PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem sa browserima


Stojadin
9.3.2008, 21:39
Problem je poceo tako sto mi se zabagovao firefox pa nije hteo da se startuje probao sam IE i sve je radilo odlicno , ali posto sam navikao na FF restartovao sam racunar u nadi da ce problem nestati.Kada se sistem podigao i FF i IE su pokazivali da nemogu da nadju stranice kao da net neradi (neradi ni p2p) ,dok IM programi(skype ,MSN i yahoo) odlicno rade kao i online igranje(call of duty).Skenirao sam sistem Nodom i spyware terminatorom(oba updateovana posledjim definicijama) i nista nisu nasli.Ni reinstalacija browsera nije pomogla.Da li postoji neko resenje ili cu opet morati da reinstaliram win?

Gordon Freeman
9.3.2008, 21:49
Problem je poceo tako sto mi se zabagovao firefox pa nije hteo da se startuje probao sam IE i sve je radilo odlicno , ali posto sam navikao na FF restartovao sam racunar u nadi da ce problem nestati.Kada se sistem podigao i FF i IE su pokazivali da nemogu da nadju stranice kao da net neradi (neradi ni p2p) ,dok IM programi(skype ,MSN i yahoo) odlicno rade kao i online igranje(call of duty).Skenirao sam sistem Nodom i spyware terminatorom(oba updateovana posledjim definicijama) i nista nisu nasli.Ni reinstalacija browsera nije pomogla.Da li postoji neko resenje ili cu opet morati da reinstaliram win?

Slican problem sam i ja imao,meni se to javjalo kad ga update-ujem. Moras da instaliras nov(trojku). Mozda da probas da prvo izbrises ff pa da onda instaliras a bezi od update-a)....
Makar je tako kod mene bilo!

Stojadin
9.3.2008, 21:53
Slican problem sam i ja imao,meni se to javjalo kad ga update-ujem. Moras da instaliras nov(trojku). Mozda da probas da prvo izbrises ff pa da onda instaliras a bezi od update-a)....
Makar je tako kod mene bilo!
Ma instalirao sam ponovo 2jku i opet neradi a najveci je problem sto ni Internet expolorer neradi.

Gordon Freeman
9.3.2008, 21:58
Ma instalirao sam ponovo 2jku i opet neradi a najveci je problem sto ni Internet expolorer neradi.

a msn i to radi ok zar ne?

Stojadin
9.3.2008, 22:00
a msn i to radi ok zar ne?

...dok IM programi(skype ,MSN i yahoo) odlicno rade kao i online igranje(call of duty)...
Kao sto rekoh radi.

Skols
9.3.2008, 22:01
Ja sam imao problem da sajtove sa video snimcima,npr youtube/myspace videos i slicno pusta film i sve ide ok,ali nema zvuka,kad skinem klip,radi ok.probao i nekoliko verzija FF i Flash plejera,al` isto...I gle cuda,od jutros radi normalno...:icon_scra:icon_scra

Gordon Freeman
9.3.2008, 22:04
Hmmmm....skini FF 3 ,probaj njega ako to ne pomogne obaraj win.Veovatno si navatao neki virus,al kako se prenelo na IE...ne ide mi u glavu:confused:
Pogledaj da nema neka opcija za blokiranje koju si mozda mozda slucajno selektovao(al to ja verovatno lupam)....

PDarko
10.3.2008, 1:15
Da nisi postavio proxy?
Instaliraj Fx po defaultu. Nemoj da ubacuješ podešavanja iz explorera. Skini neku stariju verziju Fx-a. Negde sam pročitao da je 2.0.0.12 bagovit.

Stojadin
10.3.2008, 2:04
Odjednom je sve proradilo.Hvala na pomoci.

Skols
10.3.2008, 2:07
Odjednom je sve proradilo.Hvala na pomoci.

Hehe...isti slucaj kao i kod mene...crazy OS :)