PDA

Prikaži potpunu verziju : NERO pise velikim slovima


jagodanbg
14.4.2006, 22:52
sta treba da ukljucim (ili iskljucim); kada hocu da narezem nesto u neru sva imena mi ispise velikim slovima a umesto razmaka stavi donju crtu!?

voodoo_
14.4.2006, 23:41
Treba u prozoru "New Compilation", u kartici "ISO", File System da ti bude namešten na "ISO9660+Joliet".

jagodanbg
14.4.2006, 23:47
hvala :aplauz: