PDA

Prikaži potpunu verziju : Leadtek TV 2000 XP Expert snima bez tona?


MarkoniI
2.2.2008, 12:27
Koristim winfast pvr2.Kada snimi video fajl,zatim ga pustim uopste se ne cuje zvuk?
Moze li pomoc oko podesavanja tona?

Master Neo
2.2.2008, 13:17
Moras u opcijama PVR2 programa da podesis da snima sa CD volume.

<Rio_da>
3.2.2008, 16:26
Pod uslovom da je prikacio kabl na CD-prikljucak, ja sam prikljucio na nesto sto se zove Aux, jer mi se na cd-prikljucku culo nekakvo pucketanje pri menjanju sa kanala na kanal, i jos sto mi se desavalo da mi posle snimanja necega sa tv-kartom, ukljuci opcija mute na Wave-u u Sound Control-u, a zvuk se ustvari snimio samo su svi zvuci bili mutirani...

Master Neo
3.2.2008, 16:31
Leadtek tv 2000 expert ima kabl koji ide sa tv kartice na plocu, u cd audio znaci nema nikakvih spoljnih kablova. Ako je to prikacio onda ce mu raditi.

Mario Pavićević
3.2.2008, 21:13
Leadtek tv 2000 expert ima kabl koji ide sa tv kartice na plocu, u cd audio znaci nema nikakvih spoljnih kablova. Ako je to prikacio onda ce mu raditi.
Juce sam instalirao tu istu karticu i nije potreban nikakav dodatni kabl(barem u ovoj verziji mozda za neku stariju treba) vec se zvuk prenosi preko PCI magistrale.Dovoljno je bilo u software-u za gledanje televizije staviti kao playback i recodring cd-in.

Master Neo
3.2.2008, 21:15
Neam pojma, ja sam spojio... Heh, sta li sam ja spajao...:dzavo:

despot77
25.2.2008, 21:26
WinFast TV2000 XP Expert: problem na Visti
Naime imam problem sa ovom karticom, slika ide ali tona nema ni za TV ni za FM, da li je neko imao sličan problem?
spojen je i onaj kablić na CD audio... :mad:
Snimljeni materijal ima normalno ton

despot77
27.2.2008, 23:31
Riješio sam problem tako što sam instalirao Realtek HD Audio Menager za moju zvučnu karticu koji sam dobio uz matičnu ploču a ja pametnjaković ga nisam ranije instalirao... c c c ... :boodala:

glitch
28.2.2008, 0:41
Juce sam instalirao tu istu karticu i nije potreban nikakav dodatni kabl(barem u ovoj verziji mozda za neku stariju treba) vec se zvuk prenosi preko PCI magistrale.Dovoljno je bilo u software-u za gledanje televizije staviti kao playback i recodring cd-in.

Neam pojma, ja sam spojio... Heh, sta li sam ja spajao...:dzavo:
Za expert ne treba, za obicnu treba audio kabl sa kartice na mobo (kao sa cd romova). ;)

TheProphecy
28.2.2008, 0:46
Juce sam instalirao tu istu karticu i nije potreban nikakav dodatni kabl(barem u ovoj verziji mozda za neku stariju treba) vec se zvuk prenosi preko PCI magistrale.Dovoljno je bilo u software-u za gledanje televizije staviti kao playback i recodring cd-in.

Da u starijoj verziji treba.Ja imam doticnu kartu, ali kupljenu pre nekoliko godina, i neophodno je karticu audio kablom povezati sa plocom kako bi uopste bilo zvuka.

veseliburek
28.2.2008, 17:30
pogledaj uputstvo...
ja sam zvuk stavio da ide preko onog audio prikljucka na maticnoj... sve ti pise u uputstvu... moja preporuka ti je da ga prikljucis na plocu jer ti ostaje mesta za slusalice i ostalo na backpanelu, a ako CD zauzima taj port, nemas bas puno izbora sam da prikljucis na backpanel... snimam mythbusterse svaki dan i imam zvuk...

sonet
31.5.2009, 15:48
molim vas za pomoć...slika mi je super,ali nema tona...meni je posebno tv kartica Leadtek TV 2000 XP Expert,a posebno mi je zvučna kartica...šta je rešenje da podesim da ima tona?...hvala,nisam stručnjak,pa mi objasnite?!

sonet
31.5.2009, 16:26
‚e to ti je ovako...gornja opcije ne postoje...

sonet
31.5.2009, 16:30
e to ti je ovako...gornje opcije nemogu da se koriste...kako da povučem zvuk...kada pustim neki snimak sa računara preko tv karte čuje se zvuk...

sonet
31.5.2009, 16:45
ipak mogu gornje opcije da se koriste,prevideo sam ih...ali nemam tona...šta je rešenje...ton postoji kad se neki snimak pusti sa harda,ali ga nema kad pustim kablovski program...hvala unapred!

sonet
31.5.2009, 16:50
‚to ti je to,ali dzaba bez tona....

sonet
1.6.2009, 16:14
možete li mi pomoći,šta da činim sa ovom mojom tv karticom oko zvuka...ili da skidam negde sa neta free...molim vas za pomoć.hvala.