PDA

Prikaži potpunu verziju : Premiere pro 2 na Windowsu 2003


smilingomen
13.3.2006, 23:40
Da li je ovo moguće.
Imam Windows server 2003 Enterprise edition - zbog stabilnosti, ali kad pokrenem instalaciju premijera kazhe da nije moguce.

oluja
14.3.2006, 2:03
Da li je ovo moguće.
Imam Windows server 2003 Enterprise edition - zbog stabilnosti, ali kad pokrenem instalaciju premijera kazhe da nije moguce.
Trazi WinXP SP2 i procesore sa odredjenim setom instrukcija... budi malo konkretniji i napisi i konfiguraciju na kojoj si pokusao instalaciju...

smilingomen
14.3.2006, 12:05
Izvini, bio sam nervozan kad sam shvatio da tek sređeni sistem moram da brišem.
Imam:
AMD Athlon 64 3200+
Asus A8N-E nForce4 Ultra
Kingston PC-400 DDRAM 2*512
Maxtor HDD SATA 160GB
ASUS EN6600GT Silencer 256MB PCI-E
ASUS My Cinema P7131 FM/TV/P-ATX
Zvučna mi je integrisana: Realtech


Hteo sam da pitam da li AVID xpress pro ili Premiere 2 pro da rade (da im se nekako pokrenu instalacije) na windosu 2003.
Probao sam Compatibility ali on me je kao i svaki put do sada izneverio.
Prijavljuje da ova instalacija ne može na mom os-u.

VooXo
14.3.2006, 17:47
Ja i smilingomen smo razmishljali o tome da ''zeznemo'' install shield na taj nachin shto tjemo na odredjenim mestima izmeniti registry i naterati instalaciju da prepozna windows 2003 kao windows xp sp2, ali ne znamo tachno shta da menjamo..

Nismo sigurni shta install shield tachno ''chita'' kako bi video koji os imash...

NenadN
14.3.2006, 17:56
Ne time necete dobiti nista. Jedino sto mozete da zeznete to je sam installshield ali vam za to treba najnovija verzija InstallShield-a, a onda pocinju nocne more ispravljanja tabela i koda unutar .msi fajla. Ovim nacinom mozete da izbegnete i trial verziju. Ako ne znate c++ manite se corava posla.

VooXo
14.3.2006, 17:59
Pa, pre bi i to uradili nego instalirali winxp...
Jel znash otprilike kako se radi izmena *.msi-ja?

oluja
14.3.2006, 19:57
Pa, pre bi i to uradili nego instalirali winxp...
Jel znash otprilike kako se radi izmena *.msi-ja?
I tata bi sine... :D
Zasto jednostavno ne instaliras XP-SP2 na drugu particiju i na njemu koristis samo Premiere2 i slicne aplikacije koje traze bas taj OS?
Nema sanse da zavaras sistem, nije to bas tako povrsno odradjeno...

NenadN
14.3.2006, 20:09
Pa, pre bi i to uradili nego instalirali winxp...
Jel znash otprilike kako se radi izmena *.msi-ja?
Ja znam ali prvo ti nabavi najnoviji InstallShield 11.5 Premier Edition pa onda kad udjes u njega zapitaj se sta ja radim. E sine meni je trebalo tri meseca da napravim normalnu instalaciju a kamoli nesto graficko.