PDA

Prikaži potpunu verziju : Maya problem


DorianGrey
15.2.2006, 3:09
Imam Maya 5 Learning Edition, i ono sto me muci jesu prokleta slova koja se ispisuju na ekranu, nesto kao Alias Systems, bla, bla, bla, i sve to bi bilo Ok, ali kad uradim render slova ostaju preko cele slike.

Zna li neko kako da ih isklucim ili je to jednostavno takva verzija programa?

AxeZ
15.2.2006, 3:22
Imam Maya 5 Learning Edition, i ono sto me muci jesu prokleta slova koja se ispisuju na ekranu, nesto kao Alias Systems, bla, bla, bla, i sve to bi bilo Ok, ali kad uradim render slova ostaju preko cele slike.

Zna li neko kako da ih isklucim ili je to jednostavno takva verzija programa?

Ne mozes to iskljuciti..mozes jedino da kupis punu verziju koja je djavolski skupa ili da koristis neki jeftiniji softver.

DorianGrey
15.2.2006, 3:32
E jbg, bas sam se ponadao

AxeZ
15.2.2006, 3:49
E jbg, bas sam se ponadao

http://www.blender3d.org/
Fenomenalan program, free....samo se treba malo navici na interfejs..:)