Prikaži potpunu verziju : OGame! Pridružite nam se!
Ja po treći put ponovo počinjem da igram ovu igru :)
Univerzum 4, vladale :)
Ljudi ko igra na .ba serveru ?
Inace otvoren novi Uni 13
Znate sta mi je cudno? Svi govorite: vau super igra ajde da igramo, ajmo ajmo da igramo, a niko da objasni sta treba da se uradi da bi zapoceo da igras ovu igru?
1.Odakle da skinem
2.Koliko je velika(MB)
3.Koja je zahtevnost?
4.Na kakvim se serverima ovo igra ili kako se igra?
Nismo se svi rodili sa urodjenim znanjem o ovoj igri...
Nismo se svi rodili sa urodjenim znanjem o ovoj igri...
Da, zato je tu SK, koji je vec pisao o ovoj igri!
Ljudi ko igra na .ba serveru ?
Ja igram na ogame.ba u uni1.
Od 2005 novembar. Sto pitas?
Ja igram na uni 13 od juce (kada se i pojavio :) ) pa se pitam da li jos neko igra na 13?
Na uni13 je dozvoljeno sve. To je takozvani chaos uni. Nije samo dozvoljeno multiacc, vredjanje i skripte.
;)
Ja igram na uni 13 (.ba server) ali nisam primetio da moze multiacc , pise to negde ... mada to bas nije dobro jer neko moze da se nabudzi... odjednom.
Pa ako ta tri nisu dozvoljena sta jeste bug use?
Ja igram u uni 13 pod imenom DajRakije pa zokocx ako hoces da se pridruzis napravio sam savez tag Dragon samo posalji poruku. :D
Pa dozvoljen je pushing, bashing, bugusing.....
Jednom recju nista specijalno.
:S
@Aljosa i koliko imas poena svve ukupno?? u uniju 1 za sve ove godine sto igras ?
Trenutno imam 1 072 000 poena.
:P
e pa onda imas sigurno par zvezda smrti
Verovao ili ne nemam. Istrazivao sam gravitone ali su mi skrsili satelite pre nego sto sam uspeo da ih istrazim. I nisam pokusavao ponovo. Mada cu uskoro morati.
Ovo je ekstra ajde mi nesto objasnite o ovove :n_klanja:
Ovo je ekstra ajde mi nesto objasnite o ovove :n_klanja:
Sta te interesuje??
Ogame bi po meni bio savrsen kada bi samo u mesto pojena postojao LEVEL igraca a poeni bili nesto kao iskustveni pojeni ili da se lvl dobija na osnovu napadanja,jacine flote i lvl istrazivanja i da naravno nemoze svako napdati svakog ali bio bi neki maks min lev napr 5 lvl gore dole.... e onda bi ova igra bili jos bolja ali ovako brzo izgubim zelje kada me neki neki lik koji samo 24 sata gleda samo ogame i nakupi neku IMBA flotu i skrsi mi to sto sam ja stekao nedeljama i to sve iz ninje (uf sto to mrzim). Ali stvarno dobar je koncept,
E ljudi igra neko
u UNI 13 (.ba server) u nekom ozbiljnom savezu jer trenutno gde sam dobijam po 50 kruzni na par sati a sve pitanja kako ovo ili kao ono ili help napadaju me.
Igram ja u uni 13 na ba serveru ako hoces dodji ja sam u savezu tag DRAGONS
pa posalji kandidaturu (samo reci da sam te ja pozvao tamo mi je nick DajRakije) i primicemo te :)
Sve sto znate
Pa ono, google u ruke i trazi!!
Evo
O čemu se radi kod OGame
Ti si intergalaktićni imperator koji kroz razne strategije proširava svoju moć širom više galaxija. Ti počinješ na vlastitoj planeti i gradiš sa prisutnim sirovinama ekonomsku kao i vojnu infrastrukturu. Kroz proces istraživanja dobijaš mogućnost da prisvojiš nove, modernije tehnologije kao i oružne sisteme. U toku igre češ kolonizirati nekoliko planeta, spojiti saveze sa drugim vladarima, sa kojima češ trgovati ili voditi rat.
lol :D
Red Dragon
13.2.2007, 21:51
Heh, Ogame jos uvek zivi. Moji accounti valjda jos postoje, ali sam zbog obaveza otisao u MO, i ne verujem da cu se vratiti pre juna:D . Mozda bi preko leta mogli da se obnove PIRATI SK. Arghhhh:ciao:
Heh, Ogame jos uvek zivi. Moji accounti valjda jos postoje, ali sam zbog obaveza otisao u MO, i ne verujem da cu se vratiti pre juna:D . Mozda bi preko leta mogli da se obnove PIRATI SK. Arghhhh:ciao:
Treba okupiti staru ekipu...
Brains vise ne igra, ja i ti vise ne igramo...
Bilo bi lepo, ali tesko da ce biti nesto od toga :(
A koliko ste vi to stara ekipa? Mozda znam nekog iz uni1?
:)
Treba okupiti staru ekipu...
Brains vise ne igra, ja i ti vise ne igramo...
Bilo bi lepo, ali tesko da ce biti nesto od toga :(
znaci ostali som samo ja i aljosa.ja igram na uni11 na .com.hr
Ogame je umro! Stavili su oficire na .org.. bedak..
Lucic Nemanja
26.2.2007, 21:55
LJudi ima li nekog na uni 12?Savez u kom sam bio je bio veoma dobar.ali sad su svi presli u uni 13 i nema nikom.Meni se ne pocinje opet od pocetka.Jel ima neko u uni 12 da udjem u njegov savez?
Ogame je umro! Stavili su oficire na .org.. bedak..
Nije umro tek je zanimljiv jure se oficiri....;)
evo ja sap juce preso 21000 poena.Ako neko hoce moze da dodje u savez K.o.o.R. u uni11.Neka posalje prijavu i neka naglasi da ga je preporucio Gorkan i manijak
uni 7 savez CDS ili Car Dusan Silni za sve pocetnike, i nismo mesovit savez
NjegovaWisost
13.3.2007, 0:25
a srpskim ratnicima smo odavno zatajili, ja prije negdje odoh, stalno nas pljačkaju neaktivne...
E...... igra je legendarna.... ali ipak mislim da sam mogao kvalitetnije mogao
utrositi vrijeme... igrao sam na Ogame.ba u 1. ,4. i 12. Uni-ju i bio sam u mnogim nasim savezima ali sada ne igram vise.... ..
Planiram početi opet igrati ovu igru kada napunim 70 godina... tj kada
odem u penziju :dedica: i kada budem imao sve vrijeme ovoga svijeta.....
E...... igra je legendarna.... ali ipak mislim da sam mogao kvalitetnije mogao
utrositi vrijeme... igrao sam na Ogame.ba u 1. ,4. i 12. Uni-ju i bio sam u mnogim nasim savezima ali sada ne igram vise.... ..
Planiram početi opet igrati ovu igru kada napunim 70 godina... tj kada
odem u penziju :dedica: i kada budem imao sve vrijeme ovoga svijeta.....
Pa, meni se cini da se Ogame vec gasi polako, a kada budes imao 70...pa ne znam bas :rolleyes: :)
Kad budem imao 70 bice nesto mnogo razvijenije ili ce napredovati....
A ogame jos uvijek raste... pogledaj samo koliko nasih ljudi igra....
Iako nije neka cifra nije ni za baciti..... sracunaj koliko je samo unija
i u koliko drzava...... a primjetio si, vjerovatno, da se povecao broj
reklama sto samo govori o vecoj isplativosti ovakvog projekta....
a ima i ona Unification Wars (http://unificationwars.com) odlicna alternativa o game-ui sa boljom
pricom.... ali obecavam Pridruzicu se svima koji igraju ovu ili neku slicnu
Online igru cim odem u penziju.....:kreza:
...ali obecavam Pridruzicu se svima koji igraju ovu ili neku slicnu
Online igru cim odem u penziju.....:kreza:
Haha, pozovi i mene tada, pridruzicu se :D
Bogami ja cu kad odem u penziju da igram Wow 15...
tada cu imati vremena gomilu i ima da raidujem ceo dan :dedica: :kreza: :to_care:
Cao svima.
Nikad ranije nisam igrao oGame, ali imam dosta iskustva sa slicnim strategijama.
Zelim da pocnem da igram
pa bih molio nekog da mi kaze gde je najbolje da se prijavim i da pocnem.
Hvala.
Cao svima.
Nikad ranije nisam igrao oGame, ali imam dosta iskustva sa slicnim strategijama.
Zelim da pocnem da igram
pa bih molio nekog da mi kaze gde je najbolje da se prijavim i da pocnem.
Hvala.
Najbolje ti je da se ubacis u neki noviji Uni, narocito ako si pocetnik.
Znaci uni 13 bi bio najbolji izbor.:)
www.ogame.ba
Ko je iskusan,ima podosta poena neka se pridruzi HEGEMONY u Uni10 ogame.hr.Ako imate 100k ili vise poena...primljeni ste!
Mozda ti je zanimljiviji Ogame.org, otvara se UNI31...
Dr Zoidberg
25.4.2007, 17:41
Ko je iskusan,ima podosta poena neka se pridruzi HEGEMONY u Uni10 ogame.hr.Ako imate 100k ili vise poena...primljeni ste!
A ko je vodja tog Clana ?
eXecutioner
10.5.2007, 10:57
uh....bas ste dosta pisali... :)
Nego, da nema mozda nekog ko igra UNI16 na org-u ?
Ja igram u njemu od otvaranja servera (03.03.2006.) i dobro sam poziciran...posebno sto se flote tice....takodje imam alijansu koja radi isto toliko i isto tako dobro rangirana. Pa ako ima nekoga ko ima bar preko 50K bodova...neka se javi meni...Tag alijanse je SGS (Savez Gladnih Studenata)
i imam jedno pitanje za ljde koji su istrazili graviton i naravno DeathStar-ove :)
pre mi nije padalo na pamet da ih pravim, ali od kako sam odrao nekom liku 4k solarnih satelita...dobio sam ideju i zelju da ih pravim :)
za istrazivanje gravitona treba 300k energije.... e sad, sta mene interesuje....da li ja moram da imam uvek toliko energije na planeti da bi mi gravitoni radili....ili mi samo treba toliko da ih jednom istrazim i imam ih za stalno, pa makar mi neko i unistio posle te solare? I da li moram da imam toliko slobodne energije ili samo energije?
uh....bas ste dosta pisali... :)
Nego, da nema mozda nekog ko igra UNI16 na org-u ?
Ja igram u njemu od otvaranja servera (03.03.2006.) i dobro sam poziciran...posebno sto se flote tice....takodje imam alijansu koja radi isto toliko i isto tako dobro rangirana. Pa ako ima nekoga ko ima bar preko 50K bodova...neka se javi meni...Tag alijanse je SGS (Savez Gladnih Studenata)
i imam jedno pitanje za ljde koji su istrazili graviton i naravno DeathStar-ove :)
pre mi nije padalo na pamet da ih pravim, ali od kako sam odrao nekom liku 4k solarnih satelita...dobio sam ideju i zelju da ih pravim :)
za istrazivanje gravitona treba 300k energije.... e sad, sta mene interesuje....da li ja moram da imam uvek toliko energije na planeti da bi mi gravitoni radili....ili mi samo treba toliko da ih jednom istrazim i imam ih za stalno, pa makar mi neko i unistio posle te solare? I da li moram da imam toliko slobodne energije ili samo energije?
1. Za gravitone ti treba ukupno da imas na planeti 300k energije (ne slobodno 300k vec ukupno)
2. Kad napravis gravitone mozes kometno srusiti satelite posto gravitoni rade posle bez satelite i energije.
Red Dragon
18.5.2007, 15:04
Ogame jos ziv? Ako ako.....samo napred!:tapsh: :alealeee:
Uf, ogame je najvece zlo ikad smisljeno;)
Jedva sam se izvukao i prestao da igram,...
Kao sto je neko ranije rekao, ogame je ista obaveza kao kad imas malo dete...
Vi sto jos uvek igrate, uzivajte dok mozete... :odoK:
Pozdrav
Ma ja se vracam na OGame cim dobijem mononukleozu ili nesto tako :D
Mnogo je zanimljivo, samo je stvarno prevelika obaveza.
Master Of The Air
20.5.2007, 11:44
Kako da prodajem resurse ili ih kupujem?A i kako da mi drugi posalje neki resurs?
Ja sam jedno vreme igrao u uniju 7 na ba (Tristan)
dok jedno jutro oko 6 45 dok sam cekao flotu koja se vracala iz ratnog udara puknem i dam nekom acc. koga posle banuju :D
Najvece zlo u mom zivotu! Al' ozbiljno!
Samo kad sam se skin'o
GnevZmaja
26.5.2007, 18:09
Pozdrav svima.
Ko hoce da igra neka dodje u ORG 12. UNI i nek se prijavi
alijansa je striktno SRPSKA, trenutno smo na sestom mestu imamo 22 clana od toga 3 clana u top 30... tako da znate imacete ledja u uniju 12.....
iskusniji igraci mogu da dobiju naloge sa 200-300k poena, imamo neke slobodne...
znaci:
www.ogame.org
universe 12
alijansa: SERB AO
Pogotovo bih apelovao na igrace koji se nalaze u drugim unijima a imaju problema unutar alijanse ili nemaju alijansu da nam se pridruze jer trajemo vec dugo, slozni smo i imamo prijateljske odnose sa Ninjama najjacom alijansom u uniju.... trenutno nismo u ratu ni sa kim...hrvate smo odvalili odavno, ima sporadicnih kacenja sa turcima.... i to je to...
GnevZmaja
26.5.2007, 18:14
uni 7 savez CDS ili Car Dusan Silni za sve pocetnike, i nismo mesovit savez
Ne mogu da verujem !!
Nas saves u UNI12 se zove Gvozdeni Odred Dusan Silni, a tag je SERB AO (ovo AO je od Anti Officer) jer smo mislili da bi GODS bilo malo prepotentno :)
Pozdrav svima.
Ko hoce da igra neka dodje u ORG 12. UNI i nek se prijavi
alijansa je striktno SRPSKA, trenutno smo na sestom mestu imamo 22 clana od toga 3 clana u top 30... tako da znate imacete ledja u uniju 12.....
iskusniji igraci mogu da dobiju naloge sa 200-300k poena, imamo neke slobodne...
znaci:
www.ogame.org
universe 12
alijansa: SERB AO
Pogotovo bih apelovao na igrace koji se nalaze u drugim unijima a imaju problema unutar alijanse ili nemaju alijansu da nam se pridruze jer trajemo vec dugo, slozni smo i imamo prijateljske odnose sa Ninjama najjacom alijansom u uniju.... trenutno nismo u ratu ni sa kim...hrvate smo odvalili odavno, ima sporadicnih kacenja sa turcima.... i to je to...
Druze ja ti igram ogame vec skoro 2 godine i bas sam razmisljao da igram i na orgu malo. Ajde vidi ako mi mozes srediti neki acc i ne brini nece otici u pogresne ruke. Znam sta radim kako bi neko rekao.
:)
DObar dan
ja i drugar smo danas poceli igrati ogame...
napravili smo alijansu DPI i pozivamo sve totalne pocetnike da nas pronadju i pridruze nam se....
na ORG
alijansa: DPI
Universe 10
www.ogame.org (http://www.ogame.org/)
Ako ima neko naloge na .orgu neka mi se javi pp imam za njega naloge u uni1 na ogame.ba!
Ako ima neko naloge na .orgu neka mi se javi pp imam za njega naloge u uni1 na ogame.ba!
ima brate dodji obavezno poslao sam ti PM
hitmanneverdead
17.6.2007, 13:44
Napravio sam savez u uni 13 D.S
Death Stalkers
Ima nas 2 :rofl::rofl::rofl:
jadnika sa 0 bodova ( tek sam poceo da igram u uni13)
Pridruzite nam se a mozemo i da menjamo ime u sk or something else
zidan grobar
21.7.2007, 18:38
osnovao sam savez THE GODFATHER(tag K U M) u uni 12 na ogame.ba
posto sam tek poceo da igram treba mi jos igraca u savezu da bi zajedno ratovali i napredovali.dobro dosli su svi igraci.inaktivnost se ne kaznjava.
Ako si tek poceo da igras pametnije ti je da se prikljucis nekog jakom savezu za pocetak dok se ne razvijes.
Ogame = Smeće
Zašto ?
Toliko sam bio navučen na to, da sam popustio u školi ( ne baš puno :D), gdje god izađem, strahujem da će mi neko uništiti flotu, da će me neko opljačkati, itd...
Kada sam to batalio, pao mi je kamen sa srca.
Ionako švabe zarađuju pare preko nas, a šta mi od toga imamo ?
Može nas jedino infarkt pogoditi kada vidimo da nam je nestala flota...:D
Ogame = Smeće
Zašto ?
Toliko sam bio navučen na to, da sam popustio u školi ( ne baš puno :D), gdje god izađem, strahujem da će mi neko uništiti flotu, da će me neko opljačkati, itd...
Znam probleme, budjenje ranije ili u sred noci da bi proverio flotu, vecito razmisljenje o tome da li te je neko raidovao dok si u skoli
Fleet save svake noci, svaki put kada ides negde...eh, to su bili dani :D
Znam probleme, budjenje ranije ili u sred noci da bi proverio flotu, vecito razmisljenje o tome da li te je neko raidovao dok si u skoli
Fleet save svake noci, svaki put kada ides negde...eh, to su bili dani :D
Daaa, daaaaaaa... Ma kako sam prestao ogame, vratio sam zivot...
xXx master
2.8.2007, 17:40
Posto vidim da igate ogame odavno a ja tek imam 3000 boda interesuje me jel igra neko u 4 uni.:ciao:
@ SirDuck91 i Razor.......Ista stvar se i meni desavala.....i ljut sam na sebe zbog bacenog vremena :n-cc2:.....jbt imam ujutru ispit,strebam ceo dan,a onda kad treba da kuntam ja sednem da proverim prokletu flotu.
Zbog toga i ja glasam da je to najgora igra dimenzije.Hvala bogu da sam se skinuo sa toga.Doduse imao sam bar jednu korist od toga.Uzeo sam ADSL pre nego sto sam planirao.
A da ne spominjem sitovanje naloga kad treba negde da idem na ceo dan,pa sitovanje tudjih naloga i slicne gluposti.
Definitivno mi se vratio zivot od kad sam prestao da igram Ogame.
Nasta sam ja bacio dve godine...........
ja sam u 2. uni. Da li ima jos SRBa u uni 2. ili SRBskih klanova ??? Moramo se udruziti!!!!!
ja sam u 2. uni. Da li ima jos SRBa u uni 2. ili SRBskih klanova ??? Moramo se udruziti!!!!!
U bre al si mi ti SBRin, a ne znas ni da pises SRBski ;)
Stvarno, cemu ovo SRB?
U bre al si mi ti SBRin, a ne znas ni da pises SRBski ;)
Stvarno, cemu ovo SRB?
Znas kako ja nisam SRP(npr.Srpski) ,ja sam SRB(npr.Srbski)... :) Sad ozbiljno, sve do 18-19 veka nije bilo prelaska P u B onda je dosao "pametan" Vuk :dedica: i sve je otislo u tri ..... ovo je ipak za neku drugu temu i diskusiju, slazes se???
Planiram da se ulogujem i na o-game.org , pa me zanima gde smo tamo u kom nas uni. najvise ima, da znam gde da udjem... ;)
Ma opusteno ;)
Na org. nas ima, ali sam davno izasao iz tih voda (galaksija), a savetujem i tebi isto, ako neces da izgubis svoj drustveni zivot ;)
Ma opusteno ;)
Na org. nas ima, ali sam davno izasao iz tih voda (galaksija), a savetujem i tebi isto, ako neces da izgubis svoj drustveni zivot ;)
U pravu si, ali meni o-game dodje kao kratka opustencija... ja se inace bavim maketarstvom, ali ja ne mogu da sklopim maketu za 10-15 minuta kad imam neku pauzu ili kratki odmor... tako mi o-game dodje kao zarazna igra... :icon_stud
Red Dragon
26.9.2007, 12:05
Ma opusteno ;)
Ogame....sta je to?:D
Bezi bre, igras na nekoliko galaksija, i to na dial-upu, napadaju te na 7 planeta, nocna mora. Ja sam jos odavno okacio moje planete o klin i ne verujem da cu se jos dugo tome vracati(sem ako se ne osnuje SKPirati resurection). Pitam se da li jos neko od stare garde jos igra?
Ogame = Smeće
Zašto ?
sve isto, samo sam još i na dial-up
Ogame....sta je to?:D
Bezi bre, igras na nekoliko galaksija, i to na dial-upu, napadaju te na 7 planeta, nocna mora. Ja sam jos odavno okacio moje planete o klin i ne verujem da cu se jos dugo tome vracati(sem ako se ne osnuje SKPirati resurection). Pitam se da li jos neko od stare garde jos igra?Kako sam prestao da igram, nasao sam posao, kupio kola, ljubav cveta... :) Ne, nikada vise... :D
KrejziQure
26.9.2007, 21:39
Kako sam prestao da igram, nasao sam posao, kupio kola, ljubav cveta... :) Ne, nikada vise... :D
Ista situacija , a bio sam medju top20 kada sam prestao. Glupi ogame :)
Kako sam prestao da igram, nasao sam posao, kupio kola, ljubav cveta... :) Ne, nikada vise... :D
Eh, nemoj sad da lezes, prvo si nasao posao pa zbog toga odustao ;)
Ma isto i kod mene, skinuo se sa toga i zivot odmah lepsi :)
@RedDragon, ja ni tada :)
Vodja nam je odustao, nece biti to isto ;)
Red Dragon
1.10.2007, 13:01
@RedDragon, ja ni tada :)
Vodja nam je odustao, nece biti to isto ;)
Ma da... ostarilo se...:dedica:... a nije vise ni isto drustvo na broju. A ko da je juce bilo... menjam 10k ovoga za 15k onoga i te gluposti.
xXx master
19.10.2007, 11:54
Ljudi ja prestao ali mi se ponovo igra jel moze ko da mi nabavi acc pozeljno u uni 13?? Ajde molim vas vidim da dosta vas prekida Ogame... :Freddy:
Ja sam krenuo opet da igram posle godinu dana pauze u uni 33 na org. Ovog puta se više ne tripujem.. Bacim pogled na nalog kad nemam pametnija posla i ne nerviram se :). Držim se izmedju 500-600 mesta, al već mi opet dosadio.. Izgleda da će pasti opet brisanje naloga.. Svima preporučujem zaobilaženje ogame-a.. njegovo vreme je prošlo :(
Drugari, potreban mi je hitno OGame acc, bilo koji uni, bilo koji server ,samo da nije na .com.hr uni 12
Che-Guevara
17.12.2007, 22:46
Ja bih u o game u koji univerzum da udjem i u koju alijancu dal da idem na www.ogame.ba (http://www.ogame.ba)?? Jednostavno sam glup :D
Che-Guevara 4 Ever
GNR 4 Life
HVALA BOGU DA SEM NASAO VAS FORUM.
Isto sam uni 12 i hocu da se prijavim u SERB AO.
Trenutno sam u savezu NOVA.
Mozes me videti na kordinatama 2:27:12.
Unapred zahvalan DULE KG (Kragujevac).
Monk Psycho
19.1.2008, 20:51
e bogme necu da se polakomim opet otislo mi godinu dana zivota na ovu igricu i ne daje mi se opet
marko gti
21.1.2008, 22:20
CrowN, hvala jos jednom!
kako uci u neku online igru
HVALA BOGU DA SEM NASAO VAS FORUM.
Isto sam uni 12 i hocu da se prijavim u SERB AO.
Trenutno sam u savezu NOVA.
Mozes me videti na kordinatama 2:27:12.
Unapred zahvalan DULE KG (Kragujevac).
OCIGLEDNO NISU OVDE.:mad:
Da li neko zna gde su SERB AO u uni 12 na OGame.org?:eek:
Ako ih uskoro nepronadjem poludecu!!!!!:n-cc2:
MISLIM NA NJIHOV FORUM
I onda opozoves flotu i nastavis da igras normalno posle 5min :)
sve je to cool, ali ako nemate stabilnu konekciju, nemojte ni pokusavati da igrate, mozda cudno zvuci, ali to je bas "zahtjevna" igra... ja sam na wirelessu, pa sebi nisam mogao priustiti taj luksuz da levatim napadace tako sto cu cekati do poslednje sekunde, jer mi se desavalo da u odsudnom momentu net pocne da mi stuca, i kad konacno otvorim stranicu,imam sta i da vidim,,, hvatali su me u rucnu falangu sa razlikom i od nekoliko minuta, i ja se ulogujem, vidim ide flota na mene, dolazi za 4 minute, i kad pokusam da sklonim svoju flotu.... nema sanse, shlogiro mi se net, i onda ponovo...
inace na ogame.ba sam u uni 8, trenutno 173-i, doduse, tamo je ostalo oko 1500 igraca
koja je web adresa servera ogame za srbiju ?
pojavio se pre nekoliko dana ako se ne varam..
ako neko zna, nek javi.
google ne pomaže, jer je adresa sa nekim presumeravanjem.
VladarTame
19.10.2008, 17:17
Ljudi trazim acc na uniji 16 ogame.ba pa ako neko ima da mu ne treba acc za unij 16 meni bi trebao jedan
Ljudi trazim acc na uniji 16 ogame.ba pa ako neko ima da mu ne treba acc za unij 16 meni bi trebao jedan
Imao sam ja do skoro acc tamo, bio top 6, bas sam lepo prangijao i jbg pocelo previse da mi oduzima vremena u real life-u, i dao nekom liku...
Bio sam u savezu NF , no fame ja mislim...
Eto jbg da sam duze izdrzo dao bi ti ga sad verovatno :)
btw mozda me neki znaju pod nickom Dule_Cp6uH , bas sam dugo bio u ogame shitu, i tvrdim da je ***** igra sa obzirom kolko je zarazna i kolko vremena konzumira!
VladarTame
30.10.2008, 0:55
HEH pa da i ja sam sada poceo da igram ali me mrzi da se dizem od nule pa et ako neko i dalje ima neki acc na ovoj uniji da zeli da pokloni pravi sam covjek za to HEHEH
Djordje Turjacanin
18.11.2008, 16:37
E ljudi jel igra iko ogame.ba na 8. univerzumu? Ili još bolje neki savez odavde. Ja sam inače iskusan jer sam na uniju 4 bio među prvih petnaest ali nesto sam se sj3b0 i banovali me za stalno, pa sad sam počeo igrati prije neki dan na uniju 8.
Ja otkad se ovde nista nije odgovorilo, igra li ovo iko jos uvjek :)
Ko igra ovu igru.....?Posto sam novi u ovoj igri imam pitanja za iskusne igrace....
Blaupunkt
8.10.2009, 12:54
Отворени су ОГаме.рс игра и форум, придружите нам се на следећим адресама.
www.ogame.rs
и
http://board.ogame.rs
ne znam da li je ovo prava kategorija za ovo pitanje, ali neki dan sam instalirao win7, i od tada mi ne radi "foxgame" addon za ogame...
kada odem u podesavanja addona na mozilli, sta god da kilknem od opcija vezanih za "foxgame" taj prozor se zaledi, firefox radi, otvaram i dalje stranic, ali da bih "ubio" prozorcic od addon-a, moram da ugasim firefoxov proces u task manageru....
Uglavnom, valjda ste skontali sta pokusavam da kazem... nemam mogucnost konfigurisanja, deinstalacije ili bilo cega drugog vezano za addon "foxgame" od kako sam instalirao win7
jel ima neko problema s foxgame addonom i win7, i da li neko zna kako da to rijesim?
hvala
otiso ja na ekskurziju vratio se sve imo po 20k (produzio slotove) uso sutradan posle,vratili me 3 misije unazad ostalo mi 3k metala,2k kristala i skoro nista od deuteriuma iznervirao sam se ova igra je waste of time :( inace igram na ogame.rs
ivke90znik
3.1.2010, 15:09
Отворени су ОГаме.рс игра и форум, придружите нам се на следећим адресама.
www.ogame.rs
и
http://board.ogame.rs
Zamolio bih sve igrace koji igraju OGame da malo reklamiraju RS server jer broj igraca znatno opada!
http://ogame.rs
miša topola
19.4.2011, 13:38
Da li neko zna zašto su nam ukinuli srpske servere?
Nije bilo igraca.
Primetio sam da su ukinuli i hrvatski KingsAge , zbog istog razloga
poceo sam da igram...ne izgleda lose, na .ba serveru andromeda, nagovorilo me drustvo ali oni igraju na .hr, ako jos neko igra neka se javi...help needed :D
Uskoro bi trebao da se otvori novi uni,3xflota,6xekonomija,70%DF,0.5deut..Krajem marta ili pocetkom aprila..Dajte ljudi ko hoce da igra da napravimo jedan SRPSKI savez samo za nas a ne one balkanske buckurise..:icon_scra:Battered:
Uskoro bi trebao da se otvori novi uni,3xflota,6xekonomija,70%DF,0.5deut..Krajem marta ili pocetkom aprila..Dajte ljudi ko hoce da igra da napravimo jedan SRPSKI savez samo za nas a ne one balkanske buckurise..:icon_scra:Battered:
na kom serveru igraju nasi igraci
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.