi sve opcije.
the 1st one
29.5.2007, 14:20
pa da ti nije uklucen sticky key.Pritisni nekoliko puta shift pa vidi da li ce da ti se upali ono prozorce,ako se upali pogasi sve opcije.
Ajde probacu i to... :D
sta bi sa onom ligom ko koga laze sad
MihajloTheKIng
4.6.2007, 15:15
Bio sam na kvalifikacijama za eswc u pesu, ljudi ono je katastrofa. Takmicenje tog kalibra onako da prodje ts,ts,ts jos jedan dokaz da kaskamo za svetom 100 godina.....
Imam jedan problem u poslednje vreme,kad god igram fudbal meni kasni ton u igrici,koji je razlog i da li moze nesto da se uradi po tom pitanju.Pocelo je da me nervira ja npr. dam gol a komentator posle 10 sec,gol nemam pojma sta jos prica....help!!!:ciao: :ciao:
Imam jedan problem u poslednje vreme,kad god igram fudbal meni kasni ton u igrici,koji je razlog i da li moze nesto da se uradi po tom pitanju.Pocelo je da me nervira ja npr. dam gol a komentator posle 10 sec,gol nemam pojma sta jos prica....help!!!:ciao: :ciao:
Probaj da smanjis rez i detalje peni se to desavalo ranije:ciao: :ciao:
ja igram sa Arsenalom i Henry je prosto neumoljiv sto se tice svega:D
...i umesto Adebayora stavis Ljungberga i imas dvojicu fantasticnih napadaca...
Francesko
16.6.2007, 16:36
Moze li neko da mi pomogne.
Skinuo sam sa http://www.pesoholichari.com/ 2 patch-a
Meridijan Super Liga
Veciti Derbi
Eh sada on i imaju neke extenzije, ali ne znam kako da ih uxtrakujem i napravim da rade i da mogu da igram, na sajtu koliko sam video nema nekih informacija, pa ako mozeta da mi malo pomognete....
Meridijan Super Liga
Veciti Derbi
Eh sada on i imaju neke extenzije, ali ne znam kako da ih uxtrakujem i napravim da rade i da mogu da igram, na sajtu koliko sam video nema nekih informacija, pa ako mozeta da mi malo pomognete....
Pa oni su u .rar formatu a njega otvaras sa Winrar-om.
Za veciti derbi kitserver kopiras tamo grde ti je instaliran PES a opcioni fajl u My Documents>Konami>Pro evolution soccer 6 >save>folder1.
A ista stvar je verovatno i za meridijan ligu.:)
Francesko
16.6.2007, 22:59
Pa oni su u .rar formatu a njega otvaras sa Winrar-om.
Za veciti derbi kitserver kopiras tamo grde ti je instaliran PES a opcioni fajl u My Documents>Konami>Pro evolution soccer 6 >save>folder1.
A ista stvar je verovatno i za meridijan ligu.:)
Izgleda da je neka greska u skinutom file-u.
Kada ga extrakujem ima neku gresku :(
Izgleda da je neka greska u skinutom file-u.
Kada ga extrakujem ima neku gresku :(
pa probaj da skines opet fajl, ili nesto ne radis kako treba, pogledaj verovatno ima uputstvo kako da instaliras kada extraktujes fajlove.
Pogledajte ove stadione.
jel ovo mega patch ili tako nesto ne znam tacno ime? imam ga instaliranog, ima ovaj prvi stadion, drugi nisam video, a i isto je ono gde pisu imena timova,vreme i rezultat, tako da bi trebalo da je to to?
jel ovo mega patch ili tako nesto ne znam tacno ime? imam ga instaliranog, ima ovaj prvi stadion, drugi nisam video, a i isto je ono gde pisu imena timova,vreme i rezultat, tako da bi trebalo da je to to?
PES 6 Superpatch.
PES 6 Superpatch.
da da to je ime, nikako nisam mogao da se setim :boodala:
Meridijan Super Liga
Veciti Derbi
Ja sam odatle skinuo MSL i radi OK. Znaci dobijes fajl "MSL_patch.rar", i za njega ti treba program winRAR da ga raspakujes i unutra ces dobiti glavni fajl i uputstvo u .rtf formatu kako da ga instaliras...
Francesko
18.6.2007, 13:38
Gledajte sta mi izbacuje
! C:\Documents and Settings\PC USER\Desktop\MSL_patch.rar.part: CRC failed in MSL_patch_by_www.pesoholichari.com\MSL patch.exe. The file is corrupt
! C:\Documents and Settings\PC USER\Desktop\MSL_patch.rar.part: Unexpected end of archive
! Cannot execute "C:\DOCUME~1\PCUSER~1\LOCALS~1\Temp\Rar$EX01.295\MS L_patch_by_www.pesoholichari.com\MSL patch.exe"
Gledajte sta mi izbacuje
! C:\Documents and Settings\PC USER\Desktop\MSL_patch.rar.part: CRC failed in MSL_patch_by_www.pesoholichari.com\MSL patch.exe. The file is corrupt
! C:\Documents and Settings\PC USER\Desktop\MSL_patch.rar.part: Unexpected end of archive
! Cannot execute "C:\DOCUME~1\PCUSER~1\LOCALS~1\Temp\Rar$EX01.295\MS L_patch_by_www.pesoholichari.com\MSL patch.exe"
Desava se to kad skida da prekine download pre vremena a da pise da je sve skinuto.Jedino resenje za to je da opet downloadujes.:)
Francesko
18.6.2007, 22:51
:(
Javlja se novi problem... Skinuo sam patch meridijan super liga,i sve radeo po uputstvu, ali sada ono "pes6.exe" ne valja, t.j. kada hocu da pokrenem igricu on mi izbaci neki error, i sada nisam sacuvao prosli hm znate sta, i sada uopste ne mogu da pokrenem igricu... Imate neki savet ili da skinem neki drugi patch pa da probam iz njega da kopram pes6.exe?
:n-cc2:
:(
Javlja se novi problem... Skinuo sam patch meridijan super liga,i sve radeo po uputstvu, ali sada ono "pes6.exe" ne valja, t.j. kada hocu da pokrenem igricu on mi izbaci neki error, i sada nisam sacuvao prosli hm znate sta, i sada uopste ne mogu da pokrenem igricu... Imate neki savet ili da skinem neki drugi patch pa da probam iz njega da kopram pes6.exe?
:n-cc2:
Pa skini neki "drugi" PES6.exe.
Dobio sam drugi pes6.exe ali opet nece da radi... :n-cc2:
Dobio sam drugi pes6.exe ali opet nece da radi... :n-cc2:
ne znam sta bi drugo mogao da uradis osim da opet instaliras igricu pa da opet probas da ubacis patch?
Eh, kada bih ja imao Discove :D :a_whistli
Mozes mi poslati stranicu odakle si skinuo ovaj skin za vrijeme i rezultat od engleske lige
Mozes mi poslati stranicu odakle si skinuo ovaj skin za vrijeme i rezultat od engleske lige
super patch se zove, oko 2gb, skinuto je sa torrenta, progooglaj malo naci ces sigurno...
Skinuo sam ovaj datum i vrijeme i prebacio u igricu ali sve bijelo mi se pojavi kod vremena i rezultata.Ako mozete pomozite kako da to uradim.
probaj ponovo verovatno nisi nesto lepo uradio ili je patch neispravan...
Da li neko zna gde mogu da nadjem stadion Napolija.Ako neko ima neka postavi link.pozz:alealeee::alealeee:
Da li neko zna gde mogu da nadjem stadion Napolija.Ako neko ima neka postavi link.pozz:alealeee::alealeee:
http://www.megaupload.com/?d=IP1K7RKL
Imam PES 6 i primetio sam da se naša reprezentacija prestavlja i dalje kao Serbia and Montenegro i da su imena igrača uvrnuta.Ne mogu sva imena da raspoznam,pa da li postoji patch koji bi sve to rešio?
Imam PES 6 i primetio sam da se naša reprezentacija prestavlja i dalje kao Serbia and Montenegro i da su imena igrača uvrnuta.Ne mogu sva imena da raspoznam,pa da li postoji patch koji bi sve to rešio?
mozes jedino da pretrazis sajt pesoholichari (http://www.pesoholichari.com/sajt/) tamo ima sigurno...
BaJa VuJa
21.7.2007, 22:55
Da li postoji neki patch sa najnovijim transferima?
Na pesoholicari.com sam gledao ali nema....pa da vi ne znate ima li dje drugo...
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Da li postoji neki patch sa najnovijim transferima?
Na pesoholicari.com sam gledao ali nema....pa da vi ne znate ima li dje drugo...
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ima na pesoholichari.com ;), potrazi u download sekciji za of (option file)...
kod mene ne moze da se downloaduje
pise ovo:
The document is being edited/updated by an user and is unavailable at this moment.
kod mene ne moze da se downloaduje
pise ovo:
The document is being edited/updated by an user and is unavailable at this moment.
udji na njihov forum pa pretrazi malo, ostavili su novi patch juce na filefront-u, a verovatno ce uskoro i da bude dostupan preko sajta verovatno ga upload-uju jos...
kako da izbacim msl ligu iz pesa
kako da izbacim msl ligu iz pesa
Neznam od kojih fajlova se sastoji taj patch ali verovatno bi trebalo da obrises kitserver(ali ako imas samo MSL ligu u njemu) i opcioni fajl.:)
Kaiser Soze
25.7.2007, 12:49
Sta su uradili za domaceg komentatora? Nista?
ForceWare
25.7.2007, 13:53
Izgleda da nema.
http://www.pesoholichari.com/vb/showthread.php?t=4724
Mozda bude nesto za 2008.
Za sve koji ne znaju u toku je takmičenje Najgol na Pesoholichari.com za leto 2007. Prvo mesto 50e!
Opširnije:
http://www.pesoholichari.com/vb/showthread.php?t=5726
Takvo nesto ne postoji, svako bi izabrao drugachiji gol za naj-gol. Kao prica o maloj ciganchici, kad se izgubi i pitaju je ko ti je mama, a ona kaze moja je mama najlepsha na svetu.
Pa tebe niko ne tera ako neces.
O najgolu odlucuje administracija pesoholichara, a i ne moze sve da se svidi baš svakome. Zar ne?
Aleksandar Tobdzic
5.8.2007, 18:31
Imam sledeci problem sa dzojpedom. Kad zelim da uputim centar sut sa krugom on ne ubaci automatski vec moram da vucem gore ili dole u zavisnosti od situacije i moram da odmerim centarsut. Ovako da igram nema smisla jer su centar sutevi gotovo neupotrebljivi a dzojstik je potpuno ispravan, sistem je nov tako da to nije problem.:n-cc2:Imam Logitech Rumblepad 2.
nemam pojma, kad se priblizis 15-ak metara od gol-auta, trebalo bi da nabacivanje radi automatski, al to vec znas sigurno, tako da nemam pojma stvarno...
Pa tako moraš da nabacuješ kad si daleko od gola a kao što reče Doolio moraš da se približiš polju izmedju linije šesnaesterca i linije auta i golauta da bi on automatskom jačinom nabacio.
Takodje kad nabacujes pritiskom jednom na krug lopta ide u sredinu 16terca,
2x brzo na krug lopta ide na prvu stativu, 3x brzo krug lopta se ubacuje po zemlji. A ako hoćeš da lopta ide visoko odmah posle kruga pritisni R2.
Vidi ovde gde treba da bude igrač sa loptom da bi pritiskom samo na krug automatski nabacio loptu.
Aleksandar Tobdzic
5.8.2007, 21:11
Pa tako moraš da nabacuješ kad si daleko od gola a kao što reče Doolio moraš da se približiš polju izmedju linije šesnaesterca i linije auta i golauta da bi on automatskom jačinom nabacio.
Takodje kad nabacujes pritiskom jednom na krug lopta ide u sredinu 16terca,
2x brzo na krug lopta ide na prvu stativu, 3x brzo krug lopta se ubacuje po zemlji. A ako hoćeš da lopta ide visoko odmah posle kruga pritisni R2.
Vidi ovde gde treba da bude igrač sa loptom da bi pritiskom samo na krug automatski nabacio loptu.
Pa brate znam ja sve to igram ja PES6 kao lud. Hvala sto si se trudio ali znam to. Nego ja i kad sam kod kornera tj. tu gde treba automatski da nabaci on mi sutne u pi... m....
Ne znam u čemu je problem stvarno probaj promeni kontroler na neko drugo mesto u 3 ili 4 slot.
Aleksandar Tobdzic
5.8.2007, 21:31
Ne znam u čemu je problem stvarno probaj promeni kontroler na neko drugo mesto u 3 ili 4 slot.
Menjao sam sve sam probao ali i dalje nista dok kod druga ok sa istim dzojpedom. Ne znam sta je problem.:n-cc2:
Reinstaliraj PES.
Takodje izbriši sve iz My Documents/Konami foldera.
Ja mislim da ima u podesavanjima unutar igre da li da nabacuje automatski. Procackaj malo button config...
Ja mislim da ima u podesavanjima unutar igre da li da nabacuje automatski. Procackaj malo button config...
Mislim da nema toga ima samo manuelni pas.
Mislim da nema toga ima samo manuelni pas. sad sam gledao.
Nek sve vrati na default ako i ima ali ja ne mogu da nadjem.
BaJa VuJa
10.8.2007, 22:56
E ljudi,oce li mi ko reci kako da one stadione koje sam skinuo sa pesoholicari.com(stadioni zvijezde,partizana,zemuna,liverpoola...)ubacim u igru????????:confused: kako se ubacaju???:confused: molim vas moze li mi ko to odje objasniti,jer na pesoholicari.com sam trazio li nidje nema....hvala unaprijed....
Ovako prvo skines kitserver,zatim ga prebacis odnosno instaliras tamo gde ti je instaliran fudbal znaci C\Program Files\KONAMI,stadione ubacis u folder Kiserver\GDB\stadiums i to ti je to ukratko.A kada hoces da igras na kom stadionu hoces da odigras utakmicu gde biras dresove na pocetku utakmice pritisni Page up ili Page down,a stadione menjas na 0 i 9.
MihajloTheKIng
13.8.2007, 16:31
Jel zna neko koji je najnoviji oficijalni patch ako takav postoji za PES6
ForceWare
16.8.2007, 22:37
Jel zna neko koji je najnoviji oficijalni patch ako takav postoji za PES6
Ne postoji već od trojke ne izdaju patcheve - znači ono što dodje prvo to ti je.
Ljudi, jel zna neko gde se mogu naći informacije o ovoj klasičnoj ligi koju organizuju pesoholičari, a koja je pomenuta u novom SK-u? Tražio sam na sajtu pesoholičara ali nisam uspeo da nađem. Ako neko ima link, bio bih mu zahvalan.
I mene ovo strasno zanima! Pomozite nama koji hocemo da se takmicimo...
ForceWare
4.10.2007, 16:44
Pa zar vam nije palo na pamet da pitate na forumu pesoholičara, ako vas baš toliko zanima?
dekica80
10.11.2007, 22:15
procitao sam ceo forum i niko nigde nije napisao neku foru za dribling,
sut, odbranu... nesto sto ne postoji u treningu? da li to znaci da fore
ne postoje ili ih niko ne zna ili niko nece da ih otkrije?
kako da odbrambeni igrac ramenom odgurne napadaca bez faula?
posto mi drug stalno tako uzima loptu, a kaze da se to slucajno i samo desava?
procitao sam negde da moze da se isfolira faul, da li neko zna kako?
ForceWare
10.11.2007, 22:44
Fore ti se rade na analognom džojstiku. desni stik (ako se ne varam, možda je i levi) uz korišćenje R2 i R1 tastera.
To sa ramenom je slučajno i to rade prosto kad držiš odbranu.
Faul foliranje može samo u PES2008, u šestici to ne postoji.
Ja sam skoro provalio jedan potez u 2008, ne znam da li je moguc i na sestici.
R2+nazad i kad igrac povuce loptu onda napred. Fora je da igrac "gurne" loptu na jednu a prodje igraca sa druge strane. Mozda ste i znali ali evo.
Jenkiduduldu
23.11.2007, 1:53
Možda oskačem od teme ali imam nešto da pitam. Zašto mi Kaspersky 7.0 kada pokrenem PES6.EXE i SETTINGS.EXE prijavljuje kao Keylogger-e? Isto ovo mi se dešava i sa PES-om 2008 (isti fajlovi), i sa Tiberium Wars. Kada sam koristio AVG Free to se nije dešavalo. Da li ima mesta brizi? Hvala.
P.S. - Inače za moju konfiguraciju (P3 1GHz) PES 6 je zakon.
Imam problem sa pes6: igrica mi sporo radi tj. sece. Imam 1GB rama, GeForce 6100, sta bi moglo da bude?
Pa ako se ne razmašeš previše sa rezolucijom i efektima, može da radi solidno na 6100. Da nemaš možda dual core procesor? Ako imaš isključi jedno jezgro, možda uspe.
Nije dual core, u svakom slucaju hvala.
A graficka mi je jos integrisana sa maticnom i 64MB rama ide na graficku. Da li tu moze nesto da se ucini?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.