Prikaži potpunu verziju : Kupovina originala preko Interneta?
The mighty Boo
5.8.2009, 13:08
Iz nekog nepoznatog razloga, na Amazonu se moze kupiti skoro se sem kompjuterskih igara, prosto nece da ti je posalju. Knjige i dvdovi s druge strane stizu bez problema.
Probao sam jos nekoliko sajtova ali nijedan nema Srbiju u drop down meniju kad treba da se bira zemlja.
Zna li neko jos neki sajt, za kupovinu igara, jer ja ne mogu nijedan da nadjem?
www.shopto.net
Šalju u Srbiju.
Tacno, niko dosad nije imao losa iskustva sa shopto, a igre stizu u roku od 5-10 dana.
Jedini problem je bio kada im je sigurnosni cerftikat bio razbijen, pa su pokradeni brojevi kartica, ali to je reseno.
Osim njih, i dvd.co.uk salje za Srbiju, kao i sendit.com.
Alternativno, mozes da probas neke od digitalnih distribucija (Steam, Impulse, Direct2Drive i slicno). Samo treba proveriti placanje, i razumeti limite takvis opcija: da li moras da budes stalno na netu ili moze offline, da li mozes kasnije da ponovo skines sta si kupo, i slicno (sto zavisi od slucaja do slucaja). Cesto je jeftinije od fizickog medija. Ako ista drugo, nema postarine.
The mighty Boo
5.8.2009, 13:43
www.shopto.net
Šalju u Srbiju.
Ciju karticu koristis da bi platio ako nije tajna? Vizu ili neku drugu?
The mighty Boo
5.8.2009, 13:57
Alternativno, mozes da probas neke od digitalnih distribucija (Steam, Impulse, Direct2Drive i slicno). Samo treba proveriti placanje, i razumeti limite takvis opcija: da li moras da budes stalno na netu ili moze offline, da li mozes kasnije da ponovo skines sta si kupo, i slicno (sto zavisi od slucaja do slucaja). Cesto je jeftinije od fizickog medija. Ako ista drugo, nema postarine.
Ja upravo kupujem zbog hard copy-ja, a digitalno mogu i od regularnih snabdevaca :D
Ali hvala.
^Intezina Visa Internet radi bez problema.
Imam pitanje u vezi shopto-a.
Video sam ovo na sajtu:
How much will my delivery cost?
ShopTo.Net offers free shipping and delivery on all products to uk customers! International delivery is between £3.50 and £4.50 due the fluctuation of currency but most often will be around £4.11.
Kome ja trebam da platim tih £4.11?
Pošto čekam da dobijem Visa Internet karticu, koju ću testirati ovde, pa da se malo informišem.
Takođe, da li su to svi troškovi: cena igre + £4.11?
NjegovaWisost
30.5.2010, 10:38
Ne znam kako je u Srbiji, ali ja nikad nisam imao problema sa najobičnjom Visa electron karticom, u CG na tri banke (atlas, CKB, NLB)
Dizem temu iz mrtvih ...:n-hang:
Samo da pitam da li mogu da narucim ovo (http://www.dvd.co.uk/GHw/Sony-PSP-3000-Slim-Lite-Piano-Black-Console-Base-Unit-2010-FIFA-World-Cup-South-Africa/PSP3000CONFIFAWORLDCUP/product.htm) preko dvd.co.uk u Srbiju ?Cale mi je rekao da je onda postarina 20%.I koliko bi mu trebalo da stigne posto 25. idem na more?
Sa tog sajta čisto sumnjam da šalju u Srbiju. Čak i da šalju, budi svestan da na ovom PSP-u nećeš moći da igraš pirate ;)
EDIT: I stand corrected :) Piše na sajtu da između ostalih država šalju i u Srbiju...
nameless1
10.7.2010, 21:11
Mnogo me nervira to sto Amazon ne salje igre u Srbiju, buduci da imaju najsiru lepezu igara po najpovoljnijim cenama..:mad:
Mnogo me nervira to sto Amazon ne salje igre u Srbiju, buduci da imaju najsiru lepezu igara po najpovoljnijim cenama..:mad:
Imaš pravo. Tamo za 9 funti može da se kupi Baldur's Gate 2 + ToB.
Moraću da pročešljam BG, možda negde slučajno nađem. :D
nameless1
10.7.2010, 22:21
Nema vajde, vec sam trazio.:( Najbolja sansa ti je da trazis u nekim zapustenim trznim centrima, bogu iza ledja.
P.S. Ako slucajno naidjes na kopiju viska, javi mi na pm (mada su sanse za to veoma male)..
Nikad se ne zna gde mogu da nabasam na neku stariju igru.
U dobrim odnosima sam sa jednim likom koji drži IT radnju, probaću nešto sa njim da sredim. :)
Da li je siguran sada ovaj Shopto
jakonicki93
23.8.2010, 23:12
I vezano za ShopTo, da li racunaju carinu? Posto vidim neke retail igre imaju za 50% manju cenu, nego iste preko Steam-a.
zdravkelja
25.8.2010, 17:25
Mislim da u 99% slucajeva nisu naplatili carinu kada se narucivalo preko ShopTo-a. Sajt je siguran.
Je li ko narucivao sa dvd.co.uk ,da li ti odgovore na preorder,jer ja evo cekam 2 dana i pending je (slao sam mail ne odgovaraju)
Ja sam hteo da kupim neku igru preko Shopto-a, ali ne vidim tamo Srbiju. Kako?
Ne znam kako ne vidis mozda je bug do browser probaj drugi browser,jer znam da neki ne moze na shopto
E ovako posto sam ja kupovao i preko ShopTo i Game.co.uk mogu reci da sve prolazi bez problema :D ShopTo mi se vise svidja zbog nizih cijena, podrska za PayPal, a i pakovanje im je bolje :D Igre dolaze jako brzo obicno narucim u petak i igra dodje nekad u utorak, a nekad cetvrtak ili petak znaci jako brzo. Game.co.uk je isto dobar i pouzdan samo iz nekog razloga posiljkama treba duze da dodju ali dodju :D sa Game-a sam narucio i xbox dzojstik koji je dosao za 15 dana a platio sam ga samo 14 funti sa postarinom :D a dzojstik je predobar nisam sekunde pozalio :D
http://www.bug.hr/_cache/3c96adfb5b278c437dd0db117ae12eaf.jpg?rand=46910963 0http://www.bug.hr/_cache/ede9e1bf848acb1964167ce863e3d2df.jpg?rand=76890868 3http://www.bug.hr/_cache/d2e611760ee01611094d06e583aba4c5.jpg?rand=78349001 http://www.bug.hr/_cache/20c0222edb5b5bcb99148ccb2299e176.jpg?rand=58586269 9
A imam i Reward karticu sa Game.co.uk na koju skupljam bodove :D
http://www.bug.hr/_cache/ec6cee7ffb5138f3acab6ff6cfdcd527.jpg?rand=44873541 7http://www.bug.hr/_cache/cdefe4a030fe619ffa81df8ce3d6b435.jpg?rand=60055692 1
Stvarno ne znam, tamo ima Jugoslavije. :rofl: Jel to birate?
nexexcalibur
17.12.2010, 23:45
Na shopto ne primaju internet kartice, lupao sam glavu nekoliko dana, jer nikako nisam uspevao da se registrujem...
Na shopto ne primaju internet kartice, lupao sam glavu nekoliko dana, jer nikako nisam uspevao da se registrujem...
Ja koristim PayPal jesi li probao sa njim :D
nexexcalibur
18.12.2010, 1:01
Ja koristim PayPal jesi li probao sa njim :D
Nisam, nema paypala oficijalno kod nas, tako da necu ni da se bakcem...
jakonicki93
18.12.2010, 2:23
Kako nexexcalibur ne uspevas, kada ja sve registrovao bez problema... cak 2 puta :D
nameless1
18.12.2010, 11:16
A koju zemlju biras?
I mene ovaj shopto zeza, a na game.co.uk nema Srbije.
Ima li još neki dobar sajt?
nameless1
18.12.2010, 11:27
Ovi salju kod nas: dvd.co.uk (http://www.dvd.co.uk/buy/catdra2spc/dragon-age-ii-signature-edition-pc-dvd.htm), blah (http://www.blahdvd.com/Games/Dragon-Age-II-Signature-Edition-PC-DVD/DRA2SPC/product.htm), ima i nesto na 'z', ali sam zaboravio..
P.S. Jbt, nije jeftino.:paranoia:
Ovi salju kod nas: dvd.co.uk (http://www.dvd.co.uk/buy/catdra2spc/dragon-age-ii-signature-edition-pc-dvd.htm), blah (http://www.blahdvd.com/Games/Dragon-Age-II-Signature-Edition-PC-DVD/DRA2SPC/product.htm), ima i nesto na 'z', ali sam zaboravio..
P.S. Jbt, nije jeftino.:paranoia:
Čitaš mi misli. :D
Na shopto-u i game-u je 27 funti, što nije mala razlika.
EDIT: Pao preorder na dvd.co.uk, umesto €42, naplatili su €37 sa sve poštarinom, good enough for me. :)
Also, jel' mogu carinici da me mrče ako sam stavio da je gift (znači nigde se neće prikazati cena)?
EDIT2: http://www.computerlandgames.rs/dragon-age-2-4454-c57-view.htm
Datum izlaska: 30.11.1999
:rofl:
Najgori preorder sistem ikad...
nameless1
18.12.2010, 11:55
Koliko ja znam, ljudi koji su narucivali sa DVD-a nikada se nisu zalili da im je naplacena carina..
Koliko ja znam, ljudi koji su narucivali sa DVD-a nikada se nisu zalili da im je naplacena carina..
Nikad ne reci nikad. :kreza:
nameless1
18.12.2010, 12:08
Aaa da, zaboravio sam da si ti baksuz sto se toga tice..:D
Nisam, nema paypala oficijalno kod nas, tako da necu ni da se bakcem...
Vec sam ti objasnio PayPal ne podrzava primanje novca na ova podrucja ovde ali placati mozes bez ikakvih problema. Ja ti preporucujem placanje preko PayPal-a iz prostog razloga jer nude pouzdanu zastitu kupca :D
Vec sam ti objasnio PayPal ne podrzava primanje novca na ova podrucja ovde ali placati mozes bez ikakvih problema. Ja ti preporucujem placanje preko PayPal-a iz prostog razloga jer nude pouzdanu zastitu kupca :D
Cekaj, ako ne podrzavaju Srbiju, kako uopste da otvorim nalog kod njih?
Cekaj, ako ne podrzavaju Srbiju, kako uopste da otvorim nalog kod njih?
dex3108 je iz Banja Luke, on nema takvih problema.
jakonicki93
19.12.2010, 12:09
Braco, ShopTo.net + Banca Intesa Visa Internet Card = WIN :to_care:
@nexexcalibur, registrovao sam se na Yugoslavia-u.
Vasa iskustava sa ovim vidom kupovine. Najbolji sajtovi, internet kartice i ostalo............
Vasa iskustva ispisujte ovde.
Evo par pitanja:
1. Preko kojih sajtova kupujete?
2. Kako kupujete (koju karticu koristite i koje banke ili nesto drugo)?
3. Za koliko vam dana stize igra koju ste narucili?
4. Da lii se placa carina i koliko?
5. Kako stizu igre (ko ih dostavlja ili navedite kako - da li se preuzimaju u posti i sl.)?
6. Koliko je sigurna kupovina preko interneta (neki vasi problimi i sl.)
Ako se setim jos nekih pitanja napisacu ih.
Prvi put narucujem preko interneta pa me interesuju ove informacije. Hvala
Zar je toliko teško pročitati temu od 2 (dve) strane gde sve to već piše?
hmm a jel imao neko iskustva sa erste bankom i njihovom Visa electron karticom(debitantskom).citao sam negde da tu primaju bez problema na shopto.uk pa reko da ipak proverim dal je neko od vas imao iskustva sa tom karticom ?hvala :)
hmm a jel imao neko iskustva sa erste bankom i njihovom Visa electron karticom(debitantskom).citao sam negde da tu primaju bez problema na shopto.uk pa reko da ipak proverim dal je neko od vas imao iskustva sa tom karticom ?hvala :)
Ne ja sam kupovao sa Iteza visa internet karticom,samo da se nadovezem na prethodne posotve iako su mnogo stari.Jedina igrica za sad koju sam kupio preko neta je Pro Evolution Soccer 2011 to je sa nebitno bitno je to preoreder sam 2 meseca pre izlaska igrica je izasla u petka,sbotu ili nedelju vise se i nesecam a ja sam dobio igricu u utorak,ali zato ovi koji su narucili (bilo je na jednom sajtu gde sve moze da se naruci itd) oni koji su narucili preko dvd.co.uk su placali carinu i to ne bas malu nzm igrica + postarina je bila 28 evra i oni su morali da doplate jos 10 e ja mislim pa su zvali carinsku sluzbu tamo pa nzm sta su radili..Takodje oni koji su narucili preko zavvi-a nisu imali problema,ali moja topla preporuka je shopto.net
nexexcalibur
26.2.2011, 1:43
Ne ja sam kupovao sa Iteza visa internet karticom,samo da se nadovezem na prethodne posotve iako su mnogo stari.Jedina igrica za sad koju sam kupio preko neta je Pro Evolution Soccer 2011 to je sa nebitno bitno je to preoreder sam 2 meseca pre izlaska igrica je izasla u petka,sbotu ili nedelju vise se i nesecam a ja sam dobio igricu u utorak,ali zato ovi koji su narucili (bilo je na jednom sajtu gde sve moze da se naruci itd) oni koji su narucili preko dvd.co.uk su placali carinu i to ne bas malu nzm igrica + postarina je bila 28 evra i oni su morali da doplate jos 10 e ja mislim pa su zvali carinsku sluzbu tamo pa nzm sta su radili..Takodje oni koji su narucili preko zavvi-a nisu imali problema,ali moja topla preporuka je shopto.net
Ako narics sa dvd.co.uk placas onoliko koliko ti stoji u checkout-u...nikakve carine nema za igre...placa se mozda sitno nesto dostava, ali je to uracunato...
Ako narics sa dvd.co.uk placas onoliko koliko ti stoji u checkout-u...nikakve carine nema za igre...placa se mozda sitno nesto dostava, ali je to uracunato...
Tako pise na sajtu i onda kad ti donese postar igricu na vrata trazi ti 1000 din :D znam zvali ljuid tamo neke ljude pa jedan znao neku zenu pa da mu ova pogleda preko veze zasto placaju akd nebi trebali itd...I mislim ali nisam siguran da su im skinuli pare za igricu pa nisu mogli da je vrate i da neplate ni carinu niti bilo sta pa su nakraju pukli + 1000 din.
hvala puno na odgovoru ;) ja cu radim tek sad priorder tako da mozda cekam i nedelju dana.ko zna mozda i vise sa obzirom da sam se kasno setio :(
bice ok vajda :)uzecu u pon erste karticu i neka mi je bog u pomoci ;)
Zanima me da li je ova ponuda dobra...
Titan Quest
Titan Quest Immortal Throne
Stalker
Company of Heroes (2)
Frontlines
Supreme Commander (2)
Dawn of War
Sve ovo po ceni od 4000 ,pokazao bih i sajt,ali je zabranjeno pa mora ovako da pitam.
Ja samo zelim zbog TQ-a,ali nisu lose ni ove ostale.Ovo u zagradi znaci da postoje 2 sigurno orgiinal i expanzija...
^Moze da se prodje duplo jeftinije, posto su THQ igre redovno na popustu na Steamu. Ako su nove retail kopije onda i nije toliko skupo, ali ako zelis samo zbog TQ-a, onda je preskupo.
jedno brzinsko pitanje.vidim da shopto.net ima opciju da se promeni u evro umesto funti.jel neko to koristio il ostavite u funtama?imal neke razlike i to?
Ja koristim placanje u funtama jer zbog kursa nekad prodjem i do 1-2e jeftinije XD
P.S. Ja sam iz BiH
jedno brzinsko pitanje.vidim da shopto.net ima opciju da se promeni u evro umesto funti.jel neko to koristio il ostavite u funtama?imal neke razlike i to?
Ja sam promenio u evro...
ok hvala vam puno na brzom odgovoru :)stavio sam i ja u funte po osnovi pa videcemo kako ce da bidne :)
Želim da sa dvd.co.uk naručim The Witcher Enchanced Edition Platinum i cena je 14.21 €. Koliko još poštarine (ili kojih već troškova) dodajem na ovu cenu?
Navedeno izdanje sam tražio u Srbiji ali nisam mogao da nađem (ako neko zna gde da nabavim ovaj original, neka ostavi link ovde ili na pp).
I koji je vremenski rok za isporuku?
Sve ti to pise na njihovom sajtu! Dostava je oko 1.70 evra, ceka se otprilike nedelju dana, a ako nesto zapne i do dve. Nemas nikakve dodatne troskove..
Ima li ko bas jeftini sajt za cd ket
http://www.intkeys.com/
Ne znam koliko je siguran, posto su bas jeftini, a nikada nisam kupovao preko njih. Ako je neko kupovao kljuceve preko ovog sajta, ili cuo nesto, neka kaze :)
jakonicki93
10.3.2011, 17:11
Ne bih se ja igrao sa CD-key-evima koji su jeftini... Suvise dobro da bude istinito. Gde im je profit? Jedini odgovor na to je da nabavljaju ilegalno, ali opet " I could be wrong ".
To je samo moj savet.
Bjezi ko od kuge ,ovo oni rusi prodaju.Svaki release date igre je pogresan,a i treba ti proxy da bi aktivirao igru preko steama.Posto je ruski key
jakonicki93
10.3.2011, 18:21
Koliko god da je pouzdan sajt, ako nije ovlascen reseller, mogu da se slikaju.
nisam kompetentan,nisam probao to nikada ali ne znam da li bi bas imao poverenja u to.mislim da je bolja varijanta uvek steam ili dvd.ja uvek prednost dajem kutiji,vise volim da vidim koliko sam se zaleteo haha :)
jakonicki93
10.3.2011, 19:04
I ja vise preferiram Retail u odnosu na Digital. Ali digital ima takve popuste, jos plus ako je steamworks naslov, ili preko Steam-a, onda vucem tu kartu. Steam nudi dosta features-a kao sto su Steam community i Friend chat, itd..., zbog kojih mogu da progledam na to da li imam kutiju igre ili ne.
A i ne mucis se sa postom
to jest :)
e sad ne znam dal se ponavljam,al sad sve vise i vise razmisljam o tome i sve se vise nerviram haha ;)...
preorderovao sam shogun 2 na shopto.net i platio preorder jos pre deset dana sto i nije mnogo,trebao sam ranije...
zanima me koliko je u proseku dolazak proeorderovanih ajtema.da li postoji sansa da cu cekati tipa kao da su ga poslali 15tog pa znaci nedelju dana il dve,ili postoji sansa da dodje ranije.?
pitam da znam da angazujem kevu da to sredi posto ako cale vide odose jajca hahah ;)
Pa sa shopto je veoma brzo meni je stiglo 3-5 dana,sve zavisi kako te strefi.Moje drugove je na primjer strefilo da nema igre 20 dana i onda su morali novi order.Ali shopto je brz
Meni izgleda ne prolazi kartica na shopto.net (VISA Revolving iz RF banke)
Dva kratka pitanja:
Da li ste se u skorije vreme registrovali na shopto.net i da li ste imali problema?
Da li znate za jos neku karticu osim Inteza VISA Internet a da prolazi na shopto.net?
Imam drugara koji je cesto kupovao na http://www.onlinekeystore.com/ i do sad nije imao problema. U pitanju su kljucevi za digitalne verzije koje se download-uju sa Steam-a ili EA Download manager-a na primer.
jeftini ti je g2play.net za vecinu igara odatle
Ne zalazim u cene, to ce kupac i sam videti.
Hteo sam da ukazem na poverljivost sajta.
Nego je l' ima neko odgovor na moja pitanja gore?
nameless1
12.3.2011, 22:08
Ja sam sa Visa Internet karticom nekoliko puta pokusao da se registrujem na shopto.net, ali bez uspeha. Blokira prilikom testa kartice, iako je sve u redu sa njom..
Ja sam sa Visa Internet karticom nekoliko puta pokusao da se registrujem na shopto.net, ali bez uspeha. Blokira prilikom testa kartice, iako je sve u redu sa njom..
Ista situacija ovde. :(
^Takodje ista situacija....Imam visu internet debitnu(il ako vam lakse visa electron)Pitao sam za doticni problem....ODgovor je bio da kartice nema takozvanu 3D zastitu....To ako se malo progugla videcete da je to novi vid zastite koji su uveli u Americi ,Japanu i kako stvari stoje dobrom delu Evrope(naravno ne kod nas)Ja sam kod Komercijalne a kako stvari stoje izgleda jedina kartica koju znam da prolazi je od Bance Intesa.....Bar oni koji je imaju su mogli da kupuju preko ShopTo....Ima jos dosta sajtova a nazalost za nas je ShopTo zatvoren...Jedino kad vam nakon godinu dana istekne kartica pa da se predje u Bancu Intesa....:)
ne bi se slozio.ja sam otvorio u erste banci skroz besplatno karticu koja traje godinu dana.debitna za internet placanje i evo odradio sam preorder preko shopto.net.placen je racun i poslali su mi :)
3g zastita ti je nesto sto ti napises i izaberes sifru prvi put kada koristis karticu,to bi trebalo svi da podrzavaju al znam sa sigurnoscu da erste banka to ima.tako da trk tamo i otvorite kartice.shopto ih prima...
1000 dinara prva uplata skinu ti 100 za izradu,odmah je dobijas i mozes da je koristis istog trenutka.uplate su samo u dinarima i dobijes kao racun preko kog uplacujes kod njihovih sluzbenika.treba ti bukvalno 10 minuta,1000 dinara i licna karta...
ima resenja za shopto nemaj brige...
Jedno pitanje. Kada se kupuju originali preko neta,da li se placa dostava,i kurirske sluzbe,i koliko to obicno ispadne?
Khm ja nisam rekao da znam sve banke koje to imaju ja sam dao odgovor kako su meni odgovorili preko shopTo....Pa super ima jos jedna kartica koja moze to je i bolje naravno....;)Verovatno prihvataju i od Rajfajzen banke....tako da eto.....Sto se tice placanja placas samo cenu robe i do nedavno se placala i putarina tipa 3funte (ako je neki britanski sajt)To je to nikakva carina nista....I stize na kucnu adresu.Sad sam nedavno narucivao na zavviju i nisam platio nikakvu putarinu dakle samo cena robe i to je to....
a pa dobro nisam ni mislio da budem nadmen il tako nesto nego sam samo napisao :)
znam da sam se ja nervirao dok nisam nasao koja radi pa zato :)
htedoh da pomognem i to :)
xexexe ma znam.... ;)Dobro je da postoji jos alternativnih sajtova koji su isto tako pristupacni kao ShopTo....Svako se snalazi kako zna i ume:DA za sve ostalo tu je STEAM :dedica::D
Koliko vidim iz iskustava ShopTo nece da primi Internet kartice. Ja imam Debitnu Visa Electron karticu od Raiffeisen banke koja je prosla na svim sajtovima do sada bez ikakvih problema :D Tako da bi vam preporucio da uzmete Debitnu karticu umjesto Internet kartice ali prvo provjerite sa nekim ko ima Debitnu da li radi jer kartice od nekih banaka nece da rade sa online shop-ovima.
Mislim da je fora da treba 3D kod za racun od 50eura pa nadalje
ja sam dao 30 funti za shogun i imao sam tu 3d verifikaciju.nema to veze.to pravis preko neta prilikom prve kupovine karticom a posle samo ukucavas sifru koju si izabrao.to je to...
^Pavle 3D secure code nije isto sto i security code kad vec tolko navaljujes....Da je tako svako bi je imao....Kao sto sam rekao to je nov princip zastite i kao sto vidis kod nas mali broj kartica je ima....A evo koga interesuje nek procita
http://en.wikipedia.org/wiki/3-D_Secure
hmmm
mozda jeste,znam da sam se nervirao kad sam hteo da kupim shogun 2,ali na kraju je sve bilo ok sa erste karticom koju sam dobio bukvalno besplatno:)
izvinjavam se na pogresnim informacijama,al sve se svodi na to da ertse radi sta god da je taj 3d secure na shopto.net :)
eto :)
jakonicki93
13.3.2011, 13:56
Moja Visa Internet kartica od banke Inteze radi na svim sajtovima, nisam iskusio nikakve probleme.
Evo imam je vec (ehh sad moram da ukljucujem Steam xD ) od Septembra 2010. Prava stvar!
EDIT: I Inteza Visa Internet kartica je potpuno besplatna.
Pa on misli na verification code ona 3 broja sto dobijes,a 3D samo imaju ovi iz Evropske unije nase Visa nisu jos prikljucene na taj sistem
Pa to ....vazno je reci koje kartice ,,rade" to jest imaju ....Nabrojimo s kojim moze i da ljudi mogu koji jos nemaju a oce da nabave da uzmu......Eto Erste,Banca Intesa,Raiffeisen one mogu na ShopTo.....Ako ima jos neka nek se doda spisku :D
Je li ko uzimao sa zavvi kolko treba vremena da stigne igra
Da....Sve zavise od artikla pise....Ako kazu da salju u roku od 24h racunaj da istog dana kad porucis salju ....Od tog dana racunaj za 5 dana dobijas paket:D.Kad narucis dobijas mail u kom pise kolko iznosi to sto si porucio e onda cekas 2gi u kom ti kazu da je roba poslata....Od tog 2gog racunaj 5 dana:)
Znam ,a znaci stalno posle 5 dana dodje,pa to je brzo
pa da brzo kad posalju...al sve zavisi kolko ces cekati da posalju...za neke pise within a month tako da....Mada ni to nista ne znaci ....Mogu poslati odma mogu za 10 dana...sve je do njih...AL kad posalju 5-6 dana...Meni je tako stiglo oba puta:D
A za preorder na primjer stavim preorder igre koja izlazi za par dana ,znaci li da ce mi je dan dva prije izlaska poslati?
Nisam siguran jel ga nisam nikad radio al pise za svaku preorder igru koji dan salju....da li na dan kad igra izlazi il tako da ti stigne na dan kad se ona prvi put javi u prodavnicama ne znam...
Kolko treba sa zavvija da igre stignu
Nakon sto posalju 5-6 dana najkasnije....Gore sam ti vec pojasnio ;)E sad za kolko ce poslati zavisi od dostupnosti proizvoda(dal ga imaju u zalihama ,dal je dosta pre tebe narucilo itd itd....) najcesce salju istog dana kad i narucis....
a zanima me ovaj crysis 2 sjutra izlazi.
Zasto samo ne bi kupio CD key online?
Jeftinije bi ti ispalo.
Osim ako nisi sakupljac 'original' CD/DVD-eva.
jakonicki93
25.3.2011, 11:20
...i ako nisi legalac.
Stvarno vise, prestanite da farbate same sebe, a i druge.
jakonicki93
28.3.2011, 12:20
Evo dostavio mi je Zavvi, Kane & Lynch 2: Dog Days Limited edition. Posle 11 dana, u E-mail-u mi je pisalo rok dostave od 10-15 dana. Platio sam je 4.95€. Free shipping, jeste igra krs, ali morao sam da testiram Zavvi.
E sada, ceka se Brink, Dead Island i mozda Battlefield 3 za Zavvi-ja.
Ma meni se najvise ispalti digital editions.Samo kljuc i cepaj day1 plus jeftinije je za 5-10e.
jakonicki93
28.3.2011, 13:08
Brink je steamworks igra, 28.45€ kosta Retail, a posto vise volim da imam kutiju sa sve CD-om onda preferiram da uzmem Retail. Brink na Steam-u kosta 49.99€, a kvazi kljuceve ne kupujem tj. samo kod legal retailers-a.
Ma ja ove keyeve sve kod provjerenih,a dobijes kljuc retail igre.I to kad aktiviras ti pise.
jakonicki93
28.3.2011, 13:36
A sa kojeg ako smem znati. PM mi udri.
D pitam nesto sto me interesuje..
Posto nikad nisam porucivao online i ne znam kako to ide, da li donose igru na kucnu adresu, znaci dam i tu i tu adresu i oni donesu, ili ja moram da idem do poste da vidim da li je stigla?
jakonicki93
28.3.2011, 14:51
Donesu ti kuci.
Ako porucis od stranaca, oni donesu paket, daju nasim postarima na granici ili tamo gde slete sa avionom (Posto neke imaju avio prevoz robe) i dobijes kuci.
imal neko dobra iskustva sa nekim sajtom koji prodaje serial kijeve?razmisljam se nesto da uzmem al stvarno nemam pojma koji valja.kontam da mi je to jeftinije od hard kopije,a to bi uzimao preko shopto.inace ima neka nova fora od 30 marta preko shopto.ne znam sta je u pitanju al sam se smorio kad sam procitao...izgleda da ce opet biti problem sa karticama.
nexexcalibur
29.3.2011, 12:11
imal neko dobra iskustva sa nekim sajtom koji prodaje serial kijeve?razmisljam se nesto da uzmem al stvarno nemam pojma koji valja.kontam da mi je to jeftinije od hard kopije,a to bi uzimao preko shopto.inace ima neka nova fora od 30 marta preko shopto.ne znam sta je u pitanju al sam se smorio kad sam procitao...izgleda da ce opet biti problem sa karticama.
Kljuceve kupuj samo za igre koje su na steamu, tj steamworks igre...jednom kad aktiviras kljuc ostaje ti vezana igra za account i miran si...
pa dobro jeste al to je mnogo mnogo skuplje.ne izadje me jeftinije od hard verzije.a jel imao neko iskustva sa cjs-cdkeys.com?
hocu da izadjem sto jeftinije ;)
jakonicki93
29.3.2011, 15:32
Sve ima svoju cenu. Kasnije kada bude "disabled account" - samo se nasmesi... :kreza:
Ma samo treba kod provjerenih,brate na primjer game.co.uk ili g2play.net nikad nikom se nije desilo i dobijes orignal retail key,zasto bi ti ga onda banovali
Jel nekome od vas koji su porucivali preko shopto.net zapravo naplacena carina na igru,ili ste je samo dobili? Razmisljam da uzmem nesto,jer ima svasta po povoljnim cenama i mnogo jeftinije izadje nego bilo gde kod nas da uzimam
Ja juce pazarih na http://www.zavvi.com/home.dept pa me zanima koliko im vremena treba da posalju. Da li je neko kupovao preko njih? Prilicno su povoljni. Uzeo sam doduse matore naslove (Warcraft 3 + FT) i nisu skupi ali ne verujem da to utice na rok isporuke (tj da roba nize cene ima nizi prirotet prilikom slanja). Placanje je moguce u funtama i eurima. Pazario sam master karticom (jedne nemacke banke) mada je moguce platiti i maestrom.
edit: sad videh proverih mail: juce narucio, danas su poslali i bice kod mene za 10-15 dana (tako oni navode u mailu) a verujem i ranije.
Assassins Creed Directors Cut Edition narucen od njih prosli utorak danas dosao tako da dodje za 7 dana :D I da ja sam iz BiH
jakonicki93
5.4.2011, 20:12
Meni je pisalo 10-15 dana. Jedanaestog dana je stigao paket.
Stize na adresu u Nemackoj - blize je a i EU pa ce verujem za 7 dana maksimum
Koliko se ceka da stigne knjiga sa amazona koja kosta oko 20 dolara? Kolika je carina i da li kupovati sa americkog amazona ili nekog drugog?
A zar niko ne moze da odgovori? Ovo nije jednacina sa dve nepoznate.
Većina ljudi kod nas ne koristi amazon zbog velikih dodatnih troškova.
Meni je sa www.bookdepository.co.uk (http://www.bookdepository.co.uk) trebalo oko 5-7 dana da stigne knjiga.
GameFREAK
13.4.2011, 17:22
Imam jedan problem. Nabavio sam karticu Visa Electron u KBC banci. Razlog nabavke je preorder Battlefielda 3. Odradim registraciju na sajtu, prebaci me na sledecu stranu gde treba da ukucam podatke o kartici da je provere. Uradim i to, sistem prepozna karticu i skine mi probnih 1 funtu. U tom trenutku mi gore levo u uglu pise ime i prezime, kao da sam logovan, ali kada kliknem dole na proceed da zavrsim registraciju, ono me vrati na pocetnu stranu registracije i tako sve u krug. Da li se desavalo to jos nekome? Nikako ne mogu da zavrsim registraciju.
Assassins Creed Directors Cut Edition narucen od njih prosli utorak danas dosao tako da dodje za 7 dana :D I da ja sam iz BiH
Koliko te je izašlo na kraju sa svim troškovima? Jel Collectors Edition ili obično?
Koliko te je izašlo na kraju sa svim troškovima? Jel Collectors Edition ili obično?
Ne Collectors edition vec Directors cut.....Na zavviju uzeli i dex i ja za 5.85funti bez postarine,bez carine..Ima i skuplja novija verzija od 9.85 (ova je starija i ne dolazi unutra ona knjizica-prospekt)Dakle samo kutija i cd.....
Postoji i Collectors Edition u metalnoj kutiji i sa bonus materijalima pa sam zato pitao.
Postoji i Collectors Edition u metalnoj kutiji i sa bonus materijalima pa sam zato pitao.
Znam da postoji al mislim da nema ovde....ako to ,,pakovanje"trazis procackaj malo po netu ....Ima par sajtova koji prodaju al vecina tih ne salju u Srbiju...Jedino da puknes pare u Games-u il probas Amazon il E Bay...drugacije nema
Sreten Mladenovic
4.6.2011, 17:28
Samo da kazem da odskoro na engleskom sajtu www.zavvi.com je moguce kupiti bilo koje igre bez ikakve naplate postarine. Od skoro su ukinuli naplatu.
Takodje imaju lep izbor igara za 4e. Akciju 3 igre za 10funti. Ja sam narucio 15 igara proslog meseca i sve mi je doslo naravno bez postarine.
Takodje imaju lepu akciju 2 za 25funti. Na primer ima igara koji su i preko 20e komad, a unutar akcije pada cena drasticno.
alpha protocol je naprimer kod njih 4e
alien vs. predator 4e
bioshock 2 4e
batman arkham asylum 4e
itd
Za one koji cene igre kao sto sam ja...i zele original posetite sajt.
Ja koristimm banka intesa platnu karticu i radi bez problema.
*Igre koje su na lageru salju prekosutra, a one koje mora da dopreme malo se sacekam par dana.
Sreten Mladenovic
4.6.2011, 17:37
Pored njega najbolji engleski sajt za igre ja mislim shopto.com isto salje igre za srbiju, ali prima samo karticu za sad otvorenu u erste banci zbog 3d verifikacije.
Postarinu naplacuju 3.5e za Srbiju po igrici.
Ja vec dugo kupujem preko interneta igre pa sam se verovatno malo usemio.
Amazon hoce nesto da posalje i to iskljucivo amazon.de. Ali nece sve igre. NIkako nisam skapirao po kom principu rade. Sve igre su im vec na zalihama in stock
Savet za kupovinu. Zvao sam upravu carine. Javila mmi se fina gospodja. Rekao sam joj da kupujem online bla bla bla...sta i kako...
U svakom slucaju dobio sam odgovor da sve do vrednosti paketa 40e fizicko lice ne podleze carini.
I zaista do sad sam narucio sigurno 30 paketa u vrednosti od 20-40e nikad nisam platio carinu do sad.
*Ja se izvinjavam sto sam upao ovako...ali eto da podelim neka moja iskustva sa vama.
Ako pricamo o igrama isplati se kupovati online. Ustedite mnogo. Cak i najeftinije igre kod nas koje su 499 dinara mogu da se tamo kupe jeftinije.
A da ne pricam o novim stvarima gde je razlika i do 25e po igrici.
Najvise se isplati nova igra. Tu je razlika uzasno velika izmedju nasih cena i njihovih.
-Djole_90-
4.6.2011, 18:00
Kad vec pricamo gde kupujemo igre da se ubacim i ja :D .Voleo bih i ja da mi stignu igre na kucnu adresu,ali ispada skuplje i jeftinije mi je da kupim samo key.Ranije sam kupovao sa ovog sajta
http://digitalgamesales.com/
samo zato sto su bili jedini koji su prihvatali obicnu vizu,a ne preko mooneybookers,paypal itd.Imao sam jedno lose iskustvo sa njima pa sam prestao da kupujem od njih.Kasnije sam otkrio ovaj sajt,
http://cdkeysdiscount.com/
on je po meni najjeftini na netu,ali mana kod njega je bila to sto je jedina opcija placanja paypal.Izvadio sam novu karticu,napravio paypal i otad kupujem od njih :D
Evo i moje prve kupovine preko interneta pazraio sam 02.06.2011 Medal Of Honro 2010 za 15 eura sa www.thehut.com i igra stigla upravo danas za samo 5 dana, takodje Free Delivery. Nisam platio nikakve dodatne troskove.
Imaju bas jeftine PC Igre posetite sajt... MOH je kod njih do pre 15 dana kostao samo 11 eura medjutim u tom treuntuku kartica mi jos nije bila aktivirana kad kroz nekoliko dana povecali cenu na 15 eura, ali opet isplati se…
Ljudi neki poljski sajt djeli kljuceve za igre. Ne znam da li je prevara ili ne ja sam dobio kod za CoJ pa vi vidite. Ovo radite na sopstvenu odgovornost.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/free-keyevi-arma-2-darkmessiah-wot--/103907.aspx?page=0&jumpto=2009233&sort=asc&view=flat
Imate ovde povoljno Need For Speed: Hot Pursuit 2010 za £4.85 na thehut.com
http://www.thehut.com/games/platforms/pc/need-for-speed-hot-pursuit/10215178.html
Za ljubitelje NFS-a nije skupo…;)
Sajt je proveren kupio sam od njih MOH 2010…
Sreten Mladenovic
16.6.2011, 11:09
Meni je upravo stiglo sa zavvi.com 17 igara. Na nijednu nisam platio ni postarinu ni carinu. Cekao sam od 15-20 dana. Svaka igra je u posebnoj kutiji od mikrovala sto je za pohvalu, s obzirom da naprimer sa amazona samo vam natrpaju sve u jednu kutiju.
Zavvi ne naplacuje postarinu i ima jako lepe popuste. Ima veliki izbor igara pod akcijom 3 igre za 12e. Izaberete 3 igre i dobijete popust da svaku platite 4e.
Napomenucu samo da neke igre koje su tu 4e kod nas kostaju i preko 15e. Proverio sam cene kod domacih distributera.
Na primer isplati se kupiti:
Batman Arkham Asylum
Dark Void
STALKER call of prypiat (kod nas ova igra kosta 1499 dinara)
Section 8
Sins OF A Solar Empire GOTY (igra je fenomenalna SF strategija u svemiru, uz igru dolazi eksluzivna kutija, poster igre, muzika iz igre, sve expanzije itd)
Bioshock 2
Alien vs Predator (kod nas je ova igra 1999 dinara)
Izmedju ostalih ima jako veliki izbor starijih naslova koje bi svako sigurno mogao opet da igra.
Ja sam kupio neke starije igre koje bi voleo da opet predjem.
Dirt
Farcry
Silent Hunter 3
Overlord
itd da ne nabrajam
Evo linka ako nekog zanima
http://www.zavvi.com/offers/games-3-for-10.list
Zaista nije skupo dati 399 dinara za original igru.
Od ostalih popusta, napomenuo bi moj omiljen 2 igre za 32e
Kupite 2 igre od ponudjenih i dobijete obe za 32e.
Od ponudjenih jako zanimljivo deluje
FALLOUT 3 game of the year (goty sadrzi igru, sve expanzije osim vegasa)
borderlands game of the year (igru, expanzije i tokene za download DLC-va sa zvanicnog sajta)
dragon age ultimate edition (uz ovaj pack dobija se original igra, svi DLC, expanzija awakening knjizice, mapa itd)
Poredjenja radi samo obican dragon age kod nas kosta 1999 dinara.
http://www.zavvi.com/offers/2-for-25.list
Na Zaavi-ju i na TheHut na listi zemalja nema Srbije.
Sta propustam?
Ja bas juce da podesim adresu na zavvi-ju, kad ono u country listi nema Srbije. Izabrao sam Croatia ali u polju za adresu sam stavio ulica, broj, Zemun, Belgrade, Serbia.
Jel to moze tako? :)
Sreten Mladenovic
16.6.2011, 17:22
Kako bre nema? Nesto niste dobro uradili. Ima Srbija, pa ja narucujem sa zavvija bez problema. I kartica banke intese prolazi bez problema.
Jedino ako nisu promenili u zadnjih par dana. Na spisku zemalja kojima ne salju samo je portugal, argentina, i rusija cini mi se. TO sam proverio odmah.
Registrovao sam se pre mesec dana, zaboravio sam tacno detalje, Ali cini mi se da sam pisao Serbia za zemlju, a i u spisku kome sve ne salju ne stoji Srbija. Sem ako nisu dodali u medjuvremenu.
Evo ja sam dokaz da zavvi salje za Srbiju, upravo mi je stiglo nekih 17 igara bez naplate postarine.
Hah, neverovatno, evo sad sam probao opet i ima Serbia na spisku. Mora da se nije ucitala dropbox lista do kraja prethodni put. :)
Sreten Mladenovic
16.6.2011, 17:34
Eto vidis da moze. Shopto.com isto salje za Srbiju, samo tu moras da izvadis erste maestro card zbog 3d verifikacije. Samo oni naplacuju 3.5e za postarinu.
Evo sta meni stoji (par puta sam refreshovao)
Pa to je vec poznato ,znaci ja sam slao mail da to isprave i rekli su da im inzinjeri rade na tome ,ali boli uvo.Nego se adresa pravi u account settings ne na checkout to ti je resenje
Sreten Mladenovic
16.6.2011, 22:02
ja ne znam sta se desava. Evo proverio sam. Lepo stoji srbija na spisku zemalja.
http://img691.imageshack.us/img691/2219/unledxmg.th.png (http://img691.imageshack.us/i/unledxmg.png/)
jakonicki93
16.6.2011, 22:03
Sretene, stavi sliku u spojler zato sto je prevelika.
---> http://www.sk.rs/forum/images/editor/spoiler.gif
Sreten Mladenovic
16.6.2011, 22:07
Evo sredio sam da bude manja....
Sreten Mladenovic
16.6.2011, 22:11
neznam dal je bitno ali vidim da nisi uneo nikakve podatke samo si birao zemlju.
ja sam uneo sve podatke i onda mi se pojavila Srbija. Pogledaj moju sliku dole. Uopste pod slovom S nemas pola zemalja koje ja imam.
Takodje bitno kad se ode na FAQ u vezi gde salju a gde ne salju evo sta se dobija kao odgovor.
Which countries do you deliver to?
Delivery is free on any orders placed.
We deliver to addresses both inside the UK and outside the UK with the exception of the below countries.
Russia
Brazil
Syria
North Korea
Iran
Cuba
Sudan
Myanmar
Libya
Please note that we are unable to ship Books and Electronics outside of the UK.
Posto Srbija nije u tom spisku znaci da salju bez problema.
jakonicki93
16.6.2011, 22:18
Meni stoji moja adresa i Srbija jos od prvog order-a, samo sam je dodao u favorites i sve je super.
Morao sam da popunim malo podatke. Kada sam se registrovao i isao na checkout, nije mi se pojavilo 50% zemalja (kao sto Sreten rece).
Onda kad sam usao malo u account, i poceo da popunjavam neke osnovne opcije, tamo sam bez problema nasao Srbiju.
Btw narucio sam sa TheHut za 4.85 funti NFS:Hot Pursuit, pa cemo da vidimo kad ce i dal ce da stigne :)
Sreten Mladenovic
17.6.2011, 16:37
Ako ti ista znaci meni je sve stiglo sa zavvija za nekih 10-15 dana. Nisam dugo cekao diskove.
jakonicki93
17.6.2011, 16:42
Meni tacno u ranim satima desetog dana (~10 AM).
Pisalo je u E-mail-u, Delivery Time: 10-15 days.
Sreten Mladenovic
17.6.2011, 17:11
Morao sam da popunim malo podatke. Kada sam se registrovao i isao na checkout, nije mi se pojavilo 50% zemalja (kao sto Sreten rece).
Onda kad sam usao malo u account, i poceo da popunjavam neke osnovne opcije, tamo sam bez problema nasao Srbiju.
Btw narucio sam sa TheHut za 4.85 funti NFS:Hot Pursuit, pa cemo da vidimo kad ce i dal ce da stigne :)
Sa zavvija ne placas postarinu a igra je 6.45e. Mislim da bi jeftinije prosao.
Koliko je postarina sa thehut sajta?
Trenutno me zavvi samo tako zeza skinuli su mi lovu 15. a ni danas nisu poslali igru sto znaci da do ponedeljka nista ima da ih zaspem porukama i kritikama samo tako. Inace zavvi ima politiku da kad skine novac sa racuna posalje igru u roku od 48 sati sto kod mene nije uradio.
Sreten Mladenovic
17.6.2011, 19:03
Pazi zavisi. Pise ti ispod svake igre kad salju. Za neke igre se ceka mesec dana.
Pise ti usually dispached within a month.
Ja sam cekao anno 1404 24 dana da mi posalju. A novac odma skidaju. Uvek to proveri pre narudzbine.
Kad kliknes na igru obicno ispod ti stoji
Availability: In stock | Usually dispatched within 24 hours
ili
Availability: In stock | Usually dispatched within a month
Sreten Mladenovic
17.6.2011, 19:07
Tek sam sad provalio da je Thehut isti sajt kao i zavvi samo pod drugim nazivom.
Nisam ranije isao tamo.
Ali igre koje su na akciji i raspodate su odvano na zavvi-ju mogu za iste pare da se uzmu preko thehut.
Cak kad sam popunjavao formular za naplatu prepoznao mi je kreditnu karticu.
PS. Mnogo mi je bilo krivo sto sam propustio alpha protocol da uzmem na zavviju za samo 4e. Koje odusevljenje je palo kad sam to narucio preko thehut sajta za iste pare.
Igra je na stanju i striktno mi pise u mail-u koji sam dobio nakon narudzbe da ce novac biti skinut kada posalju ili 48 sati prije slanja a jedino za elektronske uredjaje skidaju novac onda. Nije mi prvi put da kupujem kod njih kupovao sam dosta puta samo sto su toliko spori sto se slana tice da je to strasno. ShopTo net je bog i batina za slanje znali su mi paketi dolaziti za 3 dana od njih, samo sto nemaju uvijek ono sto meni treba :D
Sreten Mladenovic
17.6.2011, 19:19
Ali shopto uzme 3e za postarinu.
Uzimao i zavvi do skora :D Pa kad je prestao onda sam presao na zavvi ovo mi je 4. narudzba prve 3 prosle bez problema, za AC:B me vukli za nos kad sam narucivao pa sam im otkazo preorder i evo sad kad hocu opet da narucim AC:B problem.
Sreten Mladenovic
17.6.2011, 19:51
evo ja narucih nesto sa thehut sajta. Lost Planet extreme condition 6.5e delovalo mi kao good bargain.
Videcemo kad ce stici.
Tek sam sad provalio da je Thehut isti sajt kao i zavvi samo pod drugim nazivom.
Nisam ranije isao tamo.
Ali igre koje su na akciji i raspodate su odvano na zavvi-ju mogu za iste pare da se uzmu preko thehut.
Cak kad sam popunjavao formular za naplatu prepoznao mi je kreditnu karticu.
PS. Mnogo mi je bilo krivo sto sam propustio alpha protocol da uzmem na zavviju za samo 4e. Koje odusevljenje je palo kad sam to narucio preko thehut sajta za iste pare.
Zavvi je deo TheHut grupe lepo to pise na sajtu Zavvija u sekciji “help” pogledaj u donjem delu stranice i videces da se i Zavvi i TheHut vode na istoj adresi ustvari pod vlasnistvom TheHut-a ipak desi se koliko puta ta TheHut ima nize cene nekih igara od Zavvija.
Odlicna kupovina kod nas je 4.999 din, a tebi stize za samo 560 din. :dzavo:
Ima TheHut odlicne popuste neki traju po par dana, a neki duze… treba redovno pratiti.
Evo ljudovi ovo je jedan od sajtova na kome mozete naci kupone za dodatni popust: http://www.vouchercodes.co.uk/
Ja sam upravo skinuo 5 funti sa preordera 2 igre sto i nije tako mala para :D
Samo ukucajte naziv online prodavnice i vidite da li nude neke kupone.
Sreten Mladenovic
18.6.2011, 0:48
Odlicna kupovina kod nas je 4.999 din, a tebi stize za samo 560 din. :dzavo:
Ima TheHut odlicne popuste neki traju po par dana, a neki duze… treba redovno pratiti.
Nisi u pravu. Kod nas je 999 dinara u podzemnom prolazu kod Vuka. Ali svejedno opet je jeftinije. :D
Sto se popusta tice ja sam uzeo nekih 15 naslova u onoj akciji 3 za 10funti. Zaista ima dobrih i jakih naslova. Da ne pricam koliko su kod nas te igre....Sramota me da kazem.
xaxa
Nisi u pravu. Kod nas je 999 dinara u podzemnom prolazu kod Vuka. Ali svejedno opet je jeftinije. :D
Sto se popusta tice ja sam uzeo nekih 15 naslova u onoj akciji 3 za 10funti. Zaista ima dobrih i jakih naslova. Da ne pricam koliko su kod nas te igre....Sramota me da kazem.
xaxa
Sad sam opet proverio u jednoj firmi je 4.999, a u drugoj je 3.999 din, za 999 din nevideh nigde, al opet i da je 999 jefitinije je...;)
singularity
20.6.2011, 18:48
Nisam skapirao zavvi i thehut su navodno isti sajt, ali naprimer malo im se razlikuje ponuda.
I thehut je jeftiniji za nesto jako malo, ali je jeftiniji, i nesto sto na zavviju vise nema prodato, ima thehut pod istom akcijom.
Uglavnom odlicni su sto se isporuke i slanja tice. Sve stize u kutijama nema ostecenja. Od mene sve pohvale imaju.
Primetio sam naprimer kad sam sa amazona kupovao da nista nije u celofanu, retko sta, a ovde sve stize celofanirano. Nije da je to bitno, ali imate osecaj da je stvarno novo.
A sa amazona mi stignu izlomljene plasticne kutije, jos je disk bez celofana. :D
6. dan nakon sto su mi skinuli lovu sa racuna jos mi nisu poslali igru sa zavvi-ja. Poslao im 3 poruke nisu ni na jednu odgovorili. Stvarno ne znam vise sta da radim.
singularity
20.6.2011, 22:30
6. dan nakon sto su mi skinuli lovu sa racuna jos mi nisu poslali igru sa zavvi-ja. Poslao im 3 poruke nisu ni na jednu odgovorili. Stvarno ne znam vise sta da radim.
idi na svoj nalog i pogledaj za porudzbinu sta ti pise?
Sasvim je moguce da jos nisu dobili iz magacina disk.
Ako pise awaiting for dispatch znaci cekaju iz magacina da stigne....
U ovom momentu mislim da vise nemozes da odkazes narudzbinu.
zdravkelja
20.6.2011, 22:49
Au, pa sta je 6 dana... Jos je i vikend... Ja u zivotu nisam dobio nesto da nije proslo nedelju dana :D
Vidim da je ovaj zavvi postao dosta popularan, moracu da narucim nesto :)
Da pise awaiting for dispatch vec 6 dana a prije nego sto su mi skinuli lovu pisalo je awating stock pick. Kada odem na igru na sajtu pise in stock dispatch ussualy in 24 hours. Nije mi ovo prvi put da kupujem od njih znam sta koja oznaka znaci ali fazon je sto oni skinu lovu tek kad posalju tako im pise na sajtu tako su do sada i radili. Problem je sto su sada skinuli novac a nisu poslali vec 6 dana.
@zdravkelja
Da su mi poslali nije problem cekacu 28 radnih dana po propisu ali nisu uopste poslali u tom je problem.
singularity
20.6.2011, 23:46
Da pise awaiting for dispatch vec 6 dana a prije nego sto su mi skinuli lovu pisalo je awating stock pick. Kada odem na igru na sajtu pise in stock dispatch ussualy in 24 hours. Nije mi ovo prvi put da kupujem od njih znam sta koja oznaka znaci ali fazon je sto oni skinu lovu tek kad posalju tako im pise na sajtu tako su do sada i radili. Problem je sto su sada skinuli novac a nisu poslali vec 6 dana.
@zdravkelja
Da su mi poslali nije problem cekacu 28 radnih dana po propisu ali nisu uopste poslali u tom je problem.
jel imas neki datum u nalogu? Kad se ocekuje isporuka? Obicno napisu okvirno datum. Pogledaj sta pise za datum. Malo ces izgleda vise da cekas. I meni se to desavalo par puta.
singularity
21.6.2011, 12:49
Prosle nedelje sam narucio sa zavvi.com borderlands GOTY igru. Evo danas sam dobio. Mislim da nema vise od 8 dana. Extra brzo sam dobio igru.
nexexcalibur
21.6.2011, 22:47
evo ja cu da budem kontras i da kazem da je dvd.co.uk najbolji... :D overite ga slobodno...
sto se tice dostave, ~10 dana je prosek (bez vikenda)...:dedica:
ps: pojavom digitalne distribucije vise mi se ne kupuju retail igre, do sad sam uzimao neke koje su ekstra jeftine bile, ali cdkeysdiscount je objasnio neke stvari :aplauz:
Pih zar ja bas da budem maler. Porucio Witchera 2 sa zavvi-ja i ujedno prvi put preko interneta i nije mi stigao:nov_mad2: Nudili mi refund ili da mi posalju ponovo, ja rekoh ajde ponovo s' tim sto sam promjenio adresu,al ne lezi vraze navodno nemaju na lageru da mi posalju novog:n-cc2: A tek ove u nasoj posti, doslo mi je da izvrsim Coup de grâce nad njima:boxing:
jakonicki93
21.6.2011, 23:22
Toga sam se najvise bojao kod prve narudzbine. Sva sreca pa sam testirao sa relativno cheap igrom, koja je bila na sale-u, 4.95 jevreja, Kane & Lynch 2: Dog days Limited edition...
Kada je stiglo, 10 dana kasnije, bio sam odusevljen.
Visoka poslovnost zavvi-ja na djelu nisu se udostojili odgovoriti na 3 poruke danas sam im poslao i cetvrtu ako i tu budu ignorisali PayPal ce ih kontaktirati pa da vidim da li ce onda odgovoriti.
nameless1
22.6.2011, 13:10
Ma DVD.co.uk je zakon!!:dedica: Sve mi je stizalo uredno u roku od nedelju dana, a poslednja igra koju sam narucio (Witcher 2), je stigao za tri dana..
Ma nije ovde problem u dostavi dostava radi odlicno nego nisu poslali a skinuli lovu sa kartice i imaju igru na stanju.
singularity
22.6.2011, 13:27
Ja sam narucio igru jos prosle nedelje. Jos nisu poslali. Pise datum 20.6 kao dan kad treba da posalju. Znaci vec 2 dana su prekoracili rok, napisao sam im pismo ali mi nisu odgovorili. Pare su odma skinuli.
E da narucio sam sa thehut sajta.
Bas cu da vidim kad ce da posalju.
"We always try our very best to get your items to you as quickly as possible. However occasionally, due to circumstances outside of our control, you may experience a small delay.
Where possible we will keep you updated by email and you can also check the status of your order by accessing your account and following the prompts.
Once your item has been sent we will send an order confirmation email to your account. Once your order has been sent, remember to add on postage time (this is usually 3-5 days) so you know when your item will arrive.
For deliveries outside the UK please allow up to 21 days for delivery."
Ako je njima 10 dana malo kasnjenje onda se pitam sta je veliko kasnjenje. Par ljudi vec ima problem jer nisu poslali u zadatom roku a novac su skinuli.
Evo na njihovoj fb stranici mozete vidjeti da se mnogi zale:
http://www.facebook.com/zavvionline?sk=wall
singularity
22.6.2011, 13:58
Ako je njima 10 dana malo kasnjenje onda se pitam sta je veliko kasnjenje. Par ljudi vec ima problem jer nisu poslali u zadatom roku a novac su skinuli.
Evo na njihovoj fb stranici mozete vidjeti da se mnogi zale:
http://www.facebook.com/zavvionline?sk=wall
Znam. I meni kasni isporuka. Poslao sam im obavestenje ali nisu mi odgovorili.
Izgleda da im je sajt malo caknut dosta ljudi je dobilo ono sto je narucilo a na sajtu im i dalje pise awaiting dispatch .
singularity
22.6.2011, 14:04
Moguce i to. Videcu. Sve sto sam do sad narucio sa zavvija stize za manje od 15 dana.
A uzeo sam do sad oko 20 igara za PC, a sad cu muziku malo...Dobro si sa cenama...
singularity
22.6.2011, 16:31
otisao sam na facebook i napisao da mi je sve uredno stiglo i malo ih pohvalio. Amdinistracija mi se javila da su me castili sa kreditom za kupovinu.
Zaista lep gest. Nije mnogo dali su mi 10 funti ali opet lep gest.
Jeste a meni nece da odgovore na 4 poruke na sajtu, poruku na twitter-u i poruku na FB-u. A sve sto trazim je da mi kazu koji je konacno status moje narudzbe. Zar je to toliko tesko?
singularity
22.6.2011, 17:41
Da to vidim. Citao sam na facu da dosta ljudi kaze da im update ne radi kako treba, ondosno da su neki dopili robu a da im i dalje pise awaiting for dispatch.
Ja sam imao problem sa thehut sajtom, ali su mi resili problem. Ali mislim da je to isto. Isti servis samo 2razlicita sajta.
Ovi ocigledno nece sva sreca platio sam preko PayPal-a a oni imaju odlicnu zastitu potrosaca pa ako do kraja sedmice zavvi i dalje bude cutao i pravio se blesavim fino PayPal case otvorim pa da vidim hoce li onda cutati :D
Znaci kako prjetnje rade to je strahota cim sam spomenuo PayPal case da cu pokrenuti u roku od 20min mi je dosao mail your order has been dispatched XD
singularity
22.6.2011, 18:03
najbitnije je da si resio...ja zaista nisam imao problema nikad sa zavvijem.
Evo sad su napisali na FB-u da imaju problema sa dispatch sistemom i da kasni sa obavjestenjima.
Musterija:
Hi there. Am I right in thinking that orders are still being processed and dispatched despite the website saying orders are still awaiting stock pick? i.e. the orders aren't being updated online for whatever reason? Thanks :)
Zavvi:
you're right - our Despatch Confirmation updates are running a bit behind which means everyone's writing in to ask if their order's on the way.... sadly we can't get back to them all quick enough which is why you're seeing all these messages on here today :( If we've taken payment then it's on the way to the customer. If you've got an order number you want me to look into let me know and I'll get onto it for you.
Ko hoce moze da naruci sad Portal 2 po cijeni od 13,85 funti pa kad im dodje na stanje naplatice vam toliko posto ce se najvjerovatnije cijena povecavati :D
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/portal-2-pc/mac/10215567.html
Dragon Age retail za samo 4 funte
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/dragon-age-origins-awakening/10080033.html
pazi samo, to je expanzija, treba ti orginal
singularity
28.6.2011, 8:35
Ako hoces dragon age uzmi ultimate edition. Kosta oko 18e ali imas unutra igru, svih 8 DCL-ova, i ekspanziju awakening. Mislim da je to prava stvar.
Jeeeee, evo dosao sam kuci i ceka me na stolu - NFS HP - kupljen za 4,5 funte, sveze stigao iz Engleske, tj. sa thehut :D
Tako da, bili su brzi, pakovanje je super, neosteceno, u kartonu - prvi put sam kupovao neku igru (ne racunam steam) preko neta i stvarno sam zadovoljan.
Dakle, thehut.com - tople preporuke za sada :)
http://img847.imageshack.us/img847/8183/imag0402l.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/847/imag0402l.jpg/)
:a_bleh:
AC1 i AC:B sa zavvi-ja, a AC2 sa ShopTo.net :D
Osim toga imam Batman AA sa Game.co.uk, i GTA IV sa ShopTo.net. Sve doslo bez problema u roku od 7 dana max. Jedino sto sam cekao 2 sedmice je Xbox360 gamepad za PC sa Game.co.uk :D
Sreten Mladenovic
28.6.2011, 18:02
Jeeeee, evo dosao sam kuci i ceka me na stolu - NFS HP - kupljen za 4,5 funte, sveze stigao iz Engleske, tj. sa thehut :D
Tako da, bili su brzi, pakovanje je super, neosteceno, u kartonu - prvi put sam kupovao neku igru (ne racunam steam) preko neta i stvarno sam zadovoljan.
Dakle, thehut.com - tople preporuke za sada :)
Thehut i zavvi su ti ista grupa odnosno samo su napravili 2 razlicita sajta.
Odlicno. Ja evo cekam jos da mi posalju igru.
Proslo je oko 10 dana i nista....:S
BTW kako si uspeo da platis NFS hot pursuit 4.5funte, kad je 4e? Jedino ako si ga uzeo van akcije...
Sreten Mladenovic
28.6.2011, 18:04
http://img847.imageshack.us/img847/8183/imag0402l.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/847/imag0402l.jpg/)
:a_bleh:
AC1 i AC:B sa zavvi-ja, a AC2 sa ShopTo.net :D
Osim toga imam Batman AA sa Game.co.uk, i GTA IV sa ShopTo.net. Sve doslo bez problema u roku od 7 dana max. Jedino sto sam cekao 2 sedmice je Xbox360 gamepad za PC sa Game.co.uk :D
SVaka cast. Imas sve assassine na originalu. Bez obzira sto imas samo da se nadovezem da je na zavviju Batman Arham Asylum 4e samo. Ja uzeo sebi pre par meseci. I to je lepo izdanje. Ima i knjizicu. Jedino mi nije jasno, instalirao sam celu igru a instalacioni kod mi nije trazio...
Sreten Mladenovic
29.6.2011, 13:51
Evo stigla igra sa thehut.com sajta... Za samo 7 dana. Brza isporuka nema sta....
SVaka cast. Imas sve assassine na originalu. Bez obzira sto imas samo da se nadovezem da je na zavviju Batman Arham Asylum 4e samo. Ja uzeo sebi pre par meseci. I to je lepo izdanje. Ima i knjizicu. Jedino mi nije jasno, instalirao sam celu igru a instalacioni kod mi nije trazio...
instalacioni kod ti trazi kad pokrenes igru i napravis GFWL nalog. Imam Batmana odavno on je sa Games.co.uk XD
Nzm ja nesto nisam fan kutija :P
Bolje mi je da uzimam keyove nego kutije, em vezes za steam/origin, em jeftinije, em nema da cekas isporuku :P
Sreten Mladenovic
29.6.2011, 18:43
Nzm ja nesto nisam fan kutija :P
Bolje mi je da uzimam keyove nego kutije, em vezes za steam/origin, em jeftinije, em nema da cekas isporuku :P
Ima i to svojih prednosti, ali ja volim retail igre. NIkad ne bi dao pare za download...Pa to imam za dzabe...
Sreten Mladenovic
1.7.2011, 22:04
Zakasnih za NFS hot pursuit za samo 400 dinara....
Steta, ali pretpostavljao sam da ce brzo da se rasproda....
Mogu samo da se nadam da ce da obnove zalihe...
Za alpha protocol su obnovili....
nexexcalibur
3.7.2011, 2:01
Sta se desava sa cdkeysdiscount sajtom? izgleda su imali neki breach, pa je sad ogranicen pristup :paranoia:
ej ljudi jedno pitanje nisam uzimao igre preko shopto-a par meseci i sad ne znam dal i dalje primaju erste debitantske kartice ili prave problem.posto je prosla transakcija uspela bez ikakvih problema zelim da znam dal i sada sve radi.ne bi da uplacujem preko 4000 dinara i posle da ne mogu da ih dizem neko vreme ako mi zablokiraju karticu.hvala unapred ;)inace hocu da kupim sc2 povoljan je drugu pa zato me interesuje :)i naravno hocu da uzmem mw3 i b3 na preorder ;)
Evo vama jedan odlican sajt za video igre. www.gamecost.co.uk
Pogledajte sliku i sve ce vam biti jasno… :ciao:
http://i56.tinypic.com/33ww6dz.png
Btw, ja pre 20-tak dana pre-orderovao Battelfield 3 za £29.85 sa TheHut-a :dzavo:
Vidim da ComputerLand Games ima ponudu kodova za igre i to po smesnim cenama.
Porucivao sam preko shopto.net-a ali sam posledni put cekao skoro 20 dana!!
Pripremam se za Battlefield 3 ali vidim da je u ComputerLand-u 3000dinara kljuc sto je stvarno jeftino, cak je preko uglavnom skuplji.
Da, 3000 dinara ali za obicnu verziju Battlefield 3 inace za Limited Edition je 4500 din, ali bolje je uzeti Limited Edition dobijas uz to i besplatno Expansion Pack “Back to Karkand” download verziju... Ja sam Limited Edition sa TheHut-a platio 3.320 dinara u kutiji. Licno, nisam fan cdkeyeva, samo kutije.
ljudi kako ste vi kupovali na cdkeysdiscount.com ? Meni daje kao opciju samo paypal :S Imam rajfajzen vizu i moneybookers acc
Obrati se mom drugaru Wahadu preko PM, pa će ti objasni kako da platiš preko preko domaće banke...
(wahad je suvlasnik navedenog sajta)
Preko Wahada, uplatis mu pare u intezi.
Obrati se mom drugaru Wahadu preko PM, pa će ti objasni kako da platiš preko preko domaće banke...
(wahad je suvlasnik navedenog sajta)
:boodala: Vec sam stavio pare u banku
pa bre prebacish mu interno.
Dodjes do "tete na šalteru",
Dobar dan, ja bi da prebacim sa računa na račun.
30 sekundi kasnije, done.
poslacu mu poruku.. mada mislim da ce to teze ici posto je ovo devizni racun
Ako neko ima discount kod za zavvi ili the hut, a da mu slucajno ne treba, neka mi se javi na PM. Hvala unapred :)
gorgilije
13.7.2011, 23:37
Vidim na mnogo sajtova su cene u funtama ili dolarima.Sta se desava ako ja imam eure na racunu a hocu da kupim sa takvih sajtova?Jel se to automatski preracunava u evre,ili to tako nemoze?
Moja banka sve to radi i uzme neku sitnu proviziju tipa 0,1e ili cak i manje.
Zna li neko do kada se mora iskoristiti discount code na zaviju ?
I šta ako npr. sada uplatim a cena se u međuvremenu promeni (poskupi) mora li se ponovo doplaćivati ?
Uh, verovatno je 10% poruka bilo o tome.
Ako uplatiš i cena se smanji, i tebi se smanji. Ako poskupi, tebi ostaje ista.
Hvala, verovatno je bilo poruka o tome ali ne zamerite nisam baš nešto raspoložen za pretragu , hvala još jednom :)
Mini Ninjas na TheHut za £2.85
http://www.thehut.com/games/platforms/pc/mini-ninjas/10051973.html
gorgilije
23.7.2011, 12:01
Sta da radim?
Kupio sam Battlefield 2 sa sajta:
http://www.onlinekeystore.com/Battlefield-2-Complete-Collection-CD-KEY-ORIGIN.html
I stize meni mail sa sifrom,i ja ga ukucam u Origin kad-invalid CD-key!Ja im posaljem kulturan mail i oni mi odgovaraju da uradim sledece:
http://onlinekeysupport.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/38/3/installing-battlefield-2-with-iso
I ja to uradim,medjutim tamo u registriju nema tog foldera gde bi ja to mogao da ukucam.Ja im opet posaljem mail a slikom toga dela u registriju da im dokazem da toga foldera nema i kazem im da ili da mi posalju legit CD-key da skinem sa Origina ili da mi vrate pare!To se desavalo sinoc i do sada nisam vise dobio nikakav mail.Jel ima neko pametan predlog sta da radim?
Da si pročitao Origin "Help", video bi da igre koje su izašle pre 2009. ne mogu da se aktiviraju. Međutim, ja sam kontaktirao Live chat i aktivirali su mi kopiju sa steama bez problema.
gorgilije
23.7.2011, 15:31
Da si pročitao Origin "Help", video bi da igre koje su izašle pre 2009. ne mogu da se aktiviraju. Međutim, ja sam kontaktirao Live chat i aktivirali su mi kopiju sa steama bez problema.
Live chat na Originu?
Pa da. Ideš na Help i Live chat.
Wastelander
23.7.2011, 16:43
Imam jedno pitanje vezano za Origin:
Ea download manager je imao limit od maximalno godinu dana da se skine igra.
Da li i Origin klijent ima ovu restrikciju?
gorgilije
24.7.2011, 10:10
Pa da. Ideš na Help i Live chat.
Auuu,brate napatih se!"Napisao" sam se engleskog jezika ko nikad u zivotu.Prvo sam chatovao sa Kelly sa Origina,oko 45 minuta i zenska mi je na kraju rekla da imaju problem u sistemu i da se javim malo kasnije i da nemoze sad da mi ubaci igru u moj Origin account.Nesto je bilo zeznuto ali stvarno nije uspela.Javim se ja za dva sata kad tamo Michaell (musko-zensko bem li ga)-jos sat i po vremena smo mi chatovali i pokusavali da osposobimo igru!Na kraju sam morao da napravim novi account i tamo mi je stavljena igra!Nemogu da verujem.Oci mi pobelele od chatovanja.Fala ti Cofi-to mi nebi palo na pamet da kontaktiram Origin.
Ovaj sajt-izbegavajte:http://www.onlinekeystore.com/
Mada sam pre toga sa istog sajta uzeo MoH LE i sve je bilo u redu!:rolleyes:
To nije do sajta nego do buđavog origina. Da si kupio BC2 npr. mogao bi da ga aktiviraš bez problema, ali ne mogu tako lako igre koje su izašle pre 2009. Dodao sam te na Originu, pa možemo da igramo BF2.
gorgilije
24.7.2011, 11:30
To nije do sajta nego do buđavog origina. Da si kupio BC2 npr. mogao bi da ga aktiviraš bez problema, ali ne mogu tako lako igre koje su izašle pre 2009. Dodao sam te na Originu, pa možemo da igramo BF2.
A ti si Unlimited?OK.
Zanima me par stvari vezano za zavvi.
1. Da li ce mi ako preordujem BF3, igra stici na dan izlaska?
2. Zivim u zgradi, a na interfonu mi je drugo prezime. (na sanducetu u zgradi imam nalepljeno i ime i prezime svoje)
Da li ce se postar snaci kad bude donosio porudzbinu ili bi morao da nekako objasnim problem njima u zavviu?
3. Uzeo sam intesa internet karticu. I sad ne znam koju da selektujem tamo u card type.
4. Sta je to "Issue Number" t.j. sta tu trebam da pisem?
5.Tamo pod card, holder adress postoje 2 polja koja su obavezna da se popune. Sta moram tu da pisem?
Grad, ulicu i broj zgrade?
@Rkoma.....Za zavvi....:1.Ispod igre pise dan dospeca i da po pravilu trebalo bi da na dan izlaska igra bude kod tebe....
2.Nemoj da brines za to jer u podacima unosis adresu,svoje ime i prezime a postar porudzbine donosi tacno na vrata tako da sto se tice interfona oni njega uopste ne gledaju nego adresu koju si ti napisao(dakle br zgrade i stana)
3.Internet kartice su Visa Electron kartice(dakle selektujes za tip kartice Visa Electron)
4.Kad unosis podatke za karticu unosis svih 16 cifara s prednje strane kartice koje stoje u redosledu XXXX XXXX XXXX XXXX.....
u delu Card Security code unosis 3 cifre koje su karakteristicne za tvoju karticu i pisu na poledjini i obicno stoje u malom kvadratu.....
5.Za Card holder adresu opet unosis adresu onog na koga je kartica prijavljena(ne mora da bude ista kao i ona na kojoj zivis ako je prijavljena na nekog 2gog recimo ako pak nije unosis opet svoju adresu dakle adresa kartice tvoja tipa..... Mihajla Pupina 143\12
Novi Beograd (mozes da uneses kao i kod adrese postanski broj al mislim da ne moras jel imas opciju da oznacis na koju zemlju je kartica registrovana)
Nadam se da ti je ovo ista pomoglo:ciao:
Hvala. Sad mi je mnogo jasnije! :)
Crysis Warhead na TheHut za £4.85
http://www.thehut.com/games/platforms/pc/crysis-warhead/10078918.html
nameless1
29.7.2011, 12:10
1. Da li ce mi ako preordujem BF3, igra stici na dan izlaska?
@Rkoma.....Za zavvi....:1.Ispod igre pise dan dospeca i da po pravilu trebalo bi da na dan izlaska igra bude kod tebe..
Zapravo, igra nece stici na dan izlaska, zato sto kada ti posalju igru, treba da prodje otprilike sedam dana da bi ti stigla..
dvd.co.uk zna da bude mnogo brži od zavvi-a.
Kad sam ja Pre-orderovao Battlefield 3 LE sa TheHut-a pre dva meseca lepo je pisalo na sajtu “Pre-order now for delivery on 28 October” medjutim sad vidim da su obrisali to i sad pise samo “Release Date: 28 October 2011”, inace meni na mail-u u izvestaju pise “for delivery on” i prazno polje nepise datum. A i da kasni 7 dana kakve to veze ima kad smo ga cekali mesecima pa strpicu se i tih 7 dana. Kupi ti to lepo na Zavvi-ju ili na TheHut. :)
Ljudi kupujete sa UK sajtova pogledajte malo pravila dostave gdje pisu da dostavu na dan izlaska igre garantuju samo na adrese u UK. Da dodje na dan izlaska trebalo bi da posalju 7 dana ranije a oni dobiju igru samo 2-3 dana prije izlska.
Ja sam kupio tri igre preko zavvi-ja ali mi je od te tri igre stigla samo jedna.
Jednu nisu imali pa su mi naplatili samo one dve od kojih sam dobio samo jednu.
Narucio sam
Richard Burns Rally [PC]
Batman: Arkham Asylum [PC]
Unreal Anthology [PC]
Betmena nisu imali na lageu pa mi poslase samo unreal i reli.
Medjutim meni je stigao samo reli. Kad sam ih pitao sta je sa unrealom nisu mi nista odgovorili.
A ni novac mi nisu vratili.
evo saljem transkript poruka koje sam im poslao.
A vi procenite kakva je to prodavnica i da li cete nesto od njih naruciti.
Ja sigurno necu.
-------------------------------------------------------------------------
In Progress Messages
Query Status Query Category Last Query Last Replied Action Pending placing an order 30/07/11 16:34 07/07/11 9:09 Collapse Messages
Sent by: You. 27 June 2011, 20:32
Hello
My order number is 16421665
I ordered from you three games
Richard Burns Rally [PC]
Unreal Anthology [PC]
However the email I received a report on only two.
Richard Burns Rally [PC]
Unreal Anthology [PC]
Why does the account?
Sorry for poor English.
greeting
Sent by: zavvi. 01 July 2011, 12:05
Hi Bosko,
Thanks for your email and I am sorry for the late reply.
I have looked into your order and I can confirm that the 2 games you have seen a report on have been dispatched and they are on there way to you. However the third game, 'Batman: Arkham Asylum [PC]' was unfortunately sold out for a while. It has since been sourced and should be dispatched as of the 02/07/2011 and will soon be on its way to you.
If you have any further questions, please feel free to contact me.
Kind regards,
Adam
Sent by: You. 06 July 2011, 20:25
greeting
Two days ago, I got the game Richard Burns Rally, but did not get a game unreal antology .
Will receive other game unreal antology ?
greeting
Sent by: zavvi. 07 July 2011, 9:09
Hi Bosko,
Your item was despatched to you on the 27/06/2011.
Delivery usually takes 7-14 working days.
We allow up to 14 working days for delivery before being able to trace lost items.
You can check the status of your order via your account details.
Your items were dispatched individually in order to ensure they arrive with you as soon as possible which can be on separate days.
Sorry for any inconvenience this may have caused you.
Kind regards,
Adam
Sent by: You. 17 July 2011, 21:24
greeting
It has already been more than 14 days from the date of mailing.
I only got Richard Burns Rally. Unreal antology we did not arrive.
Please check where it could make a mistake.
greeting
Sent by: You. 25 July 2011, 17:45
Hello
I see that we do not answer what happened to my order.
Of the two games I only got one.
Richard Burns jaws I got, but I antology unreal.
thanks
Sent by: You. 26 July 2011, 21:30
Heloo
Why you ignore me?
Sent by: You. 27 July 2011, 18:50
Send me game or back my money
Sent by: You. 30 July 2011, 16:34
Adam please tell me what happened with my game Unreal Antology ....
when will the receive it?
Mafia II na TheHut za £5.85
http://www.thehut.com/games/platforms/pc/mafia-ii-2/10219553.html
Rkoma prosjecno ti je za zavvi 8-10 dana.Shopto je najbrzi ali skuplji i samo odredjene kartice prima,dvd.co.uk bolji od zavvi jer na check out bude jeftinije za 5 eura.Ja sam odlucio na origin jer imas preload igre
Imam problem sa Banca Intesa karticom,na koji god sajt odem,nece nikad da prodje,a ne dobijem obrazlozenje u cemu je problem. Probao sam na dvd.co.uk , zaavi i thehut ,ali na svakom kad treba da naplate oni kazu kako ne mogu da naplate i da proverim detalje sa kartice. Probao sam da menjam i tip kartice (VISA umesto VISA electron) , stotinama puta prekucavao broj kartice i onaj kod , ali nijednom mi nije uspelo da prodje kartica, jedino mesto gde je prosla je Steam i to bez ikakvih problema . Ima li neko predstavu sta moze biti problem,jer stvarno ima dobrih ponuda,ponarocito na zaavi-ju,bio sam i u banci,kazu da je kartica ispravna i da nema nikakvih problema. Suggestions ?
Imam problem sa Banca Intesa karticom,na koji god sajt odem,nece nikad da prodje,a ne dobijem obrazlozenje u cemu je problem. Probao sam na dvd.co.uk , zaavi i thehut ,ali na svakom kad treba da naplate oni kazu kako ne mogu da naplate i da proverim detalje sa kartice. Probao sam da menjam i tip kartice (VISA umesto VISA electron) , stotinama puta prekucavao broj kartice i onaj kod , ali nijednom mi nije uspelo da prodje kartica, jedino mesto gde je prosla je Steam i to bez ikakvih problema . Ima li neko predstavu sta moze biti problem,jer stvarno ima dobrih ponuda,ponarocito na zaavi-ju,bio sam i u banci,kazu da je kartica ispravna i da nema nikakvih problema. Suggestions ?
Poslao sam ti PM
Poslao sam ti PM
Heh,pa ajde svima reci ako znas kako se to radi moze jos nekom posluziti.
Heh,pa ajde svima reci ako znas kako se to radi moze jos nekom posluziti.
Ponudio sam mu moju pomoc moje kartice.
Kod njega je verovatno problem sto ima manje od 18 godina
Nije u tome problem,hvala ti u svakom slucaju.Ima li jos neko neku ideju ?
Pa dobro bre, sta je sa ovim zavviem. Sad ne mogu da selektujem Srbiju u listi. To jest nema je na listi...
Kakvi debili, Boze mili.:facepalm
EDIT:Sad ne mogu da mi indetifikuju karticu...
Lepo kad izadje igra, pljunem pare i ne razmisljam...
Pa dobro bre, sta je sa ovim zavviem. Sad ne mogu da selektujem Srbiju u listi. To jest nema je na listi...
Kakvi debili, Boze mili.:facepalm
Kod mene sve radi normalno.
Kod mene sve radi normalno.
^ Treba da ti uplatim neke pare na karticu?
singularity
7.8.2011, 10:04
Ja sam kupio tri igre preko zavvi-ja ali mi je od te tri igre stigla samo jedna.
Jednu nisu imali pa su mi naplatili samo one dve od kojih sam dobio samo jednu.
Narucio sam
Richard Burns Rally [PC]
Unreal Anthology [PC]
Betmena nisu imali na lageu pa mi poslase samo unreal i reli.
Medjutim meni je stigao samo reli. Kad sam ih pitao sta je sa unrealom nisu mi nista odgovorili.
A ni novac mi nisu vratili.
evo saljem transkript poruka koje sam im poslao.
A vi procenite kakva je to prodavnica i da li cete nesto od njih naruciti.
Ja sigurno necu.
In Progress Messages
Query Status Query Category Last Query Last Replied Action Pending placing an order 30/07/11 16:34 07/07/11 9:09 Collapse Messages
Sent by: You. 27 June 2011, 20:32
Hello
My order number is 16421665
I ordered from you three games
Richard Burns Rally [PC]
Unreal Anthology [PC]
However the email I received a report on only two.
Sent by: zavvi. 01 July 2011, 12:05
Hi Bosko,
Thanks for your email and I am sorry for the late reply.
I have looked into your order and I can confirm that the 2 games you have seen a report on have been dispatched and they are on there way to you. However the third game, 'Batman: Arkham Asylum [PC]' was unfortunately sold out for a while. It has since been sourced and should be dispatched as of the 02/07/2011 and will soon be on its way to you.
If you have any further questions, please feel free to contact me.
Kind regards,
Adam
Sent by: You. 06 July 2011, 20:25
greeting
Two days ago, I got the game Richard Burns Rally, but did not get a game unreal antology .
Will receive other game unreal antology ?
greeting
Ja dosta narucujem sa zavvija. Pa mislim da mogu da ti odgovorim dosta pouzdano.
Batmana odavno nema na lageru. I pise kad otvoris out of stock, verovatno nisi video.
Ako narucis neke igre, i ako su cak na akciji, i neku od tih nemaju, ostale nece da ti naplate skuplje.
Pare vracaju.
Meni jedna igra nikad nije stigla. Od momenta kad sam se pozalio, rekli su da ce da mi vrate novac.
Ubrzo sam dobio mail sa info da u roku od 5 radnih dana dobijam full refund novca, sto sam i dobio.
Tako da tebi sta ne stigne....zabole te iskreno....to oni naplate posti, ti dobijas pare nazad ili drugu igru, kako god zelis.
Ja sam narucio sa zavvija samo proslog meseca sigurno 50 diskova.
Svi su stigli. NIjedan nije ocarinjen. Isporuke variraju od 7-20 dana. Mada vreme kad ce da ti posalju igru ili disk zavisi i to ti pise cim narucis nesto. Pise ti rok isporuke.
Ali zavvi je dosta dobar sajt, ja nemam problema sa njima i nastavicu da kupujem preko njih. Ne racunajuci ebay, trenutno su najisplatljiviji. Pored toga stalno dobijam nagrade, popuste, akcije itd.
Dobio sam proslog meseca 10funti na racun kao bonus da trosim, dobijam cesto kodove sa 10% popusta itd.
singularity
7.8.2011, 10:07
Takodje savet za vas koji kupujete preko zavvija.
nemojte placati u evrima. Mnogo je skuplje. Zavvi racuna odnos funte i evra 1.35 i ispadne dosta skuplje.
Bolje je da uplacujete funte u dinarskoj protivrednosti i zavvi ce da vam naplati koliko stvarno kosta disk.
Na ovaj nacin mozete da ustedite i do 1-2e na svakom disku.
Evo primera klasicnog...
Na primer igra DIRT 3 nebitno kosta 17,85funti. Ako placate u evrima igru cete platiti 21.95e Ali ako placate u funtama i to preracunate u evre igru cete platiti 20.70e. Znaci razlika je preko evra. Za one koji vise naruce ta razlika se nakupi. Pa za razliku od 30-40e treba razmisliti.
**najbolja varijanta, odete u banku i dinarima kupite funte i na karticu stavite funte. Trenutni odnos funta evro je 1.16. Zavvi taj odnos racuna 1.35 Jasna vam je matematika....
U formularu gde ukucavas podatke o kartici imas Srbiju. Tamo gde ukucavas adresu za slanje imaces negde i opciju "ship to credit card holder address" ili sl. Stikliraj to i gotovo.
singularity
7.8.2011, 22:51
Nemoguce. Ja imam istu karticu i mogu ti reci da sa tom karticom placam Zavvi, thehut, 4 razlicita amazona. Svi primaju tu karticu. Nesto drugo nije u redu.
Da bi ti kartica radila, mora da ima para na njoj. Kad god upises karticu odma provere validnost odnosno skinu 0.01e sa kartice. ako na kartici nema novca neprolazi ti kartica.
Ovo iz iskustvar pricam. Bantka intesa kartica radi svuda cak i na ebayu mozes sa njom da placas.
Jako bitno kod registracije na sajtovima tacno ime i prezime koje pise na kartici, security code koji ti stoji u donjem uglu kartice, i validnost kartice, tacan datum kad ti istice kartica, koji ti je isto utisnut na kartici. Ume i to da bude problem.
Ja dosta narucujem sa zavvija. Pa mislim da mogu da ti odgovorim dosta pouzdano.
Batmana odavno nema na lageru. I pise kad otvoris out of stock, verovatno nisi video.
Ako narucis neke igre, i ako su cak na akciji, i neku od tih nemaju, ostale nece da ti naplate skuplje.
Pare vracaju.
Meni jedna igra nikad nije stigla. Od momenta kad sam se pozalio, rekli su da ce da mi vrate novac.
Ubrzo sam dobio mail sa info da u roku od 5 radnih dana dobijam full refund novca, sto sam i dobio.
Tako da tebi sta ne stigne....zabole te iskreno....to oni naplate posti, ti dobijas pare nazad ili drugu igru, kako god zelis.
Ja sam narucio sa zavvija samo proslog meseca sigurno 50 diskova.
Svi su stigli. NIjedan nije ocarinjen. Isporuke variraju od 7-20 dana. Mada vreme kad ce da ti posalju igru ili disk zavisi i to ti pise cim narucis nesto. Pise ti rok isporuke.
Ali zavvi je dosta dobar sajt, ja nemam problema sa njima i nastavicu da kupujem preko njih. Ne racunajuci ebay, trenutno su najisplatljiviji. Pored toga stalno dobijam nagrade, popuste, akcije itd.
Dobio sam proslog meseca 10funti na racun kao bonus da trosim, dobijam cesto kodove sa 10% popusta itd.
U trenutku narucivanja je bio na lageru u protivnom ne bi bilo moguce naruciti.
Nije meni do betmena nego do Unreala, i do ignorisanja njihovih poruka povodom Unreala.
Evo jos dan danas se niko iz zavvija nije javio. Bas njih briga za moju narudzbinu, a naravno ni novac mi ne vracaju.
jeste da je to samo 3.15 funti , ali i to je puno ako se bezveze baci.
Sorry, We were unable to authorise your payment. Please check your details and try again.
If you continue to have problems you may wish to contact your payment card issuer.
Alternatively, please try a different payment card....
Sorry, We were unable to authorise your payment. Please check your details and try again.
If you continue to have problems you may wish to contact your payment card issuer.
Alternatively, please try a different payment card....
Potpuno ista prica i kod mene.
^ Treba da ti uplatim neke pare na karticu?
Poslao sam ti PM mozda se i dogovorimo oko neke opcije
aaaaaaah, zašto na game.co.uk nema više naše banana države... i nama trebaju jeftine igre x(
da li neko ima stari nalog na game.co.uk jel vam stoji još Srbija, jel možete da naručujete?
inače, Brotherhood za 7,98 funti :(
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.