PDA

Prikaži potpunu verziju : TV out


Cvrcak
21.3.2006, 0:25
Kako se podešava TV out? Par ortaka koji imaju ATI imaju tu opciju u "display properties", ali ja imam nVidia-u i nemam pojma gde se to nalazi. Na drugom računaru za koji mi to i više treba je S3 virge gx (gx2 čini mi se).
Da li je za to potreban neki poseban drajver/program. Na tom računaru se nalazi mv2 plejer za koji su mi rekli da rešava stvar ali ja nisam uspeo da ga nateram da proradi.

HELP!!!

Bojan
21.3.2006, 9:37
Za S3 virge ne znam ali za nVidiju znam da ti objasnim.
Odes lepo u Display properties i pod jezickom koji nosi naziv tvoje graficke karte npr GeForce 6600GT odes u odeljak nView Display Settings. Sa desne strane pored texta "nView Display Mode" imas combo box i gde odabirash nacin na koji ti se prikazuje slika na monitoru i TV-u. Tu se vrshe podesavanja.

Njie bitno koji program ti koristis, ako jedan radi radice svi programi ;).

Cvrcak
22.3.2006, 1:20
Za S3 virge ne znam ali za nVidiju znam da ti objasnim.
Odes lepo u Display properties i pod jezickom koji nosi naziv tvoje graficke karte npr GeForce 6600GT odes u odeljak nView Display Settings. Sa desne strane pored texta "nView Display Mode" imas combo box i gde odabirash nacin na koji ti se prikazuje slika na monitoru i TV-u. Tu se vrshe podesavanja.

Njie bitno koji program ti koristis, ako jedan radi radice svi programi ;).

Hvala, ali meni ipak najviše treba za s3

Bojan
22.3.2006, 11:28
Ufff pa verovatnoj je slicno podesavanjima za nVidiju.
Na ovoj stranici imas drajvere za S3 Virge sa TV out opcijom

http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=9472

Probaj malo da googlash mozda ces naci odgovor :).

Cvrcak
29.3.2006, 0:14
Bojane probao sam ono što si mi rekao za nVidiu ali ja tu opciju nemam!???

Bojan
29.3.2006, 9:43
Kako bre nemash ;)?

Pa ja imam nVidiu i uvek na taj nacin podeshavam podeshavam :).

Koju opciju nemash, sta ti tacno nedostaje? Koja ti je verzija drajvera na tom kompu i koja nVidijina kartica?

Cvrcak
29.3.2006, 15:29
5200 a drajveri su cini mi se 6766 i nemam opciju nView display settings!?

Gledao sam vise puta i jednostavno nema nikakvih opcija sto se toga tice

VojaM
29.3.2006, 15:44
5200 a drajveri su cini mi se 6766 i nemam opciju nView display settings!?

Gledao sam vise puta i jednostavno nema nikakvih opcija sto se toga tice Možda ti nije najbolje objasnio. Može ovako: klikneš negde na desktop, izabereš Properties, otvori se prozor i klikneš na poslednju karticu (Settings). Na onome što ti se otvori klikneš na Advanced. Tu imaš mnogo onih "jezičaka" ("tabova"), neki su obični, Windowsovi, neki imaju nVidijin znak. Nadji neki na kome piše Display ili tako nešto. Može da se desi da ćeš morati malo da sačekaš da se nešto učita. Otvoriće se jedan malko drukčiji prozor sa menijima sa strane. U tim menijima nadji Display Settings ili Display Properties, ne sećam se tačno.

Staronsky
29.3.2006, 18:34
Jeste smesno,ali proveri i da li je TVout kabl prikljucen na karticu i TV!Ako ti kabl nije ukljucen nece ti davati opcije

Cvrcak
1.4.2006, 0:33
Jeste smesno,ali proveri i da li je TVout kabl prikljucen na karticu i TV!Ako ti kabl nije ukljucen nece ti davati opcije


:rofl:
Pa zar kabl mora da bude priključen?

To stvarno nisam znao, mada... hteo sam prvo da se pripremim softverski pre nego krenem u jednu takvu "expediciju".
Stvar je što meni TV out prvenstveno treba za S3 pošto je monitor na tom kompu mali. Ja za sebe imam 21" pa ni nemam potrebe da se kačim na TV, a na kompu na kojem je S3 ne znam kako se dobija ta opcija (pošto je kartica stara i da li su tadašnji drajveri radili kao ovi danas).