Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Naši sportski komentatori... Nisu li biseri?

Strane : [1] 2 3

REDisLAW
21.4.2006, 18:43
Biseri sportskih komentatora (Namerno nisam hteo imenovati autore jer smatram da je mnogo važnije ŠTA je rečeno nego ko je to rekao...):

(prenos jednog večitog derbija):
„Izlaze Partizanovi igrači... a evo i naših.“
„Ide Drulić, Drulić, Drulić, Drulić... A na, ipak je to bio Pjanović.“
(Prenos jedne odbojkaške utakmice):
„Dobro veče prijatelji fudbala!“
(nastaje pauza od jedno 15 sec. i sledi nastavak): „... i ostalih sportova...“
„Tribine se žute – sve je u narandžastom“
(Na nekoj Olimpijadi Švajcarac je osvojio zlatnu medalju i na ekranu piše Switzerland):
„I ta mala zemlja SVAZILEND je uspela da osvoji prvu medalju...“
(Prenos utakmica Španija – Jugoslavija);
„Prava fudbalska bitka koju vode plavi momci u plavim dresovima!“
„I, gospodine Pedersen, zaista zaslužujete takvo prezime“
„Na terenu su dva Stankovića, Dejan Stanković i Dejan Govedarica...“
(Utakmica Arsenal – Ajaks: Berkamp izlazi iz igre u 22. minutu, ulazi Patrik Vijera. Na ekranu se ispisuje sledeće: 22. minutes, 10. Bergkamp out):
„I dragi gledaoci, u igru se sprema iskusni Minutes sa brojem 22!“
(Prenos vaterpola):
„U bazenu plivaju nečije gaćice, da vidimo čije su...“
„Naši igrači su u plavim majicam...“
(Davni prenos utakmice Jugoslavija – DDR Nemačka):
„Kakav šut i izvanredna odbrana Ljukovčana... Samo trenutak... Da vidimo zašto se to Nemci raduju... Aha, izgleda Nemačka vodi 2:1“
(Sa jednog finala Kupa šampiona):
„Dobro vam veće, dragi gledaoci, javljamo se uživo iz Londona sa stadiona Park prinčeva.“
„Na stadionu se okupilo oko 50 hiljada dinara...“
(Prenosi sa raznih fudbalskih događanja):
„Kamerun mora da izvuče barem bod pred utakmicu sa Švajcarskom da bi osigurao prolaz... (puza 10 sec.)
...oprosite, dragi gledaoci, Kamerun nije u istoj grupi sa Švajcarskom...“
„Ulazi Mekmanamanaman.“
„Kolega, može mali remize ove utakmice?“
„Najdoski je odlično skočio, ali nažalost, samo preko prečke“
„I, dok je lopta u vazduhu, da vam saopštim sastav timova.“
„...sudija danas nije delio pravdu, već je množio nepravdu...“
„Kakav udarac! Pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik!“

firefly
21.4.2006, 20:09
:rofl: :rofl:
prijatelju,odakle ti ovo iskopa?

TheProphecy
21.4.2006, 20:28
Kisa pada ne terenu,a Boga mi i po atletskoj stazi.
Oklznuo se na zadnju levu nogu.
Prvi poeni naseg centra Rebrace,centra.
Veceras se sastaju Real iz Madrida i Glazgov iz rendzersa.
U igru ulazi reverse angle.
Poleteo je Bozic kao tenk!
Milenko Topic i Krstic,duel dva veoma iskusna igraca(Krstic 18.god.)
Statistika je kao bikini,otkriva sve,a ne pokazuje nista.

Ako se setim jos necega sto sam ja cuo napisacu :)

ATI`
21.4.2006, 20:40
Znao sam da su biseri ali ovoliki !!!:rofl:

PAIN
21.4.2006, 20:56
E gde pronalazis ove stvari ? :aplauz: :rofl:. Stvarno su super. Nazalost istinite.

Teva
21.4.2006, 21:19
Sut po zemlji i precka!!!

Ovo sam cuo na jednoj utakmici ali ne mogu da se setim na kojoj mislim da je bio veciti derbi ili nesto sl.

Shlaymara
21.4.2006, 21:22
Evo i par od mene.

Milos Topalovic
-Sledecih par minuta ovog snimka proticu u znaku Georgi Hagija i ove kretenske reklame za ketchup.
-Obratite paznju, na stadionu u Istambulu samo policijski psi nemaju brkove.

Mirko Kamenjasevic
-Biogradic se stustio preko levog krila, dribla dvojicu, trojicu, uspeo se osloboditi, dodaje loptu do Pejakovica, ovaj odigrava dupli pas sa Savicem, Savic mu vraca, Pejakovic sam pred golmanom i puca, GOOOOOOOOOOOOOl! - Ku*ac gol!Lopta je prosla tik pored stative.(Zbog ovog je doticni komentator popio zabranu prenosa 3 meseca)

Sreto Scepanovic
-Naseg boksera Belica, dragi gledaoci, prepoznat cete po belim gacicama, a njegovog protivnika Motungua iz Kenije po crnim.

Mladen Delic
-I cetvrti poen Savica.Litvanija vodi 7:3
-Ako se utakmica zavrsi nereseno, nova se igra u sredu.Ja imam avionsku kartu za ponedeljak.Da li ce mi dozvoliti do promenim kartu?Kako cu se ja vratiti?...
-Jokanovic do Stojkovica,Stojkovic do Stojkovica, ovaj vraca Stojkovicu.
-Treba znati, americki kosarkasi su visoki dva i vise metara

Durkovic
-Sada Popov vodi celu duzinu bazena i amerikanac ce da osvoji zlato samo ako Popov pocne da se davi
-Zoran Savic je imao MALU porodicnu neprijatnost ovih dana.Umrla mu je majka.

M.Pantic i N.Kovinjalo
- Pantic:U stazi br. sedam je glavni favorit Michael Jackson.Pardon Michael Jordan.
Kovinjalo: Da, kolega Pantic zeli da kaze da je Michael Jackson u americi popularan kao njih dvojica.

Srdan Knezevic
-postovani gledaoci, izvinjavamo se zbog ovog prekida.Upravo su nam organizatori zabranili da pusimo u reporterskim kabinama.Evo i kolege Spanci se bune, nisam samo ja...
-Krilo nikad ne pada daleko od beka.

Vladanko Stojanovic
-I to je lagana lopta za golmana Stojanovica.(nakon jedne minute)Ne, izgleda da je ipak pogodak
-Zadovoljio je trenera i zato sada igra

pardon na pravopisnim i kucanim greskama:o

Marko_L
21.4.2006, 21:57
U Bajer Leverkuzenu nekada je igrao čuveni Štefan Kurc što je stvaralo dosta neprijatnosti komentatorima. Sećam se da je tada TV Palma prenosila Bundes ligu, i ne mogu sad da se setim imena komentatora, ali kroz razne utakmice bilo je zanimljivih složenica tipa...
-Lopta stiže do Kurc-a
-Lopta se od Kurc-a odbila u aut
-Šol je sapleo Kurc-a i sada će za to dobiti žuti karton
-Na današnjoj utakmici se od Kurc-a mnogo očekuje
-Sada su tri igrača pratila Kurc-a, ali ga nisu mogli zaustaviti
-Sudija je sada svirao ***** ofsajd
-Šuster je dugom loptom pronašao Kurc-a
-Nema još mnogo vremena do kraja, i svi igrači Bajera sada šalju loptu do Kurc-a
-Trener sada nešto dobacuje *****
-Svi golmani se plaše Kurc-a
-Kakav fantastičan gol. Bez Kurc-a Bajer ne bi bio ono što jeste
-Bio je to previsok centaršut. Bez obzira na visinu i skočnost, ne može se očekivati od Kurc-a da poleti
...itd.

Magneto
21.4.2006, 22:20
Zvonko Mihajlovski: I sada je lopta pukla, kao staklena kugla od porcelana.

Staronsky
22.4.2006, 1:08
(Utakmica Jugoslavija - Ceska, 1997.)
Milojko Pantic:
- Aut za Holandiju

Milojko Pantic:
-Kisa pada cak i oko korner zastavice!

Vladanko Stojakovic:
-Na stadionu se okupilo oko 30 hiljada dinara

ATI`
22.4.2006, 1:11
Naseg Deju stalno cuvaju po tri igraca, a cesto im se pridodaje i cetvrti...

U prepunoj dvorani Drazena Petrovica, okupilo se oko 500 000 vatrenih navijaca!

Polster,Polster.." (pa se onda ugusi u dimu cigare i 15 sekundi kasnije) "da vidimo sada zasto su se igraci Kelna kao po komandi svi povukli na svoju polovinu ...a da, to je 1:0 za njih

(utakmica reprezentacije): "U pocasnoj lozi su i mnogi ugledni gosti i drzavnici na celu sa Drazom Mihajlovicem!" (umesto Markovicem.)

I oko lopte su Stefanovic, Kovacevic i Petkovic." (oko lopte su bili Krupnikovic, Sakic i Adzic)

Mirko Kamenjasevic
"... slobodan udarac sa nekih 35 metara izvodi Bukal... topovski udarac i gol... ***** gol, precka... sjedi mali ***** ti materina, nista ne vidim."
(6 meseci suspenzije.)
(Posle toga kad se vratio):
Vahidin Musemic u izglednoj sansi i nistaaa... ali opet Musemic dolazi do lopte, udarac i golman brani, lopta se odbija do Musemica koji upucuje snazan udarac lijevom nogom... preckaa, Musemic ovaj put glavom i opet je promasio jeb'o mu ja mater smotanu!!!"
(2 godine suspenzije)

Zavrsen je jos jedan derbi vecitih rivala, fudbalska predstava van granica prostora i vremena!

Mihailo Pjanovic moze da se poredi sa Mitrom Miricem, zataji, ali kad eksplodira, nacija je na nogama

Taj pogodak je bio tajni savez lopte, Larsonove noge, i okvira gola.

Evo nase maratonke Biljane Jeftic

Susic je igrac koji bi trebao malo vise da dribla i da koristi svoju tehniku i kontrolu lopte. Evo ga upravo to i radi...Susic, Susic, Susic i... ma ne sam Safete, ne sam. Kakva sebicnost mladog i neiskusnog Susica

U igru se vraca Canak iako ima pet penala.

U publici je mnogo zanimljivih ljudi kao na primer ovaj covek sa bradom

Stizu oko 13:30, narodski receno oko pola dva..

"Evo dragi gledaoci sprema se izmjena. Chiesa izlazi, a ulazi ......da vam pravo kažem prvi puta čujem za ovoga igrača ... ulazi Cambio ("zamena" na ital.)"

"Ko je njega uopste i zvao u reprezentaciju, ja njega ne bi ni zvao, on je poslednji covek kojeg bi ja pozvao da igra..."
(Sutra protiv Spanije, baraz, pobedili smo 1:0, znate ono "Ne vidim od ljudi koji su ispred nas,... pardon... mislim da je gol postigao Katalinski", minut nakon sto smo dali gol):
"Bravo Katalinski, to je pravi covek za reprezentaciju, njega je trebalo odmah zvati, bravo Katalinski, Katalinski je danas nas spasitelj..."

i izgleda da je Hajnekenu (Hakinen) eksplodirao motor

(Spanska Primera postignut je gol;prikazuju postignut pogodak a u donjem delu pise Angulo Contrario spanski-gol is surptonogt ugla)Iiiiii da vidimo ko je strelac, i da naravno DOBRI STARI ANGULO KONTRARIO.

(u toku jedne od trka Formule 1 u sezoni 1998. Jedan od bolida se parkirao pored staze uslijed kvara i vozac je kao sto je i normalno izvadio volan da bi izazao napolje):
"... Diniz je iščupao volan svog bolida.."

ocete josh ? :D :D :D

TheProphecy
22.4.2006, 1:31
Ako je vulkan izliv emocija u prirodi,onda je volej izliv emocija u fudbalu.
Savo misliosevic,savremeni fudbalski terminator.
Vidite rezulatat na ekranima vasih semafora.
Ma ima toga gomila,novinari su nam prilicno talemtovani :).Ali ubedljivo najjaci koji sam cuo je:

Goooooool!!!! Ku*** gol,greda! :rofl:

[Imzadi]
22.4.2006, 1:37
ocete josh ?

Hoćemo, hoćemo!:aplauz: :aplauz:
Pantić: " U našoj reprezentaciji postoje dva Dejana... Jedan je Dejan Stanković, drugi je Goran Đorović...":D

p.s. ne pratim fudbal (mrzim ga i to mnogo), ali ovo sam zapamtila...:)

ATI`
22.4.2006, 1:39
Zvonko Mihajlovski:
- I zavrsen je jos jedan pokretni praznik fudbalskih slika.
- Cudan nacin dodavanja - jako i nikome!
- Kakav udarac, pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik.
Prepun stadion partizana, 50.000 ljudi. Zamislite, 100.000 dlanova!
Ni lose vreme, ni svi minusi gospodina celzijusa nisu mogli da pokvare ovu fudbalksku predstavu!
- Ljubomir Vorkapic je jak, robustan igrac, kao da se ispod tog dresa krije buldozer!
U stazi sedam je Sandej Bada iz Nigerije. Dakle, Nedeljko Bada, staza sedam.
(Yu-Nigerija, Beograd) Prodato je 30000 gledalaca...pardon ulaznica!

A najveci su mi biseri bili za onog poljskog atleticara zvao se Vadim K...c
ubio se od akrobacija i na kraju kaze atleticar zanimljivog imena i prezimena

:D

ATI`
22.4.2006, 1:57
Na tenisu, Ančić pukne dijagonalu gdje je našao komadić slobodnog prostora tako da Indijci nisu mogli uhvatiti loptu, a on viče: "Indijaca ima milijardu i trista milijuna, ali Ančić je uspio pronaći komadić terena di nema nijednog!"?

Evo Hrvatska je trinaesta, ispred Šveđana koji su diskvalificirani što je dobar rezultat, a i ispred Kine ... a znate koliko oni mogu napravit štafeta?!

Faustino Asprilja je roden i odrastao u vrletima istocnih Kordiljera.

Kakav predivan pogodak. U fudbalu se dogadaju mnoge lepe stvari. (pocinje usporeni snimak gola) I podjimo zato sada uz pomoc magnetoskopa u potragu za lepim!

Posle cetvrtog pogotka crveno-belih iluzije Krusevljana su se pretvorile u rusevine Kartagine!

(teniski meč Slobodan Živojinović – Džimi Konors) "Evo u publici vidimo i Džesiku Konors koja je nekada pozirala za duplerice časopisa za muškarce a danas je majka dvoje dece

Sakrio je Savicevic loptu i izgleda da nema nameru da je vrati protivnickim igracima

TheProphecy
22.4.2006, 2:14
Na boks mecu gde boksuju belac i crnac komentator kaze:
Boksera iz afrike cete prepoznati po zutom sorcu,a boksera iz Britanije po belom!!! :aplauz:

Marko_L
22.4.2006, 17:05
-Nezanimljiva fudbalska predstava. Redari bi sada polako mogli početi buditi navijače kako bi ovi krenuli svojim kućama
-Na desnoj strani terena je slobodno moglo biti posađeno cveće, jer lopta tuda još nije prošla.
-Kasiljas bi ubuduće trebalo sa sobom da nosi super briska da skine paučinu sa svog gola, jer ovo je već deveta utakmica kako nije primio gol
-Jirgen Klinsman je sada u sjajnoj poziciji za šut, ne ipak je to Rudi Feler... ne, ne, ne... samo trenutak... Nisu Nemci bili u prilici...
-Bergkamp je sada sjajno prošao dva igrača... pardon Bergkamp je ipak na klupi...
-31 poen do kraja utakmice
-U prilici je bio 298 santimetara visoki Birhof

I setio sam se još jedne opaske sa Štefanom Kurcom
-Teško je dobiti duel sa stamenim Kurcom

aerochivija
23.4.2006, 0:27
Mladen Delić:
- Da li je to korner ili Šurjak?
- Da li je to Roberto Betega? Je, Betega!
- Žires, Žires, evo, Tigana!

"Konac delo Karasi" - naslov u novinama kada su naši pobedili Grke 4:2 i kvalifikovali se za SP u Nemačkoj 1972. Odlučujući gol za pobedu od dva razlike postigao Stanislav Karasi.

SasaB
23.4.2006, 9:11
Moj omiljeni je Zvonko Mihajlovski!!!
-Cudan pas Cirkovica - jako i nikome!
-...kao da u Nemackom sesnaestercu stoji tabla sa natpisom "Zabranjeno gaziti travu"
Vladanko Stojakovic:
-...a na tribinama preovladjuje PINK boja Holandskih navijaca!!! I tako je govorio celo prvo poluvreme, a onda su mu objasnili koju boju nose Holandjani!
Ne mogu a da ne pomenem najgoreg komentatora koji je ziveo i jos uvek zivi na ovim prostorima i zove se GOJKO ANDRIJASEVIC! Njega ne mozete citirati i reci nesto duhovito sto je on izgovorio ili uradio, jer to je svojstveno samo komentatorima, a ovo je nesto sto mi ogadi svaku sportsku priredbu koju prenosi pa sam cak poceo da smanjujem ton kad on "komentarise"!!!

Neuro
25.4.2006, 13:39
Komentator na izvesnoj lokalnoj TV stanici:
- Dragi gledaoci, počinje prenos utakmice, ja nemam spisak igrača ispred sebe pa ćemo zaključiti ko je ko kada ih kamera bude zumirala. I evo, sa brojem 10 Džonson, izuzetno talentovan mladi igrač pred kojim je svetla budućnost... bla, bla... Evo, u mogućnosti smo da vidimo i ko je tajanstveni igrač sa brojem 4 - Džonson... Pa, da, mlada braća Džonson dika i ponos svoje zemlje... bla, bla... A na golu je - Džonson... (tajac)... Ehm, oprostite dragi gledaoci, izgleda da je ipak u pitanju naziv sponzora...:o

Zezanje na račun istog komentatora, na istoj TV stanici. Pre dve godine, snimak utakmice sa nekim od klubova u kome je nekada igrao Stoičkov:
- I gol! Pogodak je postigao... Hristo Stoičkov (?!?). Ummm, dragi gledaoci i vaš komentator je zbunjen, ali da, kod mene na ekranu lepo piše Hristo Stoičkov... Gledam čoveka... Dakle gol je postigao... (u režiji valjanje od smeha)... Oprostite dragi gledaoci, ali izgleda da imamo tehničkih problema...:kreza:

Corwin
16.5.2006, 19:06
Evo jednog, mislim da je Zvonko:
Luksemburg - Yu
"Mihailović je tako jako udario loptu da je završila u Belgiji!"

Bokile
17.5.2006, 9:28
Koji carevi,covece....
Ovako se nisam nasmejao skoro...:rofl: :rofl:

evo ga jedan svez:
Juche na finalu:Arsenal-Barselona,kad je bilo 2-1

-Neverovatno,igrac kog sam celo vreme prozivao dao je gol!!!:alealeee:

Orvel
19.5.2006, 16:34
Ovo je uglavnom Zvonko lupao:

On je najmladji igrac na prvenstvu cije trenutke upravo privodimo kraju...

Ovo je takmicar iz San Marina, male ostrvske drzavice usred Atlantskog okeana...

I cetvrti poen Savica, i Litvanija sada vodi sedam - tri...

Komentator trke formule 1 na BK TV posle udesa Sumahera i Kultarda: "Vidimo Sumahera koji ide da se razracuna sa Kultardom. Po njegovim nervoznim pokretima vidimo da je nervozan kao papricica."

Americki kosarkasi su visoki 2 i vise metara.

Miljan Miljanic, gost u studiju na otvaranju Euro ‘96, (tog dana je prethodno bio na svadbi Save Milosevica): "Meni je bugarski carinik rekao da ste vi navijali za nas kad smo ka**li Nemce."

Kemal Ahmetović, sportski komentator iz BiH, slobodan udarac izvodi Tarnat, udara loptu jako, a komentator će: "Uuuuuu, je***teee..."

Đurković, polufinale Euro '96, Nemacka - Engleska: "Da je Gaskojn imao moj broj cipela, sigurno bi ta lopta zavrsila u mrezi."

Čuveni komentator Ozerov: "Jedan na jedan, sad ce udariti, udario je, promasio, majku mu je***m!"

Nepoznati komentataor, otisao je po kafu, a u medjuvremenu reklame su se zavrsile i nije znao da je
mikrofon ukljucen. "1:0?!?! Gdje ga dadoše prije, p***a im materina"

Tončić, Jugoslavija - Slovenija, Euro 2000, pri rezultatu 0:3:
"Jos 25 minuta mucenja na ovoj stolici, prvenstveno za mene, a sto se vas tice izuzetno lako mozete preci na neki drugi kanal i odgledati neku spansku seriju ili nesto drugo sto ce sigurno biti zanimljivije za vas..."
(pri rezultatu 3:3) "Bice para, bice za nekoga, za mene nece, igrao sam iz 1 u 1... Sta je Dabanovicu nema hvatanja ove lopte, Savo Milosevic i 3:3..."

Srđan Knežević:

"Postovani gledaoci, izvinjavam se zbog ovog prekida. Upravo su nam organizatori Olimpijade zabranili da pusimo u reporterskim kabinama. Evo i kolege Spanci se bune, nisam samo ja..."

Pa pogledajte dragi gledaoci ovo telo. Boginskaja je najvisocija od svih gimnasticarki i vidi se na njenoj izduzenoj figuri. Jednom recju- ZENA!"

"Pogledajte samo kako je gradjen ovaj mladic. Svaka majka bi ga pozelela u svome domu, a tek ti predratni svalerski brcici..."

B@NE
22.5.2006, 16:11
Zvonko Mihajlovski:

1. I zavrsen je jos jedan pokretni praznik fudbalskih slika.
2. Cudan nacin dodavanja - jako i nikome !
3. Najdoski je odlicno skocio ali nazalost samo preko precke.
4. Zadovoljio je trenera i zato sada igra.
5. Dok je lopta u vazduhu da vam saopstim spisak timova.
6. Kakav udarac, pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik.
7. (Norwich City - Bayer.) Krilo nikad ne pada daleko od beka.
8. Prepun stadion partizana, 50.000 ljudi. Zamislite, 100.000 dlanova!
9. (Hokej) Okrenuo ga je na kocki leda koja bi stala u casu viskija.
10. Brazilska odbrana - planinski venci Siera Madre!
11. Koncert zvizduka za igrace, cisto da se malo muzicki obrazuju!
12. Lopta je proletela paralelno sa ibarskom magistralom!
13. To je bila veca opasnost za avione tipa Avaks nego po gol
Pandurovica.
14. Dragan Ciric, igrac duge kose ali velikih mogucnosti!
15. (lopta se natakla na siljak na ogradi i pukla) I lopta je sada
pukla kao staklena kugla od porcelana.
16. Navijaci ne prestaju da navijaju iako pada kisa
17. Statistika je kao bikini: otkriva sve, a ne pokazuje nista
18. (Prica o Maradoni, o , titulama itd) A onda je kudravi
gaucos krenuo krivudavim putem kokainskih noci!
19. Zavrsen je jos jedan derbi vecitih rivala, fudbalska predstava van
granica prostora i vremena!
20. Ni lose vreme, ni svi minusi gospodina celzijusa nisu mogli da
pokvare ovu fudbalksku predstavu!
21. (Zvezda-Napredak,'94.) Posle cetvrtog pogotka crveno-belih iluzije
Krusevljana su se pretvorile u rusevine !
22. Albert Nadj- perpetum mobile prve vrste partizana!
23. Zbog ovakvih udaraca R. osnovace se drustvo za zastitu
lopte!
24. Sjajno se ubacuje u fazu odbrane!
25. U Cikagu se igra kriminalni fudbal zato ima puno policajaca oko
stadiona!
26. Borusija iz Minhena!!!
27. Bilo je tu kontakta i ful kontakta
28. Strogi sudija iz Danske, postuje fudbalska pravila kao deset
bozjih zapovesti !
29. Ljubomir Vorkapic je jak, robustan igrac, kao da se ispod tog
dresa krije buldozer!
30. (SP. Korea i Japan) ... je toliko brz da mu konstantno preti
opasnost od radara, i kazne zbog prekoracenja brzine!

B@NE
22.5.2006, 16:12
Dusko Korac:
1. Jos jednom cemo cuti americku firmu!
2. Ovo je Keli Erikson, sicusna Svedjanka, skakacica u vis, a ovo je njena majka, mama Marija, koja prati svuda svoju cerkicu i ne ispusta je iz vida. A covek koga upravo vidite je snazni momak, Dzon Godina, bacac kladiva. Njemu nisu potrebni ni mama ni tata da ga prate po takmicenjima...
3. Sudija je uzeo prokulin kapi za oci i sada mnogo bolje vidi.
4. Ona je bila pobednica amsterdamskog aerodroma!
5. Jose Mari Perec prica sa majkom preko telefona i majka je pita -"Sta radis?"a ona kaze -"Pijem koka-kolu".Atlanta je, dakle, grad koka-kole ali mi ovde pi-jemo samo pepsi!
6. Pogledajte simpaticnu Norvezanku kako je dobila b-oju, lepo se osuncala ovde u Atini
Pogledajte Ruskinju, zamalo nije umrla…
7. Kenijka je tako mrsava da izgleda kao pokretna reklama za UNHCR
8. Kineskinja nikad nije trcala van Kine, a sad je sama pa se bojim da ne zaluta, a nije ponela knjizicu sa Mao Ce Tungovim savetima za sve u zivotu
9. Etiopljanka dobro trci, mnogo bolje od svoje zemljakinje koje se secate kako je na 13-om kilometru povracala
10.Uspela je da se ugoji sa 39 na 43 kg, cudo nevidjeno
11.Japanke trce poput singer masine caka-caka-caka

Milos Topalovic:
1. Sledecih par minuta ovog snimka proticu u znaku Georgi Hadzija i ove kretenske reklame za kecap.
2. Obratite paznju, na stadionu u Istanbulu samo policijski psi nemaju brkove !?
3. Cokoladni tandem stopera iz Bremena izbacen je iz igre jednim potezom metuzalema Rudija Bomera?!"
4. Lopta je presla zamisljenu gol liniju.

Nedeljko Kovinjalo:
1. Evo nase maratonke Biljane Jeftic
2. (Goteborg 95, 10000m) Ko je to sa brojem dvadesetpethiljadastosedamnaest?
3. (Goteborg 95, maraton) Ova takmicarka je imala dobar rezultat na Njujorskom aerodromu, a takodje ucestvovala je i na Beogradskom aerodromu.
4. (Goteborg 95, koplje) Stiv Bekli je visok - i tacno 87 metara!

Dushan
31.5.2006, 23:29
^ hahahaha :rofl: :rofl: :aplauz: :aplauz:

Onaj komentator sa B92, utakmica SCG - Portugal (pre nedelju dana)

"I da je Stojkovic malo jache degarzirao loptu, otishla bi u okean... A okean je odavde 20 km" :alealeee:

Orvel
1.6.2006, 11:46
Aca je :to_care: !!!Ko zna sta ce jos nalupati do kraja prvenstva:aplauz:

Boris1990
1.6.2006, 17:46
hhehe sa utakmice scg - francuska ili portugal - nemacka neznam nesecam se

i evo sudija duva

PAIN
1.6.2006, 22:54
Ne znam sta vi mislite ali onaj komentator sa b92 je pravi biser.Komentari su mu toliko bezvezni da je to smesno.ne znam sad neki ali molim vas gledaj te neku njegovu utakmicu (koju komentarise).

prvul
2.6.2006, 10:13
Sinoć, SCG - Ukrajina, "lopta se odbila do rusa..."

Magneto
2.6.2006, 11:38
Dotični komentator B92 (Aleksandar Stojanović, ako se ne varam) obavlja posao sasvim dobro i kvalitetno, dok ne postane pristrasan i dok ne zaigra reprezentacija. Who can blame him? Ima svakakvih ispada, kao ono: "Ajmo, ajmo, ajmo!", "Korner, korner, sigurno... uf, ipak nije ni korner" i sl. Mada ume i da se naizvinjava kasnije.

Teva
2.6.2006, 11:39
Ali ubedljivo najzesce kada smo igrali protiv francuza i zavrsi se prenos samo cujes neko se dere ko budaletina GOOOOOOOOOOOOOL!!LJUDI EVO GA GOOOOLLL!!

epicAdrian
3.6.2006, 15:14
AHAHAHA Zvonko je vrh j****i vrh! :rofl:
Jeste primetili kako zove Kamoranezija iz Juventusa - Kamonarezi (i to uvek tako, i nikako da skonta kako se ovaj zapravo preziva :))

Magneto
8.6.2006, 15:08
Na teniskom meču od pre par dana, Roland Garros, 1/4 finala, R. Federer - M. Ančić, jedan od naših cenjenih komentatora belog sporta kaže [parafraziram]:

Mario Ančić je sa 10 godna počeo da trenira sa Goranom Ivaniševićem, pa otuda i sličnost, ne samo u igri, već i u izgledu. (!?!)

Patton
8.6.2006, 16:22
:rofl:
Topic koji definitivno ne treba citati na poslu :rofl:
Ovo je offtopic, obrisacu samog sebe! :rofl:

mmn2911
8.6.2006, 17:29
Nemoj, dobro je videti da i moderatori mogu biti opusteni.

Carl Jonson CJ
9.6.2006, 23:04
Dotični komentator B92 (Aleksandar Stojanović, ako se ne varam) obavlja posao sasvim dobro i kvalitetno, dok ne postane pristrasan i dok ne zaigra reprezentacija. Who can blame him? Ima svakakvih ispada, kao ono: "Ajmo, ajmo, ajmo!", "Korner, korner, sigurno... uf, ipak nije ni korner" i sl. Mada ume i da se naizvinjava kasnije.

Хм...А "прстићи,блиски контак играча,колики је какав је(Стојковић)"??? :confused: То није смешно,то већ постаје опасно...

Wild Boy
10.6.2006, 0:26
6. Pogledajte simpaticnu Norvezanku kako je dobila b-oju, lepo se osuncala ovde u Atini
Pogledajte Ruskinju, zamalo nije umrla… :rofl: :rofl: :rofl:

Dusko Korac #1 :tapsh:

Dushan
11.6.2006, 22:32
Shteta shto B92 ne prenosi svetsko prventsvo, nego oni smarachki komentatori sa RTS-a

IceMan
11.6.2006, 22:40
Portugal - Angola:Sutnuo je pravo na sut,...oprostite,na gol. :D

Carl Jonson CJ
12.6.2006, 18:24
Shteta shto B92 ne prenosi svetsko prventsvo, nego oni smarachki komentatori sa RTS-a

:confused: Гојко Андријашевић је један од најбољих коментатора у нашој земљи...Олд скул...

TheProphecy
13.6.2006, 10:01
Evo tri linka.Ovaj treci nije komentator ali je "VRH" :)

http://www.pervertygo.com/kobajagrande/goool.kobajagrande.com.wmv
http://www.pervertygo.com/kobajagrande/milojko.kobajagrande.com.wmv
http://www.pervertygo.com/kobajagrande/krstajic.kobajagrande.com.wmv

pyost
13.6.2006, 13:02
Nije bas u pitanju sportski komentator, vec vest iz jucerasnjeg glasa.

"Drugoplasirani vozac u generalnom plasmanu Mihael Sumaher startovao je sa trece, a trku zavrsio na cetvrtoj poziciji, pretekavsi Finca Kimija Raikonena". Pa sto ga je uopste prestizao, bolje bi zavrsio bez toga :p

todos
13.6.2006, 22:39
Nisam znao da Ajala ima i ova imena:Alajla,Alaja-komentator sa susreta Argentina-Obala Slonovace
ps:RTS-komentator

Neuro
14.6.2006, 10:08
Sinoć, Hrvatska - Brazil, čini mi se da je u pitanju bio komentar za Prša, nakon neuspelog napada:
"Bio je prilično sam." :o

kinteC
14.6.2006, 12:14
bas na prvoj utakmici sp-a,komentator kometarise igranje nekog nemca i kaze "...on je odlican kao igrac i kao fudbaler..." A sta je onda fudbaler?:eek:

Orvel
14.6.2006, 15:40
Juce na tekmi Koreja-Togo:
"...tuzni korejac..."
"Seo je pravovremeno na loptu i tako sprecio pogodak."

Echo
14.6.2006, 18:27
"u fudbalu je vazno jedno, a to su dve stvari- rad, red i disciplina" :)

epicAdrian
14.6.2006, 19:09
"u fudbalu je vazno jedno, a to su dve stvari- rad, red i disciplina" :)
Oh my Force, oh my Force! ko to kazhe, molim te odgovorite ako znate?
hmmm mirishe mi na Zvonka...

Orvel
14.6.2006, 20:43
Mislim da je to Zvonko.

Kum Ruzvelt
16.6.2006, 2:35
Evo i par od mene.

M.Pantic i N.Kovinjalo
- Pantic:U stazi br. sedam je glavni favorit Michael Jackson.Pardon Michael Jordan.
Kovinjalo: Da, kolega Pantic zeli da kaze da je Michael Jackson u americi popularan kao njih dvojica.

pardon na pravopisnim i kucanim greskama:o

Gledao sam trku kad je Johnson obarao rekord, verovatno je o istom prenosu rec... Uglavnom, Pantic se do pola trke drao - Michael Jackson, a od pola - Magic Johnson, sa naknadnim komentarom da je doticni zaista magicno trcao...

zone2403
5.8.2006, 5:04
Dva bisera sa SOS kanala, ne znam ime komentatora:

tokom izvestaja iz calcio-a "Nemojte da se plasite to je samo Marko Del Vekio"
takodej prilikom izvestaja sa neke utakmice iz Bundeslige "Evo na tribinama Olivera Kana sa suprugom... tu stvarno ne znam ko je lepsa polovina!" :eek:

Echo
7.8.2006, 6:16
Evo jos nekih komentara:rofl: :alealeee:

Zvonko Mihajlovski::n_klanja:
- I zavrsen je jos jedan pokretni praznik fudbalskih slika.
- Cudan nacin dodavanja - jako i nikome!
- Najdoski je odlicno skocio ali nazalost samo preko precke.
- Zadovoljio je trenera i zato sada igra.
- Dok je lopta u vazduhu da vam saopstim spisak timova.
- Kakav udarac, pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik.
- (Norwich City - Bayer.) Krilo nikad ne pada daleko od beka.
- Prepun stadion partizana, 50.000 ljudi. Zamislite, 100.000 dlanova!
- (Hokej) Okrenuo ga je na kocki leda koja bi stala u casu viskija.
- Brazilska odbrana - planinski venci Siera Madre!
- Koncert zvizduka za igrace, cisto da se malo muzicki obrazuju!
- Lopta je proletela paralelno sa ibarskom magistralom!
- To je bila veca opasnost za avione tipa Avaks nego po gol Pandurovica.
- Dragan Ciric, igrac duge kose ali velikih mogucnosti!
- (lopta se natakla na siljak na ogradi i pukla) I lopta je sada pukla kao staklena kugla od porcelana.
- Navijaci ne prestaju da navijaju iako pada kisa
- Statistika je kao bikini: otkriva sve, a ne pokazuje nista
- (Prica o Maradoni, o karijeri, titulama itd) A onda je kudravi gaucos krenuo krivudavim putem kokainskih noci!
- Zavrsen je jos jedan derbi vecitih rivala, fudbalska predstava van granica prostora i vremena!
- Ni lose vreme, ni svi minusi gospodina celzijusa nisu mogli da pokvare ovu fudbalksku predstavu!
- (Zvezda-Napredak,'94.) Posle cetvrtog pogotka crveno-belih iluzije Krusevljana su se pretvorile u rusevine Kartagine!
- Albert Nadj- perpetum mobile prve vrste partizana!
- Zbog ovakvih udaraca R.Karlosa osnovace se drustvo za zastitu lopte!
- Sjajno se ubacuje u fazu odbrane!
- U Cikagu se igra kriminalni fudbal zato ima puno policajaca oko stadiona!
- Borusija iz Minhena!!!
- Bilo je tu kontakta i ful kontakta
- Strogi sudija iz Danske, postuje fudbalska pravila kao deset bozjih zapovesti!
- Ljubomir Vorkapic je jak, robustan igrac, kao da se ispod tog dresa krije buldozer!
- (SP. Korea i Japan) ... je toliko brz da mu konstantno preti opasnost od radara, i kazne zbog prekoracenja brzine!
Milos Topalovic:- Sledecih par minuta ovog snimka proticu u znaku Georgi Hadzija i ove kretenske reklame za kecap.
- Obratite paznju, na stadionu u Istanbulu samo policijski psi nemaju brkove!?
- Cokoladni tandem stopera iz Bremena izbacen je iz igre jednim potezom metuzalema Rudija Bomera?!"
- Lopta je presla zamisljenu gol liniju.
Ilija Kovacic:- Evo Bishopa, ili svestenika.
- Na levoj strani je Kar, cije prezime se moze prevesti kao Auto-o (covek se zove Carr)
- (Everton - Liverpul) Ferguson dodaje do Bola.
- (Ista utakmica u trenutku kad je Ball dobio loptu.) Lopta za loptu.

Gojko Andrijasevic:- (za Salke 04 igra Marko Kurz) "Lopta do *****."

Echo
7.8.2006, 6:18
Vladanko Stojakovic:
- Da,da... dodji 'vamo bato, to se ne sme. Zuta karta!
- I odlicna intervencija Ljukovcana. Da vidimo zasto se sada Nemci raduju, pa da, to je gol !?
- Polster, Polster, grhmhm, grhmrhm. (posle dvadesetak sekundi:) I da vidimo zasto su se igraci Kelna kao po komandi povukli na svoju polovinu, da, to je gol, 1:0.
- Dobro vam vece dragi gledaoci, javljamo se iz Londona sa stadiona Park princeva.
- (Prenos engleskog prvenstva)"Mekmanamanaman." (McManaman)
- Kamerun mora da izvuce barem bod pred utakmicu sa Svajcarskom da bi osigurali prolaz... (pauza 10 sekundi) ...oprostite dragi gledaoci, Kamerun nije u istoj grupi sa Svajcarskom...
- Na stadionu se okupilo oko 30 hiljada dinara.
- I to je lagana lopta za golmana Stojanovica... (posle minut:) Ne, izgleda da je ipak bio pogodak.
- (Utakmica reprezentacije) U pocasnoj lozi su i mnogi ugledni gosti i drzavnici na celu sa Drazom Mihajlovicem! (umesto Markovicem)

Milojko Pantic: - (trcanje na 400 m) U stazi cetiri je glavni favorit Majkl Dzekson. Pardon, Majkl Dzordan. Nedeljko Kovinjalo se tu ubacuje i kaze: "Da, kolega Pantic zeli da kaze da je Majkl Dzonson u Americi popularan kao njih dvojica."
- U stazi sedam je Sandej Bada iz Nigerije. Dakle, Nedeljko Bada, staza sedam.
- (C.Zvezda-Partizan) Evo izlaze Partizanovi igraci... a evo i nasih.
- Evo nas na stadionu pod Bistricom.
- (Jugoslavija - Ceska, 1997) Aut za Holandiju.
- YU-Iran (France 1998): "Nasi nikako ne mogu da probiju njihovu odbranu, jer im je sesnaesterac prepun Peruanaca." (sudija je iz Perua).
- (Ista utakmica): Danas nije vidjen lep fudbal jer su se Peruanci uglavnom branili.
- (Yu-Nigerija, Beograd) Prodato je 30000 gledalaca...pardon ulaznica!
- (Krupan kadar na protivnickog igraca) Ovo je covek koji je napao naseg Dejana - sa ledja
- U nasoj reprezentaciji trenutno na terenu igraju dva Dejana, Dejan Stankovic i Jovan Stankovic
:n_klanja:

Echo
7.8.2006, 6:21
Mirko Kamenjasevic:
- Biogradlic se stustio preko lijevog krila, dribla dvojicu, trojicu, uspio se osloboditi, dodaje loptu do Pejakovica ovaj odigrava dupli pas sa Savicem, Savic mu vraca, Pejakovic sam pred golmanom, dribla i golmana evo ga konacno puca i Go, Go,... KVR4C, precka! (Kamenjasevicu je nakon ovog bisera izrecena zabrana prenosa sportskih dogadjaja u trajanju od 3 mjeseca)

Dusko Korac:- Jos jednom cemo cuti americku firmu!
- Ovo je Keli Erikson, sicusna Svedjanka, skakacica u vis, a ovo je njena majka, mama Marija, koja prati svuda svoju cerkicu i ne ispusta je iz vida. A covek koga upravo vidite je snazni momak, Dzon Godina, bacac kladiva. Njemu nisu potrebni ni mama ni tata da ga prate po takmicenjima...
- Sudija je uzeo prokulin kapi za oci i sada mnogo bolje vidi.
- Ona je bila pobednica amsterdamskog aerodroma!
- Jose Mari Perec prica sa majkom preko telefona i majka je pita -"Sta radis?"a ona kaze -"Pijem koka-kolu".Atlanta je, dakle, grad koka-kole ali mi ovde pi-jemo samo pepsi!
- Pogledajte simpaticnu Norvezanku kako je dobila b-oju, lepo se osuncala ovde u Atini

Slobodan Sarenac:- (nakon par dobrih poteza i kosa Markovica) "Neki bi sad rekli Mare, care sad je startuj" (iz filma MUNJE)
- U igru se vraca Canak iako ima pet penala.

Vlada Olic:- (1998. Utah vs. Chicago) Skoti Pipen je imao protiv sebe dva dobra odbrambena beka, ali je video da su to dva mala belca pa je zakucao preko njih.
- Toni Kukoc ide 1 na 1... I najzad mu je uslo!
- Za razliku od Fila Dzeksona, trenera Cikaga, Slon, trener Jute, vrsi ceste izmene." (Trener Jute se zove Jerry Sloan).
- Trojka Pipena... I time-out trazi Slon, trener Jute.

Vladimir Anzulovic:- Je li to Betega? Je Betega, je Betega.

Milka Babovic (veslanje):- Camac je tako, tako, tako... tako lako prevozno sredstvo...

Jordan Ivanovic:
- Sto bi reko nas narod - deja vu!

Karadzic (RTVCG):
- I sada cemo sa automobilizma preci na konjizam.

Dobrosav Gajic:- Zoran Savic je imao malu porodicnu neprijatnost ovih dana. Naime umrla mu je majka.
- I cetvrti poen Savica. Litvanija sada vodi sedam - tri...
- 1996:yu-sad Americki kosarkasi su visoki 2 i vise metara
- On je najmladji igrac na prvenstvu cije trenutke upravo privodimo kraju...

Nepoznati komentatori:
- A danas je na nasem najvecem stadionu Marihua..., pardon, Marakani...
- Stizu oko 13:30, narodski receno oko pola dva...
- Ovo je takmicar iz San Marina, male ostrvske drzavice usred Atlantskog Okeana.
- (Reditelj zumira Ronaldovu mindjusu): "Sreca sto je Ronaldo fudbaler, inace, da je bokser, kakav bi to zalogaj bio za Tajsona" (u doba kad je Tajson odgrizao uvo Holifildu)
- (Komentator trke formule 1 na BK TV posle udesa Sumahera i Kultarda) Vidimo Sumahera koji ide da se razracuna sa Kultardom. Po njegovim nervoznim pokretima vidimo da je nervozan kao papricica.
- Evo nas na dzoint stadionu (u pitanju je Giant stadion).

Echo
7.8.2006, 6:23
Srdjan Knezevic:- Postovani gledaoci, izvinjavam se zbog ovog prekida. Upravo su nam organizatori Olimpijade zabranili da pusimo u reporterskim kabinama. Evo i kolege Spanci se bune, nisam samo ja...
- Pa pogledajte dragi gledaoci ovo telo. Boginskaja je najvisocija od svih gimnasticarki i vidi se na njenoj izduzenoj figuri. Jednom recju - ZENA!...
- Pogledajte samo kako je gradjen ovaj mladic. Svaka majka bi ga pozelela u svome domu, a tek ti predratni svalerski brcici...
- (Rukomet) Cela Jugoslavija je sada sigurno na rukama!

Nedeljko Kovinjalo:
- Evo nase maratonke Biljane Jeftic
- (Goteborg 95, 10000m) Ko je to sa brojem dvadesetpethiljadastosedamnaest?
- (Goteborg 95, maraton) Ova takmicarka je imala dobar rezultat na Njujorskom aerodromu, a takodje ucestvovala je i na Beogradskom aerodromu.
- (Goteborg 95, koplje) Stiv Bekli je visok - i tacno 87 metara!

Mladen Delic:- (Utakmica Argentina-Holandija, pred kraj utakmice pri rezultatu 1:1): Ako se utakmica zavrsi 1-1, igrace se produzeci, pa ako i onda ostane nereseno, nova utakmica ce se igrati u sredu... ja imam avionsku kartu za ponedeljak... da li ce oni meni dozvoliti da promenim kartu... kako cu ja da se vratim?
- Jokanovic do Stojkovica, Stojkovic do Stojkovica...

Milorad Djurkovic:
- (nakon sto je Dejo uputio loptu u prazno) Pa gdje je taj Massaro?
- Naseg Deju stalno cuvaju po tri igraca, a cesto im se pridodaje i cetvrti...
- (plivanje) Sada Popov vodi za gotovo celu duzinu bazena i Amerikanac ce uspeti da osvoji zlato samo ako Popov pocne da se davi...
- (Nemacka - Engleska) Da je Gaskojn imao moj broj cipela, sigurno bi ta lopta zavrsila u mrezi.

Galic (Izvestavao iz rijeckog studija):- Loptu ima Zajec zeko, Dinamovo med i mleko
- (Rijeka - Partizan) Evo ga Predrag Spasic. Moja malenkost inace podseca na njega, ali ne po fudbalskoj klasi vec po broju na glavi vlasi!

Boris Mutic:- (Italija 1990, Eng - Kamerun:) Gol je postigao Plat, Dejvid Plet.
- Micel ! 2-1. Zavrijedio je da mu se kaze cijelo ime. Dva gola za Spanjolsku postigao je Hoze Miguel Gonzales Martin Del Kampo Micel!

Popovski:- (Jugoslavija-Rumunija 4:4) Susic je igrac koji bi trebao malo viseda dribla i da koristi svoju tehniku i kontrolu lopte. Evo ga, upravo to i radi... Susic, Susic, Susic i ......... ma ne sam Safete, ne sam. Kakva sebicnost mladog i neiskusnog Susica!!!

:rofl: :alealeee: :tapsh: :n_klanja:

DorianGrey
9.8.2006, 16:13
Ne znam ko je rekao, ali sam upamtio recenice :D

"U fudbalu je najvaznije jedno, a to su dve stvari: rad, red i disciplina" :rofl:

"Dzons dodaje do Dzonsa, Dzons trci napred dodaje Dzonsu, Dzons sutira i gol aut...( Nakon toga par minuta tisine)...oprostite postovani gledaoci, Dzons je sponzor kluba ...(Inace Dzons je pisalo an svakom dresu) :rofl:

todos
15.8.2006, 21:56
Bas na poslu slusam radio beograd 1 i izvestac nase reprezentacije kaze:''Nasi crveni orlovi'',nesretnik mislio zbog boje dresova-valjda.:boodala:

shin-bojan
16.8.2006, 9:57
Neki lik sa b92 je tokom utakmice Valensije i Barselone rekao:
"Ala prolaze ti dupli pasovi i trouglovi".
Covek je ocigledno igrao PES:) .

Beagle
16.8.2006, 23:37
najci ikada, milojko pantic:
na teren ulazi igrac sa brojem 2 MINUTES (zaustavno vreme)
al ima ovih bugara ko g*vna (gospodine panticu u programu ste), kao sto rekoh navijaca ima mnogo

i nekakav old school:
dok je lopta u vazduhu da saopstim spisak igraca
kakav silovit sut, pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik
i za kraj,
naseg boksera cete prepoznati po plavom sorcu, a vacungu iz kenije po belom:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

oluja
17.8.2006, 11:18
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2006&mm=08&dd=14&nav_id=207927
Sportski novinar o psihopatologiji
14. avgust 2006. | 18:00 -> 19:19 | Izvor: B92
Beograd -- Neprofesionalno ponašanje novinara RTS-a Duška Koraća tokom prenosa sportskog događaja naišlo na oštru osudu kolega iz medija.

Tokom direktnog televizijskog prenosa Evropskog prvenstva u atletici, sportski novinar javnog servisa RTS-a Duško Korać komentarisao je forum na sajtu B92, posvećen sportskim dešavanjima.

Isprovociran komentarima čitalaca sajta koji su se odnosili na način prenosa, Duško Korać je reagovao na sledeći način: "Obavešteni smo da sajt jednog glasila Socijalističke omladine grada Beograda, ali i Soroša, nastavlja primitivno ispiranje usta poslenicima RTS-a, pre svega sportskim komentatorima".

Nakon toga, tokom prenosa atletike na programu Javnog servisa Srbije, Korać nastavlja: "U medicini i parapsihopatologiji zna se da apstinencija izaziva agresiju. Međutim, po Morganu, to je onaj pre Darvina, čovek je nastao upotrebom obe ruke, a ne samo jedne. Kao hrišćanin im opraštam - kritika da, ali primitivno vređanje zaboravite, gospodo".

Komentari na Forumu B92 odnosili su se na način izveštavanja sportskih novinara RTS. Jedan od njih, koji je izrekao Duško Korać, komentarišući bugarsku skakačicu u vis Vanelinu Venevu, glasi: "Čistoća sportistkinje se ogleda u čistoći njenog lica. Vanelina bi mogla da posećuje kozmetičara, uporedite lice Belgijanke i Bugarke."
Itd, itd...

PeTkO
20.8.2006, 14:31
Juce na odbojkaskoj utakmici izmedju SCG i USA komentator kaze: "I nasi kosarkasi se i dalje bore kao lavovi"!!!:D:D:D

Nicolas
20.8.2006, 16:22
Sportski novinar o psihopatologiji14. avgust 2006. | 18:00 -> 19:19 | Izvor: B92Beograd -- Neprofesionalno ponašanje novinara RTS-a Duška Koraća tokom prenosa sportskog događaja naišlo na oštru osudu kolega iz medija.
Tokom direktnog televizijskog prenosa Evropskog prvenstva u atletici, sportski novinar javnog servisa RTS-a Duško Korać komentarisao je forum na sajtu B92, posvećen sportskim dešavanjima.
Isprovociran komentarima čitalaca sajta koji su se odnosili na način prenosa, Duško Korać je reagovao na sledeći način: "Obavešteni smo da sajt jednog glasila Socijalističke omladine grada Beograda, ali i Soroša, nastavlja primitivno ispiranje usta poslenicima RTS-a, pre svega sportskim komentatorima".
Nakon toga, tokom prenosa atletike na programu Javnog servisa Srbije, Korać nastavlja: "U medicini i parapsihopatologiji zna se da apstinencija izaziva agresiju. Međutim, po Morganu, to je onaj pre Darvina, čovek je nastao upotrebom obe ruke, a ne samo jedne. Kao hrišćanin im opraštam - kritika da, ali primitivno vređanje zaboravite, gospodo".
Komentari na Forumu B92 odnosili su se na način izveštavanja sportskih novinara RTS. Jedan od njih, koji je izrekao Duško Korać, komentarišući bugarsku skakačicu u vis Vanelinu Venevu, glasi: "Čistoća sportistkinje se ogleda u čistoći njenog lica. Vanelina bi mogla da posećuje kozmetičara, uporedite lice Belgijanke i Bugarke."

Ja sam cuo da je bas tada pominjao cistocu koze (gledao sam taj deo), odnosno stanje u kome se nalaze povrsinska tkiva posle upotrebe nedozvoljenih sredstava i bez, naime bugarska takmicarka koja je pobedila u nekoj trci je imala nenaboranu mladalacku kozu, bez ikakvih znakova deformacije dok su sve ostale bile crvene koze, nabubrele, za iskusnije u tim oblastima vidljive znakove upotrebe nedozvoljenih sredstava. A tek posle je ubacio kozmeticare, nesto na foru da im ni oni ne mogu vise pomoci...

Magneto
20.8.2006, 22:09
Fazon je u tome da komentator mora biti apsolutno objektivan, u svakom trenutku, dok je Korać pravi antagonizam takvom ponašanju, koje je ujedno najosnovnija stvar komentatorske prakse. Čovek se mnogo loži, a zna da je forum (B92) javno mesto za javno iznošenje stavova i konfrotacija različitih mišljenja o nekome ili nečemu.

zone2403
20.8.2006, 23:57
Bash sam gledao prenos kada je to prokomentarisao, cak sam pomislio da govori o ovom forumu!!! Ako je i od njega mnogo je!

ATI`
21.8.2006, 0:41
Fazon je u tome da komentator mora biti apsolutno objektivan, u svakom trenutku, dok je Korać pravi antagonizam takvom ponašanju, koje je ujedno najosnovnija stvar komentatorske prakse. Čovek se mnogo loži, a zna da je forum (B92) javno mesto za javno iznošenje stavova i konfrotacija različitih mišljenja o nekome ili nečemu.

Mislis da zna sta je forum? :kreza:

prvul
23.8.2006, 18:15
Po Duletu forum je "sajt koga ti pacijenti nazivaju forum"...

huligan
23.9.2006, 22:09
Danas tokom radio prenosa derbija komentator je imao izvalu:
Igrac se spotakao o protivnicki sesnaesterac!:rofl:

tiberije
16.10.2006, 12:16
Loptu vodi Giovani van Bronkhorst, a komentator na jednoj lokalnoj televiziji ce:"Djovani van, djovani van (nakon nekoliko minuta) Dragi gledaoci nemoj te misliti da vas komentator ne zna da je puno ime Giovania,Giovani van bronkhorst.

Shlaymara
28.10.2006, 18:31
Ovo sam sad nasao na netu.Izbacio sam one za koje mislim da vec postoje u ovoj temi. Ako sam nesto prevideo, izvinte.

(Ovo je od pre desetak godina:) Utakmica Osjek-Dinamo (valjda),
nedeljno popodne, kombinovani prenos na radiju. Penal za Dinamo izvodi
Malbaša... Nepoznati komentator: LOPTA JE U MREZI, NIKUDA NE BEZI,
E MOJ SASA, EJ MALBASA...

(Nova) Zvonkova zavrzlama (Obilić - Vojvodina) - Oko Lazetića su se
našla dvojica protivničkih igrača, a kao Sto se zna - dvojica na
jednog, to je faul u fudbalu!!!

Galić (izveštavao iz riječkog studija, govorio u stihu)
"Loptu ima Zajec zeko,
Dinamovo med i mleko"

Galić (Rijeka - Partizan) "Evo ga Predrag Spasić. Moja malenkost inače
podseća na njega, ali ne po fudbalskoj klasi već po broju na glavi vlasi!"

Vladanko Stojaković, utakmica reprezentacije: "U počasnoj loži su i
mnogi ugledni gosti i državnici na čelu sa Dražom Mihajlovićem!
(umesto Markovićem.)

Zvonko Mihajlovski: "Navijači ne prestaju da navijaju iako pada kiša"

Zvonko Mihajlovski (prica o Maradoni, o karijeri, titulama itd)
"A onda je kudravi gaučos krenuo krivudavim putem kokainskih noći!"

Zvonko Mihajlovski (Zvezda-Napredak, mislim '94.)
"Posle četvrtog pogotka crveno-belih iluzije Kruševljana su se
pretvorile u ruševine Kartagine!"

Nedeljko Kovinjalo, prenos jednog od važnijih svetskih takmičenja u
atletici: "Evo naše maratonke Biljane Jeftić"
(zove se Olivera, a Biljana je folk pevačica)

V. Stojaković, prenos engleskog prvenstva: "Mekmanamanaman." (McManaman)

Jordan Ivanović, SP 1990, Skotska - Svedska 1:1 "Mekkol je postigao gol"

Nepoznati komentator utakmice Hajduka kome je to bila poslednja utakmica:
"GO, GO..., qurac, prečka."

Z. Mihajlovski, C.Zvezda-Helsinki, 1997.: "Finci danas nisu bili fini,
ali je Crvena Zvezda bila bolja"

N.Kovinjalo, kugla na SP u Atini: "Sada baca Amerikanac Džon Godina"
(izgovoreno sa naglaskom na prvom slogu)

M.Pantić, isto takmičenje: "U stazi sedam je Sandej Bada iz Nigerije.
Dakle, Nedeljko Bada, staza sedam."

Z. Mihajlovski: "Krilo nikad ne pada daleko od beka."
(sa utakmice Norwich City - Bayer.)
Tada je posle gola Norwicha dao i sledeću izjavu: "Kakav predivan pogodak.
U fudbalu se događaju mnoge lepe stvari. (počinje usporeni snimak gola)
I pođimo zato sada uz pomoć magnetoskopa u potragu za lepim!"

Milorad Đurković, polufinale Euro ˜96, Nemačka - Engleska:
"Da je Gaskojn imao moj broj cipela, sigurno bi ta lopta završila u mreži."

Miljan Miljanić, gost u studiju na otvaranju Euro ˜96,
(tog dana je prethodno bio na svadbi Save MiloSevića):
"Meni je bugarski carinik rekao da ste vi navijali za nas kad smo karali Nemce."

M.Pantić, Jugoslavija - Ceška, 1997: " Aut za Holandiju."

M.Pantić, Zvezda - Bajern, 1991 : "Gospodine Galer, imate li časovnik?"

Z. Mihajlovski: "Dejan Stanković je umetnik i ništa više, a biti
umetnik i ništa više u njegovom poslu znači - biti sve."

Shlaymara
28.10.2006, 18:32
...
Ilija Kovačić, BKTV, Everton - Liverpul: "Ferguson dodaje do Bola."
Ilija Kovačić, ista utakmica : "Lopta za loptu."
(U trenutku kad je Ball dobio loptu.)

Ilija Kovačić: "Evo Bišopa, ili sveštenika."

Ilija Kovačić: "Na levoj strani je Kar, čije prezime se može prevesti
kao Auto-o" (čovek se zove Carr)

N. Kovinjalo, Goteborg 95, 10000m: "Ko je to sa brojem dvadesetpethiljadastosedamnaest?"

N. Kovinjalo, Goteborg 95, maraton: "Ova takmičarka je imala dobar
rezultat na Njujorškom aerodromu, a takođe učestvovala je i na
Beogradskom aerodromu."

N. Kovinjalo, Goteborg 95, koplje: "Stiv Bekli je visok - i tačno 87 metara!"

Boris Mutić, Italija 1990, Eng - Kamerun: "Gol je postigao Plat, Dejvid Plet."

B. Mutić, Italija ˜90, Spanija - J. Koreja: "Ako je tu bilo paučine,
sada je više nema. Kvang Hvang Bo iz Jukonga u svom 24. tom nastupu za
reprezentaciju postiže zaista nevjerojatan zgoditak."

B. Mutić, ista utakmica : "Mičel! Treći zgoditak! Zaslužio je da mu
kažemo cijelo ime. Bravo, Hoze Miguel Gonzales Martin Del Kampo Mičel!"
(Ova zadnja dva su sa video kasete, precizni su, stvarno bi bilo
nevjerojatno da sam celo zapamtio...)

Z. Mihajlovski, USA ˜94, Bugarska - Meksiko : "Kampos je sada bio laki boj."

Z. Mihajlovski, Euro ˜96, Hrvatska - Danska : "Smajhel je sada bio laki boj."

Z. Mihajlovski, Njukasl - Barselona: "Faustino Asprilja je rođen i
odrastao u vrletima istočnih Kordiljera."

Vlada Olić (BK TV), 1998. NBA play off finals ( Utah vs. Chicago) -
prva utakmica: Skoti Pipen je imao protiv sebe dva dobra odbrambena beka,
ali je video da su to dva mala belca pa je zakucao preko njih."

Vlada Olić, ista utakmica: "Toni Kukoč ide 1 na 1... I najzad mu je ušlo!"

Vlada Olić, ista utakmica: "Za razliku od Fila Džeksona, trenera Cikaga,
Slon, trener Jute, vrši česte izmene." (Trener Jute se zove Jerry Sloan).

Vlada Olić, sve isto: "Trojka Pipena... I time-out traži Slon, trener Jute."

M. Pantć, YU-Iran (France ˜98): "Naši nikako ne mogu da probiju
njihovu odbranu, jer im je šesnaesterac prepun Peruanaca." (btw sudija je iz Perua).

M. Pantić, ista utakmica: "Danas nije viDđen lep fudbal jer su se
Peruanci uglavnom branili."

Shlaymara
28.10.2006, 18:33
i ostatak

Zvonko Mihajlovski, Partizan - Groningen, Kup Pobednika Kupova 80-i-neke:
"On je pravi golgeter. Njegov posao je gol. Njegov hobi je gol. Verovatno
i kada spava sanja gol."

Voditelj "Fontane Zelja" na Studiu B, pri kraju emisije: "Za ove dve
stvari će sigurno biti mesta, ali videćemo... Nekako ćemo i treću da uguramo."

Komentator trke formule 1 na BK TV posle udesa Sumahera i Kultarda:
"Vidimo Sumahera koji ide da se razračuna sa Kultardom. Po njegovim
nervoznim pokretima vidimo da je nervozan kao papričica."

Milojko Pantić, Zvezda-Bayern, Beograd: "Ovaj sudija je poznat po tome
što kartone deli kao novogodišnje konfete"

Vlada Olić: Poslednja utakmica sez. 96/97 - "Evo na liniju dolazi Džef
Hornasek... Džef je 188 godina visok...

Nedeljko Kovinjalo, YU-GREECE, SP u basketu, 98:"Teško je bilo, ali kako
kaže naš narod, sve je dobro što se loše svrši."

Svetsko prvenstvo u USA, mislim da je Jordan Ivanović:
"Evo nas na džoint stadionu" (u pitanju je Giant stadion)

J. Memedović, Mart ˜99. boks Holifild-Luis: "Svi se iskreno nadamo da
će i sam meč potrajati bar koliko i ovo izvođenje američke himne"

Obi-wan
28.10.2006, 23:57
mozda nije smesan ali je do sada ne procitan.
Prenos kosarke na BKTV.
Lopta je sada kod Danilovica (cini mi se da je bio on) sut za tri poena.i...i...i... (lopta kruzi po obrucu i na kraju ispada iz njega) i JE*I ga.... (pauza od nekoliko minuta i nastavak prenosa.....)

Nemac
3.11.2006, 0:29
Na pregledu premier lige u ponedeljak na rts2:

-Iako Kamara nije postigao gol,njegov pogodak je odlucio pobednika:rofl:

TheONE
30.11.2006, 12:33
Dusko Korac:
Korejanci su se naslagali kao klima uredjaji marke hyndai:D

Stojke
10.12.2006, 9:47
Umro sam od smeha.:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: Mislim da ste ove izostavili

Milojko Pantić: Utakmica samo što nije počela , još uvek je 0:0

Vlada Olić: Toni Kukoč ide 1 na 1... I najzad mu je ušlo!

Dusko Korac:
1.Jose Mari Perek prica sa majkom preko telefona i majka je pita -"Sta radis?"a ona kaze -"Pijem koka-kolu".Atlanta je, dakle, grad koka-kole ali mi ovde pi-jemo samo pepsi! - olimpijske igre u Atlanti
2.Ovo je tridesetcetvorogodisnji Svajcarac Pol Akola kome je ovo 17.sezona u svetskom kupu.Ja zaista ne znam zasto se on vise bavi ovim sportom.Evo vidite i po prolazima jako, jako slaba voznja.Ja verujem da sr-ce hoce ali noge vise nece... I na cilju Pol Akola za 2,5 sekunde sporiji od Majera.Srce hoce noge nece, krste-nica zuti!

Zvonko Mihajlovski:
1.To je bila veca opasnost za avione tipa Avaks nego po gol Pandurovica.
2.Mihael Stih je poznat po onoj americkoj grupi New Stih on the block!
3.Jos uvek niko nije obradovao semafor, tamo je i da-lje 0:0!
4.Evo trenera Meksika, iako njegova ekipa gubi sa 2:0 on nista ne preduzima.Brod tone, a kormilar spava!
5."I onda je kudravi gaucos lrenuo krivudavim putem kokainskih noci":rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Srdjan Knezevic, Olimpijada, gimnastika. Takmicarka je preskakala kozlic i gadno pala povredivsi clanak i ruku! Srle je skoro placnog glasa rekao:
JADNA DEVOJCICA, PA KO CE JE RAZUMETI AKO NECU JA!!

Jim Bravura
10.12.2006, 15:51
Srdjan Knezevic, Olimpijada, gimnastika. Takmicarka je preskakala kozlic i gadno pala povredivsi clanak i ruku! Srle je skoro placnog glasa rekao: JADNA DEVOJCICA, PA KO CE JE RAZUMETI AKO NECU JA!!Jel to bilo pre ili posle njegove povrede, tj. neuspele operacije. Ako je ovo drugo, onda i nije tako smesno, jer je covek vec nekoliko godina invalid (ostecena kicmena mozdina).

choi
13.12.2006, 2:54
Neki lik sa b92 je tokom utakmice Valensije i Barselone rekao:
"Ala prolaze ti dupli pasovi i trouglovi".
Covek je ocigledno igrao PES:) .

Salis se ili nisi cuo za trougao u fudbalu.Tri igraca, kratki pasovi, mogu da izbace nekoliko protivnickih igraca iz igre.

Meni su najgori komentari vezani za imena igraca: Dzoe Kol, Dirk Kojt, Fan Persi, Fan Nistelroj (by Kovinjalo).

Najbolji komentar:-Aleksandar Stojanovic:"Siroti Kasiljas je vec godinama unazad najzaposleniji igrac Real Madrida" --- Suva istina:(

Luka Brazi 47
18.12.2006, 17:55
Igrac suta,lopta ode pored gola a komentator
Za malo pored gola

PeTkO
18.12.2006, 20:55
Igrac suta

Igrac ne suta vec sutira

Ice-Man
18.12.2006, 21:54
@PeTkO

Znam da se u nekim drugim drzavama za sutiranje kaze Sutanje... Svet Kompjutera kao casopis se moze kupiti i u drugim drzavama, i ljudi u tim drugim drzavama citaju i razumeju nas jezik, tako da mislim da je ok ako se mi ne zalimo sto njihov jezik nije indentican kao nas.

@Moderatori

Sry za offtopic!:o

Dio37
18.4.2007, 22:51
I malo bisera nasih komentatora. Mrzelo me da trazim ko je sta rekao. Uostalom, zar je bitno? :)

(Utakmica Lige sampiona 1996/97 izmedju Mancester Junajteda
i Borusije iz Dortmunda, ovako je procitao sastav
Mancestera):
“Na golu je Šmejkel, u odbrani su Geri Nivajl, Denis Irvajn,
Geri Pelister, Henig Berg. U srednjem redu su Pol Suls, Niki
Bats, Dejvid Bejkem i Roj Keni. U špicu su Endi Kol i Ole
Gunar Solksjare!”

“Kolega, moze mali remize ove utakmice”

“Lopta kadkad ume da bude djavolja koza naduvana vazduhom.”

“Taj pogodak je bio tajni savez lopte, Larsonove noge, i
okvira gola.”

“Igracima Crvene zvezde bi dobro dosli treninzi sa Jasnom
Sekaric!”

“Prejaka je ovo lopta za Savicevica, Dejo ovu loptu ne bi
stigao ni taksijem.”

“Savo, Savo, Savo kravo, sta to radis?"

(posle udesa Sumahera i Kultarda): “Vidimo Sumahera koji ide
da se razracuna sa Kultardom. Po njegovim nervoznim
pokretima vidimo da je nervozan kao papricica.”

“Dobro vece, postovani gledaoci ponovo smo smesteni medju golubovima”

“I to je lagana lopta za golmana Stojanovica”, a posle minut: “Ne, izgleda da je ipak bio pogodak”

“Obratite paznju, na stadionu u Istanbulu samo policijski psi nemaju brkove!?”

“Ako se utakmica zavrsi 1-1, igrace se produzeci, pa ako i onda ostane nereseno, nova utakmica ce se igrati u sredu… ja imam avionsku kartu za ponedeljak… da li ce oni meni da dozvole da promenim kartu… kako cu ja da se vratim?”

“Jokanovic do Stojkovica, Stojkovic do Stojkovica…”

“Sada Popov vodi za gotovo celu duzinu bazena i Amerikanac ce uspeti da osvoji zlato samo ako Popov pocne da se davi…”

“Zidorf , Zidorf , Zidorf sut i nista” (radilo se o Sedorfu)

“I POGLEDAJTE MOHAMEDA ALIJA, RUKE MU SE TRESU OD UZBUĐENJA!!!”

“Skoti Pipen je imao protiv sebe dva dobra odbrambena beka, ali je video da su to dva mala belca pa je zakucao preko njih.”
“Toni Kukoc ide 1 na 1… I najzad mu je uslo!”
“Za razliku od Fila Dzeksona, trenera Cikaga, Slon, trener Jute, vrsi ceste izmene.” (Trener Jute se zove Jerry Sloan).
“Trojka Pipena… I tajm-aut trazi Slon, trener Jute.”
(Pipen ima loptu i sutira trojku) “I Skoti ga oseca”
“Evo na liniju dolazi Dzef Hornasek… Dzef je 188 godina visok…”

"Vahidin Musemic u izglednoj sansi i nistaaa… ali opet
Musemic dolazi do lopte, udarac i golman brani, lopta se
odbija do Musemica koji upucuje snazan udarac lijevom
nogom… preckaa, Musemic ovaj put glavom i opet je promasio
j**o mu ja mater smotanu!!!”

caine
28.6.2007, 5:34
Evo, da malo ozivim temu nekim svezim biserima komentatora:

Utakmica Srbija - Kazahstan, Lazovic se vec pola sata sprema da zameni Pantelica.
Komentator: Skoro ce izmena, Lazovic se vec pregrejao.

Jos jedan biser sa iste utakmice:
Vidic sutira i promasuje.
Komentator: Vidic je lepo sutnuo, ali lopta nece da udje u gol.

Nedavni derbi, Trajkovic lezi na zemlji povredjen. Ulazi medicinska ekipa.
Komentator: I sada se pruza poverenje Trajkovicu...

Prenos neke utakmice Reala. Raul dodaje loptu Gutiju, pogodi ga u stomak i lopta se vrati do Raula.
Komentator: I sada su Raul i Guti odigrali dupli pas.

_RaZoR_
28.6.2007, 22:24
Oklznuo se na zadnju levu nogu.

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Gdje ovo nadje...Hahaha bas sam se slatko nasmijao.

caine
22.8.2007, 23:23
Nedavne umotvorine Nedeljka Kovinjala (ja mislim :icon_scra):

Broj gledalaca se znatno povecao. Sada ih je stotinjak.

Posle dobrog duplog pasa,
skoro nikad nema spasa. :D

BTW, ako pronadju Marka Pantelica sa metkom u glavi... nemojte da me prijavite.:dzavo:

Bryan Fury
22.8.2007, 23:30
Obavezno posetiti: http://parapsihopatolog.blogspot.com/ :)

Dio37
23.8.2007, 0:21
Ah™, ekipa sa B92 foruma. Njih volim da cujem. :)

dr.antrax
23.8.2007, 11:02
Obavezno posetiti: http://parapsihopatolog.blogspot.com/ :)

E koja glupost, strašno... Toliko su nepravedni stravično (uostalom šta i očekivati kad su to radili ljudi sa B92).
Legendarni komentatori sa RTS-a su opisani kao pijandure, dosadni i glupi, a komentatori sa B92, koji su inače smrtno dosadni su opisani kao odlični. Obična propaganda... :mad::nov_mad2::nov_mad2:

Bryan Fury
23.8.2007, 11:14
Mislim da većina tema imaju osim citata i video zapis, za one koji ne veruju. Takođe, autor bloga ne radi na b92, već je nastavnik u jednoj školi u Kuli (ako se dobro sećam), ne vidim gde je tu propaganda. ;)

LoneWolf
23.8.2007, 13:23
Zimski turnir u malom fudbalu,finale,dvorana Borik 2005.
TV Simic,Banjaluka,komentator Vlado Susnjar i izjava MILENIJUMA :

Vojin Velaja,ide Velaja,prolazi protivnike,sutira iiiiiiii ZAMALO PORED GOLA!!! :rofl:

gorillaz23
25.8.2007, 11:31
Ne znam da li je neko post-ovao ove i ovaj link,izvinjavam se ako jeste :

(fudbal,2007,Srbija - kAzahstan)
Lopta nece u gol.Nasi momci je sutiraju,ali ona uporno odbija da udje u gol!

(ista ut.Lazovic se zagreva pored aut-linije)
Lazovic se pregrejao tamo dole

(ista ut.)
Lopta se lepi za noge igraca Kazahstana

(finale Svetske lige u vaterpolu 2007 Srbija - Madjarska)
Nekome je pala kapica...Ne vidim kome...Nista ne vidim sa ovih 1500 kilometara iz studija...

Evo i linka : http://www.zafrkancije.co.yu/biseri/komentatori.htm

gorillaz23
27.8.2007, 22:28
Evo i ilnka za Zvonka Mihajlovskog : http://www.zafrkancije.co.yu/biseri/zvonko.htm

Kaiser Soze
27.8.2007, 22:48
Ko je gledao nedeljni Gooloseum na AVALA setice se da u prenosu utakmice dva komentatora se nisu stideli da koriste izraze kao "kakvi su ovo indijanci" i slicno.
Tv AVALA daje fudbalu jednu novu dimenziju, zar ne? :D

I bas mi se svidja kako su komentarisali. Mozda sa malo vise psovki nego sto bi trebalo, ali najsss. :)

ForceWare
27.8.2007, 22:56
Nisu izjave komentatora ali je sa utakmice i smešno (ovo je prenos na radiju).

Bio je večiti derbi (veoma skoro možda prošle godine) i ne znam čiji igrač (Partizanov ili Zvezdin) je pretrpeo jak udarac u nogu. Ulazi ekipa da ga zbrine prekida se prenos i na radiju se u tom trenutku čuje pesma "Nije mu ništa" :kreza:

dr.antrax
28.8.2007, 13:02
Ko je gledao nedeljni Gooloseum na AVALA setice se da u prenosu utakmice dva komentatora se nisu stideli da koriste izraze kao "kakvi su ovo indijanci" i slicno.
Tv AVALA daje fudbalu jednu novu dimenziju, zar ne? :D

I bas mi se svidja kako su komentarisali. Mozda sa malo vise psovki nego sto bi trebalo, ali najsss. :)

Toliko gluposti na jednom mestu odavno nije izgovoreno. Kako su samo lupetali na utakmici Inter-Udineze i još otvoreno navijaju za Inter.
Neke od gluposti:
Dejan Stanković postiže gol:
''Gol! 1:0! Izgleda da je naš Dejan postigao gol, svi ga ljube, bravo za Dejana.''
Kasnije se utvrdilo da je Stankovićev gol iz ofsajda:
''Gol iz sumnjive pozicije, ali kad je u pitanju naš Deki, njemu se sve prašta.''
Udineze napada i to se komentatorima ne dopada:
''Ne znam šta se dešava sa Interom, brane se protiv ovih nesrećnika iz Udinezea.''
Inter kreće u kontru i prelazi na protivničku polovinu prvi put posle dosta vremena:
''Sada kreće Inter! To, ajmo, ajmo!''

Koje budale...:rolleyes::D

todos
29.8.2007, 14:38
Brate mili ovi nasi komentatori sa prenosa svetskog prvenstva u atletici su biseri bez premca.Nisam zabelezio neki citat,ali sam shvatio da su skakacice sa motkom u stvari motkasice.Dalje da svetska rekorderka na 800m Cehinja Jarmila Kratofilova izgleda tako da kad je vidite mozete i da se uplasite.A mozda najinteresantnije je izgovaranje imena takmicara po Vuku.Pisi kao sto govoris ,citaj kako je napisano.:rofl:

zone2403
29.8.2007, 19:19
Toliko gluposti na jednom mestu odavno nije izgovoreno. Kako su samo lupetali na utakmici Inter-Udineze i još otvoreno navijaju za Inter.
Neke od gluposti:
Dejan Stanković postiže gol:
''Gol! 1:0! Izgleda da je naš Dejan postigao gol, svi ga ljube, bravo za Dejana.''
Kasnije se utvrdilo da je Stankovićev gol iz ofsajda:
''Gol iz sumnjive pozicije, ali kad je u pitanju naš Deki, njemu se sve prašta.''
Udineze napada i to se komentatorima ne dopada:
''Ne znam šta se dešava sa Interom, brane se protiv ovih nesrećnika iz Udinezea.''
Inter kreće u kontru i prelazi na protivničku polovinu prvi put posle dosta vremena:
''Sada kreće Inter! To, ajmo, ajmo!''

Koje budale...:rolleyes::D
Citao sam najavu za tu emisiju, to je namerno tako osmisljeno, ta dva komentatora su isti oni koji su nekada prenosili derbi na , mislim YU radiju, i svadjali se tokom cele utakmice! Valjda na AVALI misle da ce tako prenos biti interesantniji (nekim) gledaocima!:alealeee:

Orvel
29.8.2007, 19:35
Danas je komentator (mislim da je Korac) na atletici pominjao neko "udaranje po belom" i Maradonu u nekom kontekstu sa tim.Ja sam uleteo na pola recenice pa nisam tacno zapamtio.Ako je neko slusao prenos i jos zapamtio komentar mogao bi da podeli to sa clanovima ovog foruma.

dr.antrax
29.8.2007, 20:40
Danas je komentator (mislim da je Korac) na atletici pominjao neko "udaranje po belom" i Maradonu u nekom kontekstu sa tim..

Nisam gledao, ali ovo baš liči na Koraća, on je jedini koji može da pronađe nekakvu vezu između atletike i Maradoninog drogiranja. :D :kreza:
U svakom slučaju, Duško je car! :to_care:

VojaM
29.8.2007, 20:40
Brate mili ovi nasi komentatori sa prenosa svetskog prvenstva u atletici su biseri bez premca.Nisam zabelezio neki citat,ali sam shvatio da su skakacice sa motkom u stvari motkasice.Dalje da svetska rekorderka na 800m Cehinja Jarmila Kratofilova izgleda tako da kad je vidite mozete i da se uplasite.A mozda najinteresantnije je izgovaranje imena takmicara po Vuku.Pisi kao sto govoris ,citaj kako je napisano.:rofl:
Zar se dotična Čehinja ne zove KratoHVilova?

todos
29.8.2007, 20:48
Zar se dotična Čehinja ne zove KratoHVilova?

Dobro dr.mr pr.frrr VojaM,pogresio sam izvinjaovam se zbog toga!!!

Kaiser Soze
30.8.2007, 12:51
A koga su ono banovali, tako reci, sa RTSa zbog pljuvanja po B92? :D

NjegovaWisost
30.8.2007, 13:03
Šofro prije neki dan na TV IN: "Bivši reprezenntativac Jugoslavije Gnjidić, ha, zaista zanimljivo prezime" :D

ivke76
30.8.2007, 13:27
A koga su ono banovali, tako reci, sa RTSa zbog pljuvanja po B92? :D
Dusko Korac :) nije banovan evo ga prenosi i sp u atletici ;)
retard bez greske koji ako nema alkohola ili ruskih takmicara i ne prenosi nista ili to radi onako preko one stvari :rofl:
njegovi biseri su nenadmasni iako svi misle da milojko i vladanko :) vladaju ovaj je 1000% loodji :kreza:

gorillaz23
1.9.2007, 17:31
Slobodan NovakovicPromasuje Boya, a on kaze: “Aoooooooo, Boya, sine moj crni…. Njemu je hladno nije on navikao na ove uslove…” pauza pa “Auououooooooooo… ništa”"Neka cigani lete u nebo”,

“Ne možemo ni da oprostimo ni da zaboravimo Zvezdi koliko nas je pokrala”, “Hvala Miljaniću, hvala Piksi, hvala Đoriću što ste nam upropastili sezonu”… Sve je to Novaković poslao u etar, u noći u kojoj je Crvena zvezda slavila 23. titulu.

Mit o njemu se širi neverovatnom brzinom našim medijskim prostorom. A iza njega su ostali nadimci fudbalerima: Brnović - lane moje, Ilić - vrapče, Malbaša - duša naša, Boja - sreća moja…Čaki, Čaki…

Hajde Radonjiću, hajde, šutiraj čoveče! Eeeeee, **** se, šta su te učili u toj Sutjesci.

Naše malo vrapče, Saša Ilić, otišao je u Seltu da im pokaže kako se leti.

Tu je naša granitna Mažino linija, tu su Bata, Đorđević, tu je Ćirko naš Simplon i Malbaša, duša naša.

Pa dobro, opasno igra ovaj tim…gađaju onog dugačkog i sve nešto na kontre… :):):)

Boja se poigrava sa loptom kao da je kokosov orah. Tako to rade ti momci iz Afrike, Nenade, Nenade, gde ih bre samo nalaziš. Ali, kako Boja uzima te lopte, za njega nema izgubljene lopte. Bere ih kao banane…

Pjer Boja, crno-beli as, više crn nego beo”

“Bravo šampioni, tako se brane boje svog kluba. Sve što smo želeli, sve što smo hteli, to su nam dali crveno-beli…”

Nakon derbija na JNA (Zve-Par 3:0), poslednje Slobine reči su bile: “Bogavac i 2:0! U ***** materinu…”, a zatim napusta komentatorsko mesto.

(Ista utakmica) Sloba se vraca na mesto komentatora! Partizanova sredina je veoma bitna, ona je kao kicma u ekipi… i tu kicmu ne valja savijati, a veoma je lose ako se ta kicma slomije… (zvezda sad uzima loptu negde na centru) evo vidite sasa ilic je izgubio loptu sad je zvezda u napadu (sad ide centarsut, gol lalatovica za 3:0)… e sad ide jedno minut tisine, dok su igraci proslavili gol i dosli do centra, a sloba ce : “ovo je *****e!” .

A to što se tiče vrapčeta(Saše Ilića) datira još od prve utakmice sa Rapidom u Kupu UEFA. Štoperi bečkog tima par puta su malo oštrije startovali na Ilića, na šta je Sloba prokomentarisao da šugavi Austrijanci našem vrapčetu hoće da slome krila…

“A sto ce biti lepo kada Partizan osvoi kup uefa, tada bi voleo da grad kao znak zahvalnosti izda 11 maraka za 11 velikih junaka, a da ih na terasi gradske skupstine doceka ljupka gradonacelnica Radmila Hrustanovic.”

“Na prelepoj južnoj tribini stadiona JeNeA okupila se neverovatna gomila Grobara. Tu su navijači iz Beograda, Aranđelovca, Niša, zatim iz Kragujevca, Loznice, iz Alkatraza…” :))))))))

U jednoj utakmici je sudio sudija Četnik. Sudija sudi par puta protiv Partizana, kad će Sloba: “Mi Partizani nikada nismo imali sreće sa Četnicima”

Kup utakmica Partizan-Železnik. Zvoni mu mobilni u sred prenosa: “Neko me zove na mobilni, sada ćemo da vidimo ko je,… A to je moj sin Marko.”, javlja se na telefon, “Marko ne možeš da veruješ imamo igrača više i gubimo sa 4:2,…”.

gorillaz23
1.9.2007, 17:33
VUJISICSVETSKO PRVENSTVO U FUDBALU U FRANCUSKOJ:”PEHAR KAPITENU FRANCUSKE PREDACE PREDSJEDNIKA FRANSOA MITERAN”( A COVJEK JE BIO MRTAV 10 GODINA!!!!!)

(Zeljeznicar – Sarajevo) “Ako je linija sastavni deo
sesnaesterca onda je sudija trebao suditi penal”
(BiH povela protiv Norveške 1:0) “Evo noci, evo ludila!!!”
anonimni???

“Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja…”

“De Bur dodaje bratu De Buru.”

“Što bi rekla stara rimska poslovica, ne vjeruj Dancima ni
kad darove nose!”

Sta mislite o atmosferi na 47. jubilarnom debiju ?!”

BISERI SPORTSKIH STRUCNJAKA‘Zlato moje, prehladio sam se, sreća da se nisam upiškio’ - Ćiro Blažević na pitanje novinara zašto je poskakivao kraj klupe.

‘Zašto ste uvek obučeni u crveno? Je li vam to sretna boja?’ - pitanje anonimnog lokalnog kineskog novinara upućeno Michaelu Schumacheru nakon F1 Grand Prix utrke u Kini.

‘Dobrodošli, morski psi, na moj pogreb’ - Claudio Raineri novinarima pre polufinala Lige sampiona (protiv Monaka).

‘Izostavio sam nekolicinu stranaca s prošle utakmice i oni su odmah počeli govoriti na stranom jeziku. Ali, ja znam šta su govorili: ‘Bla, bla, bla, prokleti menadžer, je**** nesposobna prokletinja” - Harry Redknapp, bivši menadžer Portsmoutha.

‘Ja sam protiv velike Srbije, velike Hrvatske, velike Albanije, čak sam i protiv Velike Britanije jer je velika’ - Dušan Vujošević, trener Partizana.

‘Da sam hteo lak i jednostavan posao, ostao bih u Portu. Udobna plava stolica, trofej naslova sampiona Europe, Bog, ispod Boga odmah ja…’ - Jose Mourinho nakon prelaska u londonski Chelsea.

‘Pre nego sto me ubijete ,dozvolite mi da vam platim jedan espresso. Ali mali, ipak sam ja Škot’, Claudio Ranieri pokušava šalama odagnati strah od otkaza iz Chelsea.

gorillaz23
1.9.2007, 17:41
[rukomet] Cela Jugoslavija je sada sigurno na rukama!

Svetsko Prvenstvo 2006

Ciro: "Srbija i Crna Gora sad više nema što izgubiti, pa bi trebali izaci iz svoje vec tradicionalne zatvorene formacije i poceti igrati kako im nalaže tradicija."

Gojko Andrijaševic: "Klinsman je jedini koji je osvojio SP i kao igrac i kao fudbaler."

Drago Cosic: "Schweinsteiger i Lahm su dvije mlade dame....ovaj dvije mlade nade njemackog nogometa."

Ivica Blažicko: "Sutra u 15 sati cete uživati u utakmici izmedu Srbije i Crne Gore."

Božo Sušec (faul na Srni):"I to mora biti prekršaj. Ako nije prekršaj, onda je faul."

Bogdan: "Evo sad Poljaci pokušavaju zadržati loptu da vrijeme sporije tece."

Ciro: "6-0 je veliki rezultat ali to se još da izdržati ali 7-0 je posebna blamaža".

Ciro (SCG - Argentina): "Ovaj sudac je papak. Pravi papak! On tu nikad nebi sudio da nije Talijan!"
Vela: "Evo, dati cemo sada gospodinu Ciri jedan perec, da se zabavi i da ne misli više na sudenje."
Ciro: "I bolje da jedem perec! Ionako nemam ništa dobroga reci o sucu! ...(pauza)... PAPAK!!"

Igor Štimac: "Viduka voli osjetiti protivnika iza svojih leda, voli ga držati rukom, takvu igru on voli."

Vela: "Tko je više seksi, Ballack ili Beckham?"
Bogdan: "Još uvijek gledam ljepši spol..."
Vela: "Dobro je, dobro si se izvukao..."

Bogdan: "Nedved ima obje noge."
Vela se nadovezuje : "...a ostali igraci nemaju obje noge?"
Bogdan: "Ma to je onako nogometno, znaci da mu je jedna noga jaca."
Vela: "Je, inace bi to bila nekakva paraolimpijada."
Bogdan: "Da."
Vela: "Da."

Mila Horvat: "A jeste mi ga uvalili za prvi put?"

S. Sušec: "Loše se piše Trinidadu, a bogami i Tobagu."

Cico Kranjcar o rezultatu utakmice: "Mogu reci da je i Australija zaslužna što nismo zadržali vodstvo."

Goran Maric: "Japanski sudac je bio solidan, ali ništa posebno... rekli bi da je puno zujao, a malo meda dao..."

Slovenski komentator: "Sada kada je ova lopta prošla ovako blizu, golman može izdahnuti."

Bogdan : "Da, da....kad padne gol u ranoj fazi utakmice, onda postoji mogucnost da vidimo još golova."

Bogdan: "Ovo je teže pogoditi nego promašiti."
Vela (zbunjeno): "Misliš...obrnuto...teže je promašiti nego pogoditi?"
Bogdan: "E to, to! To sam htio reci! Al dobro je da nas je dva. Jedan zna pisati, drugi citati."
Vela: "Pratim ja tebe."

Štimac se dere: "Linijski sudac je svirao prekršaj!!"

Božo Sušec: "I ovo je dokaz da Van Basten ne provodi nikakvu rasisticku politiku. Imaju cak jednog crnca u momcadi."

Bogdan: "Sad bih ja još nešto rekao, ali necu."
Vela: "Da, nemoj!"

Štimac: "Ja ne znam je li bolje da Babic dobije loptu ili da je ne dobije..."

Balog (tekma Iran - Meksiko): "Irancima je lijepo ovdje u Meksiku."

Ciro za vrijeme 1. poluvremena Švedska - Engleska kaže za Kallstroma: "On je toliko lijevak, da desnu nogu koristi samo pri ulasku u autobus."

gorillaz23
1.9.2007, 17:43
Vela: "Riquelme je pucao izravno, nije bilo daleko..."
Bogdan: "...da je gol malo viši..."
Vela: "...onda bi bio za ragbi!"

e znam cija je to izjava ali je sjajna. Pocinje formula, krug za
zagrijavanje, a kometator: Sta im je danas, sta su tako spori....

Jedan od komentatora na BHTV1:
Ako ne zelite cuti rezultat druge utakmice, zacepite usi...

Nisam siguran kad je to tocno bilo ali evo: Mutic komentator, finale
stafete u bazenu na duge pruge.
Kina je bila uvjerljivo najlosija reprezentacija u finalu. I tako oni
plivaju pet minuta kad Mutic izjavi: 'Ljudi, dogodilo se iznena?enje, Kina
vodi ispred svih favorita, ovome se niko nije nadao...' - pauza od 30 s -
' ... Ispricavamo se postovani gledatelji, Kina zaostaje za jedan krug.'

Blazicko (10 minuta(!!!) nakon sto je Ivica potvrdio osvajanje svjetskog
kupa u slalomu): (iz cista mira) MAJKO ISUSOVA!!! OVO JE NEVJEROJATNO!!!

Pronicljivi titogradski komentator formule 1:
"Alboreto ima 27 sekundi prednosti ispred Prosta, sto znaci da Prost
zaostaje 27 sekundi za Alboretom."

Neki brkati Sarajlija cita u dnevniku rezultate:
"Velez-Zeljeznicar: Jedan ja. (stanka) Oprostite, jedan-jedan."

F1 komentari!
Primjer: 1. Dva vozaca u borbi za poziciju(ne sjecam se
imena, mozda Hakinen), ovaj drugi si rukom otrgne zastitnu foliju s vizira
kacige a komentator:>Pa zasto sad ovaj mase, pa nije valjda da mase ovom prvom da se makne?>(!!!!!??????
2. Alesi u boksu, bolid se trznuo pri kretanju i ugasio, ocito greska s
mjenjacem (kasnije je i potvrdeno) a kometator: <Pa kako si je Alesi mogao dozvoliti da mu se ugasi bolid?>
3.Nedavno kad je Sato sletio van staze. Duze vrijeme je ostao prikljesten
u bolidu, oko njega ekipa lijecnika i ostalih, ocito da je neka frka a nas
inteligentni komentator:>I sva sreca da se nikom nista nije desilo, oba
vozaca su neozljedena..> Nakon 5 min skuzio je da nesto ne stima i naravno posve okrenuo plocu!

Blazicko na SP 98 (svrsava na utakmicama Engleske):
POOOOOOOOOOL SKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLS; Pakleno pakleni igrac taj Denis Wise!

Federacijska TV. Prijenos utakmice Utah Jazza i jos nekog. Komentator
nepoznat. John Stockton vodi loptu nasto ce Federacijski komentator:
"Stockton, Stockton, zena mu se zove Nada!!"

gorillaz23
1.9.2007, 17:45
Vec nekoliko godina radim u Makedoniji pa sam s vremenom pokupio par
njihovih bisera:
1. utakmica MK - HR u Skopju i komentator uporno umjesto Sukera - Surjak.
Svi se valjaju od smijeha, pocinje drugo poluvrijeme i spiker ce sad:
Dragi gledaoci, dobio sam obavijest iz rezije da sam zamijenio Sukera sa
Surjakom. Oprostite radi toga, iako je i Surjak bio odlican igrac.
(utakmica produzava).. I evo loptu uzima Surjak ...
2. prije puno godina Vardar s nekim: Pancev po desnoj strani, Pancev po
desnoj strani i koji [beep] trazi Pancev na desnoj
strani...
3. Spiker zaboravlja iskljuciti mikrofon i cuje se kako vadi s dna grla
jednu pozamasnu zelenu, pljuca i mrmlja sebi u bradu: [beep] ti cigare...

Oliveru Khanu bi trebalo podignuti spomenik u svakom gradu u Engleskoj

I slobodan udarac za Real sa oko 35 metara. ( Karlos se sprema da ga izvede, dolazi Baljic do njega, nesto se dogovaraju ) I Rober... DOLAZI BALJIC do lopte, mislim da bi sada Roberto Karlos trebao da pusti ovaj slobodan udarac za naseg internacionalca ( poslije 15 sekundi ) i nevjerovatno, ipak ce ga izvesti Roberto Karlos.

Ista utakmica, Baljic dribla.

"BALJIC, BALJIC, PROLAZI JEDNOG, IDE BALJIC, I DALJE BALJIC, PROLAZI I DRUGOG, IDE ON, JOS IDE, BALJIC, BALJIC, KAKAV PRODOR, BALJIC, BALJIC, PROLAZI I POSLJEDNJEG IGRACA, BALJIC SAM PRED GOLOM, PROLAZI I GOLMANA, BALJIC, BALJIIIIIC.....GOLLLL, SANSSSSA, nista."

Sabahudin na prenosu F1. Schumacher prolazi cilju ravninu, pojavljuju se podaci, current speed i top speed.

Evo postovani gledaoci kakve su to brzine, ovo sto pise kurent spid oznacava prosjecnu brzinu, a ovo sto pise top spid oznacava trenutnu brzinu Mihaela Sumahera.

Milojko Pantic: Yugoslavia - Brazil, prijateljska utakmica, ne znam, kada, igrala se u Belo Horizonteu uglavnom.
Na poluvrijemenu ulazi Zilic na gol umjesto Kralja. i Pantic uporno govori za Zilica Kralj. i u 85 minutu kaze Pantic.
"Izgleda da je doslo do izmene u redovima plavih, usao je Dragan Zilic da i on malo okusa kako je braniti protiv ovih zvezda iako verovatno nece imati priliku za intervenciju" ( poslije jedno 5 stopostotnih sansi Brazilaca i odbrana Zilica.

Milojko Pantic: "I u igru umesto Save Milosevica ulazi Savo Kovacevic".

LoneWolf
1.9.2007, 21:00
Federacijska TV. Prijenos utakmice Utah Jazza i jos nekog. Komentator
nepoznat. John Stockton vodi loptu nasto ce Federacijski komentator:
"Stockton, Stockton, zena mu se zove Nada!!"

Komentator i autor te famozne izjave je (bio i ostao) Igor Kristic.
I nije Federalna TV nego OBN.
Jeste smijesno,ali je polu-cinjenica.
Koristi moje podatke,i nema zime ;) :dedica:
Ja gledao utakmicu.Plakao od smjeha,ali uz sve napore da ostanem sabran,nisam smogao snage da snimim ovu izjavu,nazalost.
Ako neko ima ovu i slicne komentatorske izjave SNIMLJENE u audio ili video formatu,ili linkove gdje mogu da dodjem do snimaka,neka mi prebaci na PM.
Hvala

gorillaz23
4.9.2007, 19:09
I nije Federalna TV nego OBN.

Nisam ja ovo kucao. Kopirao sam sa raznih sajtova i foruma. Najlaksi nacin da se dodje do bisera,ako neko nije znao :), je da u google-u na srpskom ukucate npr. "biseri komentatora".

gorillaz23
19.9.2007, 12:26
Sa nedavno zavrsenog EP u kosarci:

Dirk Novicki iz Spanije

I evo statistickih podataka za Garbahosu*ispravljaju ga da je to za Himeneza*,a on im odgovara "Mora da sam se ja zaljubio u Garbahosu"

Iris
19.9.2007, 13:02
Meni je u sećanju ostao onaj nesretnik Aleksandar Stojanović (http://blog.b92.net/arhiva/node/3011) sa B92, koji je izveštavao sa prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva u fudbalu.

Novinar za koga piše da je "Poznat po perfekcionizmu i stalnom profesionalnom usavršavanju" je izveštavao iz države čiji jezik uopšte ne zna, niti se potrudio makar osnovne fraze da nauči! Mnogi te reportaže verovatno nisu videli, ali je presretao decu po ulicama uz povike koje je očigledno naučio iz Otpisanih: "Kinder, kinder, komenzi, komenzi..." Ni ja ne znam nemački, ali znam da je mogao makar da ubaci "bitte" (molim) :boodala:

Toliko o profesionalizmu... :a_whistli

101st Airborne
19.9.2007, 13:38
Dobro da nije starije Nemce oslovljavao sa Kriger:)

zone2403
19.9.2007, 22:16
Ne znam da li ste culi, ali danas sam u novinama video prilog da je Ivan Miljkovic pokrenuo inicijativu, navodno u ime svih reprezentativaca, da Duska Koraca oteraju sa RTS-a!

ForceWare
20.9.2007, 4:17
Ima li kraja komentatorskoj gluposti? Izgleda da nema.
Pregled utakmice Lige Sampiona: Arsenal - Sevilja. Treci gol za Arsenal postize Silva a komentator kaze: (Citiram doslovce) ...momak za koga bi ste lako mogli pretpostaviti da je hrvatski drzavljanin...
Da Silva je inace Brazilac sa hrvatskim drzavljanstvom.

TheProphecy
20.9.2007, 8:28
Ne znam da li ste culi, ali danas sam u novinama video prilog da je Ivan Miljkovic pokrenuo inicijativu, navodno u ime svih reprezentativaca, da Duska Koraca oteraju sa RTS-a!

Kojim novinama?

Korac na delu: http://www.youtube.com/watch?v=5iKsliDFA0Q

zone2403
20.9.2007, 15:21
Kojim novinama?

Korac na delu: http://www.youtube.com/watch?v=5iKsliDFA0Q

Bese Kurir, ili Glas, ne secam se najbolje, citao sam na poslu!

Vuckovic Veljko
21.9.2007, 16:58
Ne znam jesu li bili ovi Sofrancevi biseri Kako je taman ovaj Diara,Oni igraju kao cigani(morao je da se javno izvini zbog ovih rijeci)ove zene brzo svrsavaju(tenis Vimbldon)Ako se sjetim jos necega postujem odma...

dr.antrax
22.11.2007, 17:22
Ako je neko gledao snimak utakmice Srbija-Poljska na Eurosportu, imao je i sta da cuje... Uglavnom, utakmicu su prenosili oni komentatori sa TV Avala i posteno su se izlupetali...
Neke od njihovih umotvorina:
1. Bak rusi Jovanovica s ledja na 20m od gola: ,,Ovo je za crveni! Sta, samo zuti?!? Dakle, to je Jacek Bak, igrac sa briljantnom karijerom, ali i briljantno krlja od pozadi!'' :D:eek:
2.U igru ulazi Jankovic umesto Krasica (3. izmena): ,,U igru ulazi Jankovic, sto znaci da veceras necemo videti Pantelica, pa necemo moci da kazemo :,,More Marko, ne ori drumove!".'' (ma sta ovo znacilo:confused:)
3. Lazovic pada u 16 i iako nema govora o penalu:,,Cist penal! Sta!? Nema penala!? Uh, kakvo je djubre ovaj sudija... GOVEDO!''

donator99
22.11.2007, 17:52
Ma likovi sa EuroSporta su najjaci :rofl:

Insecticide
22.11.2007, 18:04

Znaci ne mogu da gledam fudbal zbog njih,iskljucim zvuk al' to nije to :rolleyes:

Notorious B.I.G
22.11.2007, 19:04
Stvarno su najjaci imaju extra komentere

Leonida
22.11.2007, 20:39
Meni su njih dvoje zakon.Jeste da lupetaju ali su smesni.Opustis se potpuno!

Notorious B.I.G
22.11.2007, 23:20
Pogotovo kada gledas prenos neke utakmice gde igra nasa repezentacija,pa ne znas dal da places ili da se smejes

LoneWolf
22.11.2007, 23:25
Pogotovo kada gledas prenos neke utakmice gde igra nasa repezentacija,pa ne znas dal da places ili da se smejes

U vecini slucajeva places.
Zbog rezultata ili zbog komentara,kako kome...

Dusan3
11.1.2008, 17:07
Aleksandru Stojanovicu stvarno treba zabraniti da komentarise, covek je katastrofa.
Npr. Milan - Liverpul, finale LS, lopta dolazi do Gerrarda. "Dzerard je covek koga vole svi Liverpulćani. Sojic...
Katastrofa. I on moze da ucini utakmicu zabavnom? Smuci mi se kad gledam utakmicu koju on prenosi. Odusevljava se nekim glupostima od akcija, stalno govori "ovo moze biti opasno", ne zna imena igracima, dere se GOOOOOLLLLL!!!!! kao da komentarise Brazilcima... Nakon sto je Real osvojio Primeru zvizdao je Realovu himnu... Mada bolje bi bilo da je on ostao da prenosi Primeru, posto je ovaj na FOX-u tri puta gori od njega, a ovoga na Enteru kao da su pokupili sa ulice...

Ivan A.
12.1.2008, 16:59
Bio ja u CG i komentator kaze za Kujta-Kaut, za Nanija-Nanji.
Igrali Zeta i Rendzers, i kaze komentator na IN-u:
-"Nemaju Skoti takve tehnicare kao Zeta(Zeta gubi 2:0)".
Igrali Zvezda i Levadija u Talinu, i slobodnjak za Levadiju sa pola. Nahk raspali i lobuje Randjelovica.5 sekundi tisine, i komentator se odjednom prodra:
-"Gde si bio, Randjelovicu?!!!! Gde si bio? Mora da si bio daleko..."

rudar
12.1.2008, 17:22
Bio ja u CG i komentator kaze za Kujta-Kaut, za Nanija-Nanji.
Igrali Zeta i Rendzers, i kaze komentator na IN-u:
-"Nemaju Skoti takve tehnicare kao Zeta(Zeta gubi 2:0)".
Igrali Zvezda i Levadija u Talinu, i slobodnjak za Levadiju sa pola. Nahk raspali i lobuje Randjelovica.5 sekundi tisine, i komentator se odjednom prodra:
-"Gde si bio, Randjelovicu?!!!! Gde si bio? Mora da si bio daleko..."
Ma to mora da je Šofro? :)

Ili... "Savshena igra... Znate, on je usvojen, ali mu se to ne primecjuje na igru" :D:D:D
"I shta im Ronaldinjo radi na ovom velikom travnjaku!!"
"Odlichan igrach. Znate, njegova sestra je udata za velikog portugalskog doktora":rofl::rofl::rofl:

A najvecja fora je kad mi je sestra bila na jedno takmichenje na in-u, i njih je bilo 5-oro tamo. I Shofranac im je prishao i pitao svakog od njih da mu kazu datum i godinu rodjenja a on im je rekao koji se vazan dogadjaj za sport tada desio. Znachi, lik je komedija :rofl::rofl::rofl:

Željko
12.1.2008, 18:09
Meni je smešan onaj sa B92...
Igraju Liverpul i Marsej i lik uporno ponavlja MarseLJ...

Gordon Freeman
13.1.2008, 10:28
Neki komentator iz trece lige iz Mladenovca jos davnih 90tih bio unajmljen za utakmicu prve lige( da ne bi savez zvao komentatore sa RTS-a , bila je manje vazna utakmica).
No igrali su domaci i Zeleznik(ako se ne varam). Vodi 10-ka domacih loptu ka protivnickom golu..."Ide ,ide ,ide .... goooooooool! ... ku*ac precka."...:kreza:

A tek oni sa Avale : "Ide Gatuzo,Gatuzo , kakav je to tehnicar..."

gorillaz23
19.1.2008, 17:18
Danas sam se slatko nasmejao gledajuci teniski mec Tipsarevic-Federer. Komentator je svast mlatio, a trenutno mogu da se setim samo ovih bisera :

Konstantno je mesao Tipsarevica sa Djokovicem

Gromoglasan uzvik : UŠLO!;)

Njegovo groktanje na mikrofon. Bukvalno je par puta zagroktao,kad se smejao

VojaM
19.1.2008, 17:51
Meni je smešan onaj sa B92...
Igraju Liverpul i Marsej i lik uporno ponavlja MarseLJ...
Okreni bilo koji pravopisni rečnik, i videćeš da je pravilno i Marsej i Marselj.

Sarmica
27.1.2008, 21:41
BIlo je dobro danas kad su igrali Djokovic i Tsonga, i jedan komentator kaze "zanimljivo je da su iste visine i iste tezine..." a onda ovaj drugi komentator " Ne, Tsonga je 10 kila tezi"

zoran845
27.1.2008, 21:48
Onaj drugi komentator je (skoro) bio u pravu: Conga (90 kilograma) je teži od Đokovića (79 kila). Nego, šta je u tim njihovim izjavama zanimljivo?:icon_scra

zdravkelja
27.1.2008, 22:04

Juce je u jednim dnevnim novina objavljeno pismo jednog citaoca u kojem se zalio da katastrofalno komentarisu i istakao kako koriste vulgarne i rasisticke izraze dok komentarisu prenose kupa Afrike. A stvarno, katastrofalno komentarisu, osim ovog danas sto je prenosio finale Australian Opena. On je jedini normalan tamo.

zoran845
27.1.2008, 22:43
A stvarno, katastrofalno komentarisu, osim ovog danas sto je prenosio finale Australian Opena.Taj čovek se zove Nebojša Višković i jedan je od retkih sportskih komentatora koji ne samo da zna da prenosi mečeve (a kako i ne bi, kad je bio teniski trener), nego to radi na odmeren i prijatan način.
Mislim čak i da ne kaže "as udarac" (:boodala::mad:), što je omiljena glupost naših "teniskih komentatora".

ninon
27.1.2008, 23:32
Taj čovek se zove Nikola Višković i jedan je od retkih sportskih komentatora koji ne samo da zna da prenosi mečeve (a kako i ne bi, kad je bio teniski trener), nego to radi na odmeren i prijatan način.
Mislim čak i da ne kaže "as udarac" (:boodala::mad:), što je omiljena glupost naših "teniskih komentatora".

Da, i ja to isto mislim, samo malo jeli njemu ime Nikola ili Nebojsa, covjek stvarno zna da komentarise teniske meceve, zna kad treba da cuti, da bi se kasnije ukljucio i prokomentarisao, cini mi se da on radi i na SPORT KLUBU

zoran845
27.1.2008, 23:35
Da, čovek se zove Nebojša, izvinjavam se zbog greške. :o

Beagle
4.2.2008, 16:19
Bez premca, Milojko i cvece :D
http://www.youtube.com/watch?v=Ta6TVk40dgc

ninon
4.2.2008, 19:53
Evo jedan biser od jednog poznatog starog sportskog komentatora,
u pitanju je MILORAD DJURKOVIC,svojevremeno doksam zivio u Crnoj Gori, toliko bi me taj covjek nasmijao, da je to nevjerovatno, uglavnom u pitanju je SP 2002 u Japanu i Korei, igrala je Hrvatska e sad skim nemogu tacno da se sjetim, mislim da je u pitanju Italija. Hrvati nisu prosli dalje i sad sledi njegov komentar:
" Vatreni su se ugasili, iako nije bilo kise"
Bilo je tu jos bisera ali se zaboravilo, znate kako je kad se :dedica:

dr.antrax
4.2.2008, 23:04
Evo jedan biser od jednog poznatog starog sportskog komentatora,
u pitanju je MILORAD DJURKOVIC,svojevremeno doksam zivio u Crnoj Gori, toliko bi me taj covjek nasmijao, da je to nevjerovatno, uglavnom u pitanju je SP 2002 u Japanu i Korei, igrala je Hrvatska e sad skim nemogu tacno da se sjetim, mislim da je u pitanju Italija. Hrvati nisu prosli dalje i sad sledi njegov komentar:
" Vatreni su se ugasili, iako nije bilo kise"
Bilo je tu jos bisera ali se zaboravilo, znate kako je kad se :dedica:

To je bilo posle utakmice Ekvador-Hrvatska (1:0).
Slicne kometare je davao i Korac, posle hrvatskog neuspeha na SP u vaterpolu: ''Hrvati su na dnu bazena... Ostali su prikovani za dno bazena... Sjajni Amerikanci su potopili Hrvate!'', naravno uz karakteristicnu euforiju.
Dusko legendo!:aplauz:

Bez premca, Milojko i cvece :D
http://www.youtube.com/watch?v=Ta6TVk40dgc

U pravu je covek!:cool:

TheProphecy
4.2.2008, 23:25
U pravu je covek!:cool:
Mozda cak i Milojko jednom u zivotu bio upravu da ovi stvarno nisu doneli cvece.

ninon
18.4.2008, 22:55
Nedavno na tv sam gledao vaterpolo utakmicu izmedju Primorca iz Kotora i Budvanske Rivijere, i naravno prenos radi ko bi drugi nego Milorad Djurkovic, i onda negdje u toku mec on daje komentar "UDARIO JUNAK NA JUNAKA, ODNOSNO PLIVAC NA PLIVACA" Kakav je taj covjek biser!!!

ezenkiel
20.5.2008, 15:59
Ma, obožavam da slušam Đurkovića. Poslednjih godina rijetko pratim sport na TV-u, ali se ismijem kad god ga čujem ....

Npr. Vaterpolo Primorac - Panionios, prije dvije - tri godine :
-"Vaterpolisti Panioniosa nastupaju u žutim kapicama, iako na njima preovladava zelena boja"

Ili, legendarni prenos finala evropskog prvenstva u fudbalu Portugal - Grčka. Komentator (valjda sa terena) Đurković, a gost u studiju TVCG Blagota Mitrić (tadašnji sudija ustavnog suda u CG, poznat kao veliki kladioničar). Elem, Đurković prvo poluvreme komentariše kako Portugal jalovo napada, i da se Grčka sasvim dobro brani.
Tokom poluvremena pitaju goste u studiju za komentar. Mitrić naglas govori kako Đurković nema pojma, u stilu "... ma dajte, molim vas, otkud mu to da je Grčka bolja, veze nemaju, nisu prešli centar ..." Poslije par trenutaka začuje se Đurkovićev glas u studiju "... Samo da se nadovežem na vaše riječi, profesore Mitriću, ja sam samo rekao ... BLA BLA ..." - umalo se ne posvađaše.

Vrhunac svega. Počelo drugo poluvreme, Đurković normalno (koliko on to već može) komentariše. Grčka u jednom trenutku napada, daje gol, a Đurković u ekstazi kaže :
- " .... GDJE STE SAAAAAADAAAAAAAA, PROFESORE MIIIITRIĆUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!"

NjegovaWisost
20.5.2008, 16:18
Mirko Kamenjasevic:
- Biogradlic se stustio preko lijevog krila, dribla dvojicu, trojicu, uspio se osloboditi, dodaje loptu do Pejakovica ovaj odigrava dupli pas sa Savicem, Savic mu vraca, Pejakovic sam pred golmanom, dribla i golmana evo ga konacno puca i Go, Go,... KVR4C, precka! (Kamenjasevicu je nakon ovog bisera izrecena zabrana prenosa sportskih dogadjaja u trajanju od 3 mjeseca)

Neki komentator iz trece lige iz Mladenovca jos davnih 90tih bio unajmljen za utakmicu prve lige( da ne bi savez zvao komentatore sa RTS-a , bila je manje vazna utakmica).
No igrali su domaci i Zeleznik(ako se ne varam). Vodi 10-ka domacih loptu ka protivnickom golu..."Ide ,ide ,ide .... goooooooool! ... ku*ac precka."...:kreza:

Mirko Kamenjasevic
-Biogradic se stustio preko levog krila, dribla dvojicu, trojicu, uspeo se osloboditi, dodaje loptu do Pejakovica, ovaj odigrava dupli pas sa Savicem, Savic mu vraca, Pejakovic sam pred golmanom i puca, GOOOOOOOOOOOOOl! - Ku*ac gol!Lopta je prosla tik pored stative.(Zbog ovog je doticni komentator popio zabranu prenosa 3 meseca)

Kakvi ste vi meni kraljevi... Je l iko od vas to zaista gledao, ili samo prenosite urbanu legendu?

;)

čuo sam još par verzija

Dimo
20.5.2008, 17:45
Ili, legendarni prenos finala evropskog prvenstva u fudbalu Portugal - Grčka. Komentator (valjda sa terena) Đurković, a gost u studiju TVCG Blagota Mitrić (tadašnji sudija ustavnog suda u CG, poznat kao veliki kladioničar). Elem, Đurković prvo poluvreme komentariše kako Portugal jalovo napada, i da se Grčka sasvim dobro brani.
Tokom poluvremena pitaju goste u studiju za komentar. Mitrić naglas govori kako Đurković nema pojma, u stilu "... ma dajte, molim vas, otkud mu to da je Grčka bolja, veze nemaju, nisu prešli centar ..." Poslije par trenutaka začuje se Đurkovićev glas u studiju "... Samo da se nadovežem na vaše riječi, profesore Mitriću, ja sam samo rekao ... BLA BLA ..." - umalo se ne posvađaše.
Ovoga se sjecam kao da je juce bilo, stvarno spada u legendarne izvale na nasoj televiziji :to_care: Samo, meni se cini da Djurkovic nije imao udjela u ovome. Koliko se ja sjecam, u studiju si bili Djurkovic i Blagota Mitric, medjutim prenos je radio Branko Vujisic (jos jedna legenda) i u poluvremenu pitaju Blagotu Mitrica za komentar, on u stilu "Grcka nigdje veze, antifudbal, pojma nemaju..." kad odjednom Vujisicev glas (bio je ukljucen u studio) totalno suprotno, brani Grke i to, umalo se tu ne posvadjase, znam da je Vujisic bio maltene izspyzdio :to_care: Ali to je car neprevazidjeni, kao i Djurkovic...

todos
20.5.2008, 18:25
Bas lupaju i prepravljaju legendarne provale. Samo se vratite vi novi na pocetak ove teme koja postoji dosta dugo, i videcete originalne verzije. A za ovog iznad mog posta-fantasticno ili nasa posla.

nemanja.m
21.5.2008, 23:42
Večeras je na B92 bio prenos finala lige šampiona. Ne znam kako je ime komentatoru, ali evo šta je rekao dok su se izvodili penali:
- Tri puta lopta ide u istu stranu, i Van Der Sar je svaki put na njoj, ali je kratak i slab i ne brani.

Iilija64
21.5.2008, 23:45
Večeras je na B92 bio prenos finala lige šampiona. Ne znam kako je ime komentatoru, ali evo šta je rekao dok su se izvodili penali:
- Tri puta lopta ide u istu stranu, i Van Der Sar je svaki put na njoj, ali je kratak i slab i ne brani.
Ali opet je skinuo kad je bilo najvažnije.

nemanja.m
22.5.2008, 0:35
Ali opet je skinuo kad je bilo najvažnije.
Tu si u pravu.

polarnimeda
22.5.2008, 3:47
hmmm... jel se meni cini, ili se komentator na tom mecu malo zenuo pa rekao da je trava izdignuta 30 metara?! :D

dzonihsv
22.5.2008, 7:37
hmmm... jel se meni cini, ili se komentator na tom mecu malo zenuo pa rekao da je trava izdignuta 30 metara?! :D

Mozda je mislio na nadmorsku visinu :D

Anaxander
22.5.2008, 9:02
Pre par godina u finalu kupa SCG igrali Zvezda i Sartid. Smor utakmica, igrači se vuku po terenu, bliži se kraj, a igralo se uveče, bilo negde oko devet, rezultat 0:0, kad će Zvonko Mihajlovski : Ako igrači oba tima nastave ovako neće dati gol do našeg Trećeg dnevnika :rofl:

steve89
22.5.2008, 9:23

Rekao je izdignuta 30cm u odnosu na okolinu (kad je pričao za drenažu). :)

Dio37
27.7.2008, 19:13
Evo, Mikic prenosi finale u odbojci...

Dao bih citavu platu da uzmemo ovaj set, jeste da nije neka, ali...

Kad smo preokrenuli i dobili set:

Ode plata! Neka, vredelo je!

Lapsuse tipa "drugo, treco" necu ni da pominjem. :D

zone2403
28.7.2008, 0:36
Nije to bio Mikic, vec Korac, a da je lupao, lupao je za medalju!
''I ovo je prva njegova servis greska, sa servisa...'' :D

Orvel
28.7.2008, 0:51
Данас је одвалио нешто у фазону: "Ови Амери играју као да су на жућкастој водици из Тенесија!". :boodala:

Mil00rad
24.8.2008, 16:35
Današnje odvale za vreme prenosa F1:
"Fizikela vozi kriminalno!":rofl:
"Kao pijan se tetura taj bolid Zaubera...":boodala:
Ali najjači je bio onaj lik Veljko sa njegovim"Đenson Baton".:rofl:

zdravkelja
24.8.2008, 17:34
Dusko Korac sa Olimpijade:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=08&dd=22&nav_id=314804

Mogućnost da saznate kako neki od sportista na Olimpijadi ne mogu da imaju potomstvo, ili da su ružnjikavi jer imaju prevelike zube, ili očajnu frizuru, pa sve do procena kolike su im grudi, uši ili vilica, gledaoci u Srbiji imaju priliku, ako prate prenos Olimpijskih igara na RTS-u.
Itd.

Pa stvarno je covek preterao, nemam reci.

Stojadin
24.8.2008, 18:23
Meni se sve cini da je ovima sa B92 krivo sto oni nisu prenosili olimpijadu:kreza:.

todos
24.8.2008, 18:24
Steta sto su skinuli komentare, ali neko ce valjda objaviti njegove egzibicije. Ja sam se slatko smejo i jedva sam cekao da ga cujem u nekom prenosu. Covek legenda!

Dio37
24.8.2008, 18:26
Njegove reakcije na komentare:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2006&mm=08&dd=14&nav_id=207927

Ovo je iz 2006. :opanachke

DeCoy
24.8.2008, 18:27
Današnje odvale za vreme prenosa F1:
"Fizikela vozi kriminalno!":rofl:
"Kao pijan se tetura taj bolid Zaubera...":boodala:
Ali najjači je bio onaj lik Veljko sa njegovim"Đenson Baton".:rofl:

Zato i gledam prenose F1 na HRT-u, ljudi se dosta često nalaze i na mestu dešavanja i možete saznati dosta više inside informacija nego kod ovih naših.

A korać je pre 2. godine (EP ili SP u atletici valjda) već kao bio suspendovan i dobio je opomenu pred otkaz (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2006&mm=08&dd=15&nav_id=208081&nav_category=11):rolleyes:

Sve je isto, samo sada Olimpijada:mad:

Stojadin
24.8.2008, 18:27
Ovo je iz 2006. :opanachke
Nebitno , skoro sam video da su opet napadali Koraca i RTS u jedoj od njihovih (dez)informacionih emisija.

Jacob
24.8.2008, 18:47
Korac je legenda.
Sta je sve odvaljivao ne mogu ni da se setim.
Skok u vis a on kaze - sledeca duzina je...

Gordon Freeman
24.8.2008, 19:03
korac je lik ,koji izuzev toga sto lupa ,objektivno lupa ,koliko to god meni bilo zanimljivo , ima po meni jedan od najboljih glasova za komenatatora ,do je dar sa kojim se radjas ,a mi nemamo mladjih komenatatora sa takvim glasovima!

Stojadin
24.8.2008, 19:10
korac je lik ,koji izuzev toga sto lupa ,objektivno lupa ,koliko to god meni bilo zanimljivo , ima po meni jedan od najboljih glasova za komenatatora ,do je dar sa kojim se radjas ,a mi nemamo mladjih komenatatora sa takvim glasovima!
Ma imamo one sto prenose ligu sampiona i primeru , one koji govore o babi Ronaldinjovoj i koje kakvim glupostima koje nemaju veze sa fudbalom .

Gordon Freeman
24.8.2008, 19:44
Ma imamo one sto prenose ligu sampiona i primeru , one koji govore o babi Ronaldinjovoj i koje kakvim glupostima koje nemaju veze sa fudbalom .

joj da ,pa ti su nagori ,ja utulim zvuk da bi mogao da gledam tekmu!

hacker_aca
24.8.2008, 20:19
Samo jednu fudbalsku utakmicu sam gledao u životu pa ne mogu neki poseban komentar da dam ali mogu da pitam: zar je toliko važno šta priča komentator? Zar nije bolje da pustite neku muziku, zezate se sa društvom (ili nešto treće) i gledate utakmicu "kako treba"? Mislim, da slušate radio pa da čujete glas:"Perović uzeo loptu, trči, dodaje Stankoviću, goooo... Ups, ovo je košarka" ali šta će vam komentator ako vi već sve vidite na ekranu?

Stojadin
24.8.2008, 20:41
Pa ti onda kad gledas film iskljuci ton i slusaj muziku pa ces da vidis koliko je zanimljivo.Inace komentatori znaju da docaraju atmosferu kao onaj sto je prenosio 100m leptir sa Cavicem , e sad uporedi to ako si gledao i uporedi istu stvar bez tona.

todos
24.8.2008, 21:19
Samo jednu fudbalsku utakmicu sam gledao u životu pa ne mogu neki poseban komentar da dam ali mogu da pitam: zar je toliko važno šta priča komentator? Zar nije bolje da pustite neku muziku, zezate se sa društvom (ili nešto treće) i gledate utakmicu "kako treba"? Mislim, da slušate radio pa da čujete glas:"Perović uzeo loptu, trči, dodaje Stankoviću, goooo... Ups, ovo je košarka" ali šta će vam komentator ako vi već sve vidite na ekranu?

Ne moze bez komentatora, sto predjasnji rece. Ja najvise volim da gledam i slusam kada se prenosi i preko tv-a i preko radia. Utisas ton na tv-u, a pojacas na radiju, kad je neka drzavna utakmica ili derbi. E tu su tek provale. Na tv lopta se vuce po sredini terena, a komentator na radiju se dere kako protivnik ne moze da digne glavu od pritiska druge strane.:kreza:

Mil00rad
24.8.2008, 23:22
Lik je i onaj što je komentarisao Đokovićevu bronzu na OI:
"Do srebra se dolazi porazom a do bronze pobedom!:rofl:

zone2403
25.8.2008, 0:41
Kad smo se vec (opet) dohvatili Koraca, slusao sam njegov prenos takmicenja u skokovima u vodu. Cudno je koliko on ume da bude objektivan i sto me je zaprepastilo upucen u temu. Sport koji je kod nas na ivici nepoznatog on zna skoro u prste i ima sjajnu procenu kvaliteta nastupa raznih takmicara. Ne znam sta se desava sa njim, da li mu nesto ''kvrcne'' u glavi, ali mislim da kada bi mogao da se iskontrolise, povremeno, da bi bio jedan od najboljih domacih komentatora.

Pelagijska Argosija
25.8.2008, 0:48
Lik je i onaj što je komentarisao Đokovićevu bronzu na OI:
"Do srebra se dolazi porazom a do bronze pobedom!:rofl:

Što je najsmešnije to je potpuno tačno.

Što se tiče komentatora fudbalskih utakmica daleko mi je zanimljive da saznam i poneku interesantnu informaciju o nekom fudbaleru nego da ceo meč slušam: "ovaj je dodao do onog, onaj je predriblao i ubacio loptu prema nekome..." To jednostavno smara.

Miki-Car
25.8.2008, 0:57
Kad smo se vec (opet) dohvatili Koraca, slusao sam njegov prenos takmicenja u skokovima u vodu. Cudno je koliko on ume da bude objektivan i sto me je zaprepastilo upucen u temu. Sport koji je kod nas na ivici nepoznatog on zna skoro u prste i ima sjajnu procenu kvaliteta nastupa raznih takmicara. Ne znam sta se desava sa njim, da li mu nesto ''kvrcne'' u glavi, ali mislim da kada bi mogao da se iskontrolise, povremeno, da bi bio jedan od najboljih domacih komentatora.

Samo da nam nema Kovačića I Viškovića :rofl:

Jacob
25.8.2008, 1:48

A jel si slusao njegovo predavanje o dopingu za vreme takmicenja u plivanju - "kosti glave pocinju da okostavaju od dopinga" :rofl::rofl:

zone2403
25.8.2008, 2:15
A jel si slusao njegovo predavanje o dopingu za vreme takmicenja u plivanju - "kosti glave pocinju da okostavaju od dopinga" :rofl::rofl:
Ma naslusao sam se ja njegovih bisera, bas zato i kazem, steta sto ne moze da zauzda tu svoju narav, ocigledno je da ume da komentarise, ali je jos ociglednije da ume da lupa teske gluposti kad ne vodi racuna.

hacker_aca
25.8.2008, 4:33
Pa ti onda kad gledas film iskljuci ton i slusaj muziku pa ces da vidis koliko je zanimljivo.Inace komentatori znaju da docaraju atmosferu kao onaj sto je prenosio 100m leptir sa Cavicem , e sad uporedi to ako si gledao i uporedi istu stvar bez tona.

Ali kada gledaš film ne čuješ komentare sa strane:"Sada je Rambo izašao iz žbuna i pobio 15 Vijetnamaca sa tri metka. Trči prema aerodromu, hvata devojku i uskaču u avion koji se već krećao brzinom od 100 kmh. Sada sede u avionu i on njoj kaže da je voli i da hoće da se uda za njega..." i bla, bla, bla. Valjda gledaš šta se dešava, čuješ svu onu pucnjavu i posle kako dvoje zaljubljenih pričaju dok na fudbalskoj utakmici igrači ne pričaju ništa nego samo trče levo - desno za loptom, da se ovako prosto izrazim (nemojte se uvrediti). Zanimljivije mi je bilo slušati navijače kako se deru i udaraju u bubnjeve koji doprinose atmosferi utakmice nego slušati komentatora (dobro, ovo je možda već subjektivno mišljenje, ispravite me ako grešim).

Bio sam na košarkaške i odbojkaške utakmice uživo, glas komentatora se čuje samo da kaže:"Poen za ove, faul, ovaj se isključuje, ovaj se uključuje, pobedio tim u plavim dresovima". Nema sada da priča biografiju o nekom igraču ili da priča neku drugu priču. Predpostavljam da je ovako i na fudbalske utakmice?

Ova priča sa Rambom je prvo što sam mogao smisliti, valjda ste shvatili poentu. :)

polarnimeda
25.8.2008, 5:21
komentator je tu da iznese podatke koje ne mozemo da vidimo. uglavnom statisticke (trenutne ili starije), uz po neku zanimljivost... i da objasni ono sto mozda ne razumemo a vidimo...
a to sto neki (tj. mnogi) ubijaju smatrajuci me totalnim debilom i radeci ono sto je aca uradio u rambo primeru, je nesto drugo... ali za male pare koje dobijaju i ne mozes ocekivati nekoga ko se razume u sport i koga ne mrzi da procacka net pre svakog meca. drugim recima- ne treba ni kriviti komentatore, nego one koji ih drze. :D

Stojadin
25.8.2008, 8:16
Aco nasao si da poredis utakmicu i film.Da nema potrebe za komentatorima oni ne bi ni postojali.;)

Pelagijska Argosija
25.8.2008, 11:00
Pa nije Aca prvi počeo sa poređenjima filmova i utakmica, čitaj koji komentar iznad :opanachke.

Stojadin
25.8.2008, 12:27
Ne ja sam uporedio utakmicu i film bez tona sto mu dodje isto, ali sa tonom je situacija totalno drugacija jer nema komenatatora filmova!

hacker_aca
25.8.2008, 16:42
Oket, samo sam heo da naučim nešto novo iz meni relativno nepoznatog sveta. ;)

Ovo sam tražio:

komentator je tu da iznese podatke koje ne mozemo da vidimo. uglavnom statisticke (trenutne ili starije), uz po neku zanimljivost... i da objasni ono sto mozda ne razumemo a vidimo...

Hvala, društvo, nastavite sa lapsusima naših sportskih komentatora. ;)

:ciao:

Gordon Freeman
25.8.2008, 16:56
Onako kolekciono!:D

Dusko Korać:

1. Ona je bila pobednica amsterdamskog aerodroma!

2. Jos jednom ćemo čuti američku firmu!

3. Baj baj Meri, suze ne pomažu.

4. Jose Mari Perek priča sa majkom preko telefona i majka je pita "Sta radis?", a ona kaže "Pijem koka-kolu". Atlanta je, dakle, grad koka-kole, ali mi ovde pijemo samo pepsi!

5. Pogledajte simpatičnu Norvežanku kako je dobila boju, lepo se osunčala ovde u Atini.

6. Ovo je Keli Erikson, sićušna Šveđanka, skakačica u vis, a ovo je njena majka,
mama Marija, koja prati svuda svoju ćerkicu i ne ispušta je iz vida. A covek koga upravo
vidite je snažni momak Džon Godina, bacač kladiva. Njemu nisu potrebni ni mama ni
tata da ga prate po takmičenjima...

7. Evo aviona sa našim zlatnim košarkašima, rula pistom beogradskog aerodroma.

8. Bilo je 9:9 a sada je 13:9 i već je bronhi situacija, lakše se diše.

9. Danilo Dača Ikodinović prima čestitke i poljupce od svojih saigrača. I ja bi mu ih uputio,
samo da sam malo bliže.

10. Sudija je uzeo prokulin kapi za oči i sada mnogo bolje vidi.

11. Ovo je tridesetčetvorogodišnji Švajcarac Pol Akola kome je ovo 17. sezona u svetskom kupu. Ja zaista ne znam zašto se on više bavi ovim sportom. Evo vidite i po prolazima, jako, jako slaba vožnja. Ja verujem da srce hoće. ali noge više neće... I na cilju Pol Akola za 2,5 sekunde sporiji od Majera. Srce hoće, noge neće, krštenica žuti!

12. Dok su bile reklame niste ništa propustili, nastavila je onako kako je i krenula - očajno.

13. Vidite kako su naši organi reda rečiti (kada je intervjuisao murkana)

Zvonko Mihajlovski:

1. Brazilska odbrana - planinski venci Sijera Madre!

2. Koncert zvižduka za igrače, čisto da se malo muzički obrazuju!

3. Lopta je proletela paralelno sa Ibarskom magistralom!

4. To je bila veća opasnost za avione tipa Avaks nego po gol Pandurovića.

5.Albert Nađ - perpetuum mobile prve vrste Partizana!

6. Radmanović - Zvezdin motorino!

7. Igra po tankoj žici virtuoznosti!

8. Mihael Štih je poznat po onoj američkoj grupi New Štih on the block!

9. Sjajan fudbaler, za njega je fudbal igra, za neke je posao.

10. Dragan Ćirić, igrač duge kose ali velikih mogućnosti!

11. Statistika je kao bikini, sve otkriva ali ništa ne pokazuje!

12. Lopta je pocepala vazduh na vodonik i kiseonik!

13. On svaki zid pretvara u berlinski zid!

14. Zbog ovakvih udaraca R. Karlosa osnovaće se društvo za zaštitu lopte!

15. Bez tajni u fudbalu, brzina, snaga, tehnika, lakoća pokreta, sve na jednom mestu.

16. Sjajno se ubacuje u fazu odbrane!

17. Još uvek niko nije obradovao semafor, tamo je i dalje 0:0!

18. Šes, dvanaes, prednos Blomkvis...

19. Evo trenera Meksika, iako njegova ekipa gubi sa 2:0 on ništa ne preduzima. Brod tone, a kormilar spava!

20. U Čikagu se igra kriminalni fudbal zato ima puno policajaca oko stadiona!

21. Prepun stadion Partizana, 50.000 ljudi, zamislite, 100.000 dlanova!

22. Veoma pokretljivi igrači Češke, crveni dresovi šaraju zelenim tepihom!

23. Borusija iz Minhena!!!

24. Evo sudija obučenih u žuto, mnogo žutog pred početak utakmice.

25. Ako se priroda sveta krije u vulkanu, emocija fudbala se krije u voleju!

26. Bilo je tu kontakta i ful kontakta.

27. Još jednom je golman Južne Afrike bio laki boj!

28. Bio je Seli, sada je Gigs, a uskoro će biti "The Best"!

29. Strogi sudija iz Danske poštuje fudbalska pravila kao deset božjih zapovesti.

30. Cesto u ovom meču sudija nije delio pravdu, već množio nepravdu!

31. Sauthempton!!

32. On ne igra fer plej, nego neki faul plej!

33. Ne treba mu paun nego tigar!

34. Sa naše klupe ništa se preduzima!

Stojadin
26.8.2008, 14:08
E ovo su komentatori
http://www.youtube.com/watch?v=t3CVFzRXaiA

crazy_LG
27.8.2008, 15:58
Ovaj Korac lik se stalno gubi ,nekoliko puta umesto da prenosi utakmicu on sa drugima u studiju prica nesto deseto..... Kad god su finala stalno ga namestaju da prenosi mozda zato gubimo

Gordon Freeman
28.8.2008, 9:38
Jel gledo jos neko polufinalnu utakmicu vaterpola na olimpijadi izmedju Hrvatske i Crne Gore , Korac je odrzao odjavni govor ,rekao da vise nikad nece komentarisati vaterpolo:( ,komentari:"no comment!" ,razlozi :"licni" ....:opanachke:opanachke

gorillaz23
28.8.2008, 15:37
:icon_scra
Zar je moguce da niko nije spomenuo ovo:

"Plivaj, Milorade, plivaj, junacino..."

Iceman_37
28.8.2008, 15:43
:icon_scra
Zar je moguce da niko nije spomenuo ovo:

"Plivaj, Milorade, plivaj, junacino..."

Znachi uzivao sam u tom komentu...stvarno je komentator ispoljio svoja osecanja :) prema srbiji i uposhte uneo sve nas da bodrimo chavica.
Svaka mu chast i njemu i plivachu

gorillaz23
28.8.2008, 15:48
Kako je glas poceo da mu treperi, pomislio sam da ce da pocne da place!

Packy
31.8.2008, 11:59
Zvonko Mihajlovski:

- Zbog ovakvih udaraca Roberta Karlosa osnovaće se društvo za zaštitu lopti!

Miloš Topalović:

- Sledećih nekoliko minuta ovog snimka protiću u znaku Georgi Hadžija i ove kretenske reklame za kečap!

YU radio:

- Prejaka je ovo lopta za Savićevića, Dejo ovu loptu ne bi stigao ni taksijem.

Slobodan Šarenac:

(Jugoslavija - Turska, finale EP u košarci 2001): - Ni majka mu za ovo ne bi sudila ličnu grešku.

crazy_LG
17.10.2008, 15:10
Secam se tokom prenosa EP na utakmici koju je prenosila Ceshka neko je umesto Jan Koller rekao Jirgen Koller.

Ali Nedeljko Kovinjalo je krvav. Igraju Everton i Aston Villa (utakmica se zavrsila 2-2) i Everton je vodio sve do trenutka kada Carew nije dao gol glavom iz kornera.

A njegov komentar: ''I gol! Cini mi se da ga je dao Agbonlahor!

Ide usporeni snimak koji prikazuje visokog Carew-a kako skace glavom i daje gol, a Kovinjalo ce na to:

-Jeste, Agbonlahor.

Minut-dva kasnije, na tabeli pise 2-2 i da je gol da Carew-u.

Kasnije, kad je vec proslo 10 minut od gola, Kovinjalo kaze:

-Ispravka, gol je ipak postigao John Carew.:rofl::rofl::rofl: :dedica:

todos
25.10.2008, 20:24
Evo sad gledam utakmicu Bleckburn - Midllesborough, i svez lapsus od komentatora:
Nedostaje Pedersen u igri Bleckburna, ali onako dobri Pedersen!:D

Anaxander
18.12.2008, 19:42
Sabahudin Topalbećirević... kralj...

http://www.youtube.com/watch?v=0iR9c927roE

crazy_LG
1.1.2009, 20:24
Finale EP, Nemačka-Španija i posle Lemanove intervencije, komentator kaže:
-Ali Jens Leman je ostao hladan kao taštin osmeh:rofl: :rofl:

To je bio izjavio neki komentator sa RTS-a kada je Tores, koji je inače pre toga dao gol, pokušao ponovo na istu foru da da gol Lemanu:D

todos
6.1.2009, 20:17
Omiljeni komentator Dusko Korac prenosi Novogodisnje skakaonice. I danas u Bishenhofenu Vasiljev skace poslednji u prvom krugu. A dusko ce na to. Bravo majstore, Sad idi ugrij se i na jedan kako mi to kazemo Sumadijski caj i posle im pokazi da ti mozes daleko da skocis.

tiho86
18.1.2009, 23:07
Na upravo zavrsenoj utakmici Srbija-Danska
Komentator kaze"Ilic sa 9 iiiii .....ubija jednog Danca"

Oggy
19.1.2009, 18:40
Meni je bilo simpaticno kako je komentator u mecu Djokovica protiv nekog italijana, posto je italijan trazio celindz na uspesan Djokovicev servis, prokomentarisao:"lopta je dobra, dobra.. bash dobra"

Devilish Soldier
24.1.2009, 23:14
prosla utakmica man utd-chelsea,komentator cini mi se gojko andrijasevic.man utd da gol u 45 min i sudija ga ponisti i sada puste snimak tog gola i kaze gojko"evo nove sanse i gol 1:0 za man utd par sekudi kasnije ipak je to bio snimak ponistenog gola" koji lik..........:)

sonofm
29.1.2009, 17:42
Ako ima neko ko razume sta je Zvonko hteo da kaze nek mi objasni

Dejan Stankovic daje gol Kajzerslauternu.
Zvonko M:
"Dejan Stankovic - fudbalski umetnik i nista vise.
A biti umetnik i nista vise, u svetlu njegovog umeca, je biti sve":confused:

crazy_LG
29.1.2009, 17:48
Сећам се на Еуроспорту, Пешикан коментарише тениски меч, а камера упорно снима доњи део Шарапове, а Пешикан ће на то:
-Хххм, ја не знам шта овај камерман ради...:D:dzavo:

Orvel
24.2.2009, 23:43
Коментатор на Б92 (мислим да је Милан Бошковић). Утакмица Интер-Манчестер:
"...можда је судија погрешио, јер лопта није била у месту а кретала се ка Вербатову, што није по правилу..." :aplauz:
Шта ли је њему у глави (каква правила)?

NjegovaWisost
25.2.2009, 8:53
Ona budala na RTSu kad je Partizan protiv Lotomatike igrao, za Tripkovića: Samo se sklonite i dodajte mu loptu :D

crazy_LG
4.3.2009, 11:29
Zvonko Mihajlovski:-Kolega, moze li mali remize ove utakmice?:D

Inace, ovde (http://www.cafe.co.yu/lapsusi/lapsport.htm) ima dosta nasih bisera...Neki su me stvarno nasmejali

Eddy
11.3.2009, 21:24
Gledam ove Nindza ratnika na Foxu i ne mogu da verujem koliko su komentatori ludi. Nalupaju se za medalju. Kad neko nesto prica, oni nemaju prevod, tu tek lupaju. Jedan takmicar nosi kacket, a ovi nasi komentatori se uvek klade na kojoj ce etapi da mu ispadne. A da ne pricam o tome kako su takmicarima dali nadimke. Npr. jedan takmicar je mornar ili kapetan broda, pa ga ovi zovu Popaj.

Nicklord
11.4.2009, 8:56
Gledam ove Nindza ratnika na Foxu i ne mogu da verujem koliko su komentatori ludi. Nalupaju se za medalju. Kad neko nesto prica, oni nemaju prevod, tu tek lupaju. Jedan takmicar nosi kacket, a ovi nasi komentatori se uvek klade na kojoj ce etapi da mu ispadne. A da ne pricam o tome kako su takmicarima dali nadimke. Npr. jedan takmicar je mornar ili kapetan broda, pa ga ovi zovu Popaj.

Ima i ono kad zavrse jednu etapu i ovaj nindza se razdere nesto, a ovi nasi "ZIVELA SRBIJA" to kad sam cuo, hteo sam da se iskidam od smeha.:rofl: Tamo ima dosta vatrogasaca i zidara, vatrogasci bolje prolaze od zidara...tek jedan komentator, mislim da je onaj Miljan "U JAPANU JE BOLJE DA TI SE ZAPALI KUCA NEGO DA GRADIS NOVU" :tapsh::rofl::rofl::rofl::rofl::icon_scra

NIx Car
11.4.2009, 10:38
Ili kada je onaj lik pobedio i ovi "prevode": Zeleo bih da pozdravim Ivana i Miljana :rofl::rofl:

Equilibrium
11.4.2009, 14:43
Trebas da ih slusas kad komentarisu WWE Rvanje, narocki Americko Rvanje, redovno provaljuju neke gluposti, nekad je da se pocepas od smeha a nekad da samo sedis i krstis se.

NIx Car
15.4.2009, 19:49
neeee.engleski bar razumeju:D

Equilibrium
15.4.2009, 21:50
To ti mislis, meni se jos cini da im japanski ide bolje:D

Devilish Soldier
24.4.2009, 20:10
igrali vojvodina-partizan kosarku i bio napad za partizan i kaze komentator 5,4,3,2,1 i kraj napada za partizan ali evo jos 9 sec ni otkuda :)

takodje na toj tekmi je napravio slucajni lapsus kaze i nagazio je liniju za 2 poena:)

Srky93
27.4.2009, 22:22
Na utakmici partizan-unikaha,gde je bilo malo poena,negde u 4/4 kaze komentator:
Cini se da ce ovde pobediti ekipa koja da vise poena!:boodala:

elcobra
28.4.2009, 17:44
Na fox-u ona dva lika za nindza ratnike: dolazi lik, neki apsolutni favorit da predje prvu fazu, ranije je pobedjivao, zbog tih pobeda su ga unapredili u menadzera pumpe, pre toga je bio obican radnik...

Padne on na nekoj potpunoj laganoj prepreci, i dolazi posle intervju sa njim i ova dvojica krecu da prevode: Potpuno sam razocarao firmu, podnecu ostavku na mesto menadzera, upropastila me je fotelja...:rofl::rofl:

dzonihsv
28.4.2009, 17:45
Oni su totalne budale (u pozitivnom smislu naravno, stvarno jedan vrlo dobar tandem komentatora). Citat: "Evo ga Kuramoci, krece Kuramoci, jedan, dva, eeee.... Kuramoci se umoci". :D

Equilibrium
28.4.2009, 21:42
Kao intervju sa nekom likusom a njih dvojca prevode:
- Pa ja sam dosla da pobedim, nadam se da cu se plasirati u sledecu rundu.

Ili neka debela padne u vodu i oni krenu da se smeju i posle kazu:
- Kad se smeje japanski kolega mozemo i mi.

Ili kad je neki lik prosao i digne ruke i nesto usklikne a ovi prevedu: Srbija.

Ili kad neko nesto prica a oni prevode: Pozdrav za Ivana i Miljana.

Nicklord
29.4.2009, 15:02
Sinoc su bas bili dobri ovi iz nindzi!
Bio onaj sto je kao menadzer pumpe i padne mu kacket dok je prelazio prepreke. I pocne intervju: Ispao mi je kacket ali uspeo sam da ga povratim!

Ili kad je jedna pala na jednoj prepreci gde treba da se skoci a ona je samo posla i pala, i ovi pocnu nesto da pricaju kao: Pala je isto kao kad BATA pobije nemce!

Doomche
29.4.2009, 15:40
Pre par dana, ne secam se koji je komentator bio, utakmica Manchester United - Portsmouth i kazhe on, onako sav smoren pri kraju utakmice :D:

- Ova lopta je bila previsoka i za Croucha... to dovoljno govori o tome koliko je dobar bio njegov centarshut

- Ronaldo se sada zhali... na neku povredu... valjda... evo, valja se po travi... opet!?

- Loptu izbacuje Ivic, uh, izvinjavam se, ponovo lapsus na istom mestu. Onda se u pozadini chuje, izuzetno tiho, valjda je stavio ruku ili "iskljuchio" mikrofon: "E ovaj Vidic mi se ceo dan penje..."

elcobra
29.4.2009, 19:05
Imaju dva luda komentatora na eurosportu..:D

Gledam fudbal Belgija-Poljska i Poljak predje golmana, doda loptu svom saigracu ovaj zakuca loptu na praznu mrezu i krece da se raduje kao nenormalan..

Na to ce komentator- "Sta se raduje ovolko, pa to bi i moja keva dala!!!":rofl::rofl:

zdravkelja
16.5.2009, 18:51
Nadal nadljuskim naporima uspeva da dobije drugi set protiv Djokovica.
Komentator: ''Zaista neverovatno. Ako Nadal na kraju dobije ovaj mec, postavlja se pitanje da li uopste neko moze da ga pobedi na sljaci. Verovatno ne moze ni Chuck Norris.''

:D

Luka.zip
18.5.2009, 19:57
utakmica partizan-zvezda, kosarka, pre 5 minuta:

komentator 1: I jos nekoliko minuta do kraja 1. cetvrtine, partizan vodi 18:6(normalnim tonom)
komentator 2: :boodala: ...zvezda vodi (promrmlja)
komentator 1: ZVEZDA ! (prodere se)

:rofl:

Nicklord
19.5.2009, 9:54
Secam se jos kad je bila utakmica na eurosportu pre par godina Mancester 7:1 Roma.
I jedan kaze "SVI ZDUSNO NAVIJAMO ZA ROMU" onda onaj drugi "Ko kaze" kolko sam se smejao :D qq

mmn2911
19.5.2009, 15:33
Na polufinalu lige sampiona (Manchester - Arsenal), tece tekma, i komentator prica o igracu Kolo Ture i odjednom odvali: "A brat mu Jaja veceras odmara". Sledilo je cutanje od minut :D

Red Wing
19.5.2009, 16:02
Svaka cast ovima iz Ninja Warriora i slicnih, ali Dusko Korac je neprevazidjena legenda... Rekao je vise gluposti i bisera, nego sto ima viceva o Cak Norisu...

Mogli bi komotno otvoriti temu - Biseri Duska Koraca :kreza:

ezenkiel
30.6.2009, 13:45
Ne znam da li je pomenut ranije Ivan Tomić, hrvatski radio komentator, koji je komentarisao u stihovima.

Rijeka - Partizan

-"Lopte se dokopao Predrag Spasić. Njegova malenkost liči na mene, ali ne po nogometnoj klasi, nego po broju na glavi vlasi!" :)

todos
30.6.2009, 14:21
Jeste!

NIx Car
30.6.2009, 17:29
jao sad gledam reprizu nindza ratnika i ove neke navijacice vrisnule a Ivan kaze: ZIVEO PIXI. Ja patos odma.

Ninoslav
2.8.2009, 2:05
Korać ponovo u elementu:

http://www.youtube.com/watch?v=qF-ewplF4zM

unique93
4.8.2009, 21:15
slusajte ovo
http://www.youtube.com/watch?v=wolfFeZMe_0

Stojadin
4.8.2009, 21:50
Атлетика је у 95 посто случајева досадна а оних 5 посто су трке на сто метара које прођу за 20 секунди , да није Кораћа не би је ни гледао...

Ivan A.
14.8.2009, 11:53
Поново сам био у Црној Гори, па сам мало имао прилику да слушам њихове коментаторе.
Пренос ватерпола на РТЦГ2 (Црна Гора - Аустралија):
"Губили су наши 7:4, сада је 8:7 за нас. Губили смо, но то није толико битно, битно је да имате слику."
Опет ватерполо, финале (Србија - Хрватска). Несигурно прочита састав обе екипе, а онда као да проверава себе:
"С обе стране по шест играча."

Dimo
14.8.2009, 15:44
Поново сам био у Црној Гори, па сам мало имао прилику да слушам њихове коментаторе.
Пренос ватерпола на РТЦГ2 (Црна Гора - Аустралија):
"Губили су наши 7:4, сада је 8:7 за нас. Губили смо, но то није толико битно, битно је да имате слику."
Опет ватерполо, финале (Србија - Хрватска). Несигурно прочита састав обе екипе, а онда као да проверава себе:
"С обе стране по шест играча."
Đurković, I bet?

Neprevaziđen po izjavama i odvalama :to_care:

Svejedno, uvijek obožavam da ga slušam :)

http://sr-rs.facebook.com/pages/Milorad-Djurkovic-kralj-totalni-xD/94077186858

rope
15.8.2009, 15:09
Krece Svetsko prvenstvo u atletici !!! .... sad ce Korac opet da dodje na svoje ... :to_care:

Плајвазó
15.8.2009, 19:38
Није блам неког коментатора ал је блам.

Јуче гледам одбојку, пренос меча са Румунима, и у стстистици меча на малом екрану ТВ пријемника пише Аses:D уместо Aces. А можда су мислили на Asses:D.
Румуни су имали више "д#упета".:D

nemanja.m
16.8.2009, 21:22
Na finalu svjetskog prvenstva u vaterpolu Srbija - Španija, kada su se izvodili peterci, jedan od komentatora kaže: "2:2". Drugi ga ispravlja: "2:1". A prvi onda kaže: "2:2...da 2:1".

King James
29.8.2009, 6:46
Prva utakmica izmedju Celtica i Arsenala, kvalifikacije za Ligu Sampiona. Arsenal vodi 2-0 i cuju se njegovi navijaci sa onim ''Arsene Wenger, Arsene Wenger'' , kad javlja se komentator govoreci kako navijaci Celtica ne posustaju sa navinjem :to_care:

I prosle nedelje kad su igrali West Ham-Tottenham, Lennon daje gol, i pritom je u krupnom kadru a ovaj se dere kako je Defoe dao gol i kako mu je to peti gol u sezoni :to_care:

Ewok
1.10.2009, 22:26
Ne znam dal je ovo neko stavljao, no :
Piksi, Piksi... sut po zemlji..........i PRECKA

ekvi
3.11.2009, 22:55
Ne mogu tacno da se setim ko je ovo rekao, ali u pitanju je jedna utakmica svetskog prvenstva, cini mi se u Francuskoj. Znam da je tej lik tada na RTS-u bio glavni urednik sportskog programa: I goooooooooooollll! (koji sekund kasnije) bi bio da lopta nije udarilla u stativu.
Priznacete - kakva vadjevina!!
Evo i mog omiljenog - Milojko Pantic, prva medjunarodna utakmica posle sportskih sankcija: Jugoslavija - Brazil. Na ekranu se pojavljje natpis na portugalskom koliko ima do kraja utakmice: 10 minutes, na sta ce Milojko: I u igru ulazi igrac sa brojem 10, Minutes! ( Ja pao... ) Do kraja utakmice nije primetio svoju gresku, ili mozda jeste al ga bilo blam da prizna.

Don Lazar
17.11.2009, 15:42
sad me poceti kad Ckalja komentarise utakmicu...:

i go,go,gol,gol,GOL,
na sta drugi covek upitno obavestava(:D) GOL!?
a ckalja: golman vata...gde zurite molim vas kao zdrebe ispred rude....

http://www.youtube.com/watch?v=aML18BfpkTU

todos
17.11.2009, 23:14
U zadnje vreme ovi naši komentatori su baš prolupali. najviše sam se smejao komentarima sa utakmice srbija - Norveška pre neki dan u Novom Sadu. Ali ne znam da li više komentatoru Bakmazu ili Bata Đori.

Beagle
20.11.2009, 15:47
Verovatno je bilo, ali definitivno najjaca provala:

-UlgqV5FPr4

prudentia
19.1.2010, 15:55
Ovo je najjače :D

http://www.youtube.com/watch?v=UUPEBLSp7t8&feature=player_embedded#

svmister
6.2.2010, 15:15
Verovatno dajem pogresne podatke, ali znam da je igrala Zvezda protiv jos nekoga, npr.Vojvodine, negde 98 godine. Pri rezultatu od 1:1 Milojko komentarise:
"I trener Zvezde vrsi izmenu, uvodi novu nadu Srpskog fudbala, koji ce mozda napraviti preokret u igri CZV, mladog Stevu Glogovca. I golman ispucava loptu, zadnji red preciznim pasovima uposljava ofanzivca npr, Ognjenovica, Ognjenovic do Glogovca, Stevo ima loptu, Stevo, Stevo i 2:1 za Vojvodinu" :D:D Mozda se i ne secam dobro dogadjaja, neka me neko ispravi ali znam da se Stevo nije dugo zadrzao u CZV.

federer
6.2.2010, 22:28
‚‚I kao što se svi Šveđani prezivaju sa SON (Peterson,Anderson) ,isto tako se i svi Jugoslaveni prezivaju sa IĆ (Mitić,Bobek,Zajec)... :rofl:

Dejan Simic
15.2.2010, 21:36
Ne znam dal je bilo,al komentar je:
-Iiiiiii kaakav sut,opasnost po avione JAT-a(Milojko Pantic)
-Joj jooj ovdje kuva kao u pakluu,jos treba vrag da promjesaa...(Mladen Delic)

federer
16.2.2010, 14:09
E joj ono kad kaze: ''Ide Piksi,Piksi,sut po zemlji,i,i,i,PRECKA!!

pesoholicar015
16.2.2010, 14:49
Verovatno dajem pogresne podatke, ali znam da je igrala Zvezda protiv jos nekoga, npr.Vojvodine, negde 98 godine. Pri rezultatu od 1:1 Milojko komentarise:
"I trener Zvezde vrsi izmenu, uvodi novu nadu Srpskog fudbala, koji ce mozda napraviti preokret u igri CZV, mladog Stevu Glogovca. I golman ispucava loptu, zadnji red preciznim pasovima uposljava ofanzivca npr, Ognjenovica, Ognjenovic do Glogovca, Stevo ima loptu, Stevo, Stevo i 2:1 za Vojvodinu" :D:D Mozda se i ne secam dobro dogadjaja, neka me neko ispravi ali znam da se Stevo nije dugo zadrzao u CZV.

"Ko ce nama dati dres...Stevo,Stevo!
"Ko ce nama dati dres...Stevo Glogovac! :)

Kisr
16.2.2010, 23:35
Aleksandar Stojanovic pre 5 minuta:
"i ovaj napad pokazuje koliko je Mancester Junajted ranjiv pozadi..." :facepalm

Beagle
16.2.2010, 23:49
Aleksandar Stojanovic pre 5 minuta:
"i ovaj napad pokazuje koliko je Mancester Junajted ranjiv pozadi..." :facepalm

I zato Pato uvek stoji blizu Pirla (u tom trenutku Pato stoji u kaznenom prosotru, a Pirlo na sredini terena)... Znaci covek mi pokvari dozivljaj lupetanjem i ogromnom kolicinom nepotrebnih informacija :facepalm

Kisr
16.2.2010, 23:55
A dobro je bilo kad je pao treci gol za MU,prvo se culo BUP u mrezu i huk sa tribina i posle par sekundi covek kao da se probudio,"I jos jedan gol...":rofl: