PDA

Prikaži potpunu verziju : prebrz .avi file


Tetanus
27.12.2007, 13:36
Skinuo sam film Dracula iz 1931, film u jednom delu ide jako brzo. Nekih 20 min filma proleti u roku od 10 sec. Ovo se desava negde na sredini filma. Zna li neko mozda u cemu je problem i kako da popravim film.

Hvala.

Patton
27.12.2007, 14:00
Meni se to desavalo kod nekih filmova zato sto nisam imao dobar codec. Koji codec pack koristis i u cemu je uopste spakovan taj film? (G-Spot (http://www.headbands.com/gspot/) je dobar program sa kojim mozes videti sta je sve spakovano u video fajlu). Malo mi je cudno da ti samo parce filma ne valja. Mozda bi mogao da uzmes program VirualDub i da rekompresujes ceo film u neki drugi codec. Ako se javi isti problem, onda ti ne gine seckanje i editovanje. Doticni VDub, ako se ne varam, mozes takodje koristiti za usporavanje filma.

Btw, videh ti lokaciju, pa me interesuje sta te je inspirisalo da to stavis? :ciao:

Tetanus
27.12.2007, 14:19
sto se tice kodeka, ni jedan ne instaliram. koristim Gom player koji ima valjda u sebi sve sto mu treba. ovo resenje mi se najvise svidja jer sam pre zatrpavao komp sa kojekakvim kodecima i uglavnom se desavao po neki konflikt. probao sam pustati i na drugim racunarima i ponasa se isto.... tako da je problem verovatno u samom avi fajlu...

lokacija? pa naravno - Faith No More :qliranje:

Patton
27.12.2007, 14:36
lokacija? pa naravno - Faith No More :qliranje:
To sam i mislio! :nov_guita :qliranje:

Sorry moderatorima sobe na malom offtopicu :)