PDA

Prikaži potpunu verziju : Ubacivanje codeca u DVD player


Neoplantius
8.7.2008, 7:56
Kao što naslov kaže, kako ubaciti u samostalan DVD player codece? Pitam jer neki trafikantski diskovi u reklama imaju zvuk, koji se posle u filmu gubi. Naravno na računaru sve OK.

Marko Belsak
8.7.2008, 8:52
Bojim se da ne mozes da ubacis kodeke na standalone DVD player na nacin na koji bi to uradio na kompjuteru.
Ono sto mozes da pokusas je update firmwarea za tvoj model playera (ako je moguce). Pogledaj na sajtu proizvodjaca da li postoji takva opcija.

Neoplantius
8.7.2008, 9:08
I mislio sam tako, nego mi ubacila crv sumnje mogućnost instalacije codeca na PS2. Znam da je totalno drugačije parče hardvera u pitanju, ali crv je crv.