Prikaži potpunu verziju : Minecraft!
Malo sam se zezo sa routerom i napravio crackovani mc server... Ali jos nzm da li radi do 23:00 ga veceras drzim upaljenog pa ako neko moze da proveri ip:
178.222.194.111:25565
EDIT: Ako nece taj ip probajte ovaj 5.30.140.87:25565
Menie uopste nece da se konektuje na njega :icon_scra
EDIT: Ako nece taj ip probajte ovaj 5.30.140.87:25565
Hamachi? :icon_scra
Hamachi? :icon_scra
Bez hamachija je...Bar pokusavam da bude bez njega
Iskljucujem server tako da sada sigruno nece raditi...Pa cu sutra opet nes da drndam
Zamrla tema :(
Ja trenutno pravim nestoveliko,pa kad zavrsim,poslacu sliku :D
http://img832.imageshack.us/img832/5168/unledxii.jpg
da bih reshio ovaj problem treba samo da instaliram ovo
http://www.java.com/en/download/inc/windows_new_xpi.jsp
ili jos nesto ?
Instaliraj ovo:
http://www.java.com/en/download/
MICROCOMP DOORS
21.7.2011, 22:14
http://www.youtube.com/watch?v=wOZorVab2Mo&feature=feedf :to_care:
kako da popravim krasovanje posle ubacivanja tekstura
Veljko the King
22.7.2011, 14:12
Ako si ubacio HD texture, moras pre toga da patchujes MCPatcher-om. Evo ti link:
http://www.minecraftdl.com/mcpatcher-hd-fix-2-1-0/
scrolluj malo dole, imas i guide kako i sta :D
Probajte mod za mene naj daje preko 200 itema u igru.
Mod dodaje novu zemlju aether u koju se ulazi tako sto se napravi portal isti kao za neither samo sto se pravi od glow stone a za sijava kad se sipa voda na dno.
U igri imate mnogo itema i skoro svaki ima posebne moci...Naprimer prvo sto mozete da nadjete je aether tree... Itemi od aether tree sve sto mogu da mine ishod je 2 (naprimer kada mine stone ne dobijete 1 stone nego 2...)Zatim ore Zenite, njegova sposobnoost je sto vise udarate i sto se vise trosi poveceva mu se jacina...Negde kad mu ostane 1/3 ima brzinu kao dijamantski tool...Obicne torch nmg da se postave zbog gravitacije tamo tako da morate da pravite posebne torcheve od ambrozije...Zatim ima zlatan srebrni i bronzani dungeon...Na kraju svak dungeona nalazi se boss koga kad ubijete dobijete kljuc koji otkljucava chest u kome imaju ekstra itemi i svi itemi imaju sposobnost...Recimo ima hamer ov notch ona baca kao nes sto zapali protivnika onda Vamprie blade koja puni helte kada udarite nekog, throwing light knife gde padne tu udari grom i mnogo drugih stvari...izvinte za pravopis zurim...
Za vise informacija ovde:
http://www.minecraftforum.net/topic/495374-173-aether-collaboration-mod-v101-bug-fixes/
Prvi post koga sam celog procitao ^ xD
Ljudi ae malo ozivimo temu :P Inace ja krenuo opet da igram na KGB serveru. Jel igra jos neko ?
EDIT: Ovde mozete videti sve o 1.8 http://www.minecraftforum.net/topic/404017-beta-18-discoveries-discussion/
Moze li mi neko reci koja je poenta ove igre? Pretpostavljam da je gameplay odlican , posto je grafika ocajna, a svi po netu se loze na nju.
Pogledao sam par YT snimaka, al nisam uspeo da uvatim poentu, samo sam video lika da udara neke kockice, sadi drvece i ubija ovce. Uziveo se nenormalno..
Poenta igre? Da se igraš i oslobodiš maštu. Cilj? To je već teže reći, jer je za svakoga drugačiji... Moraš probati pa videti, nema druge.
Moze li mi neko reci koja je poenta ove igre? Pretpostavljam da je gameplay odlican , posto je grafika ocajna, a svi po netu se loze na nju.
Pogledao sam par YT snimaka, al nisam uspeo da uvatim poentu, samo sam video lika da udara neke kockice, sadi drvece i ubija ovce. Uziveo se nenormalno..
Jesi se nekad igrao u pesku kad si bio mali? Ili lego kockama?
Nash Knight
17.8.2011, 2:41
..e pa ovo ti je to isto, samo sa zombijima! :D
Jesi se nekad igrao u pesku kad si bio mali? Ili lego kockama?
Jesam, imam pesak u parku ispred kuce, sluzi za odbojku, a lego kockicama sam se igrao kad sam bio mali. I to ne onim nasim domacim, 2 sa 2 metra kockicama, nego sa pravim lego kompletima, sto imaju na sebi razne mehanizacije, dobijao sam od babe iz Austrije svake godine.
Znaci hoces da kazes da je to to, pustis mozak na pasu i slazes razne kombinacije, gradjecine sa kockicama i takmicis se sa drugim ljudima online?
Instaliracu i probati, do sad nisam hteo jer mi nije bilo primamljivo i nekako iznenada je dobilo na popularnosti, a meni niko nije dao obavestenje da ima neka zanimljiva igrica da se igra, sem ovih sto imaju velik hype pred izlazak i sto daju velike pare na marketing a na kraju bude mucak. Sto sa minecraft nije bio slucaj, ja se ne sacam da sam ikada video ijednu reklamu za nju, saznao sam sa raznih internet foruma. Ko zna koliko godina nisam cuo za nju...sada cu bas da proverim kada je izasla.
Moze neko da mi kaze kako da napravim server samo za mene i druga???
Veljko the King
28.8.2011, 21:19
PcNgWEhlAxg
Evo ako nekog zanima sta sve donosi 1.8 update
Jesam, imam pesak u parku ispred kuce, sluzi za odbojku, a lego kockicama sam se igrao kad sam bio mali. I to ne onim nasim domacim, 2 sa 2 metra kockicama, nego sa pravim lego kompletima, sto imaju na sebi razne mehanizacije, dobijao sam od babe iz Austrije svake godine.
A bravo, verovatno si jedini ko ima pesak u parku i lego kocke :)
A bravo, verovatno si jedini ko ima pesak u parku i lego kocke :)
...i babu u Austriji :kreza:
Ja nisam imao babu u Austriji, al bogami nikad nisam ni čuo za gore navedene lego kocke od 2x2 metra
Ja nisam imao babu u Austriji, al bogami nikad nisam ni čuo za gore navedene lego kocke od 2x2 metra
to nisu kockice to su blokovi :D
Dajte pricajte nes o minecraftu ne o babama i lego kockicama :P
http://i255.photobucket.com/albums/hh157/SreckoSD/blok.jpg
Ima te lego kocke ima sad ne morate samo spamovati o tome...Ko vam je kriv sto ih vi niste imali :P Btw meni se ne svidja bas ovaj combosistem creeperi ti jedva mogu nesto...Zaletite se i odgurnete ga ili kada krene da eksplodira samo se zatrcite i nmz vas stigne!
Veljko the King
30.8.2011, 15:40
Mene samo nervira sto je double tap "w", vise bi voleo neki shift, a da je sneak na ctrl ili tako nesto :)
A kad izlazi 1.8 i hoće li imati lego blokove? :D
Notch voli Quake. Ti ocigledno nisi igrao Quake :P
Nash Knight
6.9.2011, 12:04
tYoO9XkCCHg&feature=youtu.be
Jedva chekam! :alealeee:
Leaked
XfUm59-ZwtM&feature=feedu
Nash Knight
10.9.2011, 15:16
Jedino je bedara shto su mnoge dodatke koje su obecali odlozili za 1.9 :( Ali kako god, jedva cekam da izadje!
Imate Prerelase verziju ja sada igram :)))
Link: http://www.minecraftforum.net/topic/611468-want-to-play-18-early-heres-how/
A hoce li biti u 1.9 NPC-ova u selima?:confused:
Veljko the King
11.9.2011, 21:28
Bice u 1.8.x verziji. Rekli su da ce postepeno dodavati stvari, posto ne mogu sve da stignu za 1.8.0
Da ali cini mi se da su rekli da su npcovi odlozeni za 1.9
Nash Knight
12.9.2011, 1:15
Da ali cini mi se da su rekli da su npcovi odlozeni za 1.9
Da, nazalost. I josh nekolicina stvarcica su odlozene za 1.9.
E kolko je stabilna ta pre release verzija? Jel moze opusteno da se igra?
matrix_ninja
12.9.2011, 1:47
Moze uglavnom, al cini mi se da ima 2-3 poznata baga, uradis nesto i izbaci te iz igre (ne mogu se sjetiti sta). A i danas bi trebalo valjda da izadje update.
Dobra je msm ja igram uredu...Samo mi se ne svidja oni rudnici pod zemljom...Suvise je tesko ako naidjes na dungeon pauka gotovo da si mrtav bez armora...Koliko onih mreza ispred a oni se slobodno krecu i plus kada te udare otrovan si...
Jbt kolko s neozbiljni. Svaka njima čast za igru, ali stvarno svaki rok pređu za sve. Kolko su para uzeli do sada mogli su još bar dvoje da zaposle pa da možda i stignu nešto da urade na vreme.
MICROCOMP DOORS
14.9.2011, 15:46
Izasao 1.8 zvanicno. :)
Izasao 1.8 zvanicno. :)
I sad čekamo 1.9 da bi resetovao server i dobio NPC sela :(
Napravio sam svet i nigde krave ni svinje ako ne igram na peaceful ginem :S...igram vec 2 sata i nigde ni svinje ni krave lol. Svuda ovce imao sam preko 2x64 vune posle 2 dana xD
To zavisi sve od seeda,kod mene je naprotiv sve pretrpano od zivotinja.Takodje sela su uvedena,samo nisu NPC-ovi.
Jel nasao neko stronghold ?
http://i.imgur.com/g2RBc.jpg
Pa kad bi Notch naučio da programira možda bi i bilo tako :D
Nash Knight
15.9.2011, 20:38
Hahaha kako bi ovo bilo mocno (kad bi bilo istinito).
Btw za sve koji igraju 1.8: Jel nashao neko od vas neshto od novog sadrzaja, rushevine, selo, rudnik? Ja sam za sad nashao samo endermene tj oni su nashli mene
Hahaha kako bi ovo bilo mocno (kad bi bilo istinito).
Btw za sve koji igraju 1.8: Jel nashao neko od vas neshto od novog sadrzaja, rushevine, selo, rudnik? Ja sam za sad nashao samo endermene tj oni su nashli mene
Ja sam nasao sve osim velike pecurke i strongholda
Jel pikate survival ili?
Ja igram ono gde nema helta i toga :D
Just for fun :D
Ja pikam samo survivor...Inace Nash ako nisi nasao nis mozda je neki los seed ili je iskljuceno da regenerise strukture...
Nash Knight
15.9.2011, 22:14
Samo survival, samo single-player! \m/
Ma nisam ja josh dovoljno istrazio svet, nego me interesuje koliko su uchestale te lokacije?
SaT|WarLord
15.9.2011, 22:41
Igra je i dalje dosadna za ljude koji ne zele da istrazuju opasne i mracne hodnike pune monstruma (bez neke velike poente) vec da prezive (survival?),za sta je potrebna samo hrana i kuca. Bleh,cekam 1.9 i NPC-ove...
matrix_ninja
15.9.2011, 23:07
Ja jedino jos stronghold nisam nasao, selo sam jedva nasao, dok su one rusevine rudnika dosta ceste, cim nadjes "ravine" onaj procjep u zemlji duboki, samo se spusti i uglavnom su tu rudnici.
Sto se tice pecurke, napravis od kosti bone meal, i na obicnu pecurku desni klik i eto ti velika koju kad pocijepas dobijes dosta malih :)
Nash Knight
20.9.2011, 2:49
Nashao sam selo! I to jedva, napravio sam mapu i istrazio sam je celu i nisam nashao ama bash nishta na celoj toj teritoriji, i onda sam sasvim sluchajno nashao selo malo van okvira mape. Sad sledi proces urbanizacije :)
Bezveze što se sada tako lako prave pecurke bonemealom, bilo je više kul da moraš da ih uzgajaš :/
I tako je došao i 1.9 pre-release. Uživajte u pravljenju sneška :)
SaT|WarLord
22.9.2011, 21:40
Mislim da su pozurili sa 1.9.
NPC su potrebni,ali ne kao figure koje stoje i ne rade nista.
Posto je 1.8 izasao ubrzo nakon procurele verzije,verujem da ce se isto dogoditi i sa ovom. Notch dobija novac,ali mislim da se ne trudi dovoljno.
evil_geko
27.9.2011, 14:30
Odavno sam prestao sa Minecraftom, a hteo bih ponovo malo da ga pikam, koji graphics pack i ostale modove mi preporucujete? Možda nešto sa dodatnim neprijateljima ili šta god?
Minecraft 1.9
UN23Qw6Tcks
Izasao je drugi pre relase 1.9 :P
Jel se notch drogira? :D
Mooshroom, zaboga :D
Nash Knight
30.9.2011, 16:16
Ja ne igram igre dizajnera koji se ne drogiraju! :kreza:
A jel villageri sluze nechemu ili samo postoje? Jel daju questove? I jel mogu da se brane od chudovishta?
Ja ne igram igre dizajnera koji se ne drogiraju! :kreza:
A jel villageri sluze nechemu ili samo postoje? Jel daju questove? I jel mogu da se brane od chudovishta?
Ne samo su glupi :P Kad ih udaris nis ne rade unistis im celo selo i nis...Samo imaju drugaciju odecu i imaju glavnog u selu koga ako ubijes svi polude pocno skacu itd...(To za glavnog nisam siguran to sam procti na forumu)
Ae malo ozivimo temu...Ae pokazite svoje kreacije itd...Ja nemam sta tacno da pokazem jel gledam sta da jedem ovo oko parenja zivotinja me je*e a mrzi me da opet idem do ne otkrivene regije...
Nash Knight
3.10.2011, 21:44
Izbrisao sam Minecraft (po ko zna koji put), pojede mi ceo zivot. Bio sam nashao selo pa sam ga "sredjivao", napravio mu zamak, rov oko zamka, zid oko sela, osmatrachnice, hram.. i onda sam shvatio shta radim :)
Kad izadje 2.0 igracu opet josh.
Meni to sto mi jede vreme ne smeta i onako sam klinja :P Nego http://www.minecraftforum.net/topic/683375-19-updates-animal-breeding-continues-advancement/ mrzim breeding u mc a oni samo to unapredjuju -.-
pharaon.92.bc
1.11.2011, 23:16
PXjwg-CKxnQ
Jel sam ja jedini koji jos igra ? :P
Inace ako jos neko igra kakva su vasa misljenja o 1.00 da li su unistili ili poboljsali igru sa zmajevima enchanmentu itd ?
Nikola16789
27.11.2011, 21:37
Igrao sam se malo, ali ne previse.
Kako da napravim mapu bez mobova, na nivou jedan, visine preko 200 blokova, za potrebe gradnje?
Nash Knight
28.11.2011, 3:00
Jel sam ja jedini koji jos igra ? :P
Inace ako jos neko igra kakva su vasa misljenja o 1.00 da li su unistili ili poboljsali igru sa zmajevima enchanmentu itd ?
Mislim da su poboljshali igru jer sad imas vise motivacije za istrazivanje.
Ja instalirao, i na pocetku mi trazi dushu, a ja je vec dao Skyrim-u :( :)
Mislim da su poboljshali igru jer sad imas vise motivacije za istrazivanje.
Ja instalirao, i na pocetku mi trazi dushu, a ja je vec dao Skyrim-u :( :)
xD A ja nisam imao love za skyrim tako da sam ja i dalje na mcu :P
Btw sto volim kad mi se pick enchantuje i ima Fortune. Nemoram silazim u caveove ili da branch mineujem za resurse samo nadjem negde gde ima dosta stone i udaram :P
Nash Knight
28.11.2011, 14:23
Jedno pitanje: jel ima u single player survival-u nether? Ako nema onda mi skoro nista od ovih novina ne vredi.
Ako mislis da moze sa portalom da se ode to ima...A ako mislis samo u neitheru da se igra to nema...
Nash Knight
26.12.2011, 4:00
Malo me smorio Skyrim pa sam se vratio na Minecraft, nekako me opushta igra. Nego jel koristite vi neke modove? Ja htedoh sad da instaliram neki i videh da ih ima na stotine, bukvalno za sve! Ajd preporucite neki zabavan!
Nikola16789
26.12.2011, 12:38
Ja instalirao neki HD texture pack, odlicno izgleda, nego sam se smorio kad mi je puko sejv od sveta koji sam odlicno razradio
Nash Knight
26.12.2011, 14:43
Ma to imam, mislim vishe na modove koji menjaju mehaniku same igre, npr. koji dodaju nove neprijatelje, predmete, recepte.. Ko sto rekoh, nasao sam dosta potencijalno zanimljivih ali nijedan nisam probao jer se plasim da ce da mi s*ebu partiju i sve shto sam pravio.
Pa testiraj na novom svetu ili backup svet...
Evo nekih od dobrih modova:
1. http://www.minecraftforum.net/topic/100514-100-morecreeps-weirdos-v244-fixes-for-blorps-googoat-floobs-gun-raygun-etc/
Dodaje mnogo opcija kao i mobova omogucava lvlovanje posebnih zivotinja i dresiranje...Mod sam koristio dugo ali sada imam bug jer mi se mobovi spawnuju nenormalno mnogo...
2. http://www.minecraftforum.net/topic/81771-v100-mo-creatures-v31-with-goats-jellyfish-mantarays-and-stingrays/ Dodaje dosta mobova i uglavnom se zasniva na pravim zivotinjama....
3. http://www.minecraftforum.net/topic/119361-100-tehkrushs-mods-plasticcraft-v23-timber-and-more/ Ovde ima nekih dobrih modova ja korstim Timber omogucuje ti da kada unistis dno drveta celo drvo padne...
4. http://www.minecraftforum.net/topic/893629-100-aether-v103-forge-compatible-christmas-update-presents-festive-terrain-explosions/ Aether, novi svet sa bosovima novim cudovistima orovima sa posebnim efektima. Jedan od naj ako i nije naj mod koji trenutno postoje za mc. Ali nazalost nmz sa mnogo drugih modova da se kombinuje...Ja sam igrao samo ovaj mod i mc na jednom worldu a drugi sa ovima gore...
Nash Knight
1.1.2012, 16:40
Ovih dana sam se malo više posvetio Minecraftu (1.0 retail) i raspametio sam se koliko je ova igra sa poslednjim verzijama dobila novog sadržaja! Nether, The End, brewing, crafting... samo u single player modu ima jedno 50 sati po partiji da se vidi i ispita sav sadržaj, bez tripovanja u vidu gradjenja i istraživanja. Uzmite u obzir još i to da je svaka partija drugačija i eto beskonačne radosti! Mislim da sad komotno mogu da izbrišem Skyrim :)
Mislim da sad komotno mogu da izbrišem Skyrim :)
Tek sada? :D
Po meni je MC >>>> Skyrim iako su dve različite igre u pitanju... Minecraft pruža mnogo, mnogo, mnogo više sirove zabave, ali ja MC igram sa ortakom preko Hamachija :) Retail je prilično dobro "zaokružio" igru :)
Ja obozavam minecraft i voleo bi da ga igram sa vama ako zelite preko hamatchija....Svi moji ortaci sa kojima sam igrao je smoro minecraft!
Tako da ako imate mesta bilo bi lepo da mozemo zajedno da igramo! :kreza:
Edit: Recimo da se organizujemo pa da napravimo server ili tako nesto neznam... Znam da se to vec pokusavalo ovde na forumu ali
neznam sta je ucinjeno.
Ko ima jak upload i ram ako moze da hostuje na svom kompu. Ali to je vrlo nemoguce posto u Srbiji niko nema jak
upload a i server ce biti dostupan jedino kad ga taj neko hostuje. Sto se tice uploada mozda i nece biti problema posto jedino su 3 coveka
aktivna na ovoj temi
Nash Knight
4.1.2012, 15:53
Kad ubijem Endragon-a uzeću u obzir neki multiplayer
Je*o tog EnderDragona msm taj svet koji igras mozemo da igramo i na hamatchiju. Ali bio bi fazon da svi krenemo od pocetka...
Pozuri sa njim pa da se organizujemo da uradimo nesto korisno :)
Sad nemam sta da igram po ceo dan se smaram skyrim mi neradi...Tako da mi
je MC jedina nada!
...jak upload...
Ja sa ortakom igram preko Hamachija (evo do maločas smo pikali), hostujem server i igram u isto vreme. Imam 2GB RAM-a i Athlon x2 2.5GHz, upload mi je 50KB/s (512Kbit/s). Njemu (kako on kaže) radi super.
Kontam da bi neko od nas ko ima barem 1-1.5Mbit/s upload mogao da hostuje igru za 4 igrača, sa nekim manjim lagom, a dovoljno bi mu bilo 3-4GB RAM-a. Bilo koji CPU u rangu sa i3 bi to izgurao bez problema (i da se u isto vreme igra). Dakle, samo nam treba neko sa prosečnim kompom ali dobrim uploadom, da se dogovorimo kad da pikamo (da server ne bi bio stalno podignut) i to je to :)
Pa da i ja sam hostovao server ali nisam uspeo jer....nemogu sad da pisem,
uglavnom nemam dovoljno jak komp itd.
Daj mi IP tvog srv pa da vidim kako tebi radi i sve to. Bas mi se igra MC i stavrno bi zeleo da napravimo nesto dobro :)
Eidit: Ae da nebudem lenj imam athlon 2x 64 5200+ ako ti to nesto znaci 2gb rama upload 0.5 mbps i nas 2 smo igrali solidno vec u 4
nema dovoljno rama svima malo laguje a tek meni koji hostujem pre svega zato sto mi procesor ide do 100% kad hostujem i onda je to pravo mucenje.,...
I da li postoji mogucnos da i ja i ti mozemo da hostujemo server. Mislim kad ti nisi tu da ja hostujem ili tako nesto ja licno nevrujem da ce biti mnogo ljudi ja ti i Nesh verovatno. Tako da cemo verovatno moci i ja i ti da hostujem... Sad kome laguje jbg bolje i to nego da sam igras!
Jer bilo bi glupo kad ti nisi tu da je igram single itd nego da oboje mozemo da imamo pristup serveru kad god pozelimo..ako me razumes.
Ja imam 4gb rama i upload 0.38 mpbs ali nemam toliko slobodnog vremena...
http://canihostaminecraftserver.com/
Dakle za neko normalno igranje sa 4 igrača trebao bi nam upload od 2Mbit mada bi i 1.5Mbit završio posao. Dovoljan je računar sa 1.5-2GB RAM-a. Ali ovde, u Srbiji, je upload veliki problem...
Pa da sta cemo onda da radimo? Ae za pocetak da neko hostuje pa da igramo
mislim nas ce igrati ukupno 4 a online u istom trenutku nemoguce je da budu sva 4 igraca. Tako da od sledece nedelje sam mnogo dokoniji pa mogu da hostujem server radnim danima od 07 do 16h.
Mislim da bar neko od nas koji igraju MC ima dobar upload, pa da sačekamo da se taj neko javi :) Ako nema baš nikoga onda je ova država propala, a mi ćemo da se snalazimo... :)
http://www.minecraftforum.net/topic/81771-v100-mo-creatures-v31-with-goats-jellyfish-mantarays-and-stingrays/
Uvek sam mislio da minecraft-u treba lov i da jos mobova nikada ne bi skodilo. Ovo je odlican mod , realisticki odradjeno . Jedino , trenutno nije kompatibilan sa 1.1. verzijom. Inace u 1.1. verziji ubaicli su Srpski jezik , kako je mocno :D
Samo je sad prelako craftovati golden apple...
Treba samo 9 gold nuggeta i jabuka...A jabuke sada imaju sansu da padnu kad unistis drvo...
Jel zeli neko ko ima premium mc da krene sa mnom da igra na nekom serveru ?
SP mi dosadio a u mp voleo bi da imam sa nekim da igram...
Ja igram na jednom privatnom odlacan je koga zanima PM.
Tek napravljen admini gotivni, imaju love i iskustva sa hostingom servera, Sad ce da otvore i team speak. :) Necu biti u bg 7 dana pa se onda vidimo!
Pozdrav svima :)
Evo ja uzeh minecraft :)
E sad, ne svidja mi se ovo kako sad izgleda, tone trave, dzungla, nista ne vidim od drveca ...
Ja bih volro da igram onu klot varijantu, bez ovoliko sumei trave. Kako je to izvodljivo?
I druga stvar koja me zanima je da u opciji "world type" imam samo dve opcije:
- default i
- super flat
Gledao sam na klipovima da ljudi imaju mnogo vise opcija da biraju. Kako se to postize?
Hvala na odgovoru :)
Kolko je ovaj Notch sken*ao ovu igru, kuku lele :kreza:
Nash Knight
24.1.2012, 1:33
Nemam pojma o čemu pričate, kakva džungla, kakva trava, kakvo sken*vanje??
Svet ti se random generiše, moguće da ti se spawning point pao u nekoj močvari ili gustoj šumi, ako ti se ne sviđa generiši drugi ili jednostavno izađi iz nje :)
Sam izgled igre zavisi od texture pack-a, ako ti se ne sviđa to i to možeš da promeniš. A taj super flat mode je kolko sam skapirao samo za build mode, mada možda lupam, jer nemam najnoviji update pa nisam probao.
Pozdrav svima :)
Evo ja uzeh minecraft :)
E sad, ne svidja mi se ovo kako sad izgleda, tone trave, dzungla, nista ne vidim od drveca ...
Ja bih volro da igram onu klot varijantu, bez ovoliko sumei trave. Kako je to izvodljivo?
I druga stvar koja me zanima je da u opciji "world type" imam samo dve opcije:
- default i
- super flat
Gledao sam na klipovima da ljudi imaju mnogo vise opcija da biraju. Kako se to postize?
Hvala na odgovoru :)
Koju imas verziju 1.1 ili 12w03a ?
Evo jedne vile na kojoj radim mesec dana
http://www.youtube.com/watch?v=qKsp53Xr4Nc&feature=youtu.be
Nash Knight
7.2.2012, 4:55
Ja sam bio urbanizovao celo ostvo i našao portal za The End i samo mi je ostalo bilo da ubijem Enderdragona i prilikom jednog od čestih skorašnjih nestanka struje koruptovao mi se save file. To je kraj Minecrafta za mene.
Ja sam bio urbanizovao celo ostvo i našao portal za The End i samo mi je ostalo bilo da ubijem Enderdragona i prilikom jednog od čestih skorašnjih nestanka struje koruptovao mi se save file. To je kraj Minecrafta za mene.
Elektro Mreza Srbije :
Континуирано и сигурно поуздано снабдевање
купаца у Србији квалитетном електричном енергијом,
недискриминаторан приступ преносном систему и
транзит по правилима прекограничног промета електричне енергије
Савремено конципирана ефикасна компанија која
обезбеђује висок степен сигурности у снабдевању енергијом
и развој тржишта електричне енергије у Србији
Uvali im tuzbu ! :busted:
(kao prilog podnesi skrinshat od ostrva)
Nash Knight
7.2.2012, 15:29
"Dužni ste mi 9 Eye of Endera i jedan od vaših službenika mora da mi sazida kokošinjac iza kuće. Kako koje kuće, one ispod lebdećeg tornja a levo od fontane sa lavom! Da da, sve je to nestalo.. Ama nije od snega, od nestanka struje, šta vam nije jasno?"
Yeeeah, I don't think that would work :D
Skini editor mapa, zaboravio sam kako se zove, otvori u njemu save fajl i sačuvaj ga ponovo. Ima da proradi.
Evo jedne vile na kojoj radim mesec dana
http://www.youtube.com/watch?v=qKsp53Xr4Nc&feature=youtu.be
izgleda epic :)
Mali savet za sve one koji igraju a nisu tražili performance tweakove:
-Instalirajte Optifine mod (multi-core verziju ako imate višejezgarni procesor OBAVEZNO) - ovo čudo omogućava fino tweakovanje vizuelnog prikaza igre i nekih podešavanja ispod haube. Lag spike-ovi nestaju a FPS je meni 50% veći (autori tvrde da mod može i da duplira FPS samo svojim "prisustvom"). Takođe omogućava korišćenje HD tekstura, GLSL shadera koji takođe postoje na netu (bloom, DoF, bump mapping, God rays, realtime senčenje...) itd.
-Instalirajte Java 7 update 4 (preview/beta verzija), meni igra sada radi dosta tečnije.
I pre ovoga je radila OK, ima moj komp snage za to, ali sada nema više random seckanja, lagova i sličnog. Sada leti :) Uvek možete i mod i Javu da uklonite ako primetite probleme :)
Takođe preporuka za Magic Launcher za one koji koriste mnogo modova, sada možete da ih dodajete i brišete bez ubacivanja u minecraft.jar (ML dinamički loaduje modove) :)
da li ja mogu da izgradim letecu platformu i da budem siguran od gamadi koja navire???
Bilo je samo pitanje vremena, a sada je tu: Minecraft Lego (http://www.joystiq.com/2012/02/16/minecraft-lego-set-out-this-summer-check-out-the-first-pics/)
Pozdrav drustvo. Imam premium nalog i trazim drustvo za igru, pa javite se :)
Pitam se da li Branko kockica igra ovu igru...
minecraftBG
11.4.2012, 23:44
Skini editor mapa, zaboravio sam kako se zove, otvori u njemu save fajl i sačuvaj ga ponovo. Ima da proradi.
zove se MCEdit ali nije podrzan od 1.2.3 ali pravi se nova verzija xDDDD
Nash Knight
12.4.2012, 1:34
Ma kasno sad. Maybe it's for the best, Minecraft je droga. Kad mi se s*ebao sejv, prvo sam posmislio OOOOO NEEEEE, a onda, ..SLOBODAN SAM! :D
minecraftBG
12.4.2012, 10:08
Ma kasno sad. Maybe it's for the best, Minecraft je droga. Kad mi se s*ebao sejv, prvo sam posmislio OOOOO NEEEEE, a onda, ..SLOBODAN SAM! :D
nazalost ja nemogu da se oslobodim xD :tapsh::tapsh::tapsh:oci mi izgledaju ovako :eek:
a kad gledam ultimate hardcore ja sam ovako :alealeee::alealeee:
MOLIM za pomoć kako da se odviknem :n_klanja:
-Djole_90-
12.4.2012, 12:18
nazalost ja nemogu da se oslobodim xD :tapsh::tapsh::tapsh:oci mi izgledaju ovako :eek:
Jedini nacin da se odviknes od zarazne igre je da nadjes jos zarazniju igru :a_bleh:
Nash Knight
12.4.2012, 12:37
Čekaj da ti nestane struje i ošteti sejv :D Ili se navuči na heroin :kreza:
Nikola16789
12.4.2012, 14:20
Tako sam ja prestao da igram ovo, mislim, ne heroin, nego sheban save :kreza:
minecraftBG
12.4.2012, 14:42
Ipak cu probato ovo prvo
Ali necu da cekam da Elektro distribucija napravi gresku nego su iscupam kabl iz kompa pa da vidim ooce li pomoci (probao 3 puta ali se samo komp :boodala::boodala: ostetio):kreza:
Markonije
14.4.2012, 22:36
Posle 6 meseci neces toliko igrati,smorice malo,videces
Ja peglam na jednom clasic serveru,ono jurim griefere i tako to,opusta posle napornog dana,a u startu sam se bas bio navuko ko budala.
Ja sam bio prevodio Minecraft još kada je Jeb pustio google dokument :) To je posle nekog vremena postalo jako komplikovano za praćenje, pa je sve prebačeno na crowdin.net. Naravno, tamo sam ponovo bio jedan od prvih koji je radio prevod na srpski. Stvar sa ovim sajtom je da se ocenjuju prevodi i najbolje ocenjeni za svaki pojam se uzima za igru (bar sam ja tako razumeo). Drugo, što je jako zanimljivo, je da je svako ko je posle mene prevodio, samo prepisivao, neko, doduše na ćirilici, neko ponovo na latinici. To sad stvarno ne razumem. Možda je neko mislio da bi trebalo da bude na ćirilici, ali mene nikako ne privlači ОНЛИНЕ ИГРА :) I tako je sada prevod u igri pola na ćirilici, a pola na latinici. Pogledajte ovde (http://crowdin.net/project/minecraft), pa ocenite, samo da se ne ponavljamo više :)
Jel ima neki "nas" server, gde igraju ljudi sa ovog govornog podrucja? Nikako da nadjem nesto valjano.
gde mogu da nabavim minecraft?
prebacivao sam od sajta ali ne mogu da igram dok ne platim
ali ja ne zelim da igram online
zelim samo da probam kako izgleda u classic modu
:ciao:
Ma daj, kakvo je to pitanje... MC-a ima svuda po internetu, kreni od poznate "piratske luke"...
Nikola16789
15.5.2012, 16:56
gde mogu da nabavim minecraft?
prebacivao sam od sajta ali ne mogu da igram dok ne platim
ali ja ne zelim da igram online
zelim samo da probam kako izgleda u classic modu
:ciao:
I singleplayer je payware, ne samo MP, tako da ako hoces da igras idi na zvanicni sajt i ispruzi se za 20 dolara, nije da je bog zna kakav novac.
A mislim da postoji i demo od sat i po, čisto da vidi iz prve ruke da li mu se dopada.
Konkretno sta vas privlaci u ovoj igri?
Mogucnost umetnickog perfomansa, kreativnosti ili osecaj postizanja necega ekvivalentu rpg igrama i izgradnji lika?
Citam opis sa wiki i dalje ne kapiram...
Pa, kad bi ova igra imala storyline onda bih mogao da ti kažem sve. Ali ovako me privlači sve - (minus) storyline :D
Nece da mi udje na server ni jedan pise user is not premium pomozite mi na pm?
Moras da kupis igru da bi igrao na original serverima ili da potrazis neke cracked servere...
Kratka istorija...
Čuo sam za Majkraft davno, no nikad se nisam nakanio da ga probam... I tako prošle godine kupim Android telefon, instaliram Minecraft PE, reko' čisto da vidim šta je i zarazim se... Ništa strašno, pikao sam ga po prevozu i kad čekam nešto.
Ali ne lezi vraže, jednog dana isprobam ga kod drugara na kompu, (pazite sad ovo :D) oduševim se grafikom :eek: (pošto sam igru prvo isprobao na telefonu) i ZARAZIM SE najstrašnije...
Prvo sam lutao svijetom, pokušavao sam da napravim koješta, a onda sam krenuo dublje da istražujem po forumima i jutjubu... U početku je bilo daj da napravim kuću, da uzgajam životinje, da pecam, pa onda nađem nenaseljeno selo, pa krenem da kopam, pa daj da nađem dijamante, pa zlato, pa sve ostale rude, pa mi je došlo da naselim svoje selo, a sad jurim da stvorim golema i napravim automatsku farmu...
Sad čak razmišljam kako da kupim original igru. Svaki put nalazim neki novi cilj i nikako da mi dosadi, a jede mi 80% slobodnog vremena posle posla... Koliko vidim ovde jedini način da se spasim je da mi crkne sejv (Neeeeee, samo to neeeeee :D ).
Da zaključim, definitivno treba probati igru, ali ako vam se svidi, ugasili ste! :kreza:
Ne dao ti Bog da kreneš da igraš sa ortacima multiplejer kao ja... :D
Dok ne probate Tekkit (http://www.technicpack.net/tekkit/) niste uradili ništa... :D
I ja reših da probam Minecraft, i ''kupio'' sam verziju 1.3.1. Da li je to poslednja, i ako nije koju bih trebao da jurim? Ima gomila alfa, beta.... verzija a za nekoga ko nema pojma o MC , to je vrlo konfuzno....
Prati te finalne verzije i ne obraćaj pažnju na bete i alphe, nema potrebe. Koliko ja znam, poslednja verzija je upravo 1.3.
Welcome and enjoy your permanent residence :dzavo:
Welcome and enjoy your permanent residence :dzavo:
Toga se i plašim :D
Treba ti jedno 365 dana x 8 sati hmmm znachi jedno 2920 sati aktivnog igranja :D
i to je to...
Jel ima neko neki domaci server na kom igra ili svi pikate "privatno" preko hamachija i to?
Je l' zna neko da li u Srbiji mize da se kupi minecraft puna verzija?
Ili samo dozvola? Ne znam kako vec to ide.
Hvala unapred :D
Veljko the King
18.9.2012, 2:37
moze ako imas platnu karticu kojom mozes da placas preko interneta :D
moze ako imas platnu karticu kojom mozes da placas preko interneta :D
Pa problem je u tome sto nemam, zato i pitam, ne mogu li preko nekog od vas?
@dusski
Uzmi 30 evra i idi Intesa banku i otvori visa electron i dobices za sedam dana karticu.
Otvaranje je besplatno...
I to je to.
High life
19.9.2012, 13:23
@dusski
Uzmi 30 evra i idi Intesa banku i otvori visa electron i dobices za sedam dana karticu.
I to je to.
Ili jos bolje u Erste. Oni daju odmah, i ne moras da imas depozit.
I ako si kojim slučajem omladinac u erste ne plaćaš održavanje :)
Monk Psycho
20.9.2012, 9:21
I ako si kojim slučajem omladinac u erste ne plaćaš održavanje :)
i kad ti prodje omladinski staz ne placas dok ne istekne kartica :D
Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
Šta se podrazumeva pod "omladinac"? :D
Mislim da je od 16 do 28 godina il nešto blizu :) Pogledaj na sajtu :)
Aha, to... Koliko ja znam "omladinci" imaju 15-30 godina :)
A sta je sa onima koji se osecaju kao omladinci ? :dedica:
Evo sad otvorih ovaj besplatan nalog, čekam karticu dve nedelje :)
@dusski
I to je to.
Ili jos bolje u Erste. Oni daju odmah, i ne moras da imas depozit.
Hvala puno ljudi, razmotricu ove opcije :D
Postoji li neki program za ubacivanje modova i textura u minecraft ?
Imas MagicLauncher, potrazi na google, izaci ce ti lik. Takodje imas ModLoader.
VladimirA
31.12.2012, 0:24
Jel ima neki srpski server za Minecraft? Nasao sam samo neke Hrvatske servere,ali nije isto kao i na onim starim Srpskim serverima:(
Pa imas onaj KGBov, on je jedan od najboljih servera u srbiji. Samo steta sto je mnogo unisten, previse griefera ima.
Ljudi imam problem: Kad udjm u minecraft nemoze da se ukljuci glavni meni ni ono napocetku sto pise MOJANG nego se pojavi samo crno... To mi se desava od skoro a od pre 7 dana sam mogo normalno da igram mineraft. STa da radim ima ko kakvu ideju??? MOLIM VAS POMOZITE!!!!
Reinstaliraj igru i oslobodi malo memorije na particiji na kojoj ti je instalirama. Ako to nece ocisti komp Malawarebytes-om. I kad instaliras igru napisi username koji ti je bio pre nego sto si je reinsalirao. Javi jel radi. :D
Veljko the King
7.2.2013, 18:00
nije, placa se 20 evra :)
Meni je ova igra delovala na prvi pogled jako jednostavno igrao sam je nesto malo cisto da vidim kakva je, e onda kad sam video na YouTube sta sve moze da se radi u ovoj igri onda sam se odusevio, ova igra uopste nije zezanje.
http://www.youtube.com/watch?v=X5_5sC7-R7c
http://www.youtube.com/watch?v=YGRAf_fAvJk
http://www.youtube.com/watch?v=Rz2_SeKFSSQ
nodlocnost
21.2.2013, 23:33
E ljudi imam veliki problem... Igram Tekkit Lite jedno mesec dana aktivno vec, dosta ozb. stvari sam vec napravio. Problem je sto igrica laguje. tipa kada hocu da otvorim kovcege, on otvara posle par sekundi, onda kada odem do obliznjeg kopalista, da otkopam kamen recimo kad ono on se vrati tj. laguje i tako u zavisnosti od dela mape laguje manje/vise. A najgore mi tu blizu kuce gde mi kveri onaj kopa sam, tu kada dodjem ili blizu toga, ne bitna visina, krene uzasno da secka, fazon 4fps. Ne znam zasto to, sada mi smor da krecem opet, a ima brda resursa i masina.
Da napomenem nisak duduk za racunare, imam netaknuti win7, svi drajveri su update, java itd. i tako da ne duzim ovo.
Probao sam i na lap top da igram tu mapu i tamo secka? To mi se desilo kada sam skinuo 64bit javu i inst. da bi mogao da imam FAR gledanje u daljinu.
Moj drug i ja smo snimali malo minecraft prezivljavanje. Na srpskom naravno.
https://www.youtube.com/watch?v=-edDJYerEw8
https://www.youtube.com/watch?v=8lSjKwZM9BE
https://www.youtube.com/watch?v=CPKBt42wvWI
A ovo je pregleda jednog moda(indsutrialCraft):
https://www.youtube.com/watch?v=U3RzX0fMRaA
Nikola16789
28.3.2013, 23:51
Extra su clipovi.
Stvarno extra klipovi. Good Job! :paranoia:
ja sam guglao i nigde nisam nasao gde ima neka slika kako da se pravi kuk ili oklop, nasao sam na you tube samo neku osnovu. A za ovo napredno ne mogu da se snadjem, vidim da su neki likovi pravili i sporet :D. Je li moze neko da baci lik gde ima kako se prave , tj sta treba od materijala za sta?
Ovde mozes naci:
http://www.minecraft-crafting.net/
Mislim da bi bilo strava npr 2v2 :D
Pravi se baza pa se onda ide u invaziju...:DDD
A i bilo bi dobro kad bi Notch ubacio da creepovi mogu da ruse blokove , tad bi bila prava drama...:DDD
Sss sss ssss BOOM!
:)
To vec ima u serverim udjes u fakciju,pravite bazu i ratujete i osvajate teritorije lol
:dedica:
trebam hitno pomoc
klinac je uzpomoc klinca `instalirao` minecraft.
ali ne radi, kada se klikne na dugme launcj, pojavi se poruka cannot create java virtual machine!
sta sada? eno ga klinac place.
javu imam instaliranu oduvek. kako drugacije
Nikola16789
8.6.2013, 20:56
Jel moze da se napravi potpuno flat mapa bez mobova i da bude stalno dan za creative mode?
trebam hitno pomoc
klinac je uzpomoc klinca `instalirao` minecraft.
ali ne radi, kada se klikne na dugme launcj, pojavi se poruka cannot create java virtual machine!
sta sada? eno ga klinac place.
javu imam instaliranu oduvek. kako drugacije
java nece pa nece.
ali je problem resen istalacijom na laptopcetu, sedmica. brzo i glatko
Steampunk Gamer
24.6.2013, 17:50
Drugari, nov sam u minecraftu a hocu da pravim nesto stvarno ogromno u creative worldu. Zanima me da li je moguce namestiti ili napraviti drugaciji svet posto mi ne odgovara onaj na pocetku sa zemljom, drvecem i sl. Hocu svet bez drveca, sto vise ravan i od nekog tamnog kamena.
U Creative modu imaš koliko hoćeš materijala kod sebe a ako se sećam možeš da podesiš da Creative mod generiše ravan svet pre nego što klikneš na Create.
Jer, zaboga, nije proizvodnja krompira, vec IT casopis, a ne mlekara... 2013-a godine, ej...
BlackArrow
26.7.2013, 22:45
nikada necu shvatiti sta je ljudima zanimljivo u ovoj igri, stavarno igram svasta od sportskih simulacija, rpg-ova, fps-ova, poteznih i real time strategija i simulacija letenja, na sve ovo sam potrosio sate, dane, mozda cak i godine zivota ali nikad necu shvatiti sta je to ovde tako posebno? jednostavno ne kapiram sta ljude privlaci da igraju ovu "igru"?
Fora je sto imas ogromnu slobodu da gradis i da istrazujes, jos u drustvu ume da bude zanimljivo. Jesi probao?
nikada necu shvatiti sta je ljudima zanimljivo u ovoj igri, stavarno igram svasta od sportskih simulacija, rpg-ova, fps-ova, poteznih i real time strategija i simulacija letenja, na sve ovo sam potrosio sate, dane, mozda cak i godine zivota ali nikad necu shvatiti sta je to ovde tako posebno? jednostavno ne kapiram sta ljude privlaci da igraju ovu "igru"?
100%-tni sand box
Bukvalno od 7 do 77 godina
Mali prozor u to,kako ce igre izgledati u buducnosti(apsolutno sloboda kreacije i prozivljavanja iste)
Da ne kopam celu temu, jel moze neko da linkuje neki dobar domaci server?
Schwabsteiger
27.10.2013, 16:19
Stigla verzija 1.7.2 (http://minecraft.gamepedia.com/Version_history#1.7.2)
Moze li mi neko preporuciti gde da skinem (bez virusa) GTA mod za minecraft sa doradjenom grafikom ?
I na koju verziju igre moze da se instalira ?
darkowozzd
8.12.2013, 14:04
jel moze neko da mi kaze kako da ubacim ovaj mod u minecraft? http://www.minecraftforum.net/topic/877105-162-smp-more-explosives-mod-over-1500000-downloads/
pokusao sam sve sto pise i ne radi.. molim vas samo neki fajl da se kopira vamo tamo, neznam ovo ostalo :D EDIT: nema veze.. uspeo sam :D
Moze li neko da mi pomogne... nisam nikad nista igrao u multiplayeru:
Klincu sam kupio original... verzija 1.73/74
Ima li neki server (English UK) i kako se uopste ulazi na server ?
:(
Ne zelim da se mesam, ali zasto bas engleski? Pored toliko nasih...
Kad budem bio na kompu, dacu ti link. Mada mozes i sam, kucaj na googlu Minecraft servers pa vidi koji ti odgovara, prekopiras link i nalepis u multiplayer- add server.
Ali pre toga moras da se registrujes na oficijalnom mc sajtu. :)
Ako ima greski, jbg kucam sa fona.
Hvala ti Mare
:o
Svaki detalj mi mnogo znaci... Stvarno sam seljak za multiplayer (iako imam nekih 20 god. gamerskog staza)
Molim te za sto detaljniju pomoc...
(Izgleda da je problem u najnovijoj verziji (3 dana stara), svi server su za 1.72...)
Uzasno sam poslom okupiran, nemam vremena da puno proucavam... a mali se nalozio kao lud:paranoia:
Pa pazi ispao sam i ja iz fazona sa tim serverima :)
Imas na ovom linku sve moguce servere: http://www.gametracker.com/search/minecraft/#search
Ti nadji koji ti odgovara (mod igre, sta mu se najvise igra, pa dalje broj igraca itd..)
U imenu servera ces videti koju verziju zahtevaju, ti updejtuj igru pa nadji neki server koji odgovara :) Imas i nas KGB minecraft server, sad ne znam kako ce se on snaci na tim serverima. Jezik koji nece razumeti, onda ima tu par stvar, npr. griefovanje (neki drugi igrac moze bez problema da ga pokrade i unisti sve sto je uradio, mora da se zastiti).
Imaj na umu da tu igru ne igraju samo deca, pa na tim serverima moze da proandje svasta na cetu :)
Dosadi mu sp pa zeli mp ili kako? Preporucio bih ti da igra sa drugarima, moras ti da napravis server, nije nista tesko ali opet... :/
zvezdan84
17.12.2013, 12:00
Da li ovu igru moze naci negde u prodaji? Koliko sam ja skontao da je igra ze decu, pa bi da uzmem ovo necaku koji stalno gleda na yt gameplay
Pa znas kako, ne bih rekao da je samo za decu. To sto je grafika tavka, ne znaci da igra nema sadrzaja i nije kompleksna. Za neke stvari treba znanja, vecinu stvari moras da trazis na yt gledas na vikiju... Ali okej, kao je njima to zanimljivo sto da ne, secam se i ja sam igrao igre bez ikakvog razumevanja, bez poznavanja engleskog, samo trckarao i ubijao :D
Imas na oficijalnom sajtu minecrafta da platis preko kartice: Link (https://minecraft.net/store/minecraft)
zvezdan84
17.12.2013, 17:00
Zna on sve o ovoj igri, a engleski mu bolje ide nego srpski. Hvala
Ima li Srpski server za verziju 1.73/74 ?
darkowozzd
20.1.2014, 12:37
meni je minecraft daleko najzaraznija igra od bilo koje druge... ali u verziji zvanoj hexxit... potrazite na netu..
Gde kupiti original/premium nalog? Klincu treba hitno!!
https://minecraft.net/store
D.J.Quimby
4.2.2014, 13:07
Da li neko zna mod za Minecraft koji pri prelasku kursora na item, (nebitno koji) prikazuje njegovu namenu, crafting recepte i sl. (video sam nesto slicno na nekom klipu nedavno) ? Nesto slicno kao na Crafting Wiki.
ja probao ovo malopre, ne znam gde da idem niti sta da radim, ovo je jedna totalno besmislena igra
Ne znam šta da kažem na ovo.
Jesi li uopšte pogledao na Internetu o čemu se radi, kako se igra i šta je poenta igre?
Mogao bi prvo to da uradiš pre nego što izjaviš da je besmislena.
Da li neko zna mod za Minecraft koji pri prelasku kursora na item, (nebitno koji) prikazuje njegovu namenu, crafting recepte i sl. (video sam nesto slicno na nekom klipu nedavno) ? Nesto slicno kao na Crafting Wiki.
Jes' malo kasno, ali postoji mod, NEI se zove, koji daje tu opciju.
NEI - NotEnoughItems, u principu cheat mod, ali ja ga koristim samo zarad pregleda mogucih kombinacija recepata (postoji opcija da se to setuje u samom gui-u od moda).
Vidim da je slabo poznat u srbiji Minecraft sa Modovima koji je jedno milion puta zanimljiviji od klasicnog MC-a . U igru se dodaju razna masine za automatizaciju svega sto radite u Minecraftu , kao i bolji alati , oklopi , magije itd , kao i more dekorativnih blokova , potrazite na Youtube DIREWOLF20 . to je jedan od najpoznatijih igrača modovanog Minecrafta stalno izbacuje neke klipove .... ili pogledajte ovaj klip http://www.youtube.com/watch?v=Wg8ABHFFlqc čisto da vidite šta sve može da se napravi u Minecraftu u takozvanim mod-pakovima .
Ako ima zainteresovanih mogu da podignem server sa najnovijim Direwolf20 pakom za minecraft 1.6.4 neverovatno mnogo mašina i automatizacije može da se izvede ... nikad nemožete otkriti sve što je moguće napraviti , stalno ima neka nova mašina da se napravi , poveća ili ulepša baza iskopaju dodatni resursi ... najbolja igra ikad, evo već 2 godine ništa drugo ne igram samo menjam dodatke za minecraft.
Boris je korisničko ime igram svaki dan od 20:00 do 23:00
Gde mogu da kupim Minecraft, znači ne treba mi hakovan već legalan nalog premium, istoj ili sličnoj ceni a sajta, da mogu da izaberem nick email pass, jednom rečju NEKORIŠĆEN...
Ako nije problem jel možeš da kažeš zašto ne sa zvaničnog sajta?
nije problem, nemam platnu karticu, a ovako uplatnica postnetom i klasnična ne ide preko grane :o
Nikola16789
31.3.2014, 20:23
Mozes da uzmes platnu karticu za manje od nedleju dana u skoro svakoj banci.
kad bolje razmislim burazer ima visa electron raiffeisenovu karticu...jel može preko nje? nikad ništa nije plaćao online, da li je bezbedna kupovina preko ovlašćenog sajta? šta je potrebno uneti od podataka? broj kartice, vrstu, pin, lib?
ps. izvinjavam se jer nikad nisam kupovo onlajn, naručivao sam pouzećem ali ovako ne.... jel uzimaju neku proviziju?
Ma samo uzmes recimo internet karticu u intesi za i to daju za dzabe. Jedino trebs da imas 18 god.
kad bolje razmislim burazer ima visa electron raiffeisenovu karticu...jel može preko nje? nikad ništa nije plaćao online, da li je bezbedna kupovina preko ovlašćenog sajta? šta je potrebno uneti od podataka? broj kartice, vrstu, pin, lib?
ps. izvinjavam se jer nikad nisam kupovo onlajn, naručivao sam pouzećem ali ovako ne.... jel uzimaju neku proviziju?imam 20+ godina igru uzimam za sestrića
Erste ima omladinski račun sa master karticom (koja može da se koristi i za internet kupovinu naravno) i za taj račun se ne plaća održavanje (plus imaš net banking, tj. preko neta da pogledaš stanje računa itd.)
Oko nedelju dana čekaš karticu, bolje direktno.
ps. izvinjavam se jer nikad nisam kupovo onlajn, naručivao sam pouzećem ali ovako ne.... jel uzimaju neku proviziju?
AMAN LJUDI! snašao sam se za karticu, samo me interesuje šta je sve potrebno uneti od podataka jer nisam plaćao online, i da li ti podaci ostaju privatni, dal mogu da izaberem korisničko ime koje hoću i sl.:dedica:
Prilikom plaćanja unosiš podatke kao sa kartice, tj. ako si uzeo od nekoga karticu unesi njegove podatke, baš kao što piše na kartici. Da, podaci ostaju privatni. Možeš da izabereš ime naloga koje hoćeš, osim ako već nije zauzeto.
Ako se ne varam, ime biras jos pre nego sto platis, kad pravis akaunt :)
Stefan Jovicevic
14.4.2014, 22:48
Ako iko od vas forumaša zna koji mod ima The Syndicate Project u svojim novim klipovima,molim vas da mi pošalje i uputstvo kako se instalira,ne mogu da nadjem,guglao sam al džaba,inače taj mod sadrži jetpackove itd. mnogo je dobro,ima dosta stvari ko je kreativan sa mašinama...
Buildcraft / IndustrialCraft? Oba se instaliraju kroz Forge. :)
@Stefan Jovicevi
Postavio sam na nekom videu pitanje koje modove koristi i dobio sam ovaj odgovor:
Advanced Power Management
AdvancedMachines
AdvancedSolarPanels
AdvancedSolarPanels
Applied Energistics
BackTools
BiblioCraft
BiblioWoods
BinniesMods
BiomesOPlenty
BuildCraft 3
ChargePads
ChickenChunks
CodeChickenCore
CoFH
CompactSolars
ComputerCraft
CreeperCollateral
DamageIndicators
DartCraft
denLib
Enchanting Plus
EnderStorage
Equivalent Exchange
Extra Bees
ExtraBiomesXL
ExtraUtils
Factorization
FlatSigns
Forestry
ForgeMultiPart
GateCopy
GraviSuite
GravityGun
GregTech
Hats
IChunUtil
IndustrialCraft2
Infinibows
InventoryTweaks
IronChest
LogisticsPipes
MagicBees
MFFS Calclavia
Minecraft Forge
MineFactoryReloaded
MiscPeripherals
Modular Force Field System
ModularPowerSuits
MPSAddons
Mystcraft
Natura
NEIAddons
NEIPlugins
NetherOres
NotEnoughItems
NuclearControl
Nucleum-Omnium
ObsidiPlates
OmniTools
OpenPeripheral
Plugins for Forestry
PortalGun
PowerConvertors
PowerCrystalsCore
RailCraft
Redpower 2
SoulShards
Steve's Carts
ThaumCraft
Thaumic Tinkerer
Thermal Expansion
TinkersConstruct
TwilightForest
Vender Block
VoxelMap
Wireless Redstone
Xeno's Reliquary
Here are all the mods he uses but i think he uses a bit more :D
Ne znam koliko je ovo tacno ali sam siguran da u ovoj listi ima dobrih modova koje bi mogao da pogledas.
Stefan Jovicevic
16.4.2014, 14:09
@MG-RAY
Ima li kakva vrsta tutorijala za instaliranje?
@Zort
Au čoveče koliko stvari,videću da instaliram neke od zanimljivijih,ako budem našao kako. :D
Za mašine su ona dva koja sam naveo, i ostali su poprilicno zanimljivi :)
1. Skini forge installer (http://files.minecraftforge.net/) i pokreni ga. Napravice ti poseban profil za pokretanje u Launcheru.
Napravi mods folder u %appdata%/.minecraft, i u njega ubaci modove koje želiš:
BC (http://www.mod-buildcraft.com/download/)
IC2 (http://www.minecraftings.com/industrial-craft-mod/)
Pazi samo da koristiš modove za odgovarajuće verzije, i to ti je otprilike to. Takodje preporučujem i NotEnoughItems da instaliraš, biće ti lakše da se snađeš u početku. :)
Stefan Jovicevic
17.4.2014, 8:15
Hvala ti puno juče sam ceo dan pokušavao preko nekih tutorijala da instaliram par modova,ali nije uspelo. :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.