PDA

Prikaži potpunu verziju : Browser pravi probleme


fingerprint
29.2.2008, 10:39
Od pre dva dana, mozilla firefox mi je puk'o. Stranice otvara mnooogo duze nego sto treba, a vrlo cesto izjavi 'server not found'. Prvosam pomislio da mi nesto nije u redu sa net-om, ali uTorrent i (cak) internet explirer rade savrseno (dobro, IE nikad ne radi savrseno).
Zbog ovoga prakticno ne mogu da surfujem! Proverio sam brzinu protoka, uvek je negde oko 500kbps, konekcija ne puca, a firefox ne radi!?

Ima li neko ideju sta bi mogao da radim, (vec sam reinstalirao firefox) a da ne pogubim podatke koje imam u firefox-u?
Hvala!

stesha
29.2.2008, 13:01
Ako hoces da sacuvas podesavanja FF-a, zbog eventualne reinstalacije, imas FEBE (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2109) add-on za FF. Taj programcic ce da ti zapamti vecinu (ako ne i sva) podesavanja. Takodje, mozes da ga podesis da ne cuva sve, vec ono sto tebi treba...

PDarko
1.3.2008, 0:04
Da nisi uključio proxy?

nighthawk
1.3.2008, 22:28
Probaj bez torrenta. Neki torrent programi umeju dosta da zakoce firefox, iako je protok daleko manji od maksimalnog. Ako bez torrenta radi dobro onda je resenje net limiter, ako i dalje zeza onda kucaj netstat -o u command promtu, pa u task manageru nadji te procese po PID-ovima, mozda neki proces radi nesto sto ne treba (proveri i firewall)

fingerprint
2.3.2008, 0:14
Sad to nije jedini problem. Naime, Windows Live Hotmail je prestao da funkcionise! Ne stize ni jedan jedini mail (ni u junk ni u inbox) a znam da treba da stignu svakodnevno razne notifikacije i sl... Firefox problem sam resio tako sto sam vratio podesavanja na defoult.