PDA

Prikaži potpunu verziju : Kodeci njesra


Otherside
1.10.2008, 22:30
Ljudi da li je neko imao problema sa novim K lite kodecima???
Meni se dešava da kad pustim .flv video u bio kom programu osim WINAMPu iskače ekran smrti sa upozorenjem na muzičku kartu ( integrisanu)a audio dobro šljaka ???

Supreme.50
1.10.2008, 22:56
Sta podrazumevas pod "novim"? Ja sam odavde (http://www.free-codecs.com/) skinuo full verziju i .avi .mpg .mp3 .mp4 .mkv .flv rade sasvim normalno kao i pre.
Ne verujem da ti je to do toga...

Otherside
1.10.2008, 23:00
kažem ti otkad sam pre 20 minuta skinuo nove Klite kodeke 4.17 ako se ne varam, a prije toga je savršeno radilo :(

paulvandyk68
1.10.2008, 23:01
kažem ti otkad sam pre 20 minuta skinuo nove Klite kodeke 4.17 ako se ne varam, a prije toga je savršeno radilo :(
To znaci druze da skines kodeke koji ti prave probleme i da vratis staru proverenu varijantu.

Otherside
1.10.2008, 23:01
:O neznam koja je prethodna verzija :(:(

nikola87
1.10.2008, 23:07
pa sigurno dobro radi 4.00 varijanta. Nego nije mi jasno zasto si uopste stavljao nove ako su stari radili kako treba?

Otherside
1.10.2008, 23:09
Zato jer sam trebao da konvertujem .flv snimke u .mp3 a kodeci nisu radili jer su bili zaraženi virusom pa im je KAV obrisao pojedine fajlove

EDIT: Verzija novih kodeka je 4.1.7 full

paulvandyk68
1.10.2008, 23:13
Zato jer sam trebao da konvertujem .flv snimke u .mp3 a kodeci nisu radili jer su bili zaraženi virusom pa im je KAV obrisao pojedine fajlove

EDIT: Verzija novih kodeka je 4.1.7 full
Vrati samo 4.00 i mislim da neces vise imati takvih problema.

Otherside
1.10.2008, 23:15
Sad ću probati ako ne uspem odradiću reinstal kompletnog sistema ( i zbog drugih razloga) ;)

paulvandyk68
1.10.2008, 23:18
Sad ću probati ako ne uspem odradiću reinstal kompletnog sistema ( i zbog drugih razloga) ;)
Nebi bilo lose ako primenis program Your Uninstaller.

Otherside
1.10.2008, 23:27
A da li zbog starijih kodeka može recimo doći do lošije reprodukcije zvuka/videa ?

paulvandyk68
1.10.2008, 23:30
A da li zbog starijih kodeka može recimo doći do lošije reprodukcije zvuka/videa ?
Ne definitivno.

Otherside
1.10.2008, 23:47
Nije greška u kodecima kada budem imao vremena skinuću drivere za muzičku i za grafiku pa probati reinstalirati nešto sam izguglao i to bi moglo biti rešenje... Dakle vraćanje na staru verziju nije pomoglo

paulvandyk68
1.10.2008, 23:49
Zasto nebi probao da umesto k-lite kodeka nabacis samo ac3 filtere i naj noviju verziju DivX kodeka. http://www.divx.com/divx/windows/codec/

Otherside
1.10.2008, 23:56
Problem RijeŠen...