PDA

Prikaži potpunu verziju : Program za obradu zvuka


THE_BOSS
13.1.2009, 1:47
ima li neki dobar program koji uklanja sumove sa zvuka na nekom video klipu..Imam strasne video klipove sa madoninog koncerta jer sam bio bas blizu bini al mi je zvuk uzasan..stalno nesto krci...Ako bi ste mi preporucili neki dobar program mnogo bi ste mi pomogli...

hvala unaprijed... Pozz iz Crne Gore

Mking4ever
14.1.2009, 2:07
sony studio vegas................odlican program za video fajlove:tapsh:

Adesha
14.1.2009, 21:00
MediaCoder 0.6.2

MediaCoder je besplatan, unuverzalan softver tipa "sve u jednom" za konverziju zvuka i videa u razlicite formate.

On objedinjuje odlicne audio i videokodeke sa alatkama otvorenog koda,a nudi i razne dodatne mogucnosti. Mozete ga upotrijebiti za poboljsavanje kompresije i smanjivanje velicine komprimovane datoteke, za konverziju zvuka s visokom bitskom brzinom u zvuk s niskom bitskom brzinom za prenosive plejere, za prenosenje muzike na prenosive uredjaje,za izdvajanje muzike iz video odlomaka, snimanje CD/VCD/DVD diskova itd.
Kada su audioformati u pitanju,program podrzava MP3, OGG/Vorbis, AAC, MusePack, VMA, RealAudio, FLAC, WavPack, APE/APL I WAV, kao i AVI (Xvid/DivX/H.264), MPEG1/2/4, QuickTime (mov), WMV/ASF, RealMedia(rmvb), MP4, Matroska (mkv), CUE Sheets, CD, VCD, i DVD od Video formata.

Konvertovani audio sadrzaj se moze snimiti bez gubitka kvaliteta u formate: MP3, OGG/Voebis, AAC, AAC+/Parametric Stereo,MusePack,WMA, FLAC, WavPack, Monkey" s Audio(APE), WMA Lossless, i WAV.

Konvertovani video moze se snimiti u formatima H.264, Xvid, DivX 4/5,MPEG1/2/4, H.263, a kao kontejnerski formati podrzani su AVI, MPEG, Matroska, MP4 i PMP(format za PSP medijske plejere). Datoteku tezine 17.6 MB mozete preuzet sa http://mediacoder.sourceforge.net/download.htm