PDA

Prikaži potpunu verziju : windows vista da li ce moci da se upotrebljava


neutron
26.4.2006, 6:46
ukratko nisam nesto pratio (bas nikako)oko viste,da li ce moci da se instalira na konfiguraciji koja nije 64 bitna,moja je atlon 28oo,rama 512,disk 80,citao sam da ce imati 10 verzija,pa sam hteo da znam da li ce moci da ga instaliraju samo vlasnici pc sa 64 bitnim procesorom

Bryan Fury
26.4.2006, 8:41
Biće i 32-bitna verzija.

Miloš
26.4.2006, 13:46
Наравно да ће моћи.;) А и имаш неколико тема о Висти:;)
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=2339
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=544
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=235

dodgeme
12.5.2006, 19:51
ja imam link za najnovije 32-bit verziju i uskoro ce biti zavrsen download.Pa cu postovati neke screenshotowe kad instaliram