PDA

Prikaži potpunu verziju : izasao ESET NOD32 Antivirus 3.0.551.0 Final


jagodanbg
2.11.2007, 14:41
http://www.softpedia.com/get/Antivirus/NOD.shtml

jagodanbg
6.11.2007, 17:02
kako vam se cini? ja sam zadovoljan! koristim dail up tako da mi je i firewall u njemu sasvim dovoljan! da li ga je neko istestirao malo bolje?

ForceWare
6.11.2007, 17:05
Noćas ću da ga skinem, pa ti javljam utiske.

Imaš li neke bagove?

Mr.Deeds
6.11.2007, 17:38
Evo ja sad skidam. Javljam utiske

jagodanbg
6.11.2007, 17:56
Noćas ću da ga skinem, pa ti javljam utiske.

Imaš li neke bagove?

nemam vremena da se udubim malo vise, po ceo dan sam na poslu, zato i trazim vase utiske :D

Mr.Deeds
6.11.2007, 18:08
evo ja sam instalirao.
Prvo sto sam uocio da su meni promenili, a sto se tice rada jos uvek skenira do sad sam imao ono s**** od antivirusa onaj kisobran i zone alarm. A sad sve u jednom mnogo se vise isplati.

jagodanbg
6.11.2007, 18:11
evo ja sam instalirao.
Prvo sto sam uocio da su meni promenili, a sto se tice rada jos uvek skenira do sad sam imao ono s**** od antivirusa onaj kisobran i zone alarm. A sad sve u jednom mnogo se vise isplati.

da meni je mozda malo upocetku tezi za snaci se ali navicicemo se!

Mr.Deeds
6.11.2007, 18:20
Nisam odavno koristio nod koliko dugo skenira?

ForceWare
6.11.2007, 18:31
Zavisi od kapaciteta hdd-a i da li si uključio full scan, tj. unutar arhiva i koliko imaš datoteka.
80GB kod mene 30-45min.

edit:
80gb za 42min.

Kažem ja da je tako nešto. ;)

Nasao je jedan virus koji onaj kisobran nije. Znaci bolji je od njega.
Kišobran = AntiVir = Sheet AV :D

Naravno da je bolji NOD. On je the best. :D

Mr.Deeds
6.11.2007, 18:39
80gb za 42min. Nasao je jedan virus koji onaj kisobran nije. Znaci bolji je od njega.
Edit:Primetio sam da ne moze da se ugasi mora stalno da bude upaljen. Ne znam da li je to i u starijim verzijama ili ce to biti mana

ukimafija
8.11.2007, 15:32
DA, i u starijim verzijama kad se ugasi ostaje kernel koji se vidi iz task menadzera ali nista strasno...

ro@drunner
8.11.2007, 22:35
Sam program kao program nije los, ali mi s vremena na vreme blokira citav komp, tj. smrzne se. Jedina pomoc hard restart....

Trickydi
10.11.2007, 20:11
A dali moze da se pravi update na antivirusnata baza bez internet, t.e. preku USB, downloadirash baza od drug PC i ubacish u taj koj nema internet???

Ako ne, koj antivirus go ima toa podrshka?

Pozdrav

Gorankx
10.11.2007, 21:28
Sam program kao program nije los, ali mi s vremena na vreme blokira citav komp, tj. smrzne se. Jedina pomoc hard restart....
Znaci nema nista od instalacije.Valja ostati na staroj verziji dok radi update.:mad::mad::mad:

Half-Life boy
10.11.2007, 22:41
Znaci nema nista od instalacije.Valja ostati na staroj verziji dok radi update.:mad::mad::mad:

Ne radi update na novoj verziji? Dobro što je nisam instalirao skinuo sam je pre 5 dana a kad sam video onu instalaciju odlučio sam da sačekam da vidim šta će reći na forumu. Onda sam dobro mislio po tom pitanju:D

Zoran_KS
10.11.2007, 23:07
Ja sam ga probao samo jedan dan i vratio sam ponovo KIS7.
Malo mi je zao zbog toga,jer sa pre toga dugo koristio nod32,i dosta sam ocekivao od ovoga.
Mozda je i moja krivica.Nisam imao nikakvih problema sa stabilnoscu,ali sam se navikao na interfejs KIS-a pa nisam sad ni dao sansu Eset-u.

ro@drunner
11.11.2007, 12:39
Skontao sam da mi uglavnom blokira kad duze stoji na screen saveru, pa ne moze da se vrati (uglavnom kad ga ostavim preko noci, ili odem na duze vreme)
Mislim da ne vredi svog tog cimanja, planiram da stavim nesto drugo.......

Master Neo
11.11.2007, 15:27
Ma sta vam je, radi update, radi sve... ;)

jagodanbg
11.11.2007, 17:03
Ma sta vam je, radi update, radi sve... ;)

taj fazon! komp mi je upaljen vec jedno 10 dana bez i jednog restarta ili gasenja a nije zablokirao ni jednom!

jagodanbg
16.11.2007, 1:43
sve radi savrseno! ako nekom treba neka pomoc oko "instaliranja" nek me kontaktira na PM imam resenje za sve vase probleme :D

Marko069
22.11.2007, 3:42
Izasla je novija verzija ESET Smart Security v.3.0.566 kao i NOD32 Anti Virus 3.0.566,vjerovatno su ispravljeni bug-ovi koji su bili u proslim verzijama.

glitch
22.11.2007, 11:27
Komplikovan ovaj Smart. Doduse, u advanced modu. ;) Lici li AV v3 na v2.7?

Peka80
24.11.2007, 14:47
Zamenio sam stari NOD32 sa ovim najnovijim 3.0.556 Za sad sam zadovoljan, ima dosta stvari za podešavanje, što mi se sviđa. Mada ono što sam hteo da pitam jeste, u ranijoj verziji je pokazivao šta trenutno skenira AMON. Sad ne vidim nigde to! Pa ako neko zna za to nek javi.

AkulM
24.11.2007, 14:51
Instalirao sam najnoviji i "Registrovao" ga, i mogu reci da sam prezadovoljan!Kao stari dobri nod, samo lepsi GUI, i jos par opcija.Stvarno je korak napred.Beta mi se zbog nekog razloga uopste nije dopadala.

Kitara
22.12.2007, 20:35
Malo da skrenem sa teme imam jedan problemcic. nod32 3 ili 2 svejedno, mi se pali jedno pola minute i nervira me kad treba da restartujem komp treba da cekam citavu vjecnost. jel zna neko kako se ovo popravlja?

Neky
22.12.2007, 20:41
Imam novi Nod32 u verziji 3.0.566 i super sam zadovoljan svime sem jedne stvari...Kad npr. nađe neki suspicious fajl i obavesti me u onom prozorčetu, ja kliknem na "Delete" ali isti prozor, za isti fajl izađe još jedno 10 puta, i ja 10 puta moram da mu kažem "Delete" za isti fajl...smara.

Garson
23.12.2007, 19:37
Edit:Primetio sam da ne moze da se ugasi mora stalno da bude upaljen. Ne znam da li je to i u starijim verzijama ili ce to biti mana
DA, i u starijim verzijama kad se ugasi ostaje kernel koji se vidi iz task menadzera ali nista strasno...
Moze, rucno iz Tak Menagera, ali ostaje kernel.
Sam program kao program nije los, ali mi s vremena na vreme blokira citav komp, tj. smrzne se. Jedina pomoc hard restart....
Meni se to deshava sa ESET Smart Security, dok antivirus radi ako zmaj.:)

Marko 0401
24.12.2007, 0:39
Sta je ESET Smart Security, mrzi me sad da instaliram pa da tek onda otkrijem da mi ne treba :)

Nicolas
24.12.2007, 9:15
Sta je ESET Smart Security, mrzi me sad da instaliram pa da tek onda otkrijem da mi ne treba :)

Integrisani firewall u AV... sve u jednom uglavnom!

Garson
24.12.2007, 9:20
Integrisani firewall u AV... sve u jednom uglavnom!
I antispam.;)

Nicolas
24.12.2007, 9:48
I antispam.;)

Zar nije to u firewall-u?:icon_scra

Zavisi kako kom ali recimo ja u mom imam, ili je to pak Avira obicna.:icon_stud

glitch
24.12.2007, 11:22
Kasperski Anti-Hacker nije imao anti spam ali KIS jeste, tako da je verovatno do Avire. ;) Ovaj Smart jos u beti izgleda. Nista do v3.1 sto se mene tice.

Nicolas
24.12.2007, 11:46
Kako izgleda? :D

E mozda i nijed do Avire vec neki dodatak, uglavnom sitnica.

glitch
24.12.2007, 12:08
Ma izgleda komplikovano. :D Baguje masinu, probacu ga i na ovoj konfi.

Garson
24.12.2007, 18:22
Zar nije to u firewall-u?:icon_scra

Zavisi kako kom ali recimo ja u mom imam, ili je to pak Avira obicna.:icon_stud
Nije, poseban je modul.Antispama nema ni u Zone Alarm Pro, ali ga ima u Security Suite paketu (kao i anti phishing).
Ma izgleda komplikovano. :D Baguje masinu, probacu ga i na ovoj konfi.
Shta se konkretno deshava?

Marko 0401
24.12.2007, 22:58
Integrisani firewall u AV... sve u jednom uglavnom!

I antispam.;)
Pa to je prava stvar :dedica: :)

Jel jos neko probao da ga instalira i moze da potvrdi da baguje?

Ma u stvari, sta ima da pitam. Instaliracu ga i vidjeti sam :D

Marko 0401
24.12.2007, 23:03
Evo ja pronasao u mojoj "prodavnici" Smart Security Final da "kupim" :D

Nije vise beta izgleda...

Nicolas
24.12.2007, 23:07
Pa probaj da vidis kakav je... ne moze da skodi nadam se, osim ako nesto ne zeznes do OO.

Ja sam ipak za onu custom opciju.

glitch
25.12.2007, 0:30
Ma nije u beti, izasla je finalna verzija odavno, medjutim deluje mi da nije bas najbolje optimizovana. NOD-u je jedan od glavnih aduta bila mala zahtevnost, pa bi bila truba da Smart Security bude "trom". @Garson: zablokirao na desktopu, cim sam se ulogovao posle instalacije. Drugi put kada sam cackao opcije, odem na OK i tu opet freeze. Da li nije optimizovan ili su sitni bagovi, nemam pojma ali ova Final verzija jos nije gotova.

Marko 0401
25.12.2007, 1:39
Ja ne mogu ni da ga instaliram fino. Sad sam zeznuo i stari Nod, a i primjecujem da su se vratile sad neke stare boljke sistema.

Tako mi i treba kad popravljam ono sto nije pokvareno :mad:

Bryan Fury
25.12.2007, 1:49
Ja sam skinuo samo antivirus, nisam skidao ceo smart security paket. Za sada radi bez problema. :)

Master Neo
25.12.2007, 1:50
Ma ljudi cemu prelazak na 3.0 kad 2.7 jos uvek odlicno radi posao? Probao sam 3.0 i mislim da mu jos nije vreme da zameni 2.7 verziju. Poredjenja radi, to je bilo kao kad je vista izasla a nije jos bila stabilna... ;)

Garson
25.12.2007, 2:20
Ma nije u beti, izasla je finalna verzija odavno, medjutim deluje mi da nije bas najbolje optimizovana. NOD-u je jedan od glavnih aduta bila mala zahtevnost, pa bi bila truba da Smart Security bude "trom". @Garson: zablokirao na desktopu, cim sam se ulogovao posle instalacije. Drugi put kada sam cackao opcije, odem na OK i tu opet freeze. Da li nije optimizovan ili su sitni bagovi, nemam pojma ali ova Final verzija jos nije gotova.
Ma jok, probao sam i AV i Smart Security, zahtevnost je ista i u oba slucaja izuzetno mala. :)Evo sada mi ekrn.exe vuce 6.7MB a egui.exe samo 1.2MB.:to_care: Znaci SS je daleko od tromog, bukvalno se ne oseca i dosta je brzi od kombinacije NOD32 3.0+ Zone Alarm Pro.
I meni se isto deshavalo, cackam opcije po SSu i freeze, i tako nekoliko puta.Da ipak sacekamo noviju verziju.:)
Ma ljudi cemu prelazak na 3.0 kad 2.7 jos uvek odlicno radi posao? Probao sam 3.0 i mislim da mu jos nije vreme da zameni 2.7 verziju. Poredjenja radi, to je bilo kao kad je vista izasla a nije jos bila stabilna... ;)
Zashto? NOD32 v3 je savrsheno stabilan i po meni bolji od stare verzije.Podjednako malo zauzima memorije (mozda cak i manje), ima vishe opcija...

zWest
25.12.2007, 2:35
Ma ljudi cemu prelazak na 3.0 kad 2.7 jos uvek odlicno radi posao? Probao sam 3.0 i mislim da mu jos nije vreme da zameni 2.7 verziju. Poredjenja radi, to je bilo kao kad je vista izasla a nije jos bila stabilna... ;)

Slazem se u potpunosti, instalirao sam 3 verziju i posle nedelju dana vratio na ovu staru 2.7, dok se to malo sredi neka ove stare radi sasvim lepo ;)

WhenDarknessFalls
25.12.2007, 22:04
Heh, ja npr jos uvek koristim Nod32 2.5 :to_care: 616kb memorije :kreza:
Al zato kernel jede 25 mega :icon_stud
Shalu na stranu, skroz je stabilan, nemam zasto da apgrejdujem ni na 2.7, a kamoli 3.0...

culer
6.1.2008, 22:10
Pojavio se neki HOME EDITION ????jel neko probao ovaj ??

Eris
7.1.2008, 0:29
Mozda ovo nije za ovu temu ali :
Mislim da Nod polako postaje nestabilan,pri skeniranju nikad ne nadje nista,a ostali antivirusi nadju bar 1 virus.
Naravno redovno ga updatujem.

Kostarum Rex Persia
8.1.2008, 7:20
Ljudi,help,kako da updateujem baze,imam Nod32 Business edition 3.0.621.

Ako neko zna update šifre za update definicija virusa, nek mi se javi na PP. Hvala.

MarkoZ
8.1.2008, 16:45
Ako neko ima nod32 2.7 neka neko molim vas uploaduje negde najnovije definicije da bi mogao da odnesem drugu.