Prikaži potpunu verziju : Counter Strike 1.6 problem
skinuo sam cs1.6 sa torrenta,nema instalacije,samo treba da pokrenem cd-key i to je sve,i kada pokrenem igru otvori mi prvu sliku I BLOKIRA,nece da ma izbaci meni,zna li ko u cemu je problem!
Скинеш лепо инсталацију (Counter-Strike v7), након тога patch v21 и то би отприлике било то... ;)
skinuo sam cs 1.6 sa ludomanije,((http://www.ludomanija.net/counter-strike/counter-strike.htm))
v7,sa v21 patchom,al sada ne mogu da instasliram botove,ispratim yuo tube upustvo(samo extraktovati botove u valve folder) i kada pokrenem igru na slovo H mi ne daje opciju za ubacivanje botova u igru
ANGELDEAD
23.2.2009, 20:17
skinuo sam cs 1.6 sa ludomanije,((http://www.ludomanija.net/counter-strike/counter-strike.htm))
v7,sa v21 patchom,al sada ne mogu da instasliram botove,ispratim yuo tube upustvo(samo extraktovati botove u valve folder) i kada pokrenem igru na slovo H mi ne daje opciju za ubacivanje botova u igru
Evo ti odlicna grafika botovi ulaze samo kad kreiras mapu (mislim na ono kad odes na new game), ali u svemu tome dobrom ima mali problem ovaj cs 1.6 nije na engleskom nego bugarskom/rumunskom ne znam tacno instaliraj pa vidi ako ti se svidi http://www.csbestial.com/english/download.html
Пробај преко конзоле:
bot_add_t (Terrorist)
bot_add_ct (Counter-Terrorist)
Пробај преко конзоле:
bot_add_t (Terrorist)
bot_add_ct (Counter-Terrorist)
ne moze
ne moze
Ne raspakujes u valve nego u cstrike:dedica:
zauvekpfc
26.3.2009, 15:46
imam problem kada ulazim u igru dok cekam servere da se prikazu odma pukne igra i izadje iz igre, i tako 1000 puta!!!! dajte neku pomoc ili patch ili bilo sta!! hvala
AXA_MIXTAKE
29.3.2009, 16:22
koji antivirus koristis???INACE JA IMAM PROBLEM SA HLSW,AKO ENKO VIDI OVO NEKA POMOGNE,PISE MI NESTO LogAdress: timeout
Ljudi imam cs problem!Kada igram cs nesto mi secka,ali ping nije veliko 30-60.
Ako neko moze da mi pomogne neka mi kaze plizzz!
AXA_MIXTAKE
30.3.2009, 10:29
Evo i ovde da ostavim svoj problem,posto se tema zove problem sa CS 1.6,doduse ja imam problem sa HLSW(ftp) programom,pise mi kada ukucam rcon sve ok i onda idem na log(internet) i pise logadress: timeout,DA LI JE NEKO IMAO SLICAN PROBLEM????MOZE LI MI IKO POMOCI????BAREM NEKAKO:n_klanja:
ljudi ako neko zna nesto o mom problemu neka javi plizzzz!!!!
hvala...
botove moras izbaciti u C:PROGRAM FILES/VALVE / CSTRIKE
A NE U VALVE
AXA_MIXTAKE
30.3.2009, 18:55
moye li i meni pomoc:n_klanja:
Moze li mala pomoc ako neko zna da resi moj preoblem???
Ovako...
Kada igram cs sve je ok...Ali sad kad hocu da napisem nesto drugu meni pise nesto cstrike_ded...Uglavnom ja nemogu da vidim sta pisem i sta drugi pisu...??
Ako neko zna sta da radim neka mi javi plizzzzzz...??!!!??
JAKO ME NERVIRA:n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2:
DonCorleone91
26.4.2009, 20:16
Ljudi jel vi primecujete temu counter-strike1.6 u bitnim temama...cemu svrha da svako otvori svju temu... :(
A tebi se nevidi sta pises zato sto si koristio cit ;) :D
..Uglavnom ja nemogu da vidim sta pisem i sta drugi pisu...??
A tebi se nevidi sta pises zato sto si koristio cit ;) :D
Jeste, ne mozes i jare i pare :D To se desava sa nekim cheatevima da ti ubaguju/blokiraju chat.
Dakle, ili igraj posteno i mocices da chatujes, ili cheatuj ali se odrekni chata.
Kratko i jasno. :D
nebojsa986
26.4.2009, 23:46
Ovako...
Kada igram cs sve je ok...Ali sad kad hocu da napisem nesto drugu meni pise nesto cstrike_ded...Uglavnom ja nemogu da vidim sta pisem i sta drugi pisu...??
Instaliraj noviju verziju patcha.
Ma ja sam slucajno ubrisao moj normalni cs 1.6.
I sad da instaliram nov ja instaliram i sve ok samo nemogu da pisem.
A kada drugi pisu isto mi to pise.:n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2:
Instaliraj noviju verziju patcha.
Kada instaliram novu verziju kada hocu da udjem u igru pise nesto W_loadfile nesto tako nemogu da se setim???
ma sta se zezas sa tim, skini standlalone verziju cs 1.6 i v21 patch i to je to.
ma sta se zezas sa tim, skini standlalone verziju cs 1.6 i v21 patch i to je to.
Probao sam i to ali isto pise:mad::n-cc2::n-cc2::mad::n-cc2::n-cc2:
hajde malo sredi one foldere gde si ranije instalirao igru, pobrisi sve gluposti, uzmi cc cleaner pa sa njim se obrisi sa kompa sto ne treba da bude tu...itd
Sad cu da probam.:n_klanja:
Sve je obrisano a pise mi W_loadWadfile:couldn't load gfx.wad.sta to znaci?
sta da radim????
Ako neko zna sta to znaci neka javi plizz.:n_klanja::n_klanja::n_klanja:
skinuo sam CS 1.6 I radi super ali kada ocu da igram preko neta on ili nece da udje ili kaze ,,invaild CD key" pomoc :paranoia:
DonCorleone91
27.4.2009, 21:26
skinuo sam CS 1.6 I radi super ali kada ocu da igram preko neta on ili nece da udje ili kaze ,,invaild CD key" pomoc :paranoia:
install-iraj patch v21...
Devilish Soldier
27.4.2009, 22:02
patch v21
http://www.4shared.com/file/40096284/31fb2b5d/Counter-Strike_16_Patch_v21_Full.html?s=1
meni se desio slican problem. Imao sam noramalan ping i sve je bilo normalno. Ali od jednom Uvek kad udjem u server izbaci me(kad pocne nova runda a u specu je dobro), i reinstalirao sam CS, grafiku sam stavio na 32 bita i pocelo je da radi.Jeste malo glupo ali tako je bilo..
K[i]zi[t]O
1.5.2009, 18:08
ljudi ako neko zna nesto o mom problemu neka javi plizzzz!!!!
hvala...
i ja imam takav problem, ali samo kada nesto drugo radim, a igram cs (npr.na fb, kada sam, ONDA)!! jel ti nesto drugo radis dok igras cs...??
K[i]zi[t]O
1.5.2009, 18:09
A u pm...ja imam 200 mapa, sve skinuo, ko opet da ceka da se opet to sve skine?!?! Al moram da probam.....!!!!
pa sto ne install mape....?? imas cs uz koji dobijes i install za mape... bas je cool!!
K[i]zi[t]O
1.5.2009, 22:19
Ovako...
ukucaj u konzolu hud_saytext 1
A u pm...ja imam 200 mapa, sve skinuo, ko opet da ceka da se opet to sve skine?!?! Al moram da probam.....!!!!
Pa logicno je da kad radis reinstal cs-a ostavis mape od pre...
Da znas za sledeci put kad to radis, odradi backup mapa ;)
couldn't load gfx.wad.sta to znaci?
Skini doticni wad fajl i ubaci ga, potpuno logicno :D
-download gfx.wad (http://www.cstrike-planet.com/wads/196)
@Kizito koristi edit
K[i]zi[t]O
2.5.2009, 13:22
za sta...?!? :D
K[i]zi[t]O
2.5.2009, 14:57
Pa gde da nabavim taj CS!? Da li bi radilo, kad bi prekopirao MAPS, SOUND, SPRITES, GFX, RESOURCE i kad instaliram opet CS sve ovo zamenio, da li bi mi radile ove mape?! :(
pa ako si kopirao te mape....tj imas ih negde u kompu, kada install ponovo cs, i te mape sto imas kopiras u cstrike/maps radile bi!! a imas odlicnih torenta da se skinu, evo ti probaj ovaj da skines!! http://www.mininova.org/tor/2413920
K[i]zi[t]O
3.5.2009, 14:17
E ljudi, uspelo jeeee :) :) :) Prekopirao sam mape i jos neke delove i sad mi radi na svim serverima!!! Cooooool....
eto ti!! ;)
K[i]zi[t]O
3.5.2009, 21:38
E hvala ti, ali sam i pretpostavio i ja, tako bi uradio!! :) Nego mi neodgovori za TORENTO?! Zasta ce mi on?! :dzavo:
*TORENT...imas programe koji skidaju te torente...kao sto su Mikro torent, Bit torent...itd(da ne nabrajam)...dao sam ti i sajt sa kojeg mozes da skidas sta ti p*dne na pamet, ali moras da imas jedan od tih programa, jer su ti ti fajlovi torenti! extra stvar! :D
Skini doticni wad fajl i ubaci ga, potpuno logicno :D
-download gfx.wad (http://www.cstrike-planet.com/wads/196)
ONDE SAMO NESTO PISE??????
Ne razumem kako ti ne radi walk ?Pritisnes shift i nista se ne desava?
Da ti se nije mozda "pokvarilo" to dugme?
Spray nema bas nikakve veze sa hodanjem.
Cini mi se da ti je vreme za novu tastaturu :)
K[i]zi[t]O
5.5.2009, 20:07
Imam problem, napravio sam sopstveni logo koji sam jedva uspeo.. :) Al' sad razumem da je laganica!! :) Nego kad sam stavio taj moj logo vise mi neradi SHIFT ili WALK?! Cak sam i reinstalirao CS i opet nece... Moze pomoc?! Hvala unapred...
proveri u opcijama da li ti je ukljucno i meni se nekad desi!!
DonCorleone91
5.5.2009, 20:46
Jle vi sto postavljate probleme vezane za CS ne vidite temu koja se nalazi 3 iznad ove, nego svi krenu da postavljaju u neku levu... :(
Nego sto se toga tice, uzmi neciji defult cfg fail i prekopiraj ga, ako nece....nesto ti nije u redu sa kompom ili kaoo sto kaze luka.zip da moz da se pozdravis sa tastaturom :)
K[i]zi[t]O
7.5.2009, 20:15
pa kako si namestio?! Da, nista se ne desava, ne reaguje na shift kao da ga nisam ni pritisnuo!!! Znam da logo nema veze sa hodanjem, ali kazem da mi od tada nece WALK!!!
pa udjem u opcije, pogledam walk ono prazno bolje, nema dugme kojim bi walk-ovao... xD i ja stavim shift i problem resen... (bar je meni tako bilo)
K[i]zi[t]O
7.5.2009, 20:15
pa kako si namestio?! Da, nista se ne desava, ne reaguje na shift kao da ga nisam ni pritisnuo!!! Znam da logo nema veze sa hodanjem, ali kazem da mi od tada nece WALK!!!
pa udjem u opcije, pogledam walk ono prazno polje, nema dugme kojim bi walk-ovao... xD i ja stavim shift i problem resen... (bar je meni tako bilo)
DonCorleone91
9.5.2009, 1:00
Ae muderator nek stavi katancic na ovu temu... :(
DonCorleone91
9.5.2009, 10:39
imas vec temu counter strike....tamo resavaj problem
DonCorleone91
9.5.2009, 17:08
Ljudi jel' zna neko kako da namestim kad udjem u CS i udjem u FIND SERVERS da kad pritisnem INTERNET i da mi otvori servere, pre je moglo a sad ne!?!?! P.S. instalirao sam patch v21!!!
alo ljudi jel vi znate da citate.......!!!
Jamiroquai
9.5.2009, 17:12
I nisi mu baš od neke pomoći...
Vlajko :
Batali da pokušavaš tako da nađeš server...U ovoj temi (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=7197&page=11) imaš gomilu IP-a raznih servera, prekopiraj ih i dodaj kod tebe u 'Favorites' i to je to ;)
K[i]zi[t]O
9.5.2009, 21:00
IMATE TEMU COUNTER STRIKE 1.6, TAMO PISITE SVOJE PROBLEME I BICE VAM RESENI, NEMOJTE SMARATI OVDE! :n-cc2:
ja sam skinuo cs 1.6 ali uopste nema servera:confused:
DonCorleone91
29.5.2009, 16:37
Pa???
ti moras da addujes servere, odnosno ip adrese servera....i kad si vec postovo mogao si da procitas pretgodni post...
Mala pomoc...Igrao sam kanter na jednom serveru..i sad od jednom ne mogu da udjem...pokazije mi da nemam neki sprites/blueline.spr ili tako nekako...jel neko zna u cemu je fora... ???
DonCorleone91
30.5.2009, 0:25
Mala pomoc...Igrao sam kanter na jednom serveru..i sad od jednom ne mogu da udjem...pokazije mi da nemam neki sprites/blueline.spr ili tako nekako...jel neko zna u cemu je fora... ???
instaliraj patch v21 i ima da ti radi ko po ulju...i da te obavestim da gore vec postoji temu o cs-u :a_whistli
milanjkoer
13.6.2009, 16:49
Ja imam problem sa kretanjem na tasterima w,s,a i d. Igrac se gotovo ne krece dok drzim pomenute tastere, dok se na strlicaam krece normalno... Da li neko zna u cem uje problem? Hvala!
Ja imam problem sa kretanjem na tasterima w,s,a i d. Igrac se gotovo ne krece dok drzim pomenute tastere, dok se na strlicaam krece normalno... Da li neko zna u cem uje problem? Hvala!Postoje 3 "BITNE" teme vezane za CS u vrhu foruma, zasto za pocetak ne pogledas da li ima resenja u njima. Ako nema, onda tamo i postavi pitanje.
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=923
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=7197
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=43417
Nije mi jasno zasto stalno otvarate temu za svaki problemcic na koji naidjete u CS-u pored 3 bitne teme vezane za tu igru.
iam ja jedan ozbiljan problem sa CSpromenio sam OpenGL u software i smanjio sam rezuluciju (sve sam to uradio dabi snimionesto preko frapsa za manji fps) i kad sam kliknuo OK odjenom se pojavila crna slika i to nemogu da popravim (ta crna slika se pojavila na sve moje kantere (iam ih 3)) i izbrisao sam sve kanter i ponovo instalirao i ponovo se pojavila ista crna slika na svaki cs... ko moze da mi pomogne neka odgovori. hvala unapred :)
:nov_mad2:Imam problem sa cs 1.6!!!
Ja udjem u igru i odem na find servers. Kliknem na bilo koji server i ono pise: Cloud not connect to server!. Ako iko zna o cemu je rec neka pomogne!:nov_mad2:
evo ti link za servere:
http://www.gametracker.com/search/cs/RS/:D
miša topola
17.8.2010, 10:18
Jel koristiš novi protokol p48?
mladjo dj
17.1.2011, 23:12
hoce mi neko rec zasto nemogu da udjem ni u jedan server na cs 1.6 neznam zasto ja pokusam ali nmz molio bih nekog da mi kaze zasto nemogu da igram???Ja sam nov na ovoj igrici pa nzm zasto nemoze!!:mad::mad::mad::confused:
mladjo dj
17.1.2011, 23:14
Ja imam problem sa kretanjem na tasterima w,s,a i d. Igrac se gotovo ne krece dok drzim pomenute tastere, dok se na strlicaam krece normalno... Da li neko zna u cem uje problem? Hvala!
podesi na opcijama tastaturu ako je podeseno ja nzm sta je!!;););)
mladjo dj
17.1.2011, 23:28
Jel koristiš novi protokol p48?
za sta je taj protokolp48??:confused::confused::confused::confus ed::confused:
Nova verzija CS-a, najlakse objasnjenje
mozes da skines odavde
EDIT: Ipak sam sklonio link jer iako sto po mom misljenju nije piraterija, ne bih da dobijem ponovo poene ovdje, imas google jbt
mladjo dj
18.1.2011, 13:34
Nova verzija CS-a, najlakse objasnjenje
mozes da skines odavde
EDIT: Ipak sam sklonio link jer iako sto po mom misljenju nije piraterija, ne bih da dobijem ponovo poene ovdje, imas google jbt
mozes mi poslati link za kntere koje ti koristis posto ja neumijem!!!HVALA!!:(:(:(:(
miša topola
18.1.2011, 14:59
Tema (http://www.kgb-hosting.com/forum/showthread.php?2578-Ovde-mozes-skinuti-CS-v42-!!!) sa linkovima za download CS 1.6 na KGB forumu.
Jel zna neko zasto mi koci CS 1.6, ping mi je 20 do 30?? Hvala unapred :D
Imam problem ,skinuo sam cs 1.6 v42 i patch p48 i mogu da uĐem u servere samo gde se igraju klasiČne mape npr aztec,dust2 a u ove "nove" nemogu.molim vas za pomoĆ.unapred hvala.
Igor Majic
26.7.2011, 16:24
moras ih exstractovati u cstrike folder u VALVE-u
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.