PDA

Prikaži potpunu verziju : Program za spajanje filmova


mileki
10.3.2006, 23:26
Posto sam novajlija ovde pro da vas sve pozdravim i da vas pitam u vezi jednog programa!!

Evo ovako: Odradio sam nesto u programu sto imam za spajanje filmova koji se zove EAZY VIDEO JOINER i ok je ispalo tako reci, e sad prilikom pustanja filma aj da kazem ti video klipovi traju oko 11 sekundi, I svaki put kad dojde do tog dela gde je spojen on zakoci 1-2 sekundeDa li postoji neki filter ili nesto slicno sto bi moglo aj da kazem da odradi film tako da se neprimeti da je spajan!? Unapred zahvalan:) :)

holodoc
10.3.2006, 23:35
Ako je film u avi formatu preporučio bih ti da koristiš Virtual Dub. U programu prvo pod opcijom video izabereš "Direct Stream Copy" dok bi pod Audio/StreamList trebalo da ti postojeći audio već bude na "Direct Stream Copy".
Zatim otvoriš prvi fajl koji želiš da spajaš opcijom "Open video file". Slider u donjem delu programa poteraš skroz do kraja ili klikneš na sedmo dugme sa leve strane ispod slidera da se automatski postavi na kraj prvog dela. Klikneš na opciju "Append Segment" izabereš drugi fajl (fajl koji prikačinješ). Odeš na "Save As". Sa ovim podešavanjima ne radi se ponovno enkodiranje materijala. Ako su filmovi u MPEG formatu Direct Stream Copy ne radi i tu bi već morao da koristiš program tipa Womble MPEG.

mileki
11.3.2006, 0:11
Video klipovi sto sam spajao sa JOINER su u WMV-formatu! Da li sa tim programom sto si rekao mogu i ovaj format da radim u njemu ili postoji bas program za taj format!?

holodoc
11.3.2006, 2:17
Nikakav problem. Sve što možeš da pustiš u bilo kom playeru možeš da otvoriš sa VirtualDub-om. Ako budeš skidao virtualDub preporučujem ti da skineš VirtualDubMod koji može da otvori i MPEG2 i ima gomilu dodatnih pluginova.

Najnoviji VirtualDubMod možeš da skineš sa: http://prdownloads.sourceforge.net/virtualdubmod/VirtualDubMod_1_5_10_2_All_inclusive.zip?download

mileki
11.3.2006, 12:40
Hvala puno na pomoci!!!:) :)

pitanjeX
8.2.2009, 22:06
idemo dalje drugari moji, znaci samo za avi fajlove :kreza: , njihovo spajanje...

AVI Joiner,Virtaul Dub,Adobe Premier........neki ne rade, neki uslovljavaju na dva filmceka:kreza:, neki preveliki mega:kreza:...itd.

podajte jos programcica, znaci samo za avi fajlove :kreza: , njihovo spajanje...podajte. :aplauz:

Borowatz
9.2.2009, 16:05
Urađen je port avidemuxa (http://fixounet.free.fr/avidemux/) sa linuxa, koristio sam ga na winu i odlično radi.

Marko069
11.2.2009, 9:53
Ja koristim Ultra Video Joiner,odlicno odradjuje posao :)