PDA

Prikaži potpunu verziju : Adobe Premiere 2 u SP1 ???


patalo
25.2.2006, 21:36
Da li je moguce da se Adobe Premiere 2.0 instalira u Windows XP SP1 ?


Hvala na odgovoru

NenadN
25.2.2006, 23:52
Koliko ja znam da ne moze na SP1 i ne na AMD 32bitne procesore tj one koji nemaju sse2.

djolepiv
1.3.2006, 4:49
tako je na zalost :(
dzaba ti i sp2 ako ti cpu nema sse2 :( :( :(