PDA

Prikaži potpunu verziju : HD player


Milos Bozic
2.6.2008, 21:30
Skinuo sam HD 720p Snimak Evrovizije,snimak je 5.1.Kojim programom da pustim kako bi imao 5.1 zvuk,u BS playeru je sterep,a Power DVD 5 nece ni da pusti.??

genius
2.6.2008, 21:38
A Power DVD Ultra? (osmica)

oluja
2.6.2008, 21:44
Skinuo sam HD 720p Snimak Evrovizije,snimak je 5.1.Kojim programom da pustim kako bi imao 5.1 zvuk,u BS playeru je sterep,a Power DVD 5 nece ni da pusti.??

Koju zvucnu imas? Neke "integruse" nece da puste 5.1... u nekim slucajevima...

Milos Bozic
2.6.2008, 21:47
imam sound blaster 5.1 live,nego koja konfiguracija je potrebna za 720p i sta od programa,kodeka...???

Pelagijska Argosija
2.6.2008, 23:07
imam sound blaster 5.1 live,nego koja konfiguracija je potrebna za 720p i sta od programa,kodeka...???

Iz mog iskustva najbolji je paket kodeka K-Lite (http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm). Sa njim dobiješ i Media Player Classic koji je odličan program za gledanje filmova, serija isl. i potpuno je besplatan.

Bolton
3.6.2008, 1:11
imam sound blaster 5.1 live...
Instaliraj ffdshow (http://downloads.sourceforge.net/ffdshow-tryout/ffdshow_beta4a_rev1723_20071224_clsid.exe), zatim ga konfiguriši: Start --> All Programs --> ffdshow --> Audio filter configuration --> Codecs. Na desnoj strani u koloni Format prozora pronađi AC3 i ako ti je u koloni Format izabrano disabled klikni na to i iz padajućeg menija selektuj liba52, zatim u levom delu prozora čekiraj Mixer i selektuj ga, pa u desnom delu prozora za Output speakers configuration iz padajućeg menija izaberi 3/2+LFE 5.1 channels, i čekiraj opciju Normalize matrix. Ako ti je zvuk previše tih, onda u levom delu prozora čekiraj i selektuj Volume i tu isprobaj opcije sve dok ne budeš zadovoljan. Ovakva konfiguracija ti je posebno korisna u situacijama kada gledaš filmove koji imaju zvuk u AAC 5.1 formatu (što je u većini slučajeva kada je u pitanju video u HD formatu), kada se čuju zvukovi iz pozadine, a dijalozi su previše tihi, jer većini plejera predstavlja problem da reprodukuju AAC 5.1 zvuk. Pozdrav! :cool:

steve89
3.6.2008, 17:02
Ja koristim k-lite kodeke + bsplayer i kod mene 720p radi odlično. :)